Hej bloggen


I takt med at det er ved at være et år siden at jeg fik sat huen på og havde en af de bedste uger i mit liv, har jeg besluttet at lave en lille guide til hvordan man nemmest og sikrest kommer igennem studenterugen. For mit vedkommende var det en af det mest fantastiske perioder jeg har gennemlevet og jeg ønsker for alle de kommende studenter at få præcis ligeså god en oplevelse.


1. Spild ikke timer foran spejlet

Mit aller vigtigste råd er at man ikke spilder tiden på at tvivle på ens udseende. For min skyld kan man bare tage lidt mascara på også skifte det ud når det for alvor trænger. Med et kæmpe smil på, også huen til at toppe af kommer alle studenter til at ligne millioner. Jeg brugte meget af min tid før studenterugen på at tænke over hvordan jeg nogensinde skulle komme til at ligne en der gad leve på billeder. Nu sidder jeg alligevel tilbage med nogle helt fornuftige billeder og nogle helt vildt gode minder. Man må gå på kompromis og jeg kan kun snakke for at man tager en øl mere om aftenen også sover en halv time længere dagen efter, til trods for at der måske står dimission på programmet.


2. Pas på dig selv

Sandheden er, at alle holder sig ikke i stand til at passe på sig selv. Hvis man vil have mest muligt ud af ugen hjælper det som regel, at holde sig fra den bevidstløse form for fuldskab. Hermed ikke sagt at man ikke kan have sit livs fest alligevel, men det er de færreste som nyder at bruge hele studenterugen stirrende ned i et toilet. En stor hjælp vil også være lige at dele ens mors mobilnummer med alle veninderne, for hvis man skulle bevæge sig ud i en gråzone og falde i søvn på venindens sofa. Vil din mor sætte stor pris på at vide hvor du er og med hvem.

3. Tag billeder

Mængden af dumme selfies der bliver født i studenterugen er uendelig, men at se tilbage på dem, er alt hvad man drømmer om når ugen er længe forbi. Ugen vil føles som få minutter, men billederne varer forevigt og til sidst er det kun dem der holder minderne i live, så tag rigeligt. Det vil helt ærligt være en sand fornøjelse at se tilbage på, selv hvis de er taget på en af dine venners badeværelser til et studentergilde.


Til sidst vil jeg lykkeønske alle som om et par uger kan tage huen på og have den bedste tid i deres liv

Nyd det og pas på hinanden!


Hyg, Christina


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Mode

Hej Bloggen!

Denne gang vil det her handle om mine bedste fif til den store dag, nemlig den dag man, med alt mulig forskellig nervøsitet i kroppen, stiller sig ind til det grønne bord for sidste gang i laaang tid. Nemlig hue-dagen.

Jeg siger ikke at man skal gøre en hel masse forskelligt ved sit udseende, hvis man ikke har lyst til at gøre noget udover det sædvanlige så skal man ikke det. På denne dag kan jeg kun vejlede til at man gør det man har allermest lyst til, medmindre man vil gå nøgen, det skal man ikke. Hovedreglen er at være veltilpas i hvad man har påført sig også eje hele showet, fordi overskud er synligt og det vil hjælpe dig igennem hele dagen og den lidt nervepirrende situation.

Jeg har samlet lidt forskellige outfits til hver deres type person, som i kan lade jer inspirerer af.


Bukser Skjorte Sneakers

Jeg gider ikke kjole- outfittet

Hvis man ikke gider lide under de sociale rammer der er sat for en fin fin studenterkjole så er her et outfit som man ikke kan komme udenom. Find et par bukser som du kan side ned i til forberedelsen uden at skulle irritere eller gnave. Dress outfittet lidt op med en skjorte eller en fin bluse for at fejre at idag er dagen hvor du slipper for afleveringer og undervisere i noget der føles som en evighed.


Kjole Sandal

Klassikeren

Som i kan se på det øverste billede så satte jeg min lid til den traditionelle stil med en hvid studenterkjole. Er specielt vild med blondedetaljerne på den her, fordi det holder den jordnær med den kraftige blonde. Men et par lidt større sandaler som de fleste modeller fra Birkenstock kan man også holde det ellers rimelig fancy outfit nede på jorden og dresse det helt ned på den måde.

Nederdel T-shirt Slippers

Jeg vil kunne bruge oufittet igen- outfittet

Jeg vil ærligt indrømme at jeg ikke har brugt min studenterkjole, siden den dag jeg fik huen på. Det er et enormt spild af penge og hvis man gerne vil undgå det, kan man finde trøst i nogle af de forskellige sæt- løsninger som hænger i butikkerne i sæsonen. Jeg fandt det her fine fine sæt fra Gestuz, i en af mine lokale butikker og ville selv have købt noget lignende det, hvis jeg stod og blev student igen i år. Det giver én et vivar af muligheder i forhold til at kunne bruge delene hver for sig i fremtiden. Man får flere items at arbejde med i fremtiden, men på dagen kan man blot parre det og man får lidt af det traditionelle studenter vibe. Specielt overdelen kunne også arbejde virkelig godt sammen med et par slim jeans og et par sneaks til den kommende sommer sæson.


Jeg håber at i kan bruge nogle af de ovenstående outfits som lidt inspiration til hvad i skal gå efter af outfits på denne store dag, Mit sidste og bedste råd i forhold til denne dag er dog stadig at i skal huske at finde det som i er tilpas i også tro på jer selv, for i går en fantastisk periode i møde og den vil i aldrig nogensinde glemme.


Hyg, Christina

Likes

Comments

Hej, jeg hedder Christina og først og fremmest vil jeg starte med at sige velkommen til min nye blog. Platformen vil jeg bruge til at dele nogle af mine værste og bedste oplevelser. Det er jo nemt at sige, men for at specificere lidt så kommer det til at handle om nogle af de ting, jeg holder allermest af. Hvilke ting jeg køber, som jeg føler alle burde købe, hvilke steder jeg befinder mig, som er en anbefaling værd og hvilke datingapps der bringer de bedste resultater ;)


Et par ting, som i først og fremmest skal vide om mig er at jeg er en meget glad person, medmindre det regner og hele verden forsøger at fortælle mig, at jeg skal blive i min seng, for så er det det jeg gør. Jeg elsker kaffe og kan sagtens spilde en hel del timer med en bog og en god kop på min ynglings kaffeshop. jeg hader rengøring og støvsugning så det kommer i aldrig til at høre om. Jeg er tvilling og vil forevigt have en dobbeltgænger, som jeg ikke kan løbe fra. Jeg har et rimelig voldsomt tøj og makeup forbrug og elsker at investere i nye ting, oftest et par gange om måneden.


Alt i alt, så vil bloggen komme til at indeholde lidt episoder fra hverdagen, mine bedste råd fra nogle af de ting jeg som ganske normal teenager har være igennem også en hel del moderelaterede indlæg, med nogle af de items som jeg vil anbefale til alle jer. Derudover vil jeg også dele de gange jeg forlader Danmark og får til oplevelser uden for landets grænser.

Jeg håber at i vil følge med i fremtiden!


Hyg, Christina.

Likes

Comments