Smörgåslunch på Brygg cc

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

På bilden skymtar man förutom Eken vår nya kökssoffa! Farmors gamla. Mycket tacksam & nöjd.

Ikväll har Nika varit här och pratat strunt, lika mysigt varje gång. Nu är det tack och godnatt, imorgon är det 1 dag kvar tills älsklingen sätter sin fot på 0910 mark. Längtar så!

Likes

Comments

Har haft en perfekt helg från början till slut. I fredags gick jag, Hannah, Johanna och Julia ut och åt på Texas Longhorn innan vi gick hem till Julia och drack vin, spelade spel och pratade om allt mellan himmel & jord. Lördagen var väldigt lugn, vi strösade runt på solbacken och blev bjudna på tacos av mamma. Söndag, idag dvs, var det dop för lilla Emil. Dopet var inlindat i en gudtjänst som handlade om änglar och tror det inte finns något som är mer avkopplande och vackert som att sitta i en kyrka och bara vara. Efter dopet var der full fart till medlefors och fira stortjejen till lillasyster som fyller 15 år idag. Kan knappt fatta det, minns dagen hon föddes och jag sprang runt på BB som igår haha!

Nu är det läggdags och mer kvalitetstid med Tomas som jobbar i Stockholm i 2 veckor<3

Ps. Se norska tv-serien SKAM om du inte redan gjort det. Topp 3.

Likes

Comments

Första tiden i lägenheten köpte jag alltid "färdiga" blommor till lägenheten. De flesta dog och om de inte dog av sig självt så kan man väl säga jag hjälpte dom på traven. Minns att Tomas blev irriterad och sa "Du struntar ju i att vattna dom så du får köpa nya" och det låg nog lite sanning i det haha.
Någon månad efter gav Anna-karin mig två grenar från en blomma som heter paradisträd. Satt dom i vatten och väntade på att de skulle få rötter innan jag planterade i jord. Varenda morgon gick jag och kände och kollade om de hade växt och vattnade enligt instruktion. Någon månad efter det fick vi en liten elefantöra av Markus som jag febrilt tog skott av då den växte som  ogräs. Nu har jag ytterligare ett växt projekt, nämligen ekollon. Man sätter dom i vatten tills de fått en "svans" och därefter håller kärnan ovanför ytan (med stöd från tandpetare/nålar) om vasen är för stor och väntar på ett skott. Samma sak tänker jag testa med advokado kärna på bild nummer tre.

Ni borde testa. Det är mysigt att fixa & trixa och ha något att bry sig om!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej. Snacka om att eka tomt!
blogg är inte riktigt min grejj för mitt liv är som ett hamsterhjul men ibland kan de va kul att skriva av sig lite. Jahapp, har väl inte så mycket att komma med för har bara jobbat hela helgen. Igårkväll åkte vi till Bella och Linus där hela gänget var. Spelade spel (charader) och det var så j*vla roligt. Tomas och Evve var utan tvekan bäst med deras inlevelser och vinnarskallar.
Kramade även om Bella och grattade till lilla bebisen som finns i hennes mage, så fantastiskt!  Längtar till den dagen man har en egen.
Just nu slappar jag i soffan och lyssnar på bruno mars medan jag funderar på hur f*n jag ska få råd till ett par isabel marant skor som jag har velat ha länge. Blir nog i mitt nästa liv för nu lever jag på havregrynsgröt med frysta hallon for your information.

Likes

Comments

Det finns bra val och dåliga val att ta. Sen finns de val som varken blir bättre, sämre, eller detsamma och nånstans där är jag nu.
Stressad, orolig och nedstämd. Orolig över framtiden och de val som man bör göra snart, eller som man egentligen skulle ha gjort igår.
Har så svårt att tänka "Det löser sig". Nära skjuter ingen hare, en dröm blir inte uppfylld över en natt och man mår inte bättre på en sekund. Men hur lätt är det att komma närmare ett mål när det inte finns något mål? 

jobbig dag somsagt och kanske det bästa eller sämsta beslutet jag gjort i mitt liv.

Likes

Comments

Likes

Comments

Min beställning från xxl gick ju jättebra.. ett mail på norska och det jag förstod var endast att ordern är inställd. Drastiska åtgärder togs vid och nu väntar jag på paket från outdoorexperten. Varför är det så att om man inte får något vill man ha det ännu mer?.  Nu ska jag strax promma till jobbet, är ganska nere idag. Fryser och känner mig trött, har lite ont i hjärtat också, saknar Tomas redan. Men somsagt ska det bli skönt att bli ompysslad av pappa de få timmarna jag inte befinner mig på coop.. får tänka på lönen som iofs kommer gå till att finansiera den ovannämnda ordern. Haha jäklar så dramatisk jag är, hejdå.

Likes

Comments

Ser one tree hill som om det inte finns någon morgondag, tränar och jobbar. Jag och tomas träffar varandra 5 timmar sammanlagt den här veckan då vi går om varandra varje dag och med hans bortamachturnè med laget. På fredag flyttar jag hem till Långgatan över helgen. Känns märkligt och skönt på samma gång. Så är läget nu. Kram!

Likes

Comments