I dag har Christelle, Andre og jeg vært på skikarusell, et opplegg Tingvoll kommune har på vinteren i sammarbeid med telenor. Desverre ligger skiene mine igjen på hytta på Haglebu(østlandet) og Andre har ikke ski, men det gjorde ikke noe. Vi gikk løypen mens Christelle gikk runden på ski, og jeg var så stolt over den lille skigåeren min som gikk på ski for andre gang noen sinnen.

Det gikk kjempe bra å gå oppover og bortover, men det å gå nedover var litt vanskelig, men hun ga ikke opp og prøvde om og om igjen. Etter vi hadde gått en relativt lang runde(halve runden), kom vi endelig i mål og Christelle fikk premie noe som var kjempe stats synes hun, hun fkk et pannebånd og en drikkeflaske fra telenor.

​Så det var ei sliten og stolt jente som la seg i sengen i kveld.

Nå drive rjeg å lager Oreo Mud Cake siden vi får besøk av i morgen på formiddagen, heldigvis en unnskyldning til å lage gode sjokoladekaker. Nam Nam!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag har jeg hatt fri fra jobben etter arbeidshelg, og det har vært såå godt å bare slappe av hjemme helt alene. Egentlig ville jeg ha vesla hjemme, men hun ville i barnehagen og leke, og det skjønner jeg jo da, Bedre og være ute i snøen og leke med barna enn å slappe av med mamma, hehe.

Olivia, hunden vår har satt velidg pris på at mamma har vært hjemme i dag. Så vi har ligget i senga og slappet av med serie på viaplay. Jeg har akkurat begynt å se på REVENGE og det er bare så utrolig spennende at jeg nesten ikke klarer og gi meg.

Så snart kommer vesla og Andre hjem, så jeg må vel sette igang og lage litt mat snart. Senere i dag skal Christelle på skiskole siden snøen endelig har kommet til Tingvoll. Men nå når det først kommer, kommer det så utrolig mye. Tror vi snart snør inne her, skikkelig snøstorm ute.

Fineste bull terrier'en vår Olivia, om to måneder får vi en ny hund som vi skal hente i Spania og det blir såå spennende med en liten baby.

Håper alle har hatt og fortsatt har en super duper mandag!

Likes

Comments

I dag har vi vært å stått på skøyter på et sted som heter Meisingset. Det var arrangert en skøyte dag for barn og voksene.

jeg som har min andre dag på skøyter siden barnaskolen synes jo dette er kjempe vanskelig og ikke minst skummelt siden man får ute på vannet. Andre som liksom kan alt, kan jaggu stå på skøyter også, så det å stå sammen med han er ikke så veldig gøy. Vi hadde kjøpt skøyter til vesla på 3 også, men hun synes ikke da var så vedlig gøy med skøyter, så det endtre med at Andre dro henne rundt på isen på akebrett.

Mens Andre og vesla drev av lekte seg så kom det ei dame bort til meg, hun var fra Aure Avis og lurte på om vi ville stille til å bli tatt bilde av, hun hintet mer til Andre og Christelle så jeg sa det var greit. Men jaggu måtte jeg ikke være med på bildene selv, bambi på glattisen, en skøyteløper og ei som ler seg i hjel i aktebrettet. Blir nok noen flotte bilder kan jeg tenke meg.

Så det ahr vært en veldig hyggelig dag sammen med den lille familien min tiltross for at arbeidet kaller.

​Spørsmål: Liker du å stå på skøyter?
Spørsmål: Hva gjør familien din når dere har fri i helgene?

Likes

Comments

I går dri vi igjen den 3 timer lange kjøre turen til Trondheim, for å dra på IKEA, igjen. Ikea har sånn gavekort tilbud så man får 200,- pr 2000,- man handler for, så når vi kjørte kjøkkenet så ble det jo en del gavekort som vi trengte å få brukt. Og som det alltid blir på IKEA, så blir det mye unødvennig handling. Vi skulle egentlig bare ha det siste til kjøkkenet som var laminat og skuffeinnredning, pluss se på hvitevarer.

Som unger felst synes Christelle at det å shoppe på IKEA er super duper kjedelig, men jeg tvinger henne alltid til å være med rundt. Men i går så fikk hun lov å være på lekerommet med de andre barna, og hun stor koset seg som bare det. Så der havner hun nok flere ganger om hun heller ønsker det.

Fra å kjøpe det lille vi skulle ha kom vi jaggu ut med to fulle handlevogner og en vogn med laminat, alt fra planter til rammer til ølglass osv, ja dere vet hvordan IKEA er.

Midt i all shoppingen må en IKEA selfie til!

Etter vi endelig var ferdig med IKEA som sikkert tok ganske mange timer, så var det videre til neste sted. Og det var å kjøpe flis, på Right Price Tiels på Tiller. Det var ikke bare bare selvom vi viste akkurat hvor mye og hvilken flis vi skulle ha. Andre måtte selvfølgelig prøve å kutte noen fliser men er fliskutte maskin og slikt fortsatte det med alt slags mulig greier av duppedingser til flislegging.

Selvfølgelig var det noe de ikke hadde på Right Price Tiels, så da måtte vi jo ta en tur innom JULA også. Der satt Christelle og jeg foten ned og gikk på EKSTRA LEKER istede.

Tidligere på IKEA hadde vi sett på hvitevarer, men var litt i tvil og ville heller sjekke ut andre butikker. Så da bar det inn på Lefdal, ekspert og eljøp også. Vi endte til slutt etter mye titting selv og spørre om de kunne komme med et tilbud til oss siden vi skal handle alt av hvitevarer til et kjøkken.

Etter mye feilprising på produkter, og produkter de ikke hadde så måtte velge noe dyrere ente tilbudet på mer enn hva vi hadde regnet ut det kom på og det inkludert 1000,- i rabatt som var like og rope hurra for.


Så endelig skulle vi til hotellet, som var super vanskelig å finne frem til, tiltross for GPS og god kartleser som da var meg. Selvfølgelig var det ikke parking utenfor hotell så man måtte leie seg inn i et parkeringhus, og dere kan jo tenke dere at det er veldig lett når man har med henger. Man får jo faktisk ikke parkert med det! Så vi måtte jo koble fra henger så den fikk en parkingsplass og bilen fikk en, herregud hvilket hotell har ikke parkingsplass til sine gjester?

Men endelig skulle det bli deilig å komme seg i seng og slappe av. Vi kom opp på rommet og skjønner med en gang at noe er galt, leter og leter men finner ingen ting. De har da gitt oss et rom uten ekstra seng. Så da bar det ned i resepsjonen igjen. Etter litt frem og tilbake der fikk vi endelig et rom med ekstra seng.

Selvfølgelig måtte vi ta noen selfies inne på hotellrommet også, hvertfall når det var så fint som det var. Endelig kunne vi sove noen timer får vi skulle stå opp igjen og fortsette på handleturen vår og komme oss hjem igjen.

Frokosten ble inntatt kl 09:00 og var bare helt herlig, kjempe god. Etter vi hadde spist sjekket vi ut av hotellet og tok straka veien tilbake til IKEA, igjen! Christelle ville igjen inn på lekerommet så sidne var der så tidlig var det ingen andre unger der, men hun ville være det fordet. Så hun ble der sammen med en som jobber der, han var super flink til å sjonglere og Christelle synes det var gøy.

Andre og jeg gikk rett til kjøkkenavdeling sidne vi skulle ha hvitevarer. Etter lang tid, faktisk 2 timer hadde vi endelig klart å finne ut hva vi skulle kjøpre av varer, og vi kunne endelig gå til kasse. Akkurat på vei ned til der kassene er ringt barneavdeling og Christelle ønsket og bli med oss, så det passet jo kjempe bra.

​Så etter to dager med mye gåing, tenking, frostrasjon og høyt pengeforbruk er det ikke rart man er sliten. Den tre timer lange bilturen hjem gikk kjempe fort og det var så deilig. En times avslapping hjemme gjorde godt for kroppen før det bar avsted på Step og styrke trening sammen med ei vennine. 

Endelig ligger jeg rett ut på sofaen og hører på at gubben arbeider med kjøkkenoppussingen! Musikk i ørene når drillen og hammeren går.

Likes

Comments

Vi har lenge siklet på nytt kjøkken, helt siden vi flyttet inn har vi ønsket å gjøre noe med kjøkkenet vi har. Det er lite, upraktisk og ja rett og slett helt fælt. Vi har to skuffer på hele kjøkkenet vårt, og de er atlså så stapp fulle at man ikke finner noe som helst inni der.

Vi har vært ganske bestemt hele veien på hvordan kjøkken vi ønsker oss, og det er Bodbyn grå fra IKEA. Så i går satte vi oss i bilen og kjørte de tre timene det er til IKEA i Trondheim. Jeg har drevet å tegnet kjøkkenet selv hjemme, og hele tiden vært skrå sikker på hvordan det skal se ut.

Vel fremme på IKEA fikk vi kjempe bra hjelp av ei super søt jente, som virkelig viste hva hun drev med i kjøkkenavdelingen der. Så fin hjalp til med fin pussen på tegningen og da var det gjort, vi var solgt og bare måtte bestille.

Dette hadde tatt litt tid og det var bare en time og tretti minutter igjen til varehuset stengte, altså veldig liten tid til å plukke kjøkkenet og slette oss i kø. Benkeplatene og frontene var bestillingsvare, så dette skulle komme på døren vår om ca fire uker. Men det å plukke alle stammene til et kjøkken på vår størrelse, det tar tid. Men utrolig nok på 45 intense minutter hadde vi samlet inn fire stapp fulle traller og en vogn med kjøkken.

Så i dag er mannen i full gang med riving av det gamle fæle kjøkkenet vårt. Vi har bestemt å ta vare på noe av det gamle kjøkkenet og male de og bruke på vaskeromsinnredning, så jeg får plutselig nytt vaskerom oppi det hele.

Følg med videre på bloggen, det kommer bilder av riving og det beste oppygging av det nye kjøkkenet!​

Likes

Comments

Julen i år har vært en av de kosligste julene som var vært, til tross for at noen i familien manglet. Siden vi har flyttet så langt vekk fra familien så hadde vi bare regnet med at vi skulle være Andre, Christelle og meg i julen. Men mamma, pappa og lillesøsteren kom for å feire jul sammen med oss, så julen min ble jul alikevell.

Dagen startet med at jeg jobbet fra 07:30 til 15:30, så den koslige julemorningen ble det ikke noe av. Men selvfølgelig er det også super koselig å "feire" jul med brukerne på sykehjemmet.

Når jeg kom hjem fra jobb var det rett i dusjen og fikse seg, også var jaggu maten klar og det avr bare å sette seg til bordet. Julemat er jo noe av det beste som finnes og jeg spiser alltid mer enn jeg burde og enda litt til.

Julenissen kom på besøk til oss noe som Christelle synes var kjempe moro, men litt skummelt også. Alle hadde vært snille i år, så det ble julegaver til alle sammen. Resten av kvelden gikk til å passe opp gaver og kose seg sammen med familien.

​Håper alle har hatt en stråelende jul sammen med familien sin, det har hvertfall vi gjort!

Likes

Comments

I dag har jeg jobbet, så Christelle har vært hjemme og koset seg med pappan sin i dag. Så jeg har sturet på jobb til klokken halv fire, så etter jobb ble det kjempe stress, for Christelle skulle gå nissetog klokken fire. Jeg måtte virkelig kjappe meg hjem, Andre skulle ha vesla klar til litt over halv men dere kjenner jo mannfolk ikke sant? Hun var jo selvfølgelig ikke klar, så endte med at vi måtte ta av klærene og skifte til varmere klær. Men heldigvis så var vi på møteplass klokken 15:57 og rakk det akkurat.

Så etter mye stress fikk Christelle gått nissetog som hun hadde så lyst til, vi gikk en halv kilometer ned til der vi skulle tenne lys på juletreet. Heldigvis var det ikke taler og tull, men vi tenkte treet, sang et par sanger også kom julenissen. Så veldig deilig med tanke på barna at det var forgjort og ferdig. Christelle var kjempe fornøyd med å få pakke fra nissen og håpet på å få møte han igjen.

I dag er det også første søndag i advent så i dag skal det første lyset tennes, her var det vesla som tente lyset og var veldig stolt over lyskresen vi hadde laget. Så nå skal vi kose oss med barnetv og kanskje en film etterpå. Siden vi var på julegrantenning så blir middagen veldig sen så jeg får vel hive meg rundt og fortsette å lage det, nemlig baktpotet, mhmmm! 

Ja som du ser så har vi pyntet til jul, for vi er ganske glad i jule og synes det er så kort. Håper dere alle har hatt en flott helg med familie og venner, samt hatt en utrolig julegrantenning i dag.

Spørsmål: Har dere vært på julegrantenning i dag?
Spørsmål: Har du pyntet til jul?

Likes

Comments

I går var Christelle, Andre og jeg på juleverksted med førskoleforeningen er i Tingvoll, noe vi hadde gledet oss masse til, spesielt Christelle. Juleverkstedet begynte selvfølgelig med at Christelle datt i stentrappen opp til skolen og knakk den ene fortannen sin, den knakk helt nederst på tannen og henne ønsket fortsatt å være med på juleverkstedet så vi gikk inn og skulle bli med. Så vi startet med å spise kjempe god grøt, så når jeg så det gikk bra for vesla og spise og drikke så hadde hun hvertfall ikke knekt den helt opp til nervene. 

Vi ble delt opp i to lag og vi skulle begynne med å lage julegaver, det var det Christelle hadde gledet seg mest til. Vi lage lyslykter, ispinner julenisse, engle, reinsdyr og snømann, julekort og pyntet kongler. Christelle stor koste seg og var kjempe flink til å pynte og male.

Etter vi hadde laget julegaver og julepynt så skulle vi bake pepperkaker, Christelle kjevelt, trykte ut med former og la de på brettet. I oppskriften stod det at de skulle steke i 10 minutter så vi stekte de i 9 minutter og pepperkakene våre ble helt svarte, hehe. Så neste brett stekte vi bare i 7 minutter og det ble rett og slett perfekte, å super gode! Det siste brettet fikk Christelle lage akkurat slik hun ønsket så det ble pepperkaker fylt med nonstop og de var sååå gode, så vi lager nok flere slike.

Håper alle har hatt en super helg med venner og familie, det har hvertfall vi hatt. I dag skal vi bare nyte dagen ute i snøen og bygge snømann utenfor inngangen. Nå er det bare litt under en uke til vi så smått kan pynte til jul, og jeg kan nesten ikke vente!

Spørsmål: Har dere vært på juleverksted?

Likes

Comments

I dag kom endelig min nye personlige almanakk, har bestilt herfra i tre år og nå kommer helt klart til å fortsette med dette.

Det beste jeg synes er at man kan velge motiv selv forann og bak på almanakken, man kan også velge hvordan den skal se ut innvendig og gjøre den akkurat slik du vil og etter dine behov. Så disse almanakkene passer alle og en hvers behov for både plass, størrelse og innhold.

Jeg har alltid bestilt med bilde av Christelle på, jeg har også gitt bort noen i julegave og det har de som har fått blitt veldig fornøyd med. Så det er absolutt den perfekte gave å kjøpe til "den som har alt".

Slenger med noen bilder av den flotte almanakken min.

Ønsker alle er flott onsdagskveld!

Spørsmål: Har du personlig almanakk?

Likes

Comments

Nå begynner endelig rommet til Christelle og komme i orden så jeg vil gjerne dele noen detaljebilder av hvordan det har blitt frem til nå. Det vi har gjort er å male vinduskarmer, malt en vegg i "let it go" farge som Christelle sier. Sengen har vi kjøpt brukt på facebook og malt hvit. Christelle vil gjerne ha den andre veggen ved siden av sengen sin i turkis så vi ender vel med å male den også, for det er jo hennes rom.Nå er det litt kjærstetid og vi skal se på hunger games filmer, håper dere alle får en super fin tirsdagskveld.

Spørsmål: Hvordan farge er det på vegge hos ditt barns rom?
Spørsmål: Får barne ditt bestemme hvordan det skal se ut?

Likes

Comments