Stopper du noen ganger opp

Og legger merke til hvor stor

Kontrast det er mellom bygningene

Og den svarte himmelen?

Tar du deg tid til å se på stjernene?

Lurer du på hva de er og hvorfor de er her?

Lurer du på hvorfor VI er her?

At det ikke gir mening at denne lille jordkloden

Er… alt…?

Blir du noen gang svimmel av å tenke på

At verdensrommet er uendelig?

At det er stjerner overalt.

Står du nå og ser på de samme

Stjernene som meg?

Lurer du på hva som er der ute?

At vi er ment for noe stort?

For det gjør jegChristina
Liker

Kommentarer

On the road again 


Hvordan går det? Hvordan har Januar og Februar vært? Har du kommet tilbake til rutiner og fått en knallstart på året? Eller er du som meg? Gått rolige og bestemte skritt i riktig retning?

Jeg har virkelig bare trengt noen uker off bloggen og off sosiale medier. Kanskje ikke 100% off sosiale medier, men jeg har brukt de to siste månedene på å samle alle løse tråder.


- V A N N -


Det er ganske vanskelig å forklare, men med musikkprosjekter i alle retninger, den bråe skolestarten, venner, jobb, familie og ønsket om å gjøre så masse - et hode fullt av ideer og inspirasjon. Ja, det har vært et kaos. Jeg har svømt en stund med hodet over og under vann på samme tid.

Det var min start på året, og det har absolutt ikke vært noe galt i det. Det har bare gjort meg enda mer konkret og bestemt på hva jeg vil bruke tiden min på. Funnet noen "høydepunkter" jeg vil satse på, og har brukt enda mer tid på å prioritere AKKURAT hva jeg vil. Det har gjort meg glad og jeg har kjent på en helt annen energi i Februar. - Det er godt å se solen igjen, og dele mer med dere igjen!
ChristinaLiker

Kommentarer


Trenger du litt inspirasjon til å kickstarte uken?Jeg er kjempe glad i å lage kollasjer og bytte ut skrivebordsbakgrunnen. Det gir en ekstra motivasjon og se noen nye bilder da jeg skal åpne Word eller OneNote.

Skolehverdagen har startet for fullt og etter et tøft høstsemester er jeg klar for et lysere og bedre vårsemester.
Denne uken står følgende på planen:

🏃🏼 Trene - Jeg skal være flink og sette av tid på ettermiddager og før forelesninger til å trene. Det gir ikke bare ekstra energi, men jeg føler også dette er godt for alt som heter kropp og sjel.

📚 Skole - Yes yes, kommer ikke unna! Det er oppstartsuker på skolen og jeg er allerede godt i gang med å kartlegge vårens semester.

🏡 Hjem - Til helgen skal jeg ta turen hjem til familien, hunden og alle. Det blir godt å se dem igjen. Nå som hverdagen har kommet tilbake, har jeg blitt slukt tilbake til alle forpliktelser i byen og nå kjenner jeg et kall om å komme hjem igjen. Misforstå meg rett, jeg synes alt jeg fyller hverdagen min med er veldig givende, men noen ganger er det godt å puste litt ekstra. Er ingen vits å starte skole/jobb med all energi jeg har. Det er viktig å spre det utover.

📷 Bilder - Jeg hadde et fotooppdrag i helgen og har som mål å bli ferdig med redigering av disse før tirsdagen er omme.

Vaske - Monica Geller kunne vært mellomnavnet mitt. Jeg hater å ha ting uorganisert i mitt eget hjem. Det blir alltid litt rotete i løpet av en uke. Nå må vaskekluten frem og detoxe klesskapet igjen.Christina
Liker

Kommentarer