​Babyshower...

Tirsdag holdt vi baby shower på gården der jeg bor for en venninne av meg. Det morsomme var at vi klarte å lure henne, hun ante virkelig ingenting!! Det er så morsomt når man klarer å holde ting hemmelig og den personen det gjelder blir sååååååå overrasket. Det var en kjempe hyggelig kveld med ost og kjeks og gode kaker. Hun skal ha en gutt, som dere sikkert ser på fargene på bordet. 

Jeg valgte rosa tulipaner i midten av bordet pga mor også masse blå blomster rundt siden hun skal ha gutt, ja jeg digger og pynte å ordne, hehe.. det syns kanskje? Interiør er en ting jeg elsker å det skal være perfekt! :) 

Jeg laget sjokoladekake, pynten syns jeg ble så søt da jeg fant små føtter i blått til å strø over. Den er glutenfri og kjempe god ;) 

Beklager at jeg ikke blogger så mye lenger, men jeg har byttet jobb og ikke mye tid til bloggingen lenger, men skal prøve å gjøre det en gang i mellom da jeg har tid. Syns jo det er så hyggelig å skrive til dere. Jeg har nå begynt på Comfort Hotel Ringerike som Salg og Markedssjef - Backoffice manager. Jeg digger det, kunne ikke valgt riktigere jobb akkurat nå, var litt lei min gamle jobb. Har holdt på i 10 år i klinikken, så nå trengte jeg en liten forandring :) 

Nei nå får jeg slutte av her, sitter på jobben så da må jeg være litt effektiv her. 

Ha en flott dag alle sammen 💜

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

My Christmas tree 🎄

My FAB table 😍

Jentene koser seg forran ovnen 🐶

Min kjære og meg ❤

Niclas fra ShiShi blomster 🌷

Julen 2016 på Stein Gård, Hønefoss.

Først ønsker jeg dere alle et riktig Godt Nyttår ✨

Håper dere har hatt en fin jul og en god start på det nye året 2017.

Jeg har hatt en helt fantastisk jul på gården sammen med kjæresten. Jeg fikk i oppgave å pynte hele huset. De som kjenner meg vet at dette er noe jeg elsker å gjøre, pynte, ommøblere, style etc.. Så jeg sa jo selvfølgelig JA!! Julaften skulle være her i år, min aller første julaften her, så det var veldig spennende. Både å være uten min familie, pluss om Henrik´s familie syns det var fint pyntet. Jeg gikk altså "all inn" for å gjøre denne gården vakker.

Og i følge alle klarte jeg det, kommentarene var så positive. Alle sa at aldri har det vært så fint julepyntet her noen gang, de syns det var så vakkert, julestemningen kom med det samme.🎄 Det varmet hjertet mitt, fordi jeg var også så fornøyd. Alle blomstene kommer fra ShiShi blomsterbutikk i Oslo. Den ligger ved siden av Continental, Dagligstuen. Dette er en liten blomsterbutikk, med fantastiske blomster og kvaliteten er 100%. Jeg kjenner Niclas som jobber der, jeg fortalte hvordan jeg ville ha det, og han kom å ordnet alt. Tusen Takk for god hjelp snille Niclas :)

Det ble ganske masse bilder, men da kan dere jo få et godt overblikk over hvordan det ser og så ut her. Denne gården er virkelig nydelig, et smykke i seg selv 😍

Ha en fantastisk dag alle sammen ⛄

Likes

Comments

Verolive body spa cream,

Den kom med flyet fra Kreta i går, dvs med mamma 😚 Dette er visst en helt fantastisk krem som har en heelende effekt på kroppen, og holder den smidig oppstrammet og myk, pluss at den inneholder ekte Aloe Vera og ikke konsentrat, så den er bra å bruke på sår, brannsår osv.

97,8% naturlige ingredienser.

Den inneholder 10 aktive ingredienser:

 • Organic extra virgin olive olje
 • Organic Shea butter
 • Bio-active Aloe Vera
 • Pathenol
 • Natural vitamin E GMO free (Verolive innovasjon)
 • Organic Honning
 • Natural bee voks
 • Advocado olje
 • Mandel olje
 • Vanilje ekstrakt

En enestående kombinasjon av pleiende oljer, økologisk honning, naturlig vitamin E, pathenol, bio-aktive aloe vera, antioxidant vanilje ekstrakt og rik duft som stimulerer sansene og gjør massasje en unik og premie opplevelse.

Verolive gir umiddelbar fuktighet, lindrer hud brennende følelse, følelse av forfriskninger, tan forlengelse som den beskytter huden mot peeling.

Fri fra: parabener, mineraloljer, silikoner, propylenglykol, Phenoxyethanol.

#

Verolive body spa cream,

It came with the flight from Crete yesterday, with my mom 😚 Surely this is an absolutely wonderful cream heeler, keeping the skin firm and soft, plus it contains real Aloe Vera and not concentrate, so it is good to use on wounds, burns etc.

97.8% natural ingredients.

It contains 10 active ingredients:

 • Organic extra virgin olive oil
 • Organic Shea butter
 • Bio-active Aloe Vera
 • Pathenol
 • Natural vitamin E GMO free (Verolive innovation)
 • Organic Honey
 • Natural bee wax
 • advocado oil
 • almond butter
 • vanilla extract

An exceptional combination of nourishing oils, organic honey, natural Vitamin E, pathenol, BIO-ACTIVE aloe vera, antioxidant vanilla extract and rich fragrance that stimulates the senses and makes the massage a unique and premium experience.

Verolive gives instant hydration, relief from skin burning sensation, sense of refreshment, tan prolonging as it protects skin from peeling. 

Free from: Parabebens, Mineral oils, Silicons, Propylene Glycol, Phenoxyethanol.

Likes

Comments

God søndag alle sammen,

Det er jo ikke å legge under en stol at ikke jeg er glad i ringer, armbånd, klokker, etc.. Men denne ringen er veldig spesiell, Mette fra Mette Agenturer lager disse. Elsker designet, jeg får en inspirasjon av det maskuline, vintage, rustning, glam, "one of a kind" aktige utrykket. Her er heller ingen like, og det er akkurat det jeg liker, jeg elsker å fine ting som ikke alle kan få tak i eller ha lik av. Jeg har også en med blå sten, men denne kommer nok til å være favoritten i høst da den har høst inspirasjon over seg, den blå er mere sommer inspirert.

Håper dere har hatt en fin helg så langt, jeg fant ut av at jeg heller satte meg ned for å skrive til dere enn å gjøre det jeg egentlig hadde planlagt, haha.. Det er å rydde den store fryseren vi har nede, må gjøre det før eller siden, deilig følelse når det er gjort da. Men enda deiligere å vente bare litt 😂 Også skal jeg vende nesen mot Gardermoen senere, for å hente min mor og tante som har vært på en ukes ferie. Så da blir det Starbucks for alle penga ☕

Ha en fortsatt strålende fin søndag 🍃🍂🍁

Likes

Comments

Monikmo jakkene alle snakker om, det skjønner jeg godt for å si det sånn. Dette er en jakke så spesielle, et unikt smykke, ingen er like. Jeg er så glad for at jeg fikk kloa i akkurat den jeg ønsket meg, med disse farge kombinasjonene.😍 Hva med å putte en litt tykk strikkegenser inni til sorte skinnbukser, "very nice"!! Jeg skal ta et bilde med den på, så skal dere få se to måter jeg stylet den på.

Jakkene er vintage militærjakker, redesignet med håndlaget vintage afghansk broderi, som brukes i tradisjonelle brudekjoler. En blanding av kultur, kjærlighet og krig. Hver jakke har sin egen historie, så derfor er ingen av jakkene like.

Det finnes to forskjellige modeller, den grønne lik min og camo farget. Den grønne er min favoritt, feminin men allikevel rocka og tøff.

Du får kjøpt de i disse butikkene: Enzo Hønefoss, Kiman Woman på Sandvika Storsenter og Paleet. Interior 2 you, Timalu, Olivias verden, Classique Kongsberg, Samsar Geilo, Ovidia Bay Drøbak, Centrum sko, Oui Clothing Gulskogen, osv..

Brrr... det er kaldt ute, skikkelig høst vær i dag kjenner jeg. Tenkte jeg skulle tatt på meg skjørt eller kjole, men av alle ting er jeg litt frøsen av meg i dag, det pleier jeg ikke å være. Så da ble det slitte sorte jeans, hvit skjorte med bordeaux skinnjakke, kult det også! 👌Shit, jeg er så støl i dag etter trening i går, kjørte ganske hardt og det får jeg igjen for nå, haha..💪. må le av meg selv, klarer nesten ikke bøye meg fremover pga trente ryggen GREIT for å si det sånn!! 😂 Så støl i dag, da gruer jeg meg til i morgen, for dag nr 2 er alltid værst 😲 whop whop. Men nå må jeg avslutte her, ned å ha et møte på jobben.

Håper dere får en riktig fin fredag alle sammen 🍃🍁🍂

Likes

Comments

// jacket: ZARA // dress: DESIGNER REMIX COLLECTION // boots: DESIGNER REMIX COLLECTION // sunnies: DIOR // watch: MICHAEL KORS // bracelets: leather: OLE LYNGAARD , white: HERMÉS // rings: black stones: TOM WOOD, heart rings: OLE LYNGAARD & RIKKE HARSHEIM //

Riktig god søndag alle sammen,

Her ser dere antrekket jeg hadde på meg i går, "i love black" det kan virkelig ingen ta ifra meg, hehe.. Digger denne jakken fra Zara, minner meg om Chanel sine jakker, med et kult og rocka preg. Passer like godt til en kjole som til bukser og en t-shirt, sist jeg hadde den på meg, hadde jeg den til sorte skinnbukser og en white T, det var også døds kult 👌Jeg kjøpte den for ca en måned siden, så om dere er heldige så er den i butikk enda. 

Nå sitter jeg oppe på terrassen, drikker en kopp kaffe sammen med hundene, mens kjæresten jobber. Han tresket raps i hele natt, han la seg vel halv seks, og opp igjen halv ti, flinke mannen min 😉 Så da stod jeg opp å lagde en deilig søndags frokost til han med egg, toastet brød, masse godt pålegg og croissant. Så han ble god og mett til å starte en ny dag 🌾Det var skikkelig varme i luften i sted, men nå begynte det å blåse noe fryktelig, skikkelig kald vind, brrr... 💨 Så for å få varmen, skal jeg ta å støvsuge litt tenkte jeg, ja en veldig god ide. 

Ha en fortsatt fin dag 🍀

Likes

Comments

Paris on my mind,

Jeg var i Paris for mange år siden, og kunne veldig godt tenke meg å reise tilbake. Er ikke det den byen man kaller kjærlighetens by da? ❤ Med dette antrekket er jeg hvertfall klar. Dere finner alt på Polyvore.com. Det er virkelig alt for mye fint på den nettsiden, farlig å sette sammen forskjellige kombo´er, for da har man lyst på alt.

Da er frokosten inntatt, kjæresten på vei til skyte stevne, og jeg klar til å reise på jobb. I dag skal jeg ikke ha noen kunder, kun kontor arbeid. Men jeg liker det, so no problem. Kjenner jeg er litt sliten etter i går, hadde familien på besøk, det var så koselig, storebroren min fra Danmark med svigerinne og tante barn. Jeg ser de så sjelden, så det var virkelig hyggelig!! Lillebror og Oliver var også her, så tante lekte det flyvende teppe med Emma & Oliver, vi hadde der såååå artig! ❤ Av mat lagde jeg, agurk salat, revne gulrøtter og revet eple blandet med sitron sukker og vann, erter og ris, saus laget på smøret og steke fettet fra fisken, blandet med rømme, sitron og krydder (salt, pepper, herbamare, fiskekrydder fra Jacobs). Fisken jeg stekte var smør flyndre, det er sinnsykt god fisk. Barnene fikk fiskekaker, men de smakte også på fisken, så fiskekakene fikk fyken, hehe... Så det ble en vellykket nydelig middag, ja jeg er veldig glad i å lage mat 😍

Nei nå må jeg avslutte her, håper dere får en riktig fin dag!! "It is saturday people, let´s sparkle"!! ✨😘

Likes

Comments

God fredag alle sammen,

Fredager er noe for seg selv, skal nyte denne dagen. Vi får besøk av storebror, svigerinne og tante barn fra Danmark, det skal bli kjempe hyggelig! 😉 Lillebror og Oliver kommer også, da blir det fisk på menyen, har kjøpt smørflyndre, om dere ikke har smakt det, "then do it"!! 😍

Mange av dere har lurt på om jeg kan legge ut et innlegg ang hva jeg har i sminkepungen min akkurat nå, så her kommer det. Dette er de produktene jeg bruker hver morgen. Bytter på med eyeliner og øyeskygge, min favoritt eyeliner er fra Chanel den er vannfast, sitter kjempe godt og er veldig lett å påføre. Bruker brun på dagen og sort om kvelden, den brune heter 20 Espresso og den sorte 88 Noir Intense . Jeg bruker også Jan Thomas sin eyeliner i brun, den legger jeg gjerne oppå den andre hvis jeg vil ha et mere mystisk utrykk. Før jeg påfører eyeliner legger jeg Dior sin base da sitter alltid øyeskygge og eyeliner bedre. Hvis jeg vil ha litt mere "Cat eye" effekt bruker jeg våtliner, og da har jeg fått en favoritt fra Lancôme, den er helt nye og man kan bøye penselen i de retningene man ønsker for lettere påføring, jeg bruker sort.

Brynene min fargelegger jeg med Anastasia sin Wiz brow i Medium brown.

Av concealer bruker jeg Clarins sin og Nilens Jord, Clarins sin er veldig dekkende, så den er også bra til å dekke porer og mørke ringer. Nilens Jord sin er lettere konsistens til lett dekk evne.

Maskara er jeg trofast mot Helena Rubenstein, den har jeg brukt i mange år, klarer ikke å bytte. Prøver alltid noen nye men går alltid tilbake til Helena Rubenstein.

Solpudder må på og da bruker jeg Guerlain sin 03, den er perfekt i forhold til min hudfarge, pluss den har akkurat passe med skimmer for å få litt glødende effekt, for å påføre bruker jeg Isadora sin børste, det er den beste!!

Øyeskygge favoritten min er fra Guerlain, digger øyeskyggene fra dette merket, de er akkurat passe bløte ikke for tørre i konsistensen, lette å påføre å smudge utover. Denne palletten er helt ny i butikk nå, kjøpte den i går. Syns fargene var veldig spennende, brune/beige/bronse toner passer meg og mine blå øyne.

Så her har dere mine sminketips, håper dere fikk noen ideer. Dette er hva jeg sitter og drikker akkurat nå, Essentially green, de juicene er så gode og ikke minst sunne. Denne er en av mine favoritter, den andre favoritten min hadde de ikke det er med cashewnøtter, sjokolade osv.  

Nå er alt så å si klart til familien kommer, har gjort klart litt av maten, støvsuget, å vasket over gulvene. Så nå er jeg passe varm, gjorde alt like godt med lang bukse å genser på slik at jeg hvertfall ikke skulle bli varm, haha... 

Ha en fortsatt fin fredag alle sammen ☔

Likes

Comments

London Fashion Week 2016 street pictures,

Ikke rart jeg elsker fashion, bare se på alle de tøffe antrekkene. Jeg er jo utdannet stylist fra SOFI School Of Fashion Industry, og skulle gjerne jobbet mere med det, det er virkelig det hjertet mitt brenner for. Hjelpe andre med å finne en klesstil de kan føle seg komfortabel med, for det er sååå mange der ute som sliter, og det er så leit. Man kan se så lekker ut med bare få grep, som ikke er dyre eller vanskelige å få til. Så er det noen som trenger hjelp av meg eller vet om noen som trenger så si i fra. 😘 Jeg har gjort mange stylinger både av personer og butikk/butikk vinduer pluss personal shopper, dvs jeg er med dere å shopper antrekk. Da har man et budsjett å gå etter også handler man etter det, kjempe artig.

Ha en riktig flott onsdag, næmmen se der ikke lenge til helg! 😏

Jeg fortalte at Bella skulle komme i går, så i dag har vi vært på biltur og begge jentene lå i samme bag, så søte. De er blitt veldig gode venninner, det er så hyggelig!! ❤ Bagen til Chanel er ikke så kjempe stor, men der det er husrom er det hjerterom 😍

picture: vogue.com

Likes

Comments

🍃🍂// jacket: ZARA (old) // skirt: LINE OF OSLO (old) // t-shirt: LINE OF OSLO (old) // boots: TOGA PULLA // watch: MICHAEL KORS // braclet: HIPANEMA (buy at Chic, Hønefoss) // ring with black stones: TOM WOOD // ring with one stone heart: RIKKE HARSHEIM // heart rings: OLE LYNGAARD //heart earrings: RIKKE HARSHEIM // sunnies: DIOR //🍃🍂

God formiddag,

Håper alle har hatt en fin morgen, og snart klare for litt lunsj. Jeg hadde selv en ganske rolig morgen, det er deilig noen ganger, hater stress det er virkelig ikke bra for kroppen. Her ser dere antrekket jeg hadde på meg i går, elsker sort og hvitt kunne jeg bare gått i 2 farger ville jeg valgt disse året rundt. Litt kjedelig, kanskje ja, men det er alltid lekkert uansett hva eller hvor man skal, så fungere alltid sort og hvitt. Selvfølgelig også med mine favoritt boots fra Toga Pulla, de er veldig deilig på foten og ser jo rå kule ut. Jeg har kjøpt mine på Høyer Sjølyst for 2 år siden, men de har de også inne på Høyer Eger.

Er så deilig å stå opp nå på morgenen å kjenne den kalde, deilige, friske høst luften. 🍁🍃🍂 Det ser nesten ikke ut som det skal bli så fint og varmt vær på dagen, men jaggu, så det er jammen meg ikke lett å kle på seg kjenner jeg.

I dag kommer søte Bella som også er en Chihuahua, hunden til kjæresten. Den skal bo hos oss i 2 uker, da blir Chanel så glad for litt selskap selvom hun ikke kan leke med Bella pga foten, så er det kos med en hund til syns hun. 🐶🐶 De to er så like, det er så morsomt å se, både væremåte og utseende. Bella er mere cognac farget kort tynnere pels mens Chanel har veldig spesielle farger, beige, hvit & sort, tykk pels og litt lengre hår, men hun er fortsatt korthåret. To veldig fine hunder, legger ved bilder av begge to så kan dere se 💜

Nå skal jeg ta firhjulingen å hente ved for å stable opp inne, haha... Deilig å ha en grunn til å kjøre firhjuling 😁

Ha en flott dag 🙏


Likes

Comments