Header

Okej, jag vet att jag säger det här varje gång, men har verkligen hänt så otroligt mycket på senaste tiden. Men jag har löst det mesta i mitt liv just nu och just nu så är jag i ett bra stadie i mitt liv. Jag är singel, jag har hittat tillbaka nära vänner.

Jag har varit med om heartbreaks, förlorat och återfunnit vänner. Jag har börjat tagit tag i det som fått mig att må dåligt, vilket får mig att kunna le igen. Min mammas man kommer kanske hem snart, så hjälper henne hemma i lägenheten. Och har börjat kolla på en ny serie, The Fosters. Helt värt att kolla in.

Haft sjukt ont i halsen idag, så fick stanna hemma då halsbrännan var otrolig. Men imorgon så blir det rep på skolan, och ska även ha en familje/vän dag.

Har dock fortfarande en tyngd i mitt hjärta och jag vet inte vart den kommer ifrån, men det blir lättare för varje dag.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förlåt för att uppdateringen varit riktigt slow senaste veckan men har mycket och göra. Får se om det bättrar sig nu.

Idag var en riktig bakis dag, spa på Södra Berget och sen käk hos morsan, alltid lika roligt I guess. Den kommande veckan kommer bestå av rep, rep och rep då trion börjar spela in covern snart och jag själv ska va med i en musiktävling eventuellt. Resterande av kvällen blir lugn, film och popcorn. (En bättre lör)

Kommer massa inlägg i veckan men har verkligen ingen ork idag.


Likes

Comments

Jag har sagt till er att jag inte sysslar med kärlek, att jag inte är den som ska ge råd. Men jag har faktiskt äntligen fått känslor för en kille. Äntligen! Han bor ca två timmar härifrån, har lika dålig humor som jag och får mig att le genom så simpla kommentarer.

Vet vad jag VILL att det ska bli men inte vad som faktiskt kommer att ske mellan oss, så han kommer hit i helgen, så får vi se... han kanske är ''the guy'' vad vet jag?

Men nu ska jag nog städa lite till och sen lägga mig för att glo på film och prata i telefon. Men nu kör vi som vanligt igen, ska försöka lägga upp från nyår också!

Måste även berätta bra nyheter angående trion imorgon, så håll utkik!


Likes

Comments

Idag var det julafton, det var roligt, intressant. Träffat folk idag som jag inte har träffat på väldigt länge. Vi har ätit super god mat, och delat ut julklappar. Jag kan inte riktigt förklara i ord så delar lite bilder med er istället. Hoppas ni haft en bra dag! Nu sitter jag hemma och ser på Tomten är far till alla barnen.


Likes

Comments

Det är många kvällar man som singel kan sitta och tänka, ''Vem behöver kärlek?'' Man kan göra så mycket annat... Men samtidigt så tänker jag på hur mycket jag saknar att ålla om någon. Komma hem efter jobbet eller skolan och den jag älskar har lagat middag och städat. Eller tvärt om, att den jag älska kommer hem från jobbet eller en dag med grabbarna och jag har gjort i ordning mat. Jag vill kunna veta exakt vad han gillar, så att jag bara kan köpa med mig hämtmat på kvällen.

Men man ska inte skaffa någon för att man KÄNNER att man behöver någon. Utan du ska vara med dig själv, då du har verkligen känslor för någon så okej. Träffas ett tag, prata sena kvällar, lär känna varandra. Men såklart så är inte alla förhållanden såhär, jag tror på kärlek vid första ögonkastet, men att det kommer då man minst anar det.

Likes

Comments

Dagens planer, Skulle fixa en massa saker idag men kunde inte sova i natt som sagt. Vaknade nyss och ska packa ihop för att åka iväg till mamma snart, för ikväll så är det ju uppesittarkväll med Vixi och mamma.

Ska bli julklappar till vixi och gomat. Men nu måste jag börja gå så skriver lite senare.

Likes

Comments

Jag kan inte sova, har suttit i 2 timmar, bara gråtit och skrivit på en ny låt. Alla har dåliga dagar, jag har suttit och pratat med en kompis till mig i USA som är låtskrivare, vi pratade om hur min inspiration försvunnit till att skriva musik. Han sa att jag måste ta fram känslorna och tankarna från de senaste året. Och det första jag började tänka på var mitt ex. Jag har inga känslor kvar för honom, inte därför jag gråter. Utan jag gråter på grund av hur vårat förhållande blev sönder krossat. Vi båda gjorde misstag, och jag ångrar mycket jag gjort mot honom.

Låten jag håller på med handlar om allt jag inte kunnat säga till honom. Låten heter Our dark side. Om han någonsin skulle läsa det här... Förlåt, det räcker inte men förlåt för att vi krossade varandra.


Likes

Comments

Instagram@christinamoaa