​Sitter och tycker synd om mig själv då jag inte shoppat på så länge, känns det som iallafall. Finns alltid så mycket man vill ha och varje gång man går in på en hemsida blir man både sjukt inspirerad men även otroligt köpsugen. Kan inte någon bara ge mig alla vita sneakers i världen and all thing denim​Ska hoppa in i duschen strax och hoppas på att brun utan sol lukten försvinner, blev inte ens brun men ändå stinker det, haha.  Hade gärna vart lika brun som killen på bilden, mådde typ dåligt igår över hur blek jag är så därför sprang jag direkt till badrummet och sprayade lite.  Det finns mycket man vill ha..

Likes

Comments

​Sitter med en kopp av indiens finaste.. Kanske inte riktigt, men det är från Indien iaf och smakar riktigt gott! Fick hem en sån Espresso Maskin häromdagen så har lyxat till kaffesituationen här hemma. Det är så smidigt och man börjar sakta men säkert att upptäcka att kaffe faktiskt inte enbart är den där vätskan som man måste ha varje morgon för att undvika ett raseriutbrott haha. Kaffe skall njutas! Fick även i mig en stor Latte från Espresso House förut, köper alltid med sojamjölk och hasselnötssmak. 

Likes

Comments


​​Gjorde min favorit frukost förut, avokadotoast! Som även är hur enkelt som helst att göra. Man tar en avokado som är mogen, annars är den för hård. Jag brukar lägga den i ett litet glas och sedan hälla i olivolja, citronsaft och salt och sedan mosa det med en gaffel. Brödet kan man antingen steka i olja eller rosta, idag så orkade jag inte steka så blev rostat men tycker det smakar ungefär likadant. 

Likes

Comments


​​Vill åka utomlands så gärna just nu, sitter och drömmer mig bort i bilder på fantastiska ställen i världen. Var med några kompisar igår som i princip bokade en resa till Ayia Napa och hade jag haft lite bättre inkomst för tillfället hade jag vart med på den bokningen i ett ögonkast. Förra sommaren åkte vi till Magaluf och festade i en vecka. Hade absolut kunna tänka mig en fest semester igen, men hade också kunnat tänka mig att åka riktigt långt bort och vara bortkopplad från vardagen. Till en riktig lyx destination med fantastisk utsikt, de bästa restaurangerna och allt som man kan tänka sig. Hur cool är inte restaurangen på bilden?  En annan drömdestination är självklart New York men också Los Angeles, men ser inte det direkt som resmål på det sättet, när jag åker dit skall jag stanna minst några veckor. Ser det mer som ett bostadsmål i framtiden än enbart semester. 

Likes

Comments

​Min nya besatthet är inget mindre än kärnan på en avokado. Har länge älskat avokado, det är gott att äta för sig eller i mat, man kan göra smoothies på det eller varför inte en hemmagjord ansiktsmask? Otroligt nyttigt och användbart. Men jag läste nyss att man även kan äta avokado kärnan eller använda den som peeling till ansiktet? Så nu har jag malt ner två stycken kärnor som jag tänkte ha som topping på mat och eventuellt göra en peeling.  Den smakar inte så gott men har läst att det är den nyttigaste delen på avokadon.

Jag vill poängtera att jag personligen har ingen forskning på om allt som skrivs om kärnan stämmer, men desto mer som jag söker på det desto mer hittar jag. Så om ni är intresserade tycker jag ni skall googla på det!

"Avokado kärnan innehåller antioxidanter som skyddar våra celler.  70% av aminosyrorna finns i avokadons kärna. Den motverkar lös mage och inflammation i magtarmkanalen, motverkar stress, trötthet och är fettförbrännande."

Likes

Comments


​Sitter med en ansiktsmask och bläddrar i några kataloger som kom hem i posten idag. Har precis varit ute och gått i det fantastiska vädret och man känner verkligen energin när det är så fint ute. Idag testar jag även två produkter från Aesop, en toner och en exfoliant paste. Kommer inte kunna skriva hur bra de funkar då jag bara testar men kan säga att den exfolierande pastan luktade riktigt gott och kändes iallafall riktigt bra. Aesop är ett varumärke som använder botaniska
och fabricerade ingredienser av högsta kvalitet. Med andra ord känns de ganska vårdande och naturliga och det älskar jag. Får se om man byter till detta varumärke.

Likes

Comments

Skall sätta mig nu och kolla klart en serie som jag började kolla på igår som heter Making A Murderer. Det är en Netflix dokumentärserie i 10 delar där man följer en man som heter Steven Avery. Den här mannen blev fälld för en våldtäkt och tillbringade 18 år i fängelse tills han blev frikänd från brottet. Det var så galet många saker som inte stämde och det handlade om familjekonflikter samt att han blev direkt utpekad som gärningsman innan man ens tittat på andra alternativ. Som exempel gav kvinnan som blev våldtagen ett signalement på en man som inte alls såg ut som Steven, men efter sheriffen besökt henne fick han fram en bild som såg precis ut som Steven och hon blev tillsagd att skriva på papper som hon inte ens kunde läsa. Den bilden på Steven som ritaren gjorde efter beskrivning såg även exakt ut som en bild som redan fanns på honom.

När Steven blev frikänd så började han en rättstvist mot polisen och de som fick honom fängslad, han fick mycket stöd i media och av högt uppsatta personer. Efter ungefär ett år försvann en tjej som sågs senast hos Steven och de fann hans blod i hennes bil och hennes benrester på hans tomt. Hans systerson som har inlärningsproblem erkänner två gånger under väldigt tvivelaktiga förhör. Men är han skyldig till brottet denna gången eller planterar polisen bevis?

Alltså den här sanna historien är helt sjuk och de har så mycket video och inspelningsmaterial så man fattar ju varför det behövdes en hel säsong! Man får se privata klipp, telefoninspelningar, rättegång, förhör och genomsökningar. Rekommenderar denna serien starkt.

Likes

Comments