Get to know me


Om mig

Som sagt så hedder jeg Christina. Jeg er 16 år og fylder 17 d.7 Marts. Jeg går i 1.g på mariagerfjord gymnasium som ligger i Hobro. Når jeg ikke knokler på gym så kan jeg godt lide at træne i fitness eller herhjemme. Træning er noget jeg går ret meget op i. Ellers kan jeg godt lide at hænge ud med venner og veninder i weekender og bare slappe af herhjemme.


Min familie

Jeg bor sammen med min mor, far, søster og en bette hund i et lille hus tæt på Hobro. Jeg har også en halv storebror som er en del ældre en mig, han er bare allerede flyttet hjemmefra.


Min fremtid

Når jeg forhåbentligt får min røde hue på om 2 1/2 år og er ude af 3.g. Håber jeg at min fremtid enten lyder på veterinærsygeplejerske eller politibetjent. Det er de 2 ting jeg håber på at jeg kan uddanne mig til. Så krydser fingre for at min snit er højt nok til den tid.

Min stil er meget blandet,. Jeg kan godt lide at prøve forskelligt tøj, også selvom jeg måske godt ved at det ikke lige er det jeg normalt går i, eller at det kommer ikke til at klæde mig.

Billede 1: På billede 1 har jeg taget et par løs siddende bukser med en stribe ned af siden på fra Vero Moda. Dem har jeg stylet med en rød Bieber merch trøje, som er fra H&M. Indenunder har jeg bare en mesh trøje på fra Gina Tricot.

Billede 2: På billede 2 er det lidt det samme, men jeg har et par mom jeans på fra H&M, jeg har taget den samme mesh trøje på fra Gina Tricot indenunder igen, Udenover den har jeg en hvid Adidas trøje på. Min bæltetaske er fra Neye.

Billede 3: På billede 3 har jeg stylet de samme bukser fra H&M med den samme hvide Adidas trøje.

Som i kan se er min stil ret blandet, men samme tid meget ens. Men en ting som man altid kan finde i min garderobe er oversized tøj. Jeg ELSKER alt der er oversized. Om det så er t-shirts eller om det er jakker. Det er ligemeget, bare det er overzied. En ting som jeg også prøver at holde mig væk fra er alt mainstream tøj, det er ikke gået så godt på de her billeder med den mesh trøje indenunder, men ellers er min stil mere hen mod den lidt retro stil. 

Likes

Comments