FØRSTE SØNDAG I ADVENT

Hei, alle fine! Har dere tent lyset i kveld? Her hjemme er julepynten på plass, julegaver pakkes inn og planlegging av årets julekonfekt er i gang. Jeg kan nesten ikke tro at desember er like rundt hjørnet! Denne uken hadde vi julebord med jobben, hvor vi fikk en deilig forsmak på julemat.

Helgen har gått til julevask, rydding i permer og papirer fra universitetet (omg, det var litt av en bunke som havnet på bålet), trening og godtespising selvsagt. Det var godt med en rolig helg etter en ganske heftig jobbuke. Men neste helg skal hælene på igjen, for da er det nemlig duket for julebord med noen flotte jenter, wii! Ha en fin avdentskveld videre da, dere ✨

Likes

Comments

FINNES I HYLLA PÅ MATBUTIKKEN

Jeg har ikke hatt plettfri hud siden jeg var 13 år. Etter det har jeg hatt perioder med både akne og veldig tørr hud. Det har vært veldig vanskelig å finne gode produkter for å hjelpe på begge disse problemene. Jeg har prøvd det meste. For halvannen måned siden startet det å dukke opp kviser overalt i ansiktet mitt. Huden min pleier generelt å forverre seg i vinterhalvåret. Jeg ble desperat. Etter tusenvis av søk på internett, anbefalinger og youtubevideoer fant jeg endelig en løsning på kviseproblemet mitt.

Eplecidereddik har vært redningen min. Jeg skulle sååå ønske jeg hadde visst om dette tidligere! Jeg bruker eddiken som toner hver morgen og hver kveld. Det er viktig at du vanner den ut med vann, jeg har blandet 50/50. Har du veldig sensitiv hud kan du blande f.eks. 40/60 med eddik og vann. Jeg påfører eddiken på en bomullsdott og stryker dotten over ansiktet etter jeg har renset huden. Det anbefales å bruke eddik med såkalt mother, noe som likner et slags fruktkjøtt. Jeg kunne dessverre ikke finne dette på vanlig matbutikk, men jeg ser en vanvittig forskjell med den klare eddiken også. Neste gang tror jeg at jeg vil kjøpe eddiken med mother på helsekost.

Er du veldig sensitiv for lukten av eddik, er kanskje ikke dette det beste rådet for deg. Men er du like desperat som meg, klarer du helt fint å se bort lukten.

Likes

Comments

MEN I GÅR VAR DET NESTEN VÅR

Hei alle sammen! Hvordan går det med dere? Jeg har savnet dere, savnet bloggingen. Dessverre har jeg ikke klart å produsere innlegg for dere, men jeg har tenkt på det hver eneste dag. Jeg skulle ønske jeg kunne poste outfitbilder for dere, men 99% av tiden består antrekket av sykepleieruniform, treningstøy, kosedress eller pyjamas. Ikke så fasjonabelt med andre ord! Når det i tillegg blir tidlig mørkt, er det ikke alltid så lett å få til de innleggene man skulle håpte på. I går strålte solen, og vinden var så varm at det føltes som vår, men i dag er det igjen mørkt og tungt på himmelen. På grunn av dette vil jeg framover fokusere mer på innlegg innen sminke/skjønnhets, og jeg håper dere liker disse emnene like mye som meg. Allerede i morgen kommer et lite tips om den rimeligste og mest effektive kvisefjerneren jeg har funnet. Stay tuned!

Likes

Comments

FOR DEG MED DÅRLIG TID

Den siste måneden har jeg endelig kommet i gang med treningen igjen. For dere som ikke kjenner meg så kan jeg fortelle at jeg aldri har likt å trene, og jeg vil helst bruke minst mulig til på det. For at jeg ikke skal gå så fort lei, har jeg denne gangen brukt mange forskjellige programmer, både styrke, powerwalk, yoga og pilates. For noen dager siden kom jeg over denne videoen, og jeg skal love dere at disse 7 minuttene er gull for kroppen. Perfekt å gjøre en dag du har litt dårlig tid!

Likes

Comments

Jeg er litt sen med å hoppe på liquid lips trenden, men nå har jeg blitt helt hekta. Blivakker hadde for noen dager siden store rabatter på mange av produktene, og da slo jeg til med tre nye NYX lingerie liquid lips. Disse er så komfortable på, og har en mousseliknende formula som ikke tørker ut leppene mine. Formålet med denne linjen er at alle skal kunne finne sin perfekte nude.

Her er fargene jeg kjøpte. Det er kjent at de lysere fargene er litt vanskeligere å påføre pent. De gir et litt mer ujevnt resultat. Akkurat dette har jeg merket meg ved fargen push-up, særlig i forhold til de andre to. Men alt i alt er jeg veldig fornøyd med kvaliteten på disse, spesielt med tanke på prisen. Verdt å prøve ut, dersom du ikke har lyst å bruke mange hundrelapper på en liquid lipstick.

Likes

Comments

"Halloween is coming up and I still have no idea what I want to be for the rest of my life."

Regnvær på taket, mørke, varm te, fyr på peisen og langfri. Noen ganger er det fint å jobbe turnus óg. Det er kjempehyggelig å se at mange fortsatt er inne på bloggen, selvom jeg har tatt noen dager fri! Jeg har følt meg uinspirert, og høstens mørke har gjort utfordrende å knipse bilder. Har dere noen ønskeinnlegg så skyt ut! Siden sist har jeg kost meg med venninner og begynt på flere nye serier. Har dere HBO, bør dere absolutt sjekke ut serien Westworld. Forrige helg var jeg på hyttetur, og fikk se årets første snøfnugg. Det var igrunnen ganske koselig i den sammenhengen, men jeg kjenner at det var godt å reise bort fra det også. Jeg håper vi får beholde den vakre høsten en stund til, før vi begynner med julestress, snømåking og boblejakker.

Likes

Comments

CRUSHING ON GREEN VELVET 💚

Herregud, jeg er forelsket! Jeg elsker fargene, jeg elsker stoffene, jeg elsker at det bringer en enda nærmere naturen. Disse bildene går rett i husmappen!

Likes

Comments

follow me @christinahaarberg