Sensur, hva betyr egentlig det? jo det skal jeg fortelle deg, sensur betyr at mine rettigheter til å skrive og publisere meninger blir krenket, massakrert og tråkket på. De fleste vil argumentere for at sensur er til stede, for å hindre at individer og grupper blir krenket. Dette er til dels sant, men sensur blir også misbrukt i stor grad. Diktatur og kommunist-parti har i lang tid brukt sensur for å undertrykke informasjon og meninger. da blir det omtrent obligatorisk for meg å rope dette ut i all røst, er det bare meg som ser sammenhengen mellom samfunnets økende og bruk av sensur, og at Rødt har en økende oppslutning?

kanskje jeg går litt over stokk og sten med konspirasjons teoriene mine, men Som jeg nevnte tidligere blir også sensur brukt for å forhindre krenkelse. Men hvor går grensen mellom å krenke noen, fornærme dem eller bare være imot deres mening? På skolen jeg går på, får ikke russen lengre lov å kalle lista over ofre, som skal utsettes for "terror" og pek, for svarte-lista, som har vært vanlig i alle år så vidt jeg vet. Noe som får meg til å sette spørsmålstegn ved hvilken grad, av politisk korrekthet som er nødvendig i samfunnet. Vil du vite hva den kalles nå? skyggelista! Og Terror-uka er blitt til tema-uka, hvordan skal vi som blir russ liksom slå frykt igjennom 1. og 2. klassingene med sånne navn?.

Må alt i samfunnet være 110% politisk korrekt? snart er vel ikke sola gul lengre? eller snøen hvit? for du vet, jeg føler meg krenket når du assosierer min hudfarge med noe så upassende og vulgært som snø.Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Oisann, var vist noen dager siden sist innlegg nå. jaja, vi for kjører på med en skole oppgave. Oppgaven går ut på å ta et bilde og bruke redigerings programmet Pixlr. original  bilde kan du se øverst, bilde jeg tok jeg på Anfi del mar, jeg var der i fritimen for noen dager siden. Bilde nummer to er etter redigering med Pixlr. Som du kan se så har jeg gått rimelig hard på bilde. jeg er ikke sånn super fan av å redigere bilder så ekstremt, men det kommer vel egentlig an på om du kan det du gjør. alle liker jo bilder som ser profesjonelle ut, right?

  • beach, sun
  • 110 lesere

Likes

Comments

Hola, hei og god kveld. Tenkte bare jeg skulle skrive veldig kort innlegg før jeg la meg for i dag. I dag har jeg drevet taxi bransje igjen, klager ikke, bare nevner det! jeg koser meg egentlig utrolig masse når jeg kjører med venner og kan høre på hvor høy musikk jeg/vi bare vil, uten at det er "for høyt" for de "eldre". Favorittene mine må være litt eldre sanger, du vet, de du har hørt hundre-og-femti-en-tusen ganger men fortsatt ikke blir lei av, og du kan dem ut og inn. fikk høre en sang (eller kanskje mer en rapp) en god kompis av meg hadde laga. Jeg trodde bare at det var en ny sang av Macklemore.! Han skal ha creds som bare det, den sangen var heftig og jeg digga den helt sykt <3!

Jeg har gått i to dager og vært ganske gira på Fitbit, for de av dere som ikke vet hva det er så er det pulsklokke/smartwatch. Så i dag ble det tur til Atlantico (A.K.A shoppingsenter). Kan vel kanskje kalle det et impuls kjøp, men nå kan jeg i hvertfall ta pulsen døgnet rundt (pun intended). Skolen starter ti på åtte i morgen tidlig, men måtte bare skrive ett kjapt innlegg.

​bilde fra shoppingen, og Fitbit Surgen jeg kjøpte, tar det nå rolig med en gjennomsnitts puls på 60.

  • 140 lesere

Likes

Comments

Hei alle og en hver, som velger å klikke seg inn på bloggen min. Jeg kan vel begynne med å si at blogging ikke er så ille som jeg skulle trodd. Jeg finner det egentlig ganske underholdene. Tar stadig meg selv i å tenke på hva jeg skal skrive om på dagen. Jeg tror nesten at jeg må begynne å skrive ting ned med en gang det kommer til meg. Også må jeg være flinkere å ta litt bilder av hva jeg gjør, for det er vist en ting i blogge-verden å legge ut bilder... Annet en det så har jeg vært på skolen idag. Jeg har som valgfag (om det er det vi kaller det?) medie, politikk og psykologi. Jeg har medie i år (VG3) i stede for rettslære som jeg hadde i VG2, jeg mistet nok interessen for det når jeg fikk karakteren på eksamen min (LOL). Var på joggetur i kroppsøvings timen, kan med hånda på hjerte fortelle at kondisjonen min er i bunnen av eska. Men jogging er så sinnsykt slitsomt så gidder det liksom aldri. 

Senere i dag, etter et par timer med å slappe av med serier, hjalp jeg ei venninne og moren hennes å flytte. Fikk nettopp førerkortet mitt så jeg kjører så mye som mulig, pluss familien har en ni seter, så bedriver nesten taxi/buss/flytte byrå. Men uansett, det fikk meg til å tenke på hvor viktig det er å være imøtekommende mot folk rundt deg. Av og til trenger folk en venn eller noen som kan hjelpe dem med hva som helst. Vær åpen og gi en del av deg selv, på den måten vill du ha mange venner og du vil definitivt føle deg bra.

Vel det var mitt første lange innlegg, det ble litt av alt, blir vel sånn på bloggen her, meg som bare skriver om alt og ingenting.

bilde av middagen jeg hadde i dag (porsjon 1 av 3) og et random bilde fra en random kjøretur.

Likes

Comments

Halla bloggen, idag er det tirsdag, skolen startet ikke før halv 10 så ble en god morgen. GBA emulatoren krasjet igjen... Så det er jo kjipt. Nå går jeg egentlig bare rundt å venter på å dra hjem, har en politikk fremføring imorgen. #woopwoop
I kveld blir det bryst og triceps økt, så det blir konge, annet enn det så går vel dagen som alle andre.
Stay tuned for daily updates🙌

  • 177 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen. Christian her, som dere kanskje kan se utifra navnet på bloggen min. dette blir mitt første innlegg. jeg har laget denne bloggen i forbindelse med skole (Medie faget), så vi for se om det kommer noe ut annet en oppgaver fra læreren.

Mine interesser er trening, dataspill og henge med venner. jeg er en ivrig tilhenger av skolearbeid og synes skole er noe av det mest fantastiske som finnes. En dag drømmer jeg om å bli matematikklærer.

Likes

Comments