Header

HVERDAGSTANKER

Halløj derude!

Jeg vil lige dele en lille (ret stor) drøm jeg har, med jer. Og som I nok kan se på overskriften, så handler den om USA. Jeg har nemlig indenfor de sidste år, fået opbygget mig en efterhånden ret stor drøm, om engang at flytte til USA. Det startede som en lille sjov tanke, som nok også virkede ret usandsynlig, men som tiden er gået, så er drømmen bare blevet større og større.

Jesper og jeg har også tit snakket om det og som tiden er gået, har jeg efterhånden fået ham til også at synes det er en ret god ide. Selvfølgelig er der langt fra drøm til virkelighed og tvivler måske også på, at det nogensinde kommer til at ske. Det er jo en ret stor ting, man efterlader familie og venner herhjemme og flytter LANGT væk osv. Men nogle gange må man jo også bare være lidt egoistisk, man lever kun én gang og det ville være ærgerligt, at sidde når man bliver gammel og fortryde den ene ting efter den anden, som man ikke fik gjort.

Men der er jo også utrolig mange praktiske ting, når man flytter på den måde.. Man skal finde nye jobs, et sted at bo og lære et helt nyt land og samfund at kende. Og når man tænker over det, virker det måske ret skræmmende, det har jeg da selv syntes og gør det stadig, men det betyder nu ikke så meget mere.
Vi drømmer om at kunne bo i Californien og helst i nærheden af Los Angeles - det er den ultimative drøm!
Men bliver det ikke til noget, så gør vi det næstbedste og køber et sommerhus/ferielejlighed i Los Angeles, det er helt sikkert! Det kan også være, at vi gør det inden, at vi flytter helt derover. Og ja, indtil den dag kommer, hvor vi køber noget, må vi jo bare tage på ferie derovre, så ofte som vi kan.. For vi elsker virkelig det sted, alt ved det - menneskerne, vejret, byen, maden, husene og ja, jeg kunne blive ved, vi er bare blevet total forelsket i den by.

Håber at I har en god dag derude! Vi er i fuld gang med at pakke hus sammen herhjemme.

Kys Christiane Zeniia 💋

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

BABY

Hej derude

Nu er Ellie blevet 9 uger og tænkte, at jeg ville lave en lille status på, hvordan det er gået. Det er faktisk ret vildt, at hun allerede er 9 uger! Tiden er virkelig gået hurtigt, men samtidig føles det også som om, at hun hele tiden har været her, det er faktisk svært at forestille sig tiden inden hun kom...

Nåh.. Men det er jo gået rigtig godt og hun har det så godt og vokser bare så hurtigt - det føles som om hun er mindst dobbelt så stor som da vi fik hende. Sundhedsplejersken kommer på onsdag, så det bliver spændende at se, hvor stor hun rent faktisk er blevet.
Men selvom hun er den sødeste og dejligste baby i verden, har det selvfølgelig og været helt vanvittigt hårdt (og er det stadig). Det er sjovt, at inden man får børn og man hører andre forældre snakke om, hvor hårdt det er, så tænker man 'ja ja, slap af, så slemt kan det vel heller ikke være' - haha, man bliver klogere!
For efter over 2 måneder med højest 4 timers søvn i streg og en baby, der helst vil bæres rundt hele dagen og helst også kun af mor (og ikke i en vikle), så er man efterhånden ret træt og har meget ondt i armene.
Og med et stort hus, der roder og skal gøres rent, samtidig med, at man også skal have noget at spise og ejendomsmæglere og bankfolk, der hele tiden ringer og skriver, så kan man godt mangle et par hænder engang imellem. Og udover det, ja så skal vi jo også have pakket hele huset sammen og være ude inden den 1. november - så der er rigeligt at se tid!

Men på trods af det, så er hun jo faktisk en ret nem baby. Hun har heldigvis ikke haft store problemer med maven, amningen kørte som den skulle fra første dag og hun sover hele natten, lige afbrudt af 1-2 amninger, der som regel er meget korte. Så jeg nyder virkelig at være mor og Jesper at være far! Og jeg tror egentlig, at vi er sluppet ret nemt, selvom det stadig kan føles alt for hårdt, med kronisk søvnunderskud - hahah


Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Halløj alle sammen!

Som overskriften afslører, ja så kommer der til at ske en meget spændende og stor ting om ikke så længe. Jesper og jeg har nemlig solgt vores hus i Harlev, lidt uden for Aarhus og skal nu til at finde noget helt nyt. Det er så mega spændende og vi er i fuld gang med at kigge os omkring efter det helt perfekte sted, til vores lille nystartede familie ♡

Vi er endnu ikke helt sikre på, hvor vi skal hen i landet og bo eller i hvad for den sags skyld, men vi tænker umiddelbart ikke et helt almindeligt parcelhus. Vi vil gerne have noget mere plads omkring os. Vi har så mange ideer og drømme for fremtiden, som kræver lidt mere plads end et helt almindeligt hus typisk har. Men vi får at se, glæder mig i hvertfald til, at kunne vise vores nye sted frem til jer, når vi finder det!

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

BABY

Hej venner!

Længe siden (igen..) men denne gang med en ekstra god grund. Jeg er nemlig ENDELIG blevet mor til min lille smukke Ellie Melina. Og har faktisk været det den seneste måned. Hun blev født den 29. juli, så tre dage før termin. Det var den vildeste oplevelse, tror slet ikke, at jeg ville kunne sætte ord på det, så jeg lader være overhovedet at prøve, haha. Det har også været den vildeste måned altså, en kæmpe omvæltning - selvfølgelig. Men helt fuldstændigt fantastisk, det har selvfølgelig også været hårdt, men tror bare lige jeg skulle vende mig til min nye rolle og "lære" det og lære hende at kende. Nu er det bare skønt og nyder det hele, hun er så nem og sød og vågner for det meste kun én gang om natten (wuhuu!!).

Det var alt for nu - min baby er sulten :-D

Kys Christiane Zeniia 💋

Første billede er hun én dag gammel. Andet billede er hun 5 uger (stop tiden!!!!)

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Hej derude!

Tænkte jeg lige ville vise lidt billeder fra vores sommerferie, nu hvor der efterhånden er gået halvanden uge. Vi er jo bare herhjemme og har ikke rigtig haft nogle planer, så vi har bare taget dagene lidt som de er kommet. Vejret har jo heller ikke været det aller bedste, så der har nok været en del mere indendørs afslapning end der nok havde været, hvis der havde været 25 grader og solskin.
Nå men som I kan se ovenfor, så var vi ude og plukke jordbær. Mega lækkert, tror vi plukkede 6 kg og vi kom af med ca 120 kr, så det var ret billigt. Set i bagspejlet måske en dårlig ide, som højgravid, at vælge en aktivitet, hvor man skal bukke sig ned eller sidde på hug lang tid af gangen. Havde rimelig ondt i ryggen dagen efter ihvertfald, haha😅 Men jordbærrene var gode og det var vel det vigtigste!

Den anden dag var vi inde i Aarhus til jazz-festival. Der var faktisk ret godt vejr (det meste af tiden). Vi gik lidt rundt til de forskellige steder, der var musik og fik et par øl og sodavand. Til frokost tog vi på CANblau, den absolut bedste tapas-restaurant i Aarhus. Og det var bare mega lækkert! Har været der nogle gange og det er bare godt hver gang, vil helt sikkert anbefale den restaurant til alle. Vi sad udenfor og kunne høre hyggeligt jazz på Klostertorv, imens vi spiste. Mega hyggeligt!

Derudover har vi bare hygget os herhjemme. Sovet længe, set Tour de France og lavet god mad. Vi har også været på andre småture f.eks. taget ud til vandet og gået lange ture med Mikka eller holdt picknick i en skov ud til en stor sø. Vi har faktisk også sovet i telt én nat, det var mega hyggeligt - vil dog ikke anbefale det til andre højgravide, man sover altså noget bedre i en normal seng end på en luftmadras, haha.
Resten af ferien står også bare på afslapning. Tror vi skal lidt videre med at lave Ellies værelse, vi snakker om at male en væg, men vi skal lige finde den rigtige farve.. Glæder mig til at lave et indlæg om hendes værelse, men vi skal lige lidt længere med det inden, tror jeg.

Håber I også nyder jeres sommer!

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

BABY

Halløj!

Som overskriften måske afslører, ja så er vi ved at være klar til hospitalet. Der er jo faktisk en del ting, man skal pakke og have med og nu har jeg endelig fået taget mig sammen til faktisk også at gøre det! Jeg har haft en liste liggende længe, med hvad jeg skulle have pakket, har bare ikke lige fået det gjort før nu :-) Det er vel også meget passende, da der efterhånden kun er et par uger til min terminsdato.

Tænkte jeg lige ville vise, hvad jeg har pakket. Har pakket to forskellige tasker, Ellies pusletaske og så en fælles taske til Jesper og mig selv. Vi har et ønske om at komme hjem så hurtigt så muligt og ikke være indlagt i flere dage, så har ikke pakket tonsvis af ekstra babytøj, ammepude osv.

Ellies pusletaske er fra Day og er selv ret vild med den! I den er:
- 2 sæt tøj, en heldragt, en cardigan, strømper og en hue
- Stofbleer
- Et ekstra sæt sengetøj
- Sutter
- En nusseklud og kaninbamse
- En børste og salve
- Lidt bleer og vådservietter
- "Min første fødselsdag" - milestone card
- Hendes dyne (Vi sover pt med den, så den dufter af os. Nok mest for morens skyld, det er bare så hyggeligt)

Til mig selv og Jesper har jeg pakket:

- En stor skjorte, shorts og løse bukser til selve fødslen
- Leggings, amme-BH og top, samt en stor trøje til hjemturen
- Toiletsager
- Klipklappere
- Blødt toiletpapir (haha)
- Min ønskeliste til fødslen
- Lidt forskellige snacks og tranebærsaft
- iPad, headset, oplader
- Ekstra tøj til Jesper

Og sikkert også nogle andre småting. Synes faktisk det har været lidt svært at pakke. Det er lidt svært at gennemskue, hvad der er nødvendigt. Gider ikke slæbe alverdens unødvendige ting med, men det ville jo også være træls pludseligt at mangle noget. Og især når vi planlægger at komme hjem med det samme, diverse lister man kan Google sig frem til, er stort set alle efter, at man skal blive på hospitalet nogle dage. Men ja, tror vi er meget godt dækket ind - ellers må Jesper jo ud at køre 😋

Autostolen har stået i bilen den sidste måned ca. så nu skal taskerne her også bare derud og så er vi helt klar til hendes fødselsdag, som forhåbentlig bliver snart (jeg gider ikke mere...)

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

MADLAVNING

Hej venner!

Tænkte, at jeg lige ville dele en lille opskrift med jer, som vi prøvede i tidligere i dag. Vil gerne indrømme, at jeg er lidt for glad for brød. Og det er virkelig en ting, jeg gerne vil skære lidt ned på. Især når jeg skal til at smide de ekstra kg efter fødslen (hvilket jeg virkelig skal!!). Nå, men udover brød, så er jeg virkelig stor fan af svampe. Og det er virkelig også smart, når man ikke spiser så meget kød, så kan svampene ligesom erstatte det lidt. Ikke at dette blev en helt kødfri ret, men det kunne den ligeså godt have været.
Nå til sagen.. 🙈 Vi endte med at lave pizza på portobellosvampe og de blev virkelig gode og tog ingen tid at lave!

Portobello-pizza (4 stk):
- 4 store portobello-svampe
- Pizzasauce
-Revet mozerella
- Hakket serrano/parma-skinke
- Hakket forårsløg

Svampene renses og stilken skæres ud. Kom pizzasauce, hakket forårsløg, skinke og ost i dem. Sæt dem på en bageplade og bag dem ca 15 minutter i ovnen ved 185 grader. Man kan selvfølgelig variere opskriften præcis som man vil og putte i hvad man har lyst til. Dette var blot lige, hvad vi havde i køleskabet.

Kys Christiane Zeniia💋

Likes

Comments

REJSER

Hej derude!

Ja nu er sommeren jo for alvor gået igang og rigtig mange er på vej på ferie. Det gør mig en smule depri, når nu jeg ikke selv skal ud at rejse i år, haha. Det er jo vildt så mange snaps man bliver bombarderet med af strande, palmer og pools. Og når så vejret herhjemme er som det er, ja så kan man sgu godt blive lidt halvdeprimeret. Og ja, også selvom det kun er knap to måneder siden vi var i LA, man glemmer hurtigt, haha. Nå, men det står da i hvertfald klart, at vi helt sikkert skal på sommerferie næste år. Men det bliver jo nok på Ellies præmisser, så må vi se, hvad hun synes vi skal.
Tænker dette lige var en god anledning, til at vise et par feriebilleder fra sidste sommer. Hvor Jesper og mig var på Rhodos og jeg også var på Mallorca med en veninde. Det var virkelig nogle lækre ferier!

Når det så er sagt, så har Jesper ferie i to uger på fredag og selvom vi ikke skal ud og rejse, så skal vi helt sikkert nok komme til at hygge os! Vi har ingen planer endnu, men det er faktisk også meget sjovt. Så tager vi bare dagene som de kommer og laver det vi har lyst til. Så må vi jo bare håbe vejret bliver godt ☀️

Jeg håber I alle får en dejlig sommer, med eller uden udenlandsrejser. Ej, det kan jo også være mindst ligeså dejligt bare at være i Danmark. Det er bare ligesom om, at når man ikke kan komme ud og rejse, så er det bare meget værre. Men jeg ved jo der er noget godt i vente og det er af en god grund, at jeg ikke skal ud og rejse i år, så det går jo nok. Blev bare lige lidt misundelig på alle dem, jeg får snaps af og efter at have kigget alle mine gamle feriebilleder igennem på min mobil.

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

BABY

Hej venner!

Ja nu er der jo efterhånden ikke ret længe tilbage før, at det er den 1. august, som jo er min terminsdato, faktisk kun 5 uger i dag. Det er en smule surrealistisk, at der lige pludselig ikke er længere tid til og der snart er gået de 9 måneder, som ellers virkede som sååå lang tid.
Jeg både glæder mig helt ustyrligt meget, men er efterhånden også ved at blive ret nervøs. Mest for det at mit liv, fra den ene dag til den anden, kommer til at ændre sig så meget og så til noget, jeg ikke kender. Det bliver virkelig spændende og skræmmende på samme tid. Men trods at det kan virke skræmmende, så er jeg bare mega klar og jeg glæder mig så meget!

Men en ret væsentlig ting, der jo skal overstås inden vi har Ellie i armene, er jo, nok ikke så overraskende, fødslen. Jeg har egentlig ikke på noget tidspunkt været bange for fødslen, da jeg normalt er ret god til at håndtere smerte og ikke som sådan er bange for den. Selvom jeg udemærket er klar over, at det nok kommer til at gøre pænt ondt og at tro andet ville være meget naivt, men har bare svært ved at være bange for noget jeg ikke kender, synes jeg. Folk siger det er mens-smerter x1000, men altså det er jo lidt svært at forholde sig til. Jeg har dog som fødslen har nærmet sig, besluttet mig for at sætte mig lidt mere ind i, hvad man kan gøre for at forberede sig bedst muligt på den. Tænkte det nok ville være smart nok, fremfor at gå ind og ikke ane, hvad det egentlig ville sige at føde.

Jeg købte bogen Smertefri Fødsel, efter at have læst utallige positive historier på nettet om brugen af netop disse metoder, som var beskrevet i denne bog. Jeg var dog en smule skeptisk inden, da jeg havde svært ved at tro på, at der var noget man selv kunne gøre, for at fjerne smerterne. Men efter at have læst bogen, gav det bare så meget mening. Og jeg tror nu faktisk på, at man kan føde, ikke nødvendigvis helt uden smerter, men hvor at smerterne ikke er i centrum og at oplevelsen vil opleves mere som hård i stedet for decideret smertefuld. Jeg kan dog være lidt nervøs for om jeg laver øvelserne rigtigt og at de slet ikke vil virke, når det kommer til fødslen, fordi jeg har gjort det forkert (man skal nemlig helst øve dem hver dag). Men ja, det finder jeg jo først ud af omkring den 1. august, indtil da fortsætter jeg med at lave øvelserne som jeg tror de skal laves. Synes faktisk også det er meget rart, at føle at man gør noget aktivt for at forberede sig, når man jo alligevel bare går og venter og tiden mildest talt SNEGLER sig afsted.

Jeg har også i lidt over en uge nu, drukket hindbærblade-the. Det skulle kunne sætte gang i fødslen og derfor frarådes det også at drikke før 8 uger inden termin. Jeg ønsker selvfølgelig ikke at føde for tidligt, men håber virkelig også på at gå i gang af mig selv og ikke først skulle sættes igang 14 dage over termin. Håber generelt slet ikke, at jeg skal sættes unaturligt igang, uanset hvornår det så måtte være. Så håber på, at ved at drikke theen, at fødslen naturligt går igang og forløber let og uden komplikationer, selvfølgelig. Det er nok det jeg er mest bange for, nu hvor det kommer så tæt på, det er at der skulle gå et eller andet galt under fødslen, den tanke er ret svær synes jeg.

I dag skal vi til fødselsforberedelse og er egentlig ret spændt på det. Da jeg ikke rigtig tror, at jeg helt ved, hvad det indebærer. Når jeg tænker fødselsforberedelse, så ser jeg en masse kvinder og mænd sidde i en ring på gulvet og øve vejrtrækning 😅. Jeg hverken håber eller tror, at det er sådan det foregår og at det bare ser sådan ud på film, haha. Men jeg bliver nok klogere lidt senere i dag.

I må have en rigtig dejlig dag derude!

Kys Christiane Zeniia 💋


PS. se lige min sødeste lille pige på de her scanningsbilleder <3

Likes

Comments

Contains affiliate links INDRETNING

Hej derude!

Ja kalenderen siger jo sommer og har efterhånden gjort det i en måneds tid. Ikke at det er til at se på vejret lige for tiden, men sådan er det jo at bo i Danmark. Men trods grå, regnfulde og blæsende dage, der nogle gange minder mest om efterår, ja så er jeg i sommerstemning alligevel. Jeg har derfor kigget lidt rundt på nettet og fundet nogle forskellige ting, jeg bare bliver nødt til at have her til sommer.
Det første er en rigtig fin urtepotteskjuler fra Lyngby. Er blevet helt vild med at få planter med ind i indretningen. Den fåes i flere forskellige størrelser, tror jeg bliver nødt til at have en af hver, hehe.
Den anden ting er viskestykker fra IKEA, synes de har sådan nogle fine farver hertil sommer.
Ting nummer 3 er en lille bærbar højtaler. Vi har en stor højtaler til iPhone indenfor som man egentlig godt kan flytte, men det ville bare være lettere med en lille en, lige til at tage med ud på terrassen om aftenen.
Den fjerdre ting er et super fint fad fra Kähler, er virkelig vild med deres nye serie! Og den lyse mint-grønne farve er bare en perfekt sommerfarve.
Nummer 5 er en pizzasten til grillen. Vi elsker at grille og vi elsker også pizza, så den må jo næsten være uundværlig!
Jesper elsker at eksperimentere med alt, der kan spises og drikkes. Og elsker det især, hvis vi får gæster, så den næste ting ville virkelig være ideel til det. Det er en lemonade/drink-beholder med en lille hane, så man kan lave en stor portion af et eller andet, som gæsterne selv kan tappe af - mega smart!
Sidst men ikke mindst har jeg fundet et sengesæt fra IKEA. Er blevet helt vild med lyse sengesæt, uden alt for meget skrald på farverne. Tror det er efter vi har købt en lysegrå seng, så passer hvidt ligesom bare bedst.. Så synes bestemt det her sæt er rigtig fint og enkelt hertil sommer!

Det var lidt inspiration til lidt nyt hertil sommer.

Kys Christiane Zeniia💋

Likes

Comments