"Halloween is coming up and I still have no idea what I want to be for the rest of my life."

Regnvær på taket, mørke, varm te, fyr på peisen og langfri. Noen ganger er det fint å jobbe turnus óg. Det er kjempehyggelig å se at mange fortsatt er inne på bloggen, selvom jeg har tatt noen dager fri! Jeg har følt meg uinspirert, og høstens mørke har gjort utfordrende å knipse bilder. Har dere noen ønskeinnlegg så skyt ut! Siden sist har jeg kost meg med venninner og begynt på flere nye serier. Har dere HBO, bør dere absolutt sjekke ut serien Westworld. Forrige helg var jeg på hyttetur, og fikk se årets første snøfnugg. Det var igrunnen ganske koselig i den sammenhengen, men jeg kjenner at det var godt å reise bort fra det også. Jeg håper vi får beholde den vakre høsten en stund til, før vi begynner med julestress, snømåking og boblejakker.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

CRUSHING ON GREEN VELVET 💚

Herregud, jeg er forelsket! Jeg elsker fargene, jeg elsker stoffene, jeg elsker at det bringer en enda nærmere naturen. Disse bildene går rett i husmappen!

Likes

Comments

ANTIQUE SILVER AND GEMSTONES

Hvor fine er ikke disse "vintage" armbåndene jeg fant på H&M her om dagen?! Etter en lang periode hvor jeg ikke har hatt lyst til å bruke smykker, er jeg glad for å si at jeg nå er klar for å smykke meg igjen. Det kan ha noe med årstiden å gjøre. Jeg ble i hvert fall superglad da jeg fant disse enkle lenkene med fine stener. Nå som jeg har fått justert størrelsen på dem, vet jeg at de kommer til å bli mye brukt fremover. Du finner dem her hvis du skulle være interessert 💜

Likes

Comments

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE MANDAG

God kveld alle sammen! Åh, for en herlig årstid vi har beveget oss inn i. Bare se på de vakre fargene på villvinen bak meg. Noe så magisk. Oktober er på en måte en av mine favorittmåneder. Ikke bare E.L.S.K.E.R jeg halloween med utkledning og sminke, men det er også dagen jeg ble sammen med min kjære. Dobbel lykke altså! Hva har dere tenkt å kle dere ut som i år? 

Likes

Comments

WARM COFFEE IN CRISP AIR

I dag våknet jeg til nok en solskinnsdag her i Stavanger, og luften er akkurat varm nok til at jeg kan nyte kaffekoppen på takterrassen. Kan ikke klage på denne høsten, nei!

Likes

Comments

I'M SO CONFUSED

Hei alle fine! Hvordan har dere det? Oppfører den nye uken seg greit? Jeg befinner meg for øyeblikket i Stavanger. Jeg ble sykemeldt igjen på tirsdag og det bragte med seg hundretusen tanker, nok en gang. Som dere kanskje vet, så jobber jeg som sykepleier på sykehjem. Jeg hadde virkelig aldri trodd jeg kom til å like den jobben så godt som jeg gjør.

Til jul fikk jeg håndeksem, noe som har gjort at jeg må vurdere mine muligheter innenfor arbeidsmarkedet på nytt. Eksemen blusser opp når jeg er på jobb, og det tar ca. 2 sykemelding for meg å bli helt kvitt den igjen. Jeg er så lei meg for at dette skulle ramme akkurat meg som er sykepleier, akkurat når jeg var ferdig utdannet og trivdes så godt i pleien.

Alle kanter ber meg om å tenke på omskolering eller eventuell videreutdannelse. Problemet er bare at jeg ikke aner hva jeg vil. Jeg hadde jo aldri noen plan B, for jeg var jo helt sikker i min sak. Det var sykepleier jeg ville bli! 10 år etter jeg trodde jeg hadde stilt dette spørsmålet for siste gang, sitter jeg nok en gang med "hva skal du bli når du blir stor" i tankene, og føler meg fortapt. Er det noen av dere som har opplevd noe liknende, eller kjenner noe som har gått igjennom dette? Del gjerne historiene deres med meg, det ville jeg satt stor pris på.

Likes

Comments

WHAT IS YOUR FAVOURITE BOOK OF ALL TIME?

God formiddag, mine kjære lesere! Nå begynner sakte men sikkert høstens farger å sette preg på omgivelsene, og hagemøblene skal snart flyttes inn frem til neste sesong. Høsten er definitivt den årstiden hvor jeg leser flest bøker, og denne høsten skal jeg blåse støvet av en absolutt favoritt. Den hemmelige hagen av Frances Hodgson Burnett, er i utgangspunktet regnet som en barnebok. Allikevel finner jeg den frem i voksen alder, og jeg blir like glad, trist og rørt hver gang jeg leser den. Den bringer tilbake minner fra barndommen da jeg først leste den, og det er godt å kjenne på alle de gode følelsene. Har du en favorittbok?

Likes

Comments

follow me @christinahaarberg