Og plutselig var det drøye to uker siden sist. Jeg har altså vært tilbake i Oslo i nøyaktig to uker nå. Dagene går så skremmende fort at noen ganger må jeg stoppe opp og minne meg selv om hvor viktig det er å gjøre mest mulig ut av hver dag. Vi var heldig med været de siste dagene på Gran Canaria og lå rett ut på stranda fra solen stod opp til den gikk ned. Dette med å ligge å sole seg hele dagen på den måten er i grunn en veldig snedig greie å gjøre. Seriøst helt desperat etter sol på kroppen fordi man ser den så sjeldent ellers. Er det egentlig noen andre enn nordmenn som gjør det? Selv om jeg faktisk smurte meg med faktor 50 fra topp til tå hver dag fikk jeg det skikkelig i ansiktet mot slutten og gikk med caps begge de to siste soldagene. Jeg ble i grunn ikke brent, men fikk mer en følelse av at det "prikket" i huden og jeg ble redd for å få soleksem. Har slitt mye med det gjennom barndommen og det er noe skikkelig herk.

Denne bikinien er såå fin! Det er den jeg nevnte tidligere at jeg kjøpte på Tise for 100kr. Min nye favoritt! Uheldigvis sølte jeg sjokomelk på den like etter bildene ble tatt og måtte skifte..

Om en drøy uke fra i dag reiser jeg jo faktisk igjen. Denne gangen til Thailand med familien. Blir der i to uker med både jule- og nyttårsfeiring. Gleder meg sykt mye til kvalitetstid med fæmen som det begynner å bli så alt for lenge siden jeg har sett nå! Flink som jeg er har jeg enda ikke pakket ut av kofferten etter Gran Canaria.. Er jo nesten så jeg bare kan ta den med til Thailand med samme innholdet.

Når jeg tenker meg om burde det nok vaskes først. Skippertak er min spesialitet, så jeg satser på å ta vaskerunden i løpet av den kommende helgen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Den desidert fineste dagen værmessig har vi hatt i dag. Varmt og deilig, akkurat passe mengde sol med tidvis tynt skylag. Jeg har til og med badet i sjøen for første gang i løpet av oppholdet og det var herlig forfriskende! Ellers har jeg lest ut boken til Sophie Elise og jeg likte den så godt! Følte jeg kunne relatere meg i mye av det hun forteller og hun skriver som vanlig veldig bra. Tommel opp for Forbilde!

Det skal ikke være lett å få det perfekte par-bildet på stranda, men vi fikk da noen blinkskudd til slutt!

Etter å ha tatt 15 bilder av denne jævla donuten og endelig kunne spise den fant jeg ut at den var knusktørr og steinhard. Så hard at den kunne blitt brukt som drapsvåpen liksom. Ikke samme kvalitet på Spar-donuts som på Dunkin gitt. Ser hvertfall god ut på bildet da..

Vi har allerede kommet til nest siste kveld og som alltid har dagene gått helt sjukt fort. Resten av kvelden skal vi bare ta det helt med ro og nyte siste del av ferien.

Likes

Comments

I dag våknet jeg til solstråler som gløttet inn gjennom soveromsvinduet, og da var det bare å hive seg rundt med det samme for å få mest mulig ut av dagen. Startet med å spise en deilig frokost på balkongen i den steikende morgensola. Helt magisk! Tenk å kunne starte hver dag sånn, det hadde vært noe. Heldigvis skal jeg til Thailand bare tre uker etter vi kommer hjem fra denne ferien så det blir gode muligheter for frokost utendørs i solen da også. Apropos Thailand: er det en ting jeg virkelig har sett fram til med å dra tilbake dit er det å kjøpe donuts fra Dunkin Donuts. Jeg ELSKER donuts (og is, sjokolade, smågodt, cupcakes, crepes m.m.) og tenker seriøst på det flere ganger hver eneste dag. Gjett om gliset gikk rundt da vi var på kjøpesenteret Atlantico her om dagen og jeg skimtet den velkjente logoen fra rulletrappen.

Ja, de var faktisk så gode som de ser ut som.

I går gikk vi opp til "korset", som de andre kaller det. En mini-topptur med majestetisk utsikt over havet og hele Anfi anlegget. Perfekt spot for å ta bilder!

Nå skal jeg ned på stranden og suge til meg litt D-vitamin.

Likes

Comments

Vi har kommet til dag 4 på Gran Canaria og gjør ikke annet enn å nyte late dager i varmen og spise masse god mat og is. Solen har vært litt fraværende hittil, men det gjør ikke så mye. Deilig med ferie og fri fra alt av ansvar og forpliktelser hjemme er det uansett. Har faktisk fått litt farge også, på tross av lite sol OG at jeg smører meg med faktor 50 fra topp til tå. Man blir altså brun selv om man bruker høy faktor, det er jeg herved levende bevis på!

Huden min er helt ok nå, men fortsatt bedre enn den var før jeg startet på ny hudpleierutine. Merker jeg har blitt litt tørr i ansiktet igjen etter vi kom hit, men det er vel ikke til å unngå når dagkremen må byttes ut med solkrem. Bruker likevel serumet under solkremen da jeg fikk dette anbefalt for å unngå total dehydrering. Eneste minuset er at jeg har lagt merke til ujevn pigmentering i ansiktet og jeg mistenker at det kan skyldes nettopp serumet..

I dag er meldt å være den dårligste dagen værmessig så vi tenker oss inn til Las Palmas som er hovedstaden på øya for litt shopping og sightseeing.

Vi bor i en dødsfin leilighet som jeg skal ta litt bilder av og legge ut senere.

Likes

Comments

Ettersom planene om å ta antrekksbilder forrige søndag ikke ble noe av var planen å ta det igjen i går. Dessverre er dagslyset totalt fraværende i Oslo disse dager og bildene ble skikkelig mørke og kornete. Det er dårlig med belysning inne hos oss, i tillegg til at vi ikke har den største plassen å boltre oss på. Derfor er jeg helt avhengig av å få tatt antrekksbilder utendørs og da må jeg også ha fotohjelp. Søndag er den eneste dagen i uken både samboeren min og jeg har fri på dagtid, ergo den eneste dagen i uken jeg har på å få tatt antrekksbilder.

Jeg er ekstremt perfeksjonist og om jeg tar 200 bilder og ikke blir godt nok fornøyd med noen av de blir de ikke brukt i det hele tatt. Søren også, jeg som var jævla fornøyd med den outfiten i går.. Nekter å sløse den bort på dårlige bilder så den spares til bedre bilder en annen dag i godt lys.

Ei som sårt trenger noen timer i sola. Teller dager til lørdag og avreise til Gran Canaria! Apropos avreise, jeg sliter skikkelig med å finne mitt go-to reiseantrekk på lengre flyturer til varmere strøk. Det er jo ISKALDT på flyet, men glohett når man kommer fram.. Samtidig vil jeg reise komfortabelt uten å se ut som en slabbedask. Luksusproblem, jeg vet. I tillegg er jeg på utkikk etter en reiseveske eller sekk til en ikke alt for høy pris. Eneste alternativ jeg har kommet over hittil er en reiseveske fra Marc Jacobs, men synes prisen er litt vel stiv. Rop gjerne ut om noen har tips til reiseantrekk og veske/sekk!

Nå skal jeg kose meg med julemat til overs fra i går. Yes, her i heimen ble det servert ribbe og julepølse med rødkål og full pakke i går. Såå godt, jeg virkelig elsker julemat (les: mat generelt) og spiser det gjerne både ti og femten ganger i løpet av julen. Det er kanskje litt vel tidlig å si at det er jul enda, men ettersom vi reiser på ferie og "går glipp av" første søndag i advent måtte vi tjuvstarte litt i år.

Likes

Comments

Etter et svært etterlengtet frisørbesøk har jeg endelig fått jevnet ut hårfargen min. Tuppene har vært mersom oransje de siste månedene og det har irritert meg grønn. Det ble ikke megastor forskjell, men fargen er altså jevnere og litt kaldere. Tuppene slet litt med å ta til seg fargen og frisøren sa at jeg egentlig bare burde klippe de av siden de var så porøse. Problemet var at jeg ikke ville ta meg råd til både fargebehandling OG klipp, det er jo så sjukt dyrt!! Følte meg som den jævla gnieren. Kan egentlig ikke huske sist jeg faktisk betalte for å dra til frisøren, ettersom stemoren min har vært min faste frisør i 12 år nå. Før kunne jeg ikke forstå hvordan folk lot seg selv gå rundt med lang ettervekst og oppspiste tupper. Nå derimot: I feel you.

Fikk anbefalt en nyhet fra Joico: fargebalanserende shampo og balsam for brunetter. I bunn og grunn en type blåshampo for brunt hår som jeg forstod det. Det passet meg helt ypperlig da jeg uansett hadde planlagt å kjøpe ny shampo og balsam. Kjøpte også en varmebeskyttende spray med antifrizz fra Joico. Om jeg er fornøyd med produktene vil jeg kanskje tipse om det her på bloggen.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en superhektisk dag på jobb og skal bare slappe heelt av resten av kvelden. God helg!

Likes

Comments

På tirsdag dro jeg som nevnt for å få analyse av huden og skreddersydd et program jeg skal følge slavisk fremover for å forhåpentligvis se forbedringer i huden min. I mine 22 år hittil har jeg aldri hatt noe som kan kalles en hudpleierutine. Det har i grunn funket relativt bra, fram til nå. Det ble mange forskjellige produkter å forholde seg til, og selv om jeg aldri har hørt om det engang fikk jeg nå høre at "alle bruker serum og toner", så dette er vist helt normalt. Analysen viste at jeg har blandingshud og at huden min er ganske så dehydrert. Mest sannsynlig er det dette som har forårsaket forandringene jeg sliter med, og de fleste produktene har hovedfokus på å gjenoppbygge fuktighet.

Dette er min hudpleierutine fra nå av. De to prøvene er ansiktsskrubber som jeg skal bruke 2 ganger i uken, men jeg skal altså finne ut hvilken jeg liker best før jeg kjøper en av de. Rensen (Special cleansing gel) og sminkefjerneren (Soothing eye make-up remover) brukte jeg faktisk fra før. Den store kremen er solkrem jeg skal bruke på feriene fremover. Jeg skal tilbake for å ta en ny hudanalyse rett før vi reiser (om 9 dager!!) for å se om det har rukket å bli litt bedre.

Det lille gavesettet fikk jeg med på kjøpet. Skal teste ut toneren for å finne ut om det er noe jeg også bør kjøpe etterhvert.

Disse tre produktene er de jeg er mest spent på å teste ut. Krukken fra La Roche-Posay er en nattkrem rik på lipider, noe som skal hjelpe til med å bygge opp fuktigheten i huden som jeg forstod det. Den er parfymert, noe jeg vanligvis er ekstremt sensitiv for, men jeg ble forsikret om at den er veldig mild. Jeg fikk også garanti om at jeg kunne levere den tilbake om jeg skulle reagere på den på noe vis. Den i midten er en øyekrem som skal forebygge mørke ringer, noe jeg sliter litt med. Til høyre er altså dette serumet som jeg skal bruke hver dag under både dagkrem, nattkrem og solkrem. Den pittelille flaska kostet mest av alle produktene så jeg er spesielt spent på om denne faktisk funker.

Jeg håper så inderlig at jeg får tilbake den gamle fine huden min snart, slik at jeg kan føle meg bra igjen. Det er rart hvor mye kviser og generelt dårlig hud i ansiktet kan gjøre med selvfølelsen. Vi reiser jo om ikke lenge til syden og jeg håper jeg kan føle meg mer komfortabel uten sminke til da. I morgen skal jeg til frisøren for å friske opp hårfargen, det hjelper forhåpentligvis litt det også!

Nå skal jeg innom posten og sende en liten oppmerksomhet til pappa i forbindelse med farsdagen på søndag. Har også fått solgt Goosen min og skal sende den til den heldige nye eieren. Tise altså, jeg elsker virkelig den appen! Har også kjøpt en bikini der som jeg venter å få i posten i løpet av uken. I tillegg til sko har jeg en seriøs bikiniavhengighet, til min samboers store fortvilelse.

Likes

Comments

I skrivende stund står jeg på badet og gjør meg klar til jobb samtidig som jeg blogger. Dette er altså meg i et nøtteskall, alltid ut i siste liten uansett hvor god tid jeg egentlig har hatt. I dag har jeg sovet ut litt i og med at jeg jobber stengevakt. Ellers har jeg fått besøk av ei jente som ønsket å prøve ei kåpe som jeg har lagt ut for salg på Tise. Det endte med at hun forelsket seg i den og kjøpte den. Selvfølgelig så kåpa helt smashing ut på henne, og jeg angret et lite sekund på at jeg i det hele tatt la den ut for salg. Men sannheten er at hun kledde den seriøst ti ganger bedre enn meg. Forhåpentligvis blir den brukt så mye som den fortjener fremover. Jeg stod tross alt typ 3 timer i kø i sprettkulden for å få tak i den (Balmain x H&M) og den er jo veldig fin. Trønder var hun også, liten verden gitt.

Har tatt noen bilder inne i leiligheten som jeg tenkte å vise frem, men de fleste av dem ble dessverre ikke så bra. Skal ta nye en annen dag. Fikk noen gode bilder av spisestuen da (som egentlig er mer et spisehjørne i stuen) og den ser altså slik ut:

Dette er altså frokosten min og siden jeg danderte den så fint fortjente den et eget bilde. Etter jobb i kveld skal jeg ta full hudanalyse av ansiktet og få skreddersydd et hudpleieprogram som forhåpentligvis skal gjøre underverker for huden min fremover. Har slitt veldig med dårlig hud de siste månedene, noe som er utrolig kjedelig. Slapp unna kviser gjennom tenårene, men skal liksom begynne å slite med det nå i en alder av 22 år!? Må jo også gå uten sminke på jobb siden jeg skal dra direkte og det er ikke akkurat superkult når man føler seg så dritt. Jaja, det kunne vært værre tenker jeg.

Likes

Comments

Noe jeg har kjent mye på i det siste er savn. Jeg savner familien og vennene mine i Trondheim sykt mye og det kan føles veldig tungt til tider. Samboeren min er så heldig at han har store deler av kompisgjengen sin her nede i tillegg til familie, noe som av og til kan gjøre at jeg føler meg ekstra ensom. Det er ikke bare bare å bli kjent med nye folk når man kommer til en ny by i såppas voksen alder, så er det jo også noe med at man helst bare skulle ønske at man kunne være med de gode vennene man allerede har. Nå er det ikke sånn at jeg har absolutt ingen venner i Oslo, for noen har jeg, og er veldig takknemmelig og glad for det. Men det jeg hovedsakelig vil fram til er altså at jeg savner de hjemme.

I dag hadde jeg planer om å ta kule outfitbilder til bloggen, men sånn ble det altså ikke. Istedet sitter jeg her å synes synd på meg selv og depper over at dagen ikke ble som planalgt og at jeg har hjemlengsel. For å være ekstra tragisk og toppe det hele tenker jeg meg ned til 7-Eleven for å kjøpe Ben & Jerry´s etterfulgt av sofasliting på høyt nivå med en skikkelig klisjé av en film jeg kan sippe litt til. Høres jo ut som rene kjærlighetssorgen, men noen ganger må det altså være lov å bare la seg selv være litt nedfor.

I morgen starter en ny uke og jeg satser på å komme sterkere tilbake!

Likes

Comments

Det begynner å bli en god stund siden sist jeg delte hverdagslimt gjennom en blogg. Mye har skjedd, og jeg føler på mange måter at jeg er en ganske annen person i dag enn jeg var for tre år siden da jeg postet mitt siste blogginnlegg.

Størst av alt: jeg har flyttet hjemmefra - til Oslo - sammen med kjæresten.

Vi bor i en 50 kvm leilighet på Torshov og trives (for det meste) veldig godt her. Før jeg flyttet gledet jeg meg sykt mye til å innrede en leilighet helt fra bunnen av, men lite hadde jeg tenkt over hvor dyrt det kan være å skape akkurat det hjemmet man ønsker. Likevel synes jeg vi har klart å få det veldig fint og hjemmekoselig på de 10 månedene vi har bodd her.

Ellers jobber jeg nå som assisterende butikksjef på Bianco Karl Johan. Jeg jobbet på Bianco Tronheim Torg før jeg flyttet og var så heldig at sjefen min der anbefalte meg videre til Oslo butikkene. Jeg fikk komme til intervju hos to av sentrumsbutikkene og endte med å starte på Karl Johan butikken bare 10 dager etter jeg flyttet nedover. Dette var en så stor lettelse for meg, da jeg var litt nervøs i forkant for hvor lenge jeg ville være nødt til å gå arbeidsledig.

Jeg er så begeistret og glad for å komme i gang med blogging igjen, og ønsker både gamle og nye lesere hjertelig velkommen til min nye blogg!

Likes

Comments