​Jeg har vært så sliten i det siste. Veldig veldig sliten. Jeg har jobbet med å finne ut av problemene til min lille gutt. Han har det ikke greit om natten, men de fleste ville ikke høre på meg. De mente jeg skulle la han gråte så ville han lære. Men noe i meg visste at det var noe som plaget han, jeg klarte bare ikke å finne ut av hva. Det var vanskelig å tyde han. Noen ganger var han lett å trøste, mens andre ganger så det ut som han vrei seg i smerte .

Søvnen til oss alle ble dårligere og dårligere. Ekteskapet gikk dårlig, lite søvn, mye grining, tærer virkelig på humøret. Så slitne og langt nede. Ikke bare pga lite søvn, men alt annet i tillegg. 

Endelig etter mye masing sjekket legen ørene til Aron, og det var der problemet var. Vi ble henvist til øre-nese-hals-lege og vips fikk vi time til operasjon en mnd etter. Han skal sette inn dren 20 mars.

Så det var jo en grunn for alt det her. Han har det ikke godt. Og det blir verre og verre. Så det skal bli veldig godt for oss alle, men selvsagt spesielt for han, å få det bedre. Det blir veldig spennende. Jeg er så glad for at han endelig får hjelp. 

Jeg gleder meg til en bedre hverdag. 

Vi er i norge nå. Jeg jobber og Kadir er hjemme med Aron.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 797 Lesere

Likes

Comments

Jeg er så ufattelig sliten. Den gode perioden til Aron varte ikke så lenge med sovingen. Han kan våkne opptil 10 ganger i løpet av en natt. Det er jo selvsagt da at jeg ikke får nok søvn. Og jeg kjenner det veldig på kroppen nå. Det er så slitsomt. Han får jo ikke nok søvn selv heller. Så enkelte dager kan han grine veldig mye på dagen. Men somregel går dagene fint. Er verst det med å ha så lite søvn, være opplagt, gjøre husarbeid, være en mamma for både Aysha og Aron.

I går var jeg så sliten at tårene bare randt og randt. Jeg føler ikke selv at jeg klager så mye, er vel heller det at jeg snakker om det. At jeg er sliten. Når jeg først nevner det får jeg høre flere ganger " ja du må jo få litt du og" og "Aysha var jo så snill"

Jeg kjenner det irriterer meg. Ja Aysha var utrolig rolig baby, men det har ingenting med å være snill eller slem. Aron er jo ikke slem fordi han griner. Ingen babyer er jo slemme. Og ja jeg hadde det superlettvindt med Aysha. Men det er jo ikke sånn at jeg føler meg uthvilt nå fordi jeg hadde en rolig baby for 6 år siden. Jeg har aldri tenkt at Aysha er standaren på babyer, jeg har jo alltid visst at alle er forskjellige. Men det er liksom sånn at siden hun var så rolig så fortjener jeg å være sliten nå, jeg fortjener å føle at jeg ikke strekker til, jeg fortjener å ikke få sove. Det virker sånn på enkelte kommentarer. Og det hjelper ikke akkurat mye. Får meg til å føle meg enda lengre nede enn det jeg er. Takk for det.


  • 1795 Lesere

Likes

Comments

Vi hadde noen helt fantastiske dager hos familien. Vi har blitt skikkelig vartet opp med nydelig mat. Søstra er bare helt utrolig flink, gavmild, og omsorgsfull. Hun har fire barn. Ei på 18, en på 15, ei på 10 og en liten gutt på et og et halvt år. Selv om hun selv har fult hus fikk vi låne soverommet hennes. Så lå vi og ungene der. Utrolig snill gjort. Hun lå selv i stua på sovesofa. De har ganske stor og fin leilighet med 3 soverom, seperat kjøkken med sovesofa og en ganske stor stue. Mamman og pappan til mannen min kom og dit og sov en natt. De bor enda lengre bort. Mamman jobber fult så hun fikk ikke fri. Men vi fikk nå hvertfall se de litt.

Hun er så full av kjærlighet. En utrolig god person ♡ fine mennesker alle sammen. Er ca to år siden vi var der sist. Og tyrkisken min er blitt bedre siden da. Så det var hyggelig å kunne prate litt mer med de enn tidligere.

Mammaen ble så utrolig rørt over å se oss. Tårene i øyne på det midterste bildet. Hun savnet oss og syns det var så vondt at vi bodde så langt borte. Fine familien.  ♡ 

Vi var der i fem dager og det var god å komme hjem i går. Blir litt slitsomt med legging osv av Aron. Og det blir jo mye støy hele tiden. Så han var veldig sliten. Gleder meg til neste år. Da er han jo rundt 2 år. Sikkert litt lettere da. Men vi hadde det fint og gleder oss til neste gang ♡ Er så fantastisk å se så mye kjærlighet på en plass.  Blir helt rørt av det jeg. ​

  • 1936 Lesere

Likes

Comments

Da var lille prins blitt 1 år. I går, 5.desember. Tenk at det er et år siden jeg var på sykehuset og venta spent på han. Et år med mye glede, tårer, grining, vonde tenner, men et fantastisk år. Familien har blitt til fire. Og det føles bra. Gleder meg til årene fremover. Til å se han vokse opp, til å se hva slags rampestreker han vil finne på, for jeg tror han vil være en liten ramp, men en gutt som vil spre mye glede, en som vil få alle til å le med sine morsomheter.

Gratulerer med dagen min kjære sønn. Jeg elsker deg ♡

Dagen ble feiret med familien i hjembyen til pappan ♡ vi hadde det veldig koselig. Mannen til Søstra til kadir, eier et bakeri så de ordna kake for oss. Og jeg lagde gulrotkake som falt veldig i smak.

En herlig dag med kake og kos. ​

  • 2053 Lesere

Likes

Comments

Torsdag fant vi ut at vi skulle ta en tur til familien til mannen min. Vi hadde jo snakka om det. Om vi fikk solgt en leilighet. Men det tok så lang tid å få svar, så vi dro uansett. Vi har ikke sett de på lenge. Og snart er vi i Norge så det passet best denne helgen.

Men 50 mil er ganske langt. Det første stykket går veldig sent. Opp og ned fjellet flere ganger. Svingete ekle veier. Mye av veien var fikset siden sist. De bygger masse tunneler der. Så når alt er ferdig går det nok fort. Men jeg syns jo det er litt gøy med sånne veier og da. Å bare kjøre på motorvei kan jo fort bli kjedelig.

Men lille aron syns ikke det var mye gøy. Han gråt endel, men det kunne gått verre. Jeg satt meg litt bak til han og det hjalp litt. Men han kjeda seg fælt.  Ikke like lettvint som da Aysha var liten nei. Hun elska å kjøre bil. Men det går nok bedre når han blir litt større. Er jo en ganske lang tur for en liten aktiv gutt.

Ganske langt ned om man hadde kjørt utfor. Skummelt.

Mens vi kjørte fikk vi en veldig hyggelig telefon. Og det var at vi fikk solgt den leiligheten. Det er ikke vår men vi tjener 10% av det. Og det kommer veldig godt med nå i den dårlige sesongen som har vært. Så nå har det skjedd to gode ting på kort tid for oss. Fått leid ut huset og solgt leilighet. Veldig fornøyd og glad for det. Så nå kan vi nyte denne turen ekstra godt.

  • 2078 Lesere

Likes

Comments

Her er meg med mamman og ene søsteren til Kadir. Mammaen er bare en helt herlig person. Så god. Smiler og ler hele tiden. Vi ser ho ikke så ofte. Hun bor over 70 mil unna oss, og nærme den syriske grenser. Så jeg vil ikke dra den veien nå pga uroligheter. Men når vi besøker søsteren så kommer moren alltid dit. Vi håper vi får til å dra en tur snart. De har ikke sett Aron enda.

Her er Aysha sammen med kusina si Asli. Hun er kjempekoselig. Vi snakker ofte sammen på chatten på facebook. Hun er vel den jeg snakker mest med av alle. Jeg føler meg mer på nivå med hun enn søstrene til Kadir hehe.

En annen søster Kadir har, jobber fult, har en sønn på 3 år. Men hun tok seg fri fra jobben sin for å være hos oss en uke da jeg hadde født. Så utrolig snilt. Jeg tenkte først at det ikke var nødvendig, for jeg var jo i god form etter jeg hadde født Aysha. Men jeg er utrolig glad for at hun ble en uke. Hun sto opp med Aysha, lagde alle måltider til oss og rydda og vaska. Jeg lå jo med spinalhodepine en uke. Er så takknemlig for den hjelpen jeg fikk. Gode varme mennesker.

Jeg syns familien hans er helt unik. Han har 6 søsken. Den eldste har ingen av de nesten noe kontakt med. Men alle de andre er gode venner og har et sterkt bånd. Søstrene og mamman er helt fantastiske til å lage mat, rydde og ordne. Nesten sånn at det blir for mye. Men de mener det jo bare godt. Og jeg føler meg som en veldig dårlig husmor i forhold haha. Men får da håpe jeg har noen egenskaper som ikke de har igjen hihi.

Jeg håper så at vi får se spesielt mamman snart igjen. Det er ca 2 år siden sist. Og jeg kan mye mer tyrkisk nå enn det jeg kunne da. Så da kan jeg få pratet litt mer med henne. Jeg håper at vi etterhvert kan få til hvertfall en fast tur i året, sånn at barna blir ordenltig kjent med de. Gleder meg så til å se det fine vennlige ansiktet igjen <3

De bor alle i leiligheter, og er ikke så veldig anderledes fra oss sånn egentlig. Søstrene går i samme type klær som meg, og de er ganske moderne og vestlige. Det gjør ting litt lettere syns jeg.

  • 2168 Lesere

Likes

Comments

Nå var det på tide med noe nytt. Jeg har hatt langt hår veldig lenge. Jeg syns det er så fint med langt hår. Men ikke særlig praktisk. Så ender somregel opp med å ha det i strikk likevel. Så da ville jeg heller klippe det, så jeg kan gå ofte med håret ned. Det var litt skummelt, men veldig gøy med en forandring. Og jeg syns selv at jeg kledde det bedre.

Her er det u farget. Fæl farge og lang ettervekst. Men sånn ser selve klippen ut hvertfall. Er det noe jeg hater så er det å sitte lenge hos frisør. Så ble bare klipp. Så skal jeg heller prøver å farge det hjemme. Kan ikke fordra å sitte og vente sånn. ​utrolig deilig å kunne dra fingrene gjennom håret uten å sitte fast. 

  • 2178 Lesere

Likes

Comments

Jeg er veldig gla i ebay. Kjøper ikke utrolig masse unødvendig. Men jeg har kjøpt litt kjoler der, til både meg og Aysha. Kjøpt klær til Aron, og litt småting. Mye billig der, og mye bra. Selvsagt mye dårlig og. Men det er flere grupper på facebook, der de deler linker om ting de er fornøyd med. Så jeg kjøper ofte på den måten. Veldig greit å vite at andre og har kjøpt de samme. Man kan jo gå inn på selgeren og på ebay og lese seg opp på kommentarer der, og velge selgere med høy prosent.

Denne er jo bare helskjønn. Gleder meg så til å bruke den, og ikke minst ta bilde av Aron i den. Kommer til å bli en nydelig liten kanin. Og så billig og, rundt 100 kr.

http://www.ebay.com/itm/311693573804?_trksid=p2057872.m2749.l2648&var=610599463071&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT


To søte like luer. Kanskje litt unødvendig, men supersøtt. Finnes i flere farger og.

http://www.ebay.com/itm/331977681725?_trksid=p2057872.m2749.l2648&var=541029096885&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Jeg er veldig gla i disse tøflene. Aron har allerede et par, og han bruker de ute. Han har nettopp begynt å gå, så vanlige sko er litt tungt for bena hans. Med disse får han bedre grep med bakken, og holder balansen bedre. Anbefaler virkelig denne typen.

http://www.ebay.com/itm/251159090913?_trksid=p2057872.m2749.l2648&var=550468312761&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Supersøtt og virker behagelig. Passer fint til gutt og jente. Hele 41 kroner, så er spent på resultatet.

http://www.ebay.com/itm/232014548614?_trksid=p2057872.m2749.l2648&var=531208239022&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT


Disse skjørtene finnes jo i alle slags farger. Utrolig fine til fotografering osv. Aysha likte veldig godt denne fargen, og ho må jo få bestemme litt selg og syns jeg. Så jeg har bestilt dette til henne som hun skal få til jul.

http://www.ebay.com/itm/291223667735?_trksid=p2057872.m2749.l2648&var=590375655668&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&autorefresh=true


Jeg har bestilt dette hjem til mamma. Jeg gleder meg veldig til å få alt sammen. Har enda mer på lista som jeg venter på. Skal dele resultatet med dere og. Kanskje dere får noen jule/bursdagstips :) ? Gratis reklame for ebay. Syns bare det er gøy å dele ting jeg er fornøyd med. Og som kanskje koster det firedoblete i norske butikker.

  • 2256 Lesere

Likes

Comments

Jeg hadde det ikke lett i høst. Lite søvn, grinete unge, og så mye stress med utleie, folk som lova å komme, men aldri tok kontakt igjen. Det tæret på humøret på både meg og mannen. Aron våknet utrolig mye, og vi var begge slitne i tillegg til alt stresset. Jeg var nesten nær ved å gi opp. Følte meg så langt nede. Følte at ingenting gikk vår vei. Og at jeg ikke ville klare å leve i sånn uvisshet.

Men den som venter på noe godt, venter tydligvis ikke forgjeves. Nå har vi endelig fått leieboere, som virker ut som noen bra folk.

De har og spurt om mulighetene ved et eventuelt kjøp av huset, fordi de likte det så godt. Det er noe vi har snakket om tidligere. At vi har lyst å selge huset for å tjene på det. Vi skal ikke selge bare for å selge. Og vi skal heller ikke selge for å kjøpe oss en leilighet. Jeg flytter ikke til et sentrum nå som vi har hus og hage.

Men om vi kan selge, og få et overskudd, og senere bygge igjen hadde vært fantastisk. Vi har sagt en pris til de, og de har sagt at de skal tenke på det. Det er jo ikke sikkert det skjer. Men jeg har en god følelse. Og det er gratis å drømme.

Uansett så smiler livet til oss nå. Og det nyter vi. Jeg kjenner at skuldrene er senka, og jeg kjenner veldig at et stort stress har gått ut av våre kropper, hos begge to. Vi er gladere og vi er lykkelige.

Vi ser lyst på fremtiden.


  • 2296 Lesere

Likes

Comments

Frisk luft, sol, ikke for varmt, herlig vær å gå tur i. Aysha er ikke så veldig gla i å gå tur. Men i dag tok vi sykkelen og det synes hun var gøy. Litt vanskelig for meg å hjelpe i bakkene om jeg er alene med begge ungene. Men når Kadir er med kan hun sykle.

Vi dro ned til sentrum. Satt oss en plass og tok noe å drikke mens Aysha fikk kose seg med is.

Det er et lite tivoli i mahmutlar. Ikke noe store greier. Men helt greit å dra dit for å underholde barna. Aron fikk og prøve sin første tur i dag. Det synes han var spennende. Og mammahjertet bare smelter av stolthet. De er så nydelige begge to. Og jeg er så takknemlig og glad. Elsker å se at de begge smiler og koser seg.

Vi tok oss en handletur og. Vi bor egentlig litt langt fra sentrum til å ikke ha bil. Men det er en koselig gåtur. Tar bare ca 20 minutt når jeg går alene. Så lenge det er fint vær er det bare en fin tur. Noenganger tar vi taxi hjem. Koster 12 Lire. Så er uansett billigere enn å ha bil. Men vi vil kjøpe bil igjen til neste høst/vinter. Det er litt tungvint innimellom. Spesielt om vi skal finne på noe. Men enn så lenge går det fint.

Så vi får stappe barnevognen så full vi kan når vi handler. Godt med god barne vogn.  

En nydelig dag med mine fine. Livet smiler til oss nå og jeg koser meg. ♡​

  • 2236 Lesere

Likes

Comments