I samarbeid med www.makeupworld.no


Det er allerede 2. advent.

En liten life-update:
Jeg føler jeg alltid påpeker hvor fort tiden går, men hver gang jeg skriver til dere går det opp for meg at det allerede er en torsdag eller at søndagen begynner å ta slutt. Jeg må ærlig innrømme at jeg gjerne skulle vært her lenger. For det er først nå den siste måneden jeg virkelig føler jeg har kommet på plass her nede. Det er nå jeg kjenner at jeg ønsker å studere andre ting enn bare språket, og bli boende her med de flotte menneskene jeg har blitt kjent med.

Derfor er det bare å virkelig nyte de 3 siste ukene.
Alle fortalte meg at dette kom til å gå fort, at dette kom til å bli et eventyr. De hadde rett, det gikk veldig fort, sånn plutselig. Det har vært et eventyr på en helt annen måte enn hva jeg er vant til. Jeg er vant til ferie og reise, her har jeg også fått med meg "bo og leve"-delen, som har gjort at eventyret har blitt mer hverdagslig med mange høydepunkter og spennende dager.

I dagens luke kan du vinne sminke fra Makeupworld!

Jeg har selv brukt denne sminken og jeg må si jeg er veldig fornøyd! det er pene, rene og enkle farger. I dagens Giveaway-pakke kan du få:

For å delta:

- Følg Makeupworld på Facebook HER
- Følge meg på instagram: christinajahren (HER )
- Kommentere dette innlegget med e-post slik at jeg kan kontakte vinneren.


LYKKE TIL!

ChristinaFlytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments


Noe jeg ser frem til hver jul er å pynte meg til julaften. Uansett om det er med de nærmeste eller om det er med hele familien, elsker jeg å pynte meg til julekvelden. Som liten så jeg alltid frem til å kjøpe julekjole med mamma, og jeg klarte ikke vente med å ta den på meg når julekvelden kom. Jeg husker jeg pleide å stå på badet og lukte julematen i lange baner. Da det ringte på døren løp jeg for å åpne, jeg var i ekstase.

Nå som jeg er ute å kjøper kjoler med venner eller på nettet er det litt vanskeligere å bestemme meg. For er det noe jeg virkelig bruker tid på, er det å finne kjoler. Uansett om det er jul, nyttår, bursdag eller andre selskaper.

Du kan kjøpe 1. HER - 2. HER - 3. HER - 4. HER - 5. HER - 6. HER - 7. HER - 8. HER - 9. HER - 10. HER

ChristinaLikes

Comments

Vinneren av adventskalender-luke nr.1 er TONE VINNINGLAND


It's Christmas baby

Jeg er virkelig en sucker for julesanger. De gamle gode juleklassikerne mixet med nyere og mer moderne sanger.
For å ikke ødelegge følelsen rundt jul velger jeg alltid å vente til 1. advent med å høre på de. Uansett om det er snø eller ikke, om det er julepynt eller ikke - hvis det er julelys i gatene og julesanger, da trengs det ikke mer for å gi meg julestemning.

Å kjøre i fjellet, med hvit bakke, hvite trær og snø som faller lett fra himmelen, med julesanger for fult. Kan dere tenke dere noe vakrere? Jeg husker vi feiret jul på hytta en gang, da var det litt som dette. Vi pakket bilen full av julegaver, vinterklær, mat og godis. I tillegg var det ikke et grantre å finne, kun furu. Heldigvis fikk vi tak i et lite tre. Det er en av de juleferiene jeg aldri kommer til å glemme.

Chris Rea - Driving home for Christmas


Mariah Carey - All I want for Christmas is you


Wham! - Last Christmas


Dean Martin - Let it snow


Britney Spears - My only wish


Coldplay - Christmas lights


Micheal Bublé - It's beginning to look a lot like christmas

Kall det de mest tradisjonelle julesangene du kan få tak i, men jeg elsker det.
Det er alltid godt å finne frem de sangene du er vokst opp med og kombinere det med nytt.

Christina


Likes

Comments

Det er helt utrolig, det er 1. desember.
Da jeg kom ned hit var det mange blanda følelser rundt oppholdet og jeg hadde lite peiling på hva jeg kom i møte med. Jeg tenkte jeg hadde all verdens tid, noe jeg ikke hadde. Det er desember allerede, om 3 uker sitter jeg på flyet hjem. Alle fortalte meg at denne tiden kom til å gå fort. Jeg vil si at det varierer, noen dager føles lenger enn andre, slik som det gjør i livet generelt. Men når jeg ser tilbake på det nå, har tiden flydd.

Første luke i kalenderen er åpnet!

Jeg var så heldig å få 3 julekalendere fra Norge da pappa kom ned hit. Jeg var klar for å lage min egen, og ble ekstremt glad da de hadde med kalendere til meg!
Desember er jule-månden. Uansett hva jeg tenker på når noen sier "desember" så kan jeg knytte det opp mot jul.


10 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

1. Gå på julemarked - I Barcelona har de julemarked på samme måte som i Oslo, jeg har veldig lyst til å ta meg en tur på dette markedet og se om jeg finner noen fine ting.

2. Lage ferdig julegaver før jeg kommer hjem - Jeg har som mål, hvert år, å gjøre gavene jeg gir bort, personlige. Er det noe jeg elsker så er det å bruke tid på å lage gaver, finne de riktige tingene å gi bort og til slutt - pakke de fint inn. Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg blir av det!

3. Stå på skøyter - Jeg kommer hjem i slutten av Desember og i romjula har jeg lyst til å ta med meg skøytene, venner og familie og leke rundt på isen. En skikkelig vinteraktivitet.

4. Gjøre "julerent" - Mange spør meg om jeg har det riktig bra da jeg forteller at jeg gleder meg til å vaske rommet mitt. Jeg trodde ikke jeg skulle føle en glede rundt det, men det gjør jeg. Nå har jeg ikke bodd på rommet mitt på et semester, jeg har ikke vært i et rom som er 100% mitt. Derfor gleder jeg meg til å rydde, vaske og komme meg på plass i mitt eget rom igjen.

5. Julemusikk - Gleden av julesanger. WOW, det er kanskje det eneste som virkelig setter julestemning. Så jeg skal lage en spotify-liste med mine julefavoritter.

6. Skogtur - Barndomsminner, gå på tur i skogen og med masse klær. Lage bål, grille pølser, ha med termos med varm drikke og ha snøballkrig. Trenger jeg si mer?

7. Mine siste "To Do" i Barcelona - Jeg avslutter mitt semester i Barcelona denne måneden, det betyr at jeg nå må gjøre ferdig alle punktene på "To Do"-lista mi før jeg drar hjem.

8. Bake julekaker - Selv om jeg kommer sent hjem, skal jeg bake kaker. Jeg har rett og slett belaget meg på å gjøre de aller fleste tradisjonene, bare litt senere enn hva jeg vanligvis pleier å gjøre.

9. Julefilmer - Jeg har listen klar, alle mine julefavoritter, de ser jeg hvert år, og selv om jeg kan handlingen i filmen både forlengs, baklengs og sidelengs er det filmer jeg ser på.

10. Et nytt år i vente - Sist men ikke minst, jeg pleier å skrive litt om hvordan året har vært, både positive og negative ting. En liten refleksjon på hvordan jeg har hatt det, måned for måned. I tillegg er det godt å sette seg noen nye mål for året som kommer.

ChristinaLikes

Comments

Da er starks November over. Hvor utrolig fort har ikke denne måneden gått?
I morgen er det tid for å åpne julekalenderen! ♡

I tillegg får jeg enda mer besøk i morgen!
En kompis fra Norge har tatt seg turen, gleder meg til se han igjen ♡

Her er mine øyeblikk fra denne måneden i Barcelona.
I morgen er starten på den siste måneden her nede.

​Hvordan har din november vært?

ChristinaLikes

Comments

I samarbeid med Personlig Almanakk


Første kalenderluke inneholder en personlig almanakk.Jeg har tidligere postet et innlegg om hvor glad jeg er i min, det kan du lese HER

Jeg har brukt personlig almanakk i mange år allerede. Jeg synes det er ekstra motiverende å holde kontroll på dager, møter, hendelser og andre viktige ting, når du kan designe den selv og legge litt ekstra kreativitet i den. Mange ser på det som gammeldags, det å skrive det ned. Alle har jo kalender på telefonen. Vel, jeg liker å ha denne med meg, for det er ikke bare en kalender, det er også en notatbok, det er mange muligheter til å kombinere ulike formater. Derfor blir denne personlig, det blir det DU ønsker og det er lett å legge den i veska.


FOR Å DELTA:

- Lik personlig almanakk på facebook HER
- Skriv en kommentar i dette innlegget med e-post (slik at jeg kan kontakte vinneren)

Vinner blir trukket på torsdag 1. desember.
Lykke til!

ChristinaLikes

Comments

I morgen er første advent og jeg har en glad-nyhet til dere!

Det er helt sjukt! Jeg kan ikke tro det, det har gått alt for fort!
Var det ikke nettopp Halloween? Var det ikke nettopp 1. November?
Jeg har jo ikke vært i Barcelona SÅ lenge?

I går tente de lysene i gatene, nå er det jul! Det er på tide å tenne stearinlys, ta frem pleddet, kose seg med te og en bok. Det har kanskje vært sånn en god stund allerede hjemme i Norge, det hjelper på at det er snø og at kveldene er mørke. Dessverre er det ikke helt sånn her, så det er først nå jeg har tid til å virkelig kjenne på julen!


I morgen er det første advent og jeg har derfor en OVERASKELSE til dere!
Hver advent i julen vil jeg gi ut flotte premier til de som ønsker å være med i adventskalenderen på bloggen!
I morgen er åpner første luke!

ChristinaLikes

Comments


*Sover til jeg våkner, ingen alarm
*Begynner dagen på café
*Kort skoledag
*Begynner helgen med inspirasjon


Dette er oppskriften for en bra start på dagen for meg. Enkelte ganger er jeg glad i å våkne tidlig av vekkerklokken, men det beste er å sove til man våkner. Etterfulgt av å spise frokosten på en café, imens man hører på musikk og ser på inspirerende bilder eller videoer. Det er viktig å holde i liv i drømmene og inspirasjonen. Det har jeg lært meg, i alle fall føler jeg selv at hverdagen føles mer positiv og motiverende. Det er godt å kunne drømme.

ChristinaLikes

Comments


...SEN START PÅ UKA...

Jeg tok meg fri fra skolen i går, gjorde ingenting at helga ble lenger og uke ble kortere.
Denne helgen fikk jeg besøk av pappa og hans kjæreste. Vi var sammen hele helgen, det var utrolig godt å se dem igjen! Jeg viste dem litt rundt i byen, pappa hadde ikke vært her før så han fikk sett mye nytt, sett hvor jeg bor og hvordan skolen en. Vi koste oss masse, brukte god tid og dagene fløy av gårde. Plutselig skulle de pakka kofferten og sette seg på flyet hjem igjen. Jeg husker da de fortalte meg at du skulle komme hit, det føltes som en evighet, og nå er det over. Rart hvordan dagene kommer og går, hvordan noen føles lange, noen flyr fortere enn du tror og plutselig er du langt inn i den fremtiden du satt å tenkte på en stund tilbake.

Barcelona er en by hvor alt ligger med korte gåavstander, derfor var det veldig fint å gå en rolig tur og bare de hva som finnes her. Det gjorde vi på lørdagen. I tillegg var besøkte vi Park Güell, endelig fikk jeg gjort det! Vi tok også turen til Casa Batlló, det var fint! En smule spesielt, men opplegget med audio-guide og den lille runden man går igjennom huset er utrolig spennende. Dette var egentlig en ting jeg ikke har tenkt så mye på, det har ikke vært et "must" for meg, men skjønner jeg hvorfor det er et must for mange andre! Utrolig utrolig kult, og masse historie bak bygningen.


Alt i alt ble det mye gåing, mye mat og snakking. Er veldig gøy å vise byen på min måte og hva jeg tenker om den. Det er gøy å vise byen igjennom min hverdag, hvor jeg går, hva jeg gjør og hvilke steder jeg liker. I tillegg var jeg med på et par nye ting som jeg ikke har gjort før nå, så vi fikk noen helt "nye" opplevelser sammen også. En rolig helg, fylt med mye glede - den gikk alt for fort.

// Hvordan har din helg vært?

ChristinaLikes

Comments