• Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

God Søndag morgen!

Jeg blir nesten litt overrasket over at det allerede er søndag. Som jeg skrev tidligere denne uken har tiden min fløyet forbi! Jeg har virkelig utnyttet dagene med sol, for det måtte til! Så en liten update på uken skal dere få!

Denne uken har gått til jobbing (som alltid) og mange fine sosiale kvelder! Det er faktisk under 1 måned til de fleste begynner på skolen igjen og da er det fint å kunne bruke tid sammen. Jeg har grillet masse, hatt jentekvelder og vinkvelder, filminnspillinger og andre hyggelige kvelder med masse venner.

VEGETAR SOPPBURGER FRA KIWI - ANBEFALES


Det har rett og slett vært en kjempe fin uke! Kanskje litt lite søvn, men det er helt greit! Jeg er ikke sliten enda. Jeg kjenner jeg sliter litt med å få satt ord på hvor bra uken har vært, det har skjedd så mye, og så mye bra! Jeg kan ikke fatte at det allerede er søndag! Så tanken er at denne søndagen blir en liten "back to routines"-søndag.

Dessverre blir det til at slike uker mister noen blogg-oppdateringer og innlegg. MEEEN det er fullt mulig å følge meg på Instagram HER - Der er jeg litt mer aktiv!


Hvordan har uken din vært?


ChristinaBlogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Er det Ondag allerede?

Wow

Dagene har virkelig flydd forbi!
Det er sommerferie, men dagene går til jobb, forberedelser til diverse ting og alt i alt er det mye på agendaen. Høres det kjent ut? Å ikke ha tid til det du vil ha tid til?

Jeg prøver å fordele tiden min ettersom hva jeg ønsker og hva jeg MÅ. Det er kun snakk om prioriteringer. I går fløy tiden forbi øynene mine! Virkelig! Jeg skulle bare lese litt til i "Piken på toget" - så gikk det 3 timer og boken var utlest. Jeg var varm og pulsen var høy. For en bok! Jeg falt i fella, levde i den verden og når boka var ferdig lest visste jeg ikke hva som skjedde rundt meg, hvor jeg var eller hva klokken var.

Jeg elsker sånne dager. Hvor jeg faktisk har tid til å drømme, leve og nyte. Vi alle har jobb, hjem og andre plikter som ALLTID vil vente på oss. Så hvorfor ikke nyte denne solrike dagen? Pliktene er der uansett. Ta deg tid til å være her. Nå.


"I have realized that the past and future are real illusions,

that they exist in the present,

which is what there is and all there is."- Alan Watt


- ChristinaLikes

Comments


Har du noen gang tenkt over hvor viktig det er å bruke tid på seg selv? At det er lett å forsvinne inn i en boble og evig sirkel av jobb, venner, familie, skole, interesser, sammenkomster etc? Har du satt deg ned og følt "I dag er jeg skikkelig sliten"? men du drar ut for det.

Etter mange år med intense dager og pushing av grenser har jeg i tiden etter videregående begynt å finne balansen mellom alt man skal og vil gjøre, og finne tid til å slappe av. For det er aldri bra å brenne lys i begge ender, så hvorfor pushe seg selv og se hvor lenge du holder ut? Det er ikke alltid man merker at man er sliten heller. Det er vel den største fellen. Man tror alt går bra og føler seg ganske fresh og opplagt, men inni deg er det noe som ønsker å bare sitte ned en dag.I dag er en søndag, med regn og grå himmel. Jeg har huset for meg selv og ser frem til å slappe av. Kun gjøre ting jeg ønsker, og nyte regnværet. - for jeg liker de dagene med regn. Det er så godt å åpne vinduet, kjenne den kalde regnluften og høre vannet treffe vindusruta.

Det er godt å vite at jeg har frihet til å ta meg tid til slike dager. Så i dag blir det mange te- og kaffekopper, redigering av videoer og bilder, maling, musikk og sikkert litt Netflix utover kvelden! Det blir godt å senke skuldrene.

Bildene er fra en video jeg redigerer, kommer snart på bloggen!

Ha en fin søndag, ta vare på hverandre og ikke minst deg selv!


ChristinaLikes

Comments


​Det har vært mange fine sommerdager siden sommerferien startet! Mange fine kvelder med familie og venner. Sola har også tittet frem et par dager. Den ferien jeg har hatt hittil var Roskilde festivalen, utenom det er det jobb som står på kalenderen. Heldigvis er det masse tid før og etter jobb til å smette inn tid til det jeg ønsker.

Nå er sommern her og jeg kunne ikke blitt gladere!Christina


Likes

Comments


Kiss me one last time


Vindkastet i ansiktet

var som et kyss fra deg

vinden mot mine lepper

mykt, luftig og så
fort over


Tekst av meg (Christina Jahren)

ChristinaLikes

Comments


1. Grille med venner - Sommerdagene har kommet til østlandet (utenom i dag, typisk er det ikke?). Det er varm luft og jeg får ikke nok av grillukten! Jeg skal invitere venner på grilling og håper det blir mange slike kvelder.

2. Gjøre noe spesielt for noen - Jeg vil gjøre noe for en person jeg bryr meg mye om. Lage noe eller bare finne på noe. Vise denne personen hvor mye han/hun betyr for meg og at jeg verdsetter vårt forhold.

3. Bade ute - Jeg ELSKER å bade! Denne måneden håper jeg det blir mange turer til ulike innsjøer her jeg bor.

4. Bli flinkere til å sette pris på små ting - Jeg er veldig flink til å la tiden fly og egentlig ikke tenke over alt det bra som skjer. Alle de små situasjonene og hendelsene som betyr mye. Denne måneden ønsker jeg å bli flinkere til det!

5. Ta vare på rutiner - Ja, det er sommer og det er mye kos! MEN det er mulig å ha det kos og lage god mat og drikke uten å skeie ut hver dag. Jeg skal prøve mitt beste for å beholde rutiner sunne "verdier" i hverdagen.


6. Gjøre en forandring på rommet mitt - Jeg er flink til å bytte ut bilder eller henge opp nye ting på rommet mitt. Denne måneden ønsker jeg å gjøre en større forandring.

7. Jentekveld - Haha, dette er noe jeg skriver hver måned. Jeg er mye ute med venner men jeg savner en skikkelig jentekveld og DET skal jeg få til denne måneden!

8. Leve nå - Jeg er en mester i å leve 2 uker frem i tid. NÅ er det sommer, NÅ har jeg fritid, NÅ skal jeg nyte hver dag!ChristinaLikes

Comments


Roskilde var veldig bra!

Det var 10 lange, bra, morsomme, minneverdige, nye og fantastiske dager med en stor vennegjeng på 24 personer. Selv om vi var så mange forskjellige personer på et sted, oppå hverandre til en hver tid, gikk vi ikke lei og stemningen var alltid på topp! Selvfølgelig blir man sliten, jeg kan ikke telle antall timer med søvn. Jeg har aldri vært der før, men hit skal jeg igjen!

Musikk i alle type sjangere, store og små stjerner, og til alle tidspunkt på dagen! Jeg synes vi i campen hadde en god balanse mellom samhold, energi, initiativ, musikk, opplevelser, leker osv! Gleder meg masse til å fremkalle bildene jeg tok med engangskameraet!Christina

Likes

Comments


Da jeg var på Roskilde festivalen tok vi en kjapp tur til København. Jeg har vært her et par ganger tidligere, men det var da jeg var liten, så minnene sitter veldig veldig svakt. Derfor tok jeg, kjæresten og noen venner, toget inn til København og bruke en dag der!Vi var utrolig heldig med været, det blåser så mye i Danmark så været var veldig skiftende, men denne dagen var det strålende sol!

Vi trasket rundt i noen gater vi hadde fått anbefalt av noen vi kjenner. Der fant vi Københavns "Grünerløkka", med mange små koselige cafeer, blomstermarked og matmarked. Utrolig koselig liten gate. Dessverre fikk vi ikke sett så veldig mye, vi brukte mye tid på å slappe av og nyte dagen. Så jeg ble veldig interessert i hva København har å by på, skal ikke se bort i fra at jeg tar turen hit en gang til!
ChristinaLikes

Comments


Gule og hvite striper


Føttene følger de hvite stripene
De hvite stripene med mellomrom
Sparker steiner
River opp blomster
Hundekjeks kalles de
Ser fremover

Kun en rett veg med hvite
og gule striper

Klokken viser 03:42
Mørket er på vei til å bli lyst
Tankene er i ferd med å forsvinne
Problemene vil aldri oppstå
Sigaretten faller gjennom fingrene

03:46
Vegen føles endeløs
"Du vet ikke hva du har før det er borte"
Snart morgen
Beina følger fortsatt stripene
Ny sigarett er tent

Snart kommer sola
Snart starter dagen, og her står jeg


Tekst av meg (Christina M. Jahren)

Christina
Likes

Comments


God fredag morgen!

I skrivende øyeblikk er jeg på Roskilde, omgitt av mine bestevenner, godt humør og god stemning. Masse musikk og vi er snart i enden av festivaloppholdet. Jeg har ikke vært på denne festivalen før i år, og må si at dette er noe for seg selv! Både på godt og vondt, men mest godt.


Jeg elsker at jeg pakket med meg engangskameraet og mitt eldgamle digitalkamera. Det blir så flotte bilder og ikke så mye "stæsj". Bildene gir inntrykket av nuet og alt som skjer NÅ, i DETTE øyeblikk. Jeg digger å få litt annerledes bilder!.

Bilder, musikk, farger og kreativitet er egen inngangsport til inspirasjon. Det er noe vi alle ser etter og leter etter! Nå som sommeren er her og inspirasjonen dyrkes hos veldig mange av oss, er jeg på leting etter DEG! Hvilken inspirasjon har du å by på???

Legg igjen instagrammen din, eller bloggen i kommentarfeltet så jeg kan få sjekket dere ut!
Det er alltid fint med nye inspirasjonskilder

♡ ♡ ♡Christina
Likes

Comments