Header

Hej allesammen !

Det er lang tid siden, at jeg sidst har opdateret min blog. Hvorfor, ved jeg ikke. Ligepludselig skete der bare en hel masse ting. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, skulle jeg jo starte på gymnasiet efter sommerferien, hvilket jeg også gjorde. MEN... jeg gik der i 2 uger, hvor jeg havde det lidt blandede.. jeg synes egentlig, at det var fint nok, men nok mest af alt pga at mange af mine venner gik der. Jeg fandt bare ud af, at gymnasiet ikke er noget for mig, overhovedet! For helt ærligt, hvad skal jeg bruge idræt, oldtidskundskab, historie osv til? Ingenting. Jeg villle ikke spilde 3 år af mit liv på at gå et sted, jeg hverken ville gå, eller var glad for at gå på. Derefter valgte jeg, efter 2 uger, at droppe ud, og finde noget andet.

Dagen efter jeg droppede ud, startede jeg så på EUX, som er en erhvervsuddannelse med et twist af en gymnasial uddannelse. Så jeg får altså stadig noget gymnasialt, bare uden alle de fag jeg ikke bryder mig om, heldigvis! Der har jeg gået i nogle uger nu, og synes egentlig det er OK. Hvad jeg så vil bruge den til, ved jeg ikke.


Ellers så går jeg egentlig bare rundt og hygger mig, er sammen med mine venner, og lever livet.

Håber at I har det godt!

Ch

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Det var sp det år. Endnu et skoleår er gået, og det betyder altså, at jeg er færdig med 10 klasse. 10. klasse har været det bedste år for mig nogensinde. Jeg har fået nogle fantastiske venner, jeg har fået en masse gode oplevelser, og har generelt bare hygget mig i det år. Derfor er det også ret trist, at det nu er slut. Men ingenting varer for evigt, og man skal videre i livet. Med det sagt, har jeg lige nu sommeferie. Jeg laver ikke så meget. Jeg slapper egentlig bare af, nyder ferien, er sammen med mine venner, tager til fester og hygger mig.

Efter sommerferien skal jeg starte på gymnasiet, hvilket jeg har lidt blandede tanker omkring. Jeg glæder mig, men samtidig er jeg også pisse nervøs, og spændt på samme tid. Jeg tror og håber, det bliver tre gode år. Mange af mine venner skal heldigvis og starte på samme gym som jeg, og så har jeg også nogle venner som allerede går der. Så det er egentlig fint nok.

Som sagt har jeg lige fået sommeferie, og det betyder, at jeg har været oppe i nogle eksamener. Jeg har været oppe i både mundtlig og skriftlig dansk, engelsk og matematik.

Jeg synes egentlig, at det er gået fint nok, jeg er i hvert fald tilfreds. Det er gået meget bedre end eksamenerne i 9. klasse, og det forklarer den del Man skal huske at lytter efter i timerne! Det giver pote i sidste ende. ;) I hvert fald, jeg fik 4 i mundtlig dansk (ligesom sidste år) det kunne have gået bedre, men det kunne også have gået værre. I mundtlig engelsk fik jeg 10, hvilket jeg er sygt glad for, sidste år fik jeg nemlig "kun" 4, så det er noget af en forbedring. I mundtlig matematik fik jeg 7, hvilket jeg også er mega glad for, da jeg sidste år også "kun" fik 4, så igen, en forbedring. I skriftlig dansk fik jeg 10, ligesom sidste år, så det er også godt. Skriftlig engelsk fik jeg 7, så det er vel også fint nok ahha. I skriftlig matematik fik jeg 02, så den er lidt skidt. ups, haha. Matematik har aldrig været min stærke side, hvilket det også viste sig til prøven. Men altså, nu er det hele overstået, og det er bare lækkert. Nu ser jeg bare frem til gymnasiet, og nyder sommerferien på maks skrue. :)

Nyd ferien, christian :)

Likes

Comments

Hej allesammen

I april 2017 var jeg i London med nogle andre fra min skole, som jeg vil fortælle om i dette indlæg.

Vi tog afsted den 2. april, og rejste hjem igen den 6. april, så det var en kort, men rigtig god tur.

I hvert fald, vi skulle mødes på Odense banegård, hvor vi skulle med tog til Københavns Hovedbanegård, hvor vi skulle videre med tog til Kastrup lufthavn. Det var min første gang ude og flyve, så jeg var ret spændt. Well, flyveturen var en oplevelse for sig. Den var god, dog fik jeg de vildeste ørepropper, hold kæft de gjorde ondt!!!

Jaja, vi landede i Heathrow Airport, og så kunne vi endelig få en stress-smøg haha. Vi skulle så videre med undergrunden fra lufthavnen, og ud til vores hotel. Vi boede på Royal National Hotel, som ligger på Russel Square i London. Navnet snyder lidt, for hotellet var bestemt ikke det bedste. Det var fint nok, taget i betragtning af, at vi jo trods alt kun skulle bo der i 4 dage. Nå, vi fik pakket ud, og så skulle vi da ellers bare ud i byen og opleve kulturen og stemningen. Efter nogle timer, skulle vi allesammen med undergrunden ud til London Eye og Big Ben on aftenen. Det var rigtig smukt, London Eye lyste op i en lilla farve, og så selvfølgelig Big Ben. Det var rigtig flot om aftenen. Efter at vi havde udforskede de kendte attraktioner, skulle vi med undergrunden hjem til hotellet igen. Vi gik lidt rundt på hotellet for at kunne finde rundt på det hehe, ellers var det bare på hovedet i seng efter en lang, men god dag. Dagene gik, men vi nåede da det vi ville. Vi brugte i hvert fald 4-5 timerom dagen på Oxford Street for at svinge mastercardsne. Vi fik shoppet en masse, som også kunne ses på vores kontoer haha. Vi fik prøvet London Eye, som havde en super flot udsigt. Vi fik set Big Ben i dagslys, vi var på Camden Market, som var et rigtig sjovt og skørt markede, med alverdens ting og sager, og en masse forskelligt mad. Vi så også Westminister bridge, Buckingham Palace, Wembley Stadium, M&M's World, og så var vi også inde og se en FANTASTISK musical om Michael Jackson osv osv. Torsdag blev det, hvilket også betød, at vi skulle hjem. Øv :( Vi tog afsted mod lufthavnen ved en 15-tiden, og var hjemme i Danmark igen ved en 22-tiden. Jeg sagde farvel til de andre, da jeg skulle over til min mor i Nordsjælland med det samme. Så alt i alt, en super super god tur!! Her er nogle billeder fra turen :) Ses, chris

Likes

Comments

Hej bloggen :) Som sagt hedder jeg Christian Vieth Andersen og jeg er 17 år gammel. Jeg blev født den 2. marts 2000 på fyn :) jeg bor stadig på fyn, med min far, da mine forældre blev skilt, da jeg var 4 år. Min mor bor derfor nu i Nordsjælland, med sin nye mand, som hun blev gift med i 2008. Jeg har i alt 5 søskende, dog er det kun den ene, der er hel. Det min storebror der er den hele søskende ahah. Han bor hos min mor. Min mor og hendes mand fik tvillinger sammen, en dreng og en pige. Min far fandt også en ny kæreste, de er i dag gået fra hinanden, men de nåede også at få to børn sammen, to drenge. Så vi er altså 5 drenge og 1 pige.

Jeg går i 10. klasse, og ved ikke rigitg, hvad jeg skal efter sommerferien, hvilket er lidt dumt, da det snart er sommerferie!!!! ahahhaah...

Well, jeg er biseksuel, og har været "sprunget ud" i knap et år nu. Jeg har altid været en pigernes ven, altid haft flest pigevenner. Jeg har altid vidst, at jeg i hvert fald ikke kun var til piger, hvilket mine forældre også altid godt har vidst. Så det kom ikke som det største chok for dem.

Jeg er rigtig stor fan af Miley Cyrus, hvilket også er noget min blog vil komme til at bære prag af, og jeg vil skrive om. Jeg er generelt bare KÆMPE musikelsker, og hører musik hele tiden. 


Her på bloggen vil jeg rigtig gerne dele ud af mit liv, mine erfaringer med diverse ting, budskaber, meninger og holdninger og mine tanker generelt. Jeg håber i vil tage godt imod min blog og jeg. :)

- Christian

Likes

Comments