Header

Er dere som meg, har dere allerede begynte å kjøpe inn gaver og satt på julemusikken. Jeg pleier å drøye julebrus, musikk og alle juleforberedelser til Desember. I år bestemte jeg meg for å begynne litt tidligere, slik at jeg kan sikre meg julestemningen. Nå er vi over halvveis i November og derfor er det innafor å høre på julemusikk, planlegge julegaver og tenne julelys.


◊ ◊ ◊

Det skal sies at det ikke alltid er lett å finne gaver til venninner, mamma, søster, kjæreste etc. Derfor har jeg laget en liten liste som kan gi litt inspirasjon til julegavehandelen!

Dette er ting jeg selv kunne tenkt meg og ting jeg har ønsket meg tidligere.
GIFTS FOR HER

1. Liten lommebok // 2. Polaroid Kamera // 3. Dusjolje fra L'Occitane // 4. Toalettmappe, sminkemappe fra Lulu's // 5. Pukka Te // 6. Sminkekoster fra Real Techniques // 7. Klokke fra Daniel Wellignton // 8. Hårolje fra Moroccanoil // 9. Bok "Naturlig nok" // 10. Hudpleie produkter fra RITUALS.


Ha en fin søndag videre!


Christina

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God morgen! Solen skinner, det er ingen skyer på himmelen og snart skal jeg rulle meg selv ut av sengen for å lage en kopp med kaffe.


Det er lørdag allerede, denne uken har rett og slett flydd fortere enn jeg kan beskrive. Det var jo akkurat mandag? Uken har vært fylt med eksamensforberedelser, jentekvelder, klassekvelder og tid med ♥. I går fikk jeg tatt en stor del av julegaveshoppingen, etterfulgt av en hektisk kveld på jobb. Jeg var så utslitt etter uken, og så meg nødt til å kaste inn håndkle ved 21:30-tiden. Så NÅ har jeg sovet lenge og godt! Jeg er kjempe klar for lørdagen! Endelig kom helgen!I dag har jeg fri fra alt som heter jobb, men må nok sette av en times tid til skolearbeid. Uansett, i dag skal jeg slappe av og gjøre akkurat det jeg vil! Etter en lang uke er det viktig å la kroppen få lade opp batteriene og slappe godt av. Derfor skal jeg ta meg et bad, med gode oljer og såper, høre på god musikk, rydde og ordne. Rett og slett gi sjela litt balsam.


Hva skal du i helgen?Christina
Likes

Comments


I alle år har jeg sett på ukedager, måneder og tall som farger. Selve navnet på dager og måneder knyttes til en farge, og det samme gjelder tall. Når jeg ser for meg uken, er det som en tabell med ruter i forskjellige farger. Er det ikke rart? Og mandag, den fikk ironisk nok fargen "mørk blå".


I dag våknet jeg av den forfriskende lyden av min kjære alarm. 05:45. Jeg var uthvilt, og det er den beste starten på dagen. Denne ukens to do-list står det:

BUT FIRST, COFFEE

◊ ◊ ◊

Mandag: Jobbe med eksamen, skrive og rette tekster. Målet er å bli ferdig med minst 2 eksamener før Desember

Tirsdag: Gruppearbeid på skolen, også med eksamen. I tillegg står vanlig jobb oppført denne dagen.

Onsdag: Pizza-onsdag med ei venninne fra skolen. Dette er etterlengtet! Trenger en god jente-skravlis over en pizza.

Torsdag: Julefest med klassen, dette blir ekstremt koselig! Vi har fri fra skolen på fredag, så dette blir en fin start på helgen.

Fredag: Julegavehandel med ei venninne. Det er på tide å få startet med julegavehandelen!

Lørdag og søndag: Slappe av og gjøre akkurat det jeg vil. Ta vare på kropp og sjel!

Ønsker dere alle en fin uke!


ChristinaLikes

Comments


Jeg pleier å si at november er en kjedelig måned. Fordi den er rett etter høsten og rett før julen. Hvorfor skal man definere månedene? Hvorfor sitter jeg og mange andre med en følelse av hvordan månedene er. Det er så lett å tenke "vintern, kald, grå, kjedelig, kjip, mørk". Mange ønsker seg til varmere steder og skjønner ikke hvorfor de blir boende i Norge.

Vel de to siste ukene har fått meg til å tenke. Hvorfor? Hvorfor skal vi ikke klare å nyte alle dager som om de er perfekte? Det er allerede 12. November. Tiden går så ekstremt fort, snart sitter vi med nesa ned i pensumbøker og kaldsvetter før eksamen.Det er kaldt ute, men det er også noe helt magisk ved å våkne til dette synet. Hvor nydelig er det ikke å kjenne solen varme deg fra siden, mens du ser pusten din gjøre om til damp i den hvite og kalde luften?

Denne uken som kommer skal jeg bli enda flinkere til å ikke rushe mot jul. Heller stoppe opp og tenke på hvor fint det er nå. Akkurat nå.Baby, it's cold outside...... Enjoy it!


Helgen har vært stappfull med jobb, besøk, forberedelser og skolearbeid. I dag har jeg fått slappet godt av, og feiret farsdag med familien. God mat og godt selskap. I morgen starter det en ny uke og jeg er superklar! Nå går jeg inn i siste uke med forelesninger, tenk på det!ChristinaLikes

Comments
Noen ganger

er alt du leter etter

et minne

en opplevelse

det som fant tid der og da

noe du kan dele

med noen

Christina
Likes

Comments

Inneholder sponsede produkter

How to treat your winter skin 

Some essentials this winter

◊ ◊ ◊

Som jeg har nevnt tidligere har jeg vært så heldig å få fått Glossy Box i posten hver måned den siste tiden. Forrige uke kom den på døren igjen! Denne måneden inneholdt boksen flere hudpleie produkter, blant annet tre produkter fra serien til Ole Henriksen. Dette er faktisk et merke jeg har interessert meg for i det siste. Jeg har prøvd ut et par produkter, men ikke alle. Så nå fikk jeg enda en sjanse til å prøv blant annet cleanser og scrub. Jeg er KJEMPE fornøyd! Denne serien er for normal til kombinert hud, og som reduserer oljete hud. Produktene er milde og har en kjempe god effekt bare etter noen dager!

Dette er absolutt en serie jeg ville ha prøvd ut om jeg var deg

Glossy box er et konsept hvor du får en "box" én gang i måneden, hvor du har mulighet til å prøve ut forskjellige produkter som Glossy Box velger ut til deg! En ekslusiv "treat" i hverdagen. Du kan bestille det HER

Har du prøvd Glossy Box eller produkter fra Ole Henriksen før?


Christina
Likes

Comments

God søndagsmorgen! Regnet drypper fra de tynne, grå og luftige skyene. Jeg kjenner lukten av kald høstluft sige inn gjennom det doggete vinduet. Det er allerede femte dagen i November. I dag er planen å lese til eksamen, og utover dagen skal jeg og ♥ ta en tur ut, en liten "vandre-runde" i Oslo. Da blir det sikkert klemt inn et cafébesøk og litt bilder, og etter det blir det søndagsmiddag med familien.


◊ ◊ ◊

I November vil jeg 

✦ Ta en tur ut i skogen, før snøen faller. Tenne bål, ha med mat og fylle termosen med noe godt å drikke. En skikkelig søndagsaktivitet.

✦ Skrive ferdig de fleste eksamener. Ja, da har denne tiden kommet. I Desember løper dagene løpsk mellom jobb, studier, eksamens lesing og juleforberedelser. Derfor vil jeg bruke November til å skrive så mye som mulig.

✦ Planlegge julegaver. Det har jeg allerede begynt med! Siden Desember går til mye jobb og andre forberedelser, vil November gå til planlegging av julegaver slik at jeg slipper å stresse med det i Desember. - Dette er noe jeg skal kose meg med.

✦ Drikke mindre kaffe. Jeg drikker utrolig mye kaffe, og jeg derfor er målet å bytte ut mange av de kaffekoppene med et glass vann.

✦ Lese ferdig en bok. Jeg har hundre bøker jeg har begynt å lese, både poesi og annen litteratur. Derfor skal jeg bli flinkere til å lese om kvelden.

✦ Bli flinkere til å nyte de små tingene. Dette er noe jeg sier jeg skal bli bedre til hver måned, og jeg mener det hver måned også! Jeg ønsker å bli enda mer bevisst og takknemlig for de små hverdagslige tingene.

✦ Bruke tid med venner og familie. Det er veldig lett å legge seg i sengen å se på en serie eller høre på musikk etter en lang dag på skolen. I November er kveldene allerede mørkere da er det kjempe fint å bruke mørke høstkvelder sammen med familie eller venner.

Hva ønsker du å bruke November til?


Christina


Likes

Comments

◊ ◊ ◊

Så fantastisk å våkne i dag, til sol og blå himmel. I dag hadde jeg ikke en eneste plan, det var kjempe deilig å ta dagen akkurat som den kom. Som student, ung voksen og generelt de fleste i arbeidslivet, flyr hverdagen hus forbi. Da helgen kommer er en egentlig bare kjempe sliten og terskelen for å dra ut og være sosial eller finne på noe, er høy.

Spesielt nå som kveldene er mørkere og dagene føles kortere, er det lett å bli liggende hjemme og slappe av med de rundt seg. Det skal til! Batteriene våre må lades opp! Derimot er det kjempe kjedelig å sitte søndag med en følelse av "i morgen er det en ny uke og jeg utnyttet ikke helgen"Finn en balanse mellom å være sosial, aktiv og slappe av.


Denne helgen kan du for eksempel:

◈ Sjekke ut de lokale tilbudene der du bor! Det er mange forskjellige konsertlokaler rundt i Norge, kanskje har du et rett ved deg.
Hvis du befinner deg i Oslo denne helgen, er det for eksempel en kjempe koselig konsert på Parkteateret med Amanda Delara på lørdag!

◈ Samle jentegjengen. Ingenting er hyggeligere enn å samle jentegjengen til en rolig kveld med film, godis eller rett og slett lage mat sammen og bare snakke.

◈ Spa-dag ! Ta på koseklær, finn frem favoritt serien på Netflix, lag en kopp te og klæsj på en ansiktsmaske, etterfulgt av et godt og varmt bad. Skikkelig balsam for sjela etter en lang uke.

Hva er dine planer for helgen ?ChristinaLikes

Comments


Om akkurat én måned er det desember. Det er kun to måneder igjen av 2017. Det er ubegripelig hvor fort tiden går, som liten husker jeg at tiden kunne ikke gå fort nok. Jeg skulle bli voksen, jeg skulle bli stor, det var alltid noe å glede seg til, alltid noe å se frem til. Nå sliter jeg bare med å være tilstede og ikke la dagene fly bort. Ikke bare fokusere på alt det gode som ligger der fremme, men også det fine som eksisterer i denne dagen.


01 / 11 - 17

◊ ◊ ◊

Det er ikke så lett er det? Jeg har allerede planlagt og kjøpt inn noen julegaver, og eksamen er allerede i gang. Nå er November her, kanskje den lengste måneden i året. Det føles i alle fall slik. Rett etter den gode høstmåneden Oktober, og rett før kosemåneden Desember. Jeg har allerede bestilt kjoler til ulike sammenkomster fremover! De skal hentes i dag, det blir spennende. 

Jeg gleder meg til alt som skjer i November, alle forberedelser skal i hovedsak skje denne måneden. Klargjøring til jul, eksamen, nyttår og så videre. Det er non-stop! 

Hva er det beste du vet med november?ChristinaLikes

Comments
Where i find it:

A walk outside
Breathing
My dog
Pictures
Create words into texts 
A cup uf tea 
My friends & family
Positive energy 


Nå som vinteren sniker seg på, kveldene og morningene blir mørkere, og luften blir kjøligere, vil mange føle seg tomme, trøtte, slitne og uten motivasjon. Det er sånn kroppene til mange av oss fungerer. Det er ingen unnskyldning for å være lat, det er et faktum at kroppen lukker seg mer, når det er mindre lys og varme. Derfor er det viktig å ikke glemme å gro sin indre glede og inspirasjon.

Hvordan finne din indre glede og motivasjon? 

For å bli bevisst på hva som gjør deg glad, hvordan løfte humøret og få mer energi, kan du spørre deg om følgene:


1.
Hva er det beste du vet?
2. Hvem er du med da du føler deg på topp?
3. Hvilken følelse har du inni deg nå? (aksepter den følelsen)
4. Hva drømmer jeg om i dag?
5. Hvilke 5 ting har vært bra i dag?

Hvor finner du din indre glede og inspirasjon ?Christina

Likes

Comments

Instagram@christinajahren