Jeg har vært veldig sliten i det siste. Mangel på søvn og itillegg ikke hatt det så greit inni meg. Så jeg har hatt litt problemer med å komme meg opp tidlig. Vil helst ligge i sengen. Men nå går ting bedre og jeg skal begynne å komme meg ut tidlig sånn som i dag. Det var utrolig godt. 8.20 begynte jeg å gå ned til bussen. Tok ca 20 minutt.

Så møtte jeg Sissel og Merete i alanya. Vi skulle opp på borgen. Jeg har aldri gått opp dit før. Kun kjørt bil en gang. Så det var virkelig på tide. En så fin og koselig tur. Det blir absolutt ikke siste gang.

Anbefales virkelig.

Nydelig utsikt. Jeg må virkelig skaffe meg et godt kamera igjen. Så hadde bildene blitt enda bedre. Men syns man får fine av mobil og da.

​En helt fantastisk herlig dag med herlige folk. Aron kosa seg så i vogna.  Lagde nesten ikke en lyd. Han elsker å ligge og å se på ting og mennesker. Så da vi kom følte jeg nesten at jeg ikke hadde sett han i hele dag. Vi gikk hele 1.3 mil tilsammen. Det er ikke så langt å gå opp til borgen. Men vi må gå 2 km til bussen og det blir jo 4 tilsammen begge veier. Pluss at vi gikk litt i alanya. Så en god herlig dag. Gleder meg til mange fine turer fremover og. Humøret blir så bra og av å være ute og å være sammen med andre.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 41 lesere

Likes

Comments

I dag gikk jeg og ei venninne tur til en park ikke så langt fra huset mitt. Ca to kilometer oppover. Vi har bare gått forbi der, aldri vært der. Utrolig fin inngjerdet park. Fine sitteplasser, lekeplass, klatring, fontener, treningsapparat, og fin natur. Her kommer vi absolutt til å tilbringe endel tid fremover.

​En herlig dag og det ble tilsammen 8 km gåing. Tok en lang omvei på vei hjem for å få litt ekstra trim. 

  • 31 lesere

Likes

Comments

Jeg skreiv høst på filmen, men det er jo ikke akkurat mye som minner om høst da. En koselig film jeg lagde etter vi hadde besøk av min eldste bror, kona hans og de to døtrene.

  • 69 lesere

Likes

Comments

Åå som jeg svaner kamera mitt. Det tok bra bilder og det filma så stabilt og bra i HD. Utrolig kjedelig å klare å miste noe så dyrt. Jeg har absolutt ikke råd til å kjøpe noe nå. Men jeg håper kanskje jeg kan finne brukt i Norge. Jeg syns det er så gøy å ta bilder av barna.

Nå skal jeg snart til på julekortbilder og da er det ikke mye praktisk med mobil med en baby som beveger seg kjappere enn jeg rekker å trykke. Hehe hverdagsproblemer ja. Men det er faktisk et savn. Håper jeg finner et rimelig kamera. For er det jeg ønsker meg mest.

​Jeg har vært veldig lat i det siste.  Absolutt null energi. Jeg vil aller helst bare sove så mye som mulig. Så jeg må prøve å  legge meg tidligere, drikke masse vann, få i meg mat med god næring. Så håper jeg at jeg finner motivasjon og energi til å trene mer. Litt blir det heldigvis. Men jeg må være enda flinkere om det skal hjelpe. Jeg gir aldri opp hvertfall. Tar bare sin tid. Altfor lang tid men. 

  • 69 lesere

Likes

Comments

Vi oppdaget denne plassen i fjor og Aysha syns det er så gøy å bade der. Vi har vært der i år og, men disse bildene er fra i fjor. Bildene er tatt med mye bedre kamera enn de fra i år. Jeg har klart å miste mitt kjære kamera. Denne plassen syns vi er kjempefin. Aysha kaller det for havfruehulen. Man kan svømme inn i en grotte og det er kjempefint og klart vann der. Ingen turister, ikke noe mas, bare oss. Dette er på gamleveien til Gazipasa, og det er visst mange flotte perler i det området. I år har vi ikke utforska så mye pga Aron er så liten. Men senere vil vi kjøre mer rundt og finne flere fine strender og badeplasser.

​På høsten er vannet så utrolig varmt og herlig. Kan bade lenge og kose oss uten å bli kalde. Kommer ikke særlig med bølger inn på denne plassen heller. Så er veldig deilig. Det er ikke særlig med strand der, mest steiner, så er ikke en plass det er behagelig å ligge å sole seg på.  Men en perfekt plass for barn. Kjempespennende for de å svømme inn i en liten åpning, og så kommer de inn i en grotte. 

  • 114 lesere

Likes

Comments

Nå føler jeg at vi har det veldig bra. Barna mine, mannen og jeg. Aron har hatt to vanskelige måneder der han har grint veldig mye. Jeg har hatt det vanskelig med mine tanker, og jeg og mannen har hatt enkelte dager der vi er slitne og sure. Men nå har ting snudd. Aron har det bedre, smiler og gjør dagene fine for oss. Jeg og mannen har hatt oss en alvorsprat, og etter det har ting vært mye lettere. Så sånn vi har det nå vil jeg ha fremover. Da føler jeg livet er ganske så godt.

Vi har jo endel andre ting og som ikke er helt enkelt for tiden. Med tanke på jobb, penger, osv. Men vi skal klare det. Har vi det bra sammen så hjelper det så utrolig mye. Har vi det ikke bra, blir ting fort tusen ganger verre enn det trenger å være. Nå er det bare to ting som mangler før vi kan senke skuldrene helt. Det er at vi skal få leid ut, og at en jobbplan som Kadir jobber med skal gå i boks. Så håper vi kan få lykken med oss snart. Det har vært utrolig mye som har gått imot oss det siste året. Vi får vel se på det som utfordringer og noe vi kan lære av. Er ikke så mye annet å gjøre.


Nå skal vi prøve så godt vi kan å prøve å leie ut enten huset eller leiligheten vår så vi kan få inn litt penger. Får vi det i boks så hadde det hjulpet utrolig mye. Skal fokusere så godt jeg kan på alt det gode vi har, og nyte at vi er inne i en harmonisk hverdag akkurat nå. Jobbe videre med forholdet så vi alle kan ha det greit.

  • 111 lesere

Likes

Comments

Jeg og Aysha pleier å kose oss med film når Aron har lagt seg. Spesielt da i helgene. Zootropolis er en film vi så nettop. Veldig fin film og en herlig sang som jeg har på hjernen nå. Hør den.

  • 164 lesere

Likes

Comments

Min prinsesse, min skjønne, min gode, min jente, min bestevenn, min trofaste, min kjære datter. Da du kom inn i mitt liv forandret du alt. Du viste meg hva ekte kjærlighet var og du kom med en så stor glede i mitt liv. Nå blir du satt litt til siden pga lillebror krever så mye. Det har jo alltid vært deg og meg. Du er så flink som tar dette så fint. I 6 år har vi kosa oss alene. Så kom lillebror og tok hele vår verden. Men nå er det ikke lenge til han er litt større og kan ha det like gøy med oss som det vi har hatt.

Det er nok ikke alltid like lett, men du klarer det kjempefint. Vi koser oss med film på fredag og lørdagskveld når lillebror har lagt seg. Da får vi kosetid. Du, jeg og pappa. Det liker du, og det skal vi alltid fortsette med.

Jeg elsker når du har det bra. Jeg elsker når du lager noe til meg. At du tenker på meg når du er på skolen, og at du har lyst å gi meg en tegning når du kommer hjem. Det er gode minner som jeg skal ta vare på for alltid. Og jeg vil alltid være takknemlig for at du er så tolmodig og snill med lillebror.

Verdens fineste jente er du <3


  • 165 lesere

Likes

Comments

Det har gått litt bedre de siste dagene. Å snakke sammen er alfa og omega altså. Det er bare det at når jeg er dypt inni min egen mørke boble, så blir jeg der. Har ikke ork eller energi til å ta ting opp. Men når jeg først gjør det, så blir jo alt så mye bedre. Jeg har hatt noen fine dager nå med mannen og barna mine.

Aron har jo vært ganske grinete i det siste. Men jeg merker at han ikke er det nå. Så mitt humør har kanskje smittet over på han. Nå er jeg gladere og han roligere.

Jeg vil nok prøve å få meg terapi etterhvert så jeg kan snakke og åpne meg mer. Jeg trenger noen utenfor som kan støtte meg og eventuelt gi meg råd. Jeg trenger å få tømt meg til noen.

Det er ikke før i voksen alder, for faktisk bare noen få år siden, at jeg har skjønt hva som var "galt med meg" da jeg var yngre. Så det er fortsatt ganske sårt og tett innpå meg. Nå ser jeg jo klare tegn på hva som virkelig var galt. Og jeg kan ikke fatte og begripe at ingen andre så det.

De så at noe var galt, men ikke hva. Og nå vet jeg det. Det var mangel på kjærlighet, omsorg og verdsettelse. Følelsen av å bety noe for noen. Og å være verdt noe.

Nå som jeg er klar over det, føler jeg og mye sinne mot det som har skjedd. Jeg skulle ønske jeg kunne ha hjulpet meg selv på den tiden. Jeg skulle ønske jeg kunne si til meg selv, " det er ikke deg det er noe galt med, men du har en psykisk syk mor" . Hvorfor fortalte ingen meg det ? Det er så enormt klare tegn på det at det skulle ikke ha gått an. Den ene setningen der kunne ha reddet meg fra en helvetes ungdomstid. Den kunna ha reddet selvbilde mitt.

Om man går rundt i ganske mange år og tror at noe er galt med en selv, at man ikke er verdt noe, at man bare er luft for de rundt seg, man får aldri skryt, nok kjærlighet, nok omsorg, man føler man ikke betyr noe, og at man likegodt kunne vært død. Da er det ikke rart at man kan bli dårlig. Og da er det ikke rart at det tar lang tid å komme over det.

Jeg er en mye sterkere person i dag, og i dag vet jeg at jeg betyr noe. Jeg vet at jeg fortjener å være lykkelig, og jeg fortjener et godt liv. Det er utrolig godt at det går an å komme seg, jeg var ganske langt nede for noen år siden. Innlagt, fosterhjem, ungdomshjem, leilighet med tilsyn, osv. Jeg hadde aldri trodd at om bare noen år skulle jeg være gift og ha to vakre barn.

Jeg er så takknemlig. For all den hjelp jeg har fått. Dog kom den egentlig litt for sent, men jeg fikk hvertfall hjelp. Og det er det ikke alle som får.

Nå vil jeg fokusere på å få ting enda mer på avstand. Og jeg håper mannen min og vil hjelpe meg med det. Han vet jo hva som skal til. Så håper vi begge kan være flinke til å vise hverandre hva vi betyr for hverandre.

Det er ingen andre enn han jeg har lyst å bli gammel med. Vi skal klare det, og vi skal være lykkelige.


  • 175 lesere

Likes

Comments

Jeg hadde egentlig så lyst å blogge, men jeg får det ikke til som jeg vil. Nå har jeg hatt besøk en uke igjen så har vært så travel. Men nå er det rolig fremover så får gi det litt mer tid.

Jeg har ikke klart å skrive så mye fordi sannheten er at jeg har det veldig vondt. Den siste mnden har jeg hatt det utrolig vondt inni meg. En stor klump i magen og lite lyst til ting. Jeg skjuler det så godt jeg kan men noenganger går det bare ikke. Som nå. For nå er jeg så sliten.

Aron sover ikke om natta enda, han griner utrolig mye og alt jeg gjør er galt. Jeg vet jo det er en fase og at man må regne med det når man får barn. Men det er jo slitsomt uansett. Bare det hadde vært nok til å gjøre meg sliten. Men så er det andre ting itillegg. Som handler aller mest om mine følelser.

Om jeg og mannen min har en dårlig periode som vi har nå, pga vi begge er ganske slitne og leie. Så viser vi det på to helt forskjellige måter. Og den følelsen som jeg har hatt helt siden jeg var liten, dukker opp. Følelsen av å være uønsket.

Jeg er en person som blir veldig overrasket over ros, og blir veldig takknemlig og glad. Det gjør så utrolig mye med meg. Jeg får det jo så og si aldri.

Før jeg møtte mannen min så var jeg langt nede. Hadde liten livslyst og hadde aldri opplevd kjærlighet. Han reddet meg. Han er helten min. Han fikk meg til å se livet på en ny måte. Så om han "glemmer" å gi meg ros / oppmerksomhet så raser det veldig inni meg.

Jeg begynner med en gang å tenke det verste. At han ikke elsker meg og at han ikke vil ha meg. Og da begynner og alt fra barndommen/ungdomstiden å komme frem.

Da gjør det så vondt inni meg at jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det.

Jeg har lyst på terapi. Jeg ønsker å få kontroll på følelsene mine. For det er jo alltid samme greia om igjen og om igjen. Jeg faller så langt ned i kjelleren. Slik ønsker jeg ikke å ha det. Det tapper meg for energi, noe som jeg har lite av fra før av nå.

Jeg hadde en lang prat med mannen min om dette på lørdag. For jeg kan ikke fatte at han ikke gir meg mer fine ord når han vet hvor viktig det er for meg. Så om han ikke gjør det betyr jo det i mine øyne at han ikke bryr seg. Og den følelsen der må jeg bare ha hjelp til å få bort. Det er ikke normalt å falle så i kjelleren. Etter samtalen følte jeg meg mye bedre. Vi fikk begge pratet ut, og grint litt. Og oppklart endel ting. Så vi begge skal bli flinkere på ting. Og jeg håper inderlig at det stemmer denne gangen. For jeg er ganske avhengig av å føle meg verdsatt. Verste følelsen i verden er å ikke bli satt pris på og å føle meg uønsket.

Men det er ikke sant i det hele tatt fra hans øyne da. Han mener det ikke sånn jeg føler det. Og det er jo selvsagt bra. Men det er vanskelig å forklare han hvor alvorlig og viktig det er for meg. Jeg vil jo absolutt ikke bli deprimert. Og hadde vi ikke hatt en fin samtale om det så hadde jeg nok vært på god vei til å bli det. Så derfor tenker jeg at jeg kanskje burde få noe terapi før det går for langt.

Jeg er jo selv klar over mitt "problem" og jeg vet hvor det stammer fra så kanskje ikke terapi er løsningen. Ikke vet jeg. Men jeg ønsker å gi det en sjanse. Jeg hadde ei hyggelig sykepleier jeg snakka med for et par år siden og det hjalp meg veldig. Hun var utrolig flink til å se meg.

Dette var litt om mitt kaos i hodet. Jeg er ikke helt meg selv for tiden og spør den rette personen om hvordan det går så popper nok tårene frem.

Men det går som sagt bedre. Etter vi fikk pratet ut. Så jeg håper inderlig det vil fortsette å gjøre det. Og at vi kan bli flinkere til å hjelpe hverandre og snakke sammen før vi ( jeg) samler altfor mye opp.

  • 200 lesere

Likes

Comments