Header

Hej fina läsare!

Mitt namn är då Christina, jag är 17 år gammal och jag född i Dublin, Irland. Jag flyttade till Sverige som liten så har inte jätte mycket minnen därifrån.

Jag har tidigare bloggat på nouw, dock som 14 åring. Jag skrev om psykisk ohälsa framförallt (nu i efterhand tycker jag att det jag skrev om mest var destruktivt). Har lite samma idé nu, att skriva om psykisk ohälsa fast utan att det blir destruktivt och eventuellt triggande för mina läsare som kanske (vad vet jag?) går igenom liknande eller haft en liknande problematik.

Men iallafall, lutar mest åt att jag kommer skriva om min vardag fast ur ett bipolärt perspektiv. Jag är diagnostiserad med bipolär sjukdom typ 2 sedan 1,5 år tillbaka. Att säga att allt flyter på, att jag inte har någon ångest alls eller orkar göra saker som förväntas av en 17-åring skulle vara att ljuga. Mitt liv är inte enkelt någonstans men det är absolut inte lika jobbigt som det var för tex 2 år sedan. Jag är långt ifrån klar med mig själv, jag utvecklas och jobbar med mig själv varje dag. Mitt mål är självklart att jag ska må bra långsiktigt och vara så stabil i mig själv så jag förhoppningsvis kan jobba med att hjälpa andra.

Summan av kardemumman är att mina inlägg kommer vara som en sorts dagbok av min resa mot den psykiska ohälsan. Jag har så mycket jag vill dela med mig av, erfarenheter och ångesthantering och jag hoppas att det kanske kan hjälpa någon av mina läsare att hantera saker och ting.


Kram!

Likes

Comments