Herregud for et år 2017 har vært! Jeg er så takknemlig og glad for alt jeg har fått oppleve dette året, og så glad for at ett nytt år er i gang.

2017 startet med sykdom og influensa, jeg trodde virkelig på et punkt at jeg skulle dø. Haha. Etter cirka en uke med sykdom, kunne det nye året starte for fullt, og jeg kunne starte mitt andre og siste semester på Bjørknes (woho!).
Året mitt har bestått av mange konserter, noen av disse var Drake, Unge Ferrari x Tomine Harket og Ed Sheeran (i Stockholm). Ed Sheeran i Stockholm var så sinnsykt bra, aldri elsket en artist så mye tror jeg... Resten av Stockholm-turen ble det ble mye shopping og god mat! For en fin by.

Ikke så lenge etter, dro jeg og faren min på shoppingtur til København! Min absolutt favorittby. Jeg elsker København. Haha.

Så kom våren og eksamener, endelig ble jeg ferdig med Bjørknes og kunne starte med opptaksprøven til Retail Design på Westerdals. Etter å ha levert denne og vært på intervju, startet sommeren. Jeg var ekstremt spent og nervøs hele sommeren, heldigvis hadde jeg andre ting å tenke på! Jeg dro til Paris tidlig i Juni, hvor jeg besøkte en venninne som bodde der. Det var noen helt fantastiske dager med mye shopping, god mat, en del vin, nye inntrykk og ikke minst nye minner.

Da jeg kom hjem derfra måtte jeg jobbe litt, ettersom at resten av sommeren skulle bestå av mer reising. Etter kun to uker med jobbing dro jeg til Kroatia med moren, stefaren og søsteren min. Det ble syv late dager på stranden med soling, bading, god mat og drikke. Det var så godt med varme. Etter en uke der var det rett hjem til venner, turer i parken, sene kvelder og kjærestekos.

Så var det Marbella. For en tur og for et sted!! Jeg elsket virkelig det stedet. Soling og beachclub-livet, klagde ikke på det. Her var jeg med kjæresten min og hans familie. Fineste menneskene på jord.

Så var det hjem, hvor jeg ikke ble så lenge før jeg dro til Kroatia for andre gang- denne gang et annet sted og med pappaen og søsteren min.

Alt i alt var det en helt topp sommer med mange nye opplevelser.
Da høsten kom og jeg hadde fått vite at jeg kom inn på skolen jeg ville, var det rett inn i fadderuken. Den uken var virkelig så bra! Masse nye venner og moro. Er såå fornøyd med klassen min. For noen fine folk.

Etter kanskje 20 visninger uken etter fant jeg og venninnen min endelig en leilighet. Den var perfekt, stor og romslig. Ikke så altfor gammel, og hadde en helt perfekt beliggenhet på Grunerløkka.
Videre ble det innflytning, skolestart, jobbsøking. En helt ny hverdag! Etter en god stund fikk jeg ny jobb også, yey.

Så kom julen og nyttår igjen. Denne nyttårsaftenen var jeg frisk (hehe) og kvelden ble tilbragt i London med kjæresten min og et vennepar. Det var en perfekt slutt på 2017 og en perfekt start på 2018.

Håper dere har hatt et fint år og at dere klarer å krysse av litt på bucketlisten deres i år. Jeg sitter å lager en for 2018 nå! Det er så deilig å se på listen i løpet av året og bare krysse av.

-cl

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Endelig 20!!

-cl

Likes

Comments

​-cl

Likes

Comments