SMOOTHEI BOWL


Hei og god kveld! Tenkte jeg skulle dele tre av mine favoritter når det kommer til smoothie bowl. Selv syntes jeg det er perfekt til frokost, lunsj og kvelds, eller bare når man har lyst på noe godt. Har du noen gode oppskrifter så del de gjerne!


BLUEBERRY BOWL HER


MIN FAVORITT SMOOTHIE BOWL HER


RASPBERRY BOWL HER

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


RUNDSTYKKER PÅ 1-2-3


Lyst på noe godt til kvelds? Eller kanskje til frokost i morgen. Da burde du prøve disse! De er utrolig enkle å lage, og trenger ikke heve. Hjemme hos meg lager vi ofte disse og de har virkelig blitt en favoritt.


Du trenger
400 g cottage cheese
400 g havregryn
4 egg
2 ts bakepulver

Slik gjør du
Ha alt i en bolle og bruk en stavmikser for å gjøre det til en deig. Lag 6 til 8 rundstykker og stek de på 200 grader i 20-25 minutter.

Likes

Comments


... SO FLUFFY


Hei og god ettermiddag. Det verker i bena mine etter en veldig lang bytur med hygge og shopping. Jeg fikk dessverre kun kjøpt en gave, så håper det blir litt mer til andre og litt mindre til meg i morgen. hehe. MEN her er da en av mine nye "favoritter", jeg har faktisk nettopp bestilt meg en slik i svart, som ligger hjemme og venter på meg. Trenger jeg virkelig tre forskjellige? JA! Eller kanskje ikke, men de er jo så fine... Så jeg trøster meg selv med at denne var satt ned.

Likes

Comments


HELLO COPENHAGEN

Etter mye frem og tilbake er vi endelig i København! Dagen startet med at vi ikke fant parkering, noe som resulterte i en dyr parkering. Og kanskje en litt pinlig situasjon. Mitt pass hadde gått ut og Christina trodde hun hadde glemt igjen lommeboken. For ikke å glemme at Christina fikk en hel boks med cola over seg, når bussen kjørte på en dump.


Rommet er ganske lite og jeg får nesten følelsen av å være på en båt. Men når det er sagt så er det pent og rent her, det er vel det viktigste? Kan nesten ikke være for kravstor når vi vil være midt i byen og skulle bestiller pang. Men nå skal vi komme oss av sted og finne et sted å spise, så håper jeg alle får en kjempe fin kveld!

Likes

Comments


Jeg liker å se på meg selv som den fornuftige jenta som tar fornuftige valg. Men noen ganger det det lov til å være litt spontan også. Christina og jeg bestemte oss for å ta en liten tur til København før jul, så her kommer vi. Turen går til København allerede i MORGEN!! Og vi kommer hjem på torsdagen, så dette blir en fin tur. Jeg gleder meg!

Likes

Comments


God morgen, eller kanskje ettermiddag? Håper alle har hatt en fin start på dagen så langt, jeg kom nettopp til mamma og skal være her utover kvelden. Min bonudpappa har bursdag i dag, så da skal vi samles her for å feire han. God mat, kake, is, sjokolade og andre godsaker står på menyen. Og der gikk min plan om å være sunn rett i do. Men det er vel lov når noen har bursdag?


I det siste har jeg fått helt dilla på granateple. Det passer jo til alt og med en yoghurt til, er det en perfekt frokost for min del. Eneste jeg syntes er litt kjipt er at det tar litt lang tid å skrelle/renske det. Kunne det ikke bare kommet ferdig pakket?


POMEGRANATE ...

Likes

Comments


... Tuesday

I dag kom jeg hjem fra jobb 08.30 og hoppet rett i sengen, jeg sov til jeg våknet av meg selv. Noe jeg sjelden gjør for tiden og det var så deilig. Mamma kom en tur på besøk i dag og vi hadde det veldig koselig. Som jeg har nevnt tidligere er jeg en liten mammadalt, så alltid like koselig med besøk av henne.


Jeg burde bli flinkere til å bruke farger når det kommer til klær. Jeg syntes jo farger er fint, men jeg ender alltid opp med svart. Og 80 prosent av det jeg eier er nok svart. Det er litt kjedelig, men svart er min favorittfarge. Kanskje det å bruke mer farger burde være et av mine nyttårsforsett? Men nå skal jeg få på meg treningsklærne og komme meg på CrossFit. Håper alle får en fin kveld!


BLACK IS MY HAPPY COLOUR !!!

Likes

Comments


... Mmmm

God mandag! For meg er det ikke desember uten å lage og pynte pepperkaker. Halvparten av pynten var borte før pepperkakene var stekt, så må kanskje vente med å sette frem pynten. Eller bare kjøpe inn litt ekstra. Selv elsker jeg godis og bidro virkelig til å tømme skålene for nonstop og seigmenn.


De senere årene har jeg ikke fått den sammen julestemningen jeg pleide å få som barn. For hvert år som går blir det mindre og mindre snø, noe som er litt trist. Før hadde jeg lange ønskelister til jul, men nå står plutselig snø høyest på listen. Jeg skal ikke si at listen min er tom for ting, men med årene er det ikke alltid ting som betyr mest. Når vi venter på snøen og julestemningen ikke har kommet helt, hjelper det litt med koselige kvelder som denne. Ingen tvil om at jeg gleder meg til flere kvelder med forskjellig julebakst, både med familie og venner.


Håper alle får en kjempe fin uke og har hatt en fin helg!

Likes

Comments


FLUFFY ...

Hei og god søndag! I dag har virkelig vært en produktiv dag, jeg har laget en videoblogg med Christina, tatt bilder, ryddet og vasket. I skrivende stund er klokken bare 13.45! Kunne ikke alle dager bare vært som denne? Med alt unnagjort er jeg klar for å bake pepperkaker med noen venninner, så dette blir en kjempe fin søndag.


A SUNDAY WELL SPENT BRINGS A WEEK OF CONTENT


Likes

Comments


RASPBERRY

Lyst på noe godt? Test ut denne da vel. Som jeg har nevnt tidligere, er jeg glad i å lage mine egne oppskrifter. Akkurat det gjorde jeg i dag og den ble kjempe god. Det ble nesten en form for bringebærsorbet, noe jeg er veldig glad i. Den ble så klart ikke like fast, men det gjorde jeg bevist ettersom den ikke sto i fryseren.​Du trenger

1 moden banan
300g fryste bringebær
2 små beger tine bringebær yoghurt

Slik gjør du
Ha alt i en blender til det blir jevnt. Jepp, så enkelt er det! Fyll etter ønske.


Likes

Comments