Det er ingen tvil om at jeg alltid har vært hestejente. Siden jeg var 8 år gammel, så har jeg drevet med hest. De siste årene har jeg hatt flere forskjellige hester på helfòr, men aldri eid min egen. Lørdag 02.09.17 ble jeg for første gang hesteeier, til hesten jeg trodde jeg aldri skulle få se igjen når jeg dro på utveksling.

Når jeg hentet Sunniva sto hun uten sko med nokså lite pene høver, i tillegg til en ustelt og lang man. Nå har hun fått nye sko, blitt klippet og ser endelig ut som seg selv igjen.

Dagen vi hentet S, så lagde jeg en vlogg. Dette er noe jeg har litt sansen for, så jeg har bestemt meg for å legge ut jevnlig med videoer.

Youtube kanalen er linket på venstre side av bloggen hvis dere vil abonnere.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Eeendelig er vi kommet oss trygt inn på hotellet i København. Vi åpnet hele denne fantastiske reisen med å ikke finne ut av hva vi skulle gjøre med bilen min i Oslo. Det er veldig gøy når det er 30 minutter igjen før du må være på bussterminalen, og du fortsatt sitter i bilen din og aaaner ikke hvor du skal gjøre av den. Parkeringen gikk ikke til lenger enn onsdag, og vi er jo ikke hjemme før torsdag. Etter hjelp fra en veldig snill person som reddet oss ut fra hele greia, kom vi omsider inn på riktig buss.

Gjett hva? Når jeg endelig hadde åpnet Cola Zero, satt den på brettet foran meg så kom en dump - og vips så satt jeg der og badet i cola på bussen. Joda, null problem. Var jo bare 5-6 timer igjen av turen.


Gleden var stor når vi etter en liten stund med gåing frem og tilbake rundt i København fant en taxi som var både hyggelig og hjelpsom. Han kjørte og viste oss hvor vi kunne finne mat i nærheten av hotellet osv - noe som er veldig fint for sånne vimsehoder som oss. Vi ante ikke hvordan hotell vi hadde booket oss inn på, men vi var klar over at det var små rom. Jo billigere å bo - jo mer morro kan man få ut av det der ute. Jeg må si jeg er fornøyd med rommet, til tross for størrelsen er det jo rent og pent her. Et fint hotell, så ingenting å klage på der. Nå kan det bare gå en vei og vi gleder oss masse til å utforske litt.

God kveld <3

Likes

Comments

Hei og god kveld! Jeg og Christi satt og snakket om hvor deilig det hadde vært og kommet seg litt bort i ferien, med god mat, shopping, julestemning og andre festligheter. Gjett hva? Vi bestilte oss innen 5 minutter hotell i København, I MORGEN. Jeg må si jeg gleder meg helt sykt til å reise bort noen dager. Dette blir superduper bra. Nå skal jeg sette i gang med litt pakking, ettersom vi reiser herfra 07.30 i morgen - hehe.


Likes

Comments

Juuuuleferie! Herreguud, så utrolig deilig. Nå har jeg brukt 7 dager med å grave meg ned i bøker og skriving, og på slutten av oppgaven var jeg så lei at jeg nesten kastet pc'en ut av vinduet(Neida, joda). Så ille var det ikke, men jeg var hvertfall dritt lei - noe jeg tror mange kjenner seg igjen i. Det var så utrolig deilig når vi trykket på "lever besvarelse" knappen. Selv om jeg skal jobbe litt, er det noe helt annet når man ikke har skolearbeid hengende over seg. Jeg er såå glad, og ser frem til litt ferie!

I dag har jeg sovet ekstra lenge slik at nattevakten ikke blir heelt uutholdelig. Det er en stor forskjell når man står opp 08, eller 12 før en nattevakt. Ellers er min eneste plan å dra til den gode, flotte hesten som står ventende på meg i stallen. Vi skal ha sprangtime i dag, og jeg gleder meg som vanlig som en liten unge. Det er nok litt vanskelig å vite hvem som gleder seg mest, meg eller hesten. Det kan noen ganger føre til at jeg må bli roligere så ikke hun blir heeelt fyrverkeri, hihi. Jeg har kommet til det punktet at jeg elsker å trene kroppen som for eksempel crossfit og annen trening - men det å trene hest er det aldri noe som slår. Jeg blir så sykt fokusert, og er hundre prosent tilstedeværende. Verdens beste måte å koble seg litt av fra omverdenen. Samtidig er det jo veldig god trening for meg også da, så det er jo enda et pluss.

Nå skal jeg hive i meg litt mat før jeg reiser. Jeg håper dere får en superfin dag <3

Likes

Comments

Good morning, people! I dag er det ny uke og nye muligheter. Hva sier dere til å spise vafler til frokost/lunsj/kvelds med god samvittighet? For meg som trenger en god boost til eksamensjobbingen passer det hvertfall perfekt å ha en ekstra god frokost. Jeg dukket opp på døren til Nicolai (eksamenspartneren aka buddy), og fikk raskt en positiv reaksjon på smaken, hihi. Jeg fant oppskriften på bloggen til treningsfrue hvor jeg finner masse inspirasjon til både sunne oppskrifter og trening. Et tips til dere som interesser dere for det!


Du trenger: 200g havremel, 300g cottage cheese, 1 ts salt, 2 ts kardemomme, 1ts kanel, 4 egg, 3,5 dl melk.
Tilbehør etter eget ønske. Personlig syntes jeg det er godt med vaniljekesam, bær og bringebærsyltetøy. Jeg er frelst av bringebærsyltetøy uten tilsatt sukker - den smaker så friskt.

Kort og greit brukte jeg stavmikseren til å få en jevn røre. Det ble ca 7-8 vafler. Viiips - god og proteinrik frokost.

Likes

Comments

God kveld til dere fine folk. Jeg kan krysse av både jobbing med eksamen, rydding av rommet(som man ikke kunne se gulvet på engang), og dagens treningsøkt. På dager hvor jeg bruker mange timer med skolearbeid, er det sykt digg å komme seg på trening for å få litt pause i hodet, og mer energi ut av kroppen.

Jeg smiler sånn om dagen, og ingenting er vel ikke bedre enn det? Midt opp i alt av eksamener og jobbing, har jeg det veldig bra med meg selv - og ingenting er bedre enn det. Jeg tror at jeg har blitt flinkere til å se fremover, istedet for å se meg tilbake. Kanskje flinkere til å sette pris på hvordan jeg har det, istedet for å stadig hige etter bedre? Jeg vet ikke, men jeg er fornøyd. Og det føles godt.

Nå ligger jeg god og mett i sofaen, og ser på siste episode av frikjent. Herreguuud, det er så spennende!! Jeg sitter bokstavelig talt med frysninger over hele kroppen. Etter frikjent skal jeg legge meg å få en god natt med søvn, slik at jeg er godt opplagt til en ny dag med eksamen.

​God natt <3

Likes

Comments

Varmegrader, bar bakke og tynnere jakker. Hallo, Desember - hva driver du med? Jeg er helt klart et sommermenneske, men når det først skal være desember og juletider, så trenger jeg virkelig snøen. Snø er desidert avgjørende for min julestemning.

I dag stod jeg opp tidlig med Christi, slik at vi skulle rekke å lage en videoblogg før jeg måtte dra for å fortsette med eksamen. Gjett hva? Halvparten av filene forsvant fra minnekortet, og vi må gi det igjen et nytt forsøk for 6.gang. Det er i disse tilfeller jeg begynner å tro på skjebnen, og at noen forteller meg at denne videobloggen ikke burde bli noe av, hehe. MEN det skal sies at jeg holder på å filme en "daily vlog", som egentlig bare skal være en test for min del - om jeg blir fornøyd, så kanskje jeg legger den ut.


Flere som har hatt slike dager i det siste?

Likes

Comments

Er det ikke rart at tankene ofte blir så mye dypere, og mer filosoferende på en mørk og vakker kveld? Når dagens sjas og mas er over, og du tar deg tid til å trekke inn den klare luften som du befinner deg i, mens tankene vandrer bare lenger og lenger inn i uendeligheten. Jeg vil påstå at jeg er en tenker, som funderer over mye rart når jeg først setter meg ned og tar meg tid til å legge merke til alt rundt meg. Jeg elsker å ta meg en kjøretur opp til en utsikt, som jeg bare kan gå ut, trekke inn frisk luft og se utover alle lysene som bryter seg frem igjennom mørket.

Her om dagen gjorde jeg nettopp det, begynte å tenke på fremtiden. Det er jo faktisk vanvittig spennende å tenke på at vi ikke har noen som helst aning om hvor vi er om 5 år? Kanskje livet har tatt en helt annet retning, og jeg er en plass jeg aldri hadde forutsett å være. Kanskje jeg har møtt mange nye fantastiske mennesker som jeg enda ikke har blitt kjent med? Akkurat nå liker jeg godt tanken på å ikke vite. Jeg liker å tenke at min beste opplevelse av livet enda ikke har hendt, og at det kan komme som en overraskelse på meg, når som helst. Det er så lett å bare sveve igjennom dagene, uten helt å fange opp øyeblikkene. Det er på slike kvelder jeg minner meg selv på at jeg skal leve livet, akkurat slik jeg ønsker det. Og det håper jeg dere får gjort også.


God kveld<3

Likes

Comments

Hei på dere! I dag stod jeg opp til litt blålig lys, og verdens fineste utsikt. Herfra er det utsikt over hele drammen, og det er like fint på dagen, som om natten. Frokosten ble enkel, nemlig litt granulo, vaniljeyoghurt og blåbær. Naaam, det er så godt. Eksamensjobbingen går veldig bra, og derfor dro jeg innom en fotobutikk for å kjøpe en mikrofon som jeg kan sette på kamera, slik at jeg kan starte vlog på en skikkelig måte. Jeg har så vidt testet det ut, og det fungerer sykt bra!

Som dere ser, ble bildene uten blits vanvittig kornete, så det ble med disse to bildene som jeg gadd å legge ut på bloggen. I går kveld stod jeg og nøt utsikten av alle lysene som skinte over hele drammen, og med Nicolai sin hjelp, fikk vi til et par fine bilder som jeg skal legge ut senere. Jo mer jeg fordyper meg i kamera mitt, jo mer dilla får jeg til å holde på med dette. Det er så morro!

Håper dere får en fantastisk start på helgen <3

Likes

Comments

Det er på denne tiden av året flere av dere der ute sitter med akkurat det samme som meg, nemlig eksamen. Jeg har nå startet på semesterets siste eksamen, og for min del er det også siste eksamen før bachelorskriving. Ååååh, det er så fryktelig rart å tenke på, at nå skal jeg snart begi meg ut på det siste semesteret på skolen. Det blir så rart og plutselig ikke ha skolearbeid og skoledager lenger, men allikevel gleder jeg meg helt vanvittig til og kun forholde meg til jobb, og få kommet meg litt videre. Det er jo ingen hemmelighet at livet står en smule på vent så lenge man går på skolen.

Jeg fortalte dere at det kommer en vlog i dag, men det skal bli utsatt til lørdag eller søndag. Jeg vurderer også å kjøpe et nytt objektiv som skal gjøre filmingen lettere, siden jeg merker 50 mm faktisk er for zoomet til mye.

Eksamen er alltid en unnskyldning til å ikke spise de sunneste alternativene. Nå stapper jeg i meg yoghurt- og cashewnøtter med goooood samvittighet. Er det mildt i været hos dere også? Her er det faktisk 10 grader, og da må jeg jo benytte muligheten til å ta meg en løpetur. Jeg elsker å løpe ute, men holder meg unna løping i minusgrader. Nå er det jo deilig temperatur, sååå da blir det litt utetrening i desember. Jeg har selvfølgelig fått dratt med meg min eksamenspartner og gode venn, Nicolai. Han hadde dessverre ikke så mye valg, hehee.

God torsdag til dere <3

Likes

Comments