Det finns bra val och dåliga val att ta. Sen finns de val som varken blir bättre, sämre, eller detsamma och nånstans där är jag nu.
Stressad, orolig och nedstämd. Orolig över framtiden och de val som man bör göra snart, eller som man egentligen skulle ha gjort igår.
Har så svårt att tänka "Det löser sig". Nära skjuter ingen hare, en dröm blir inte uppfylld över en natt och man mår inte bättre på en sekund. Men hur lätt är det att komma närmare ett mål när det inte finns något mål? 

jobbig dag somsagt och kanske det bästa eller sämsta beslutet jag gjort i mitt liv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Min beställning från xxl gick ju jättebra.. ett mail på norska och det jag förstod var endast att ordern är inställd. Drastiska åtgärder togs vid och nu väntar jag på paket från outdoorexperten. Varför är det så att om man inte får något vill man ha det ännu mer?.  Nu ska jag strax promma till jobbet, är ganska nere idag. Fryser och känner mig trött, har lite ont i hjärtat också, saknar Tomas redan. Men somsagt ska det bli skönt att bli ompysslad av pappa de få timmarna jag inte befinner mig på coop.. får tänka på lönen som iofs kommer gå till att finansiera den ovannämnda ordern. Haha jäklar så dramatisk jag är, hejdå.

Likes

Comments

Ser one tree hill som om det inte finns någon morgondag, tränar och jobbar. Jag och tomas träffar varandra 5 timmar sammanlagt den här veckan då vi går om varandra varje dag och med hans bortamachturnè med laget. På fredag flyttar jag hem till Långgatan över helgen. Känns märkligt och skönt på samma gång. Så är läget nu. Kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

Sängliggandes i 5 dagar. Är döless på att ligga hemma för den här veckan skulle vara en riktig guld vecka om jag var frisk. Vill baka tårta och fira Macke som fyllt år och jag vill SÅ GÄRNA träffa Hannah som ikväll kommer hem från Kalmar. Sen vill jag ha världens catch-up med Frida som jag inte träffat på 100 år. Ber en bön att jag är frisk på lördag, åtminstonde att det börjar gå åt rätt håll.
Nu ska jag fortsätta lyssna på podcast och hitta något att internetshoppa.

Likes

Comments

17 augusti: höst. Skellefteå visar 10 grader och jag klipper lugg, köper sneakers och tröjor av ull. Mentalt? kör höstlöfte istället för nyårslöfte.

Likes

Comments

"Hemmet behöver inte vara i detalj planerat, inte utstuderat, bara sammanfogat av det delar som dess invånare trivs med och älskar" -Josef Frank

Likes

Comments