Header

HVERDAGSTANKER

Hej venner

Da vi nu er ved at være nogle dage inde i december, vil jeg fortælle hvad vi skal juleaften.

Ellie, Jesper og jeg skal hjem til Jespers mor og hendes kæreste. Hvor at Jespers søster, hendes kæreste og datter på 2,5 år også kommer.
Det bliver så hyggeligt og vi glæder os virkelig.
Denne jul bliver jo også ekstra speciel, da det er Ellies første jul og faktisk også første jul, Jesper og jeg skal holde sammen. Så det er også dejligt, at det bare bliver med de aller nærmeste.

Jesper skal arbejde den 23. december, så når han har fri skal vi op til hans far og hans familie med gaver og ønske god jul. Alt efter, hvor sent Jesper har fri, spiser vi nok også aftensmad deroppe.
Derefter kører vi hjem til Jespers mor og hygger resten af aftenen. Det var faktisk den 23. december sidste år, at vi fortalte Jespers forældre, at vi var gravide - der var jeg kun ca. 8 uger henne, tænk der allerede snart er gået et år!!

Vi sover ved Jespers mor fra den 23 - 24 december, så vi bare kan slappe af og hygge os hele juleaftensdag. En vigtig del af juleaften, i min verden, er Disneys juleshow! Når det kommer kl 16, så får jeg virkelig bare følelsen af JUL. Det er så rart, så sidder hele familien og ser det sammen, der begynder så småt at dufte af julemad, der er lys i juletræet og hvis det så også sneer udenfor, så kan det ikke blive mere perfekt, efter min mening.

Jeg glæder mig virkelig til jul i år. Jeg håber også, at I glæder jer til jul og ikke mindst har en dejlig december! Jeg er næsten færdig med julegaverne, tror jeg mangler to. Så jeg ved slet ikke, hvad jeg skal bruge alt den tid på i år, Hihi.

Rigtig glædelig december 🎄
Christiane Zeniia 💋

PS. Billederne er fra sidste år

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Hej derude!

Ja overskriften afslører jo nok det meste, men siger det lige igen! VI HAR KØBT HUS! Eller det er faktisk et par dage siden, men handlen er først endelig gået igennem i dag, hvilket vil sige at det nu helt er officielt! Det er bare så fedt!
Huset ligger lidt uden for Skanderborg, hvilket også vil sige, at vi faktisk ikke kommer så langt væk fra, hvor vi boede før, kun ca. 15 minutter. Og jeg havde egentlig lidt forberedt mig på, at vi ville komme noget længere væk fra Aarhus, så det er bare ekstra fedt.

Huset er et lidt ældre hus, på ca. 200 kvm, som er rigtig godt vedligeholdt og moderniseret. Men stadig med mulighed for, at vi kan sætte vores eget præg derpå, hvilket vi jo gerne vil have mulighed for. Der er en kæmpe have dertil, som er helt vild, virkelig! Den ligner noget fra et havemagasin - så vi skal virkelig til at være havemennesker haha! Ej, den skulle vidst være rimelig let at holde..

Glæder mig til, at vise det hele frem når vi engang for nøglerne til den 1. marts 2018.

Kys Christiane Zeniia 💋


Likes

Comments

Contains affiliate links HVERDAGSTANKER

Halløj!

Den anden dag delte jeg Ellies juleønsker for i år - kan I se HER, hvis ikke I allerede har set det.

Tænkte, at jeg også lige ville dele mine. Jeg er typen, der næsten altid, har en lang ønskeseddel, da jeg skriver det ned i løbet af året og så har alt for meget når vi når til jul. Heldigt for mig, har jeg allerede fødselsdag i februar, så jeg bruger som regel den samme ønskeseddel.

Har tagget links til de forskellige ting nedenunder - hvis nogle skulle være interesseret i noget af det.
PS. Striktrøjen er fra Boozt.com og af mærket SamsøeSamsøe, linket virkede ikke lige..

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

Contains affiliate links BABY

Hej derude!

Nu nærmer december og julen sig efterhånden med hastige skridt. Og det skal da slet ikke være nogen hemmelighed, at jeg ELSKER jul og har glædet mig i nok en måned allerede.
Julen i år bliver ekstra speciel, da det dels er første gang Jesper og jeg skal holde sammen, men allermest fordi vi jo har fået Ellie. Og selvom hun ikke kommer til at kunne huske noget som helst af det, er det alligevel vigtigt for mig, at gøre noget ud af det for hendes skyld.

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele nogle af Ellies juleønsker med jer - det kunne jo måske være lidt inspiration til jer andre. Vi flytter jo forhåbentlig snart i et nyt hus, så meget af det er til hendes nye værelse. Jeg har linket til de forskellige ting nedenunder.

Ved ikke med jer, men jeg er for en gangs skyld allerede i fuld gang med at købe julegaver. Er ellers normalt rigtig god til at gemme det hele til sidste øjeblik. Men med en lille baby i år, bliver jeg altså nød til at være lidt bedre forberedt!

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

BABY

I tirsdags var vi til babysvømning med Ellie for første gang. Det var virkelig sjovt, jeg havde været ret spændt på det og hvordan det ville gå. Hun synes det er meget sjovt at være i badekar, men det er jo lidt noget andet at komme ud i et kæmpe bassin et helt andet sted og sådan. Plus jeg stressede mega over at skulle gøre både hende og mig selv klar inden og så igen bagefter - kunne lige forstille mig, at det hurtigt kunne ende med en meget sur baby og en mor, der på ingen måde havde noget at være i bad eller noget!
Men ja, Jesper skulle også med, men hvis han var i et andet omklædningsrum, ville det jo ikke være den store hjælp alligevel..

Jeg søgte rundt på de forskellige svømmehaller, vi bor jo lidt ude i ingen ting lige nu. Så ligemeget, hvilken storby vi skulle til, ville det tage en halv time. Så vi endte med at tage i Water and Wellness i Randers for der var der familieomklædning - GENIALT!! Så kunne vi gøre os klar både inden og efter sammen.

Det var faktisk et ret godt badeland. For ja, det var faktisk et badeland, der var både et stort 50 meter bassin, et indendørs bassin som også gik udenfor, varmtvandsbassin, børnebassin og en ret stor vandrutchebane. Plus wellness ovenpå, der var vi godt nok ikke, så ved ikke hvordan det ser ud.

Anyway.. Det gik super godt med hende i vandet. Hun var lidt betænkelig i starten, men det gik hurtigt over og så nød hun det bare helt vildt. Det var virkelig en god oplevelse, både for hende men også for os. Så glæder mig allerede til næste gang. 💦

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Som overskriften måske afslører, så kommer dette indlæg til at handle om uddannelse og hvad mine tanker og planer er om det. Jeg har før været startet på markedsføringsøkonom, men stoppede på dette igen. Jeg synes egentlig, at det var et spændende studie og også eventuelle fremtidige jobmuligheder, men det var bare alligevel ikke mig.

Uddannelse og job har altid været vigtigt for mig. Dog ikke på en total karriereminded måde, men det har været og er rigtig vigtigt for mig at få en uddannelse. Jeg har tænkt længe over, hvad jeg egentlig godt kunne tænke mig og har været vidt omkring! Men jeg har hele tiden vidst, at jeg godt kunne tænke mig noget med mennesker, at hjælpe på en eller anden måde.

Så jeg er kommet frem til, at jeg gerne vil være socialrådgiver. Synes det lyder så spændende. Jeg vil gerne arbejde med fokus på børn, på en eller anden måde - er ikke sikker på hvilken endnu, men der bliver jeg jo nok. I hvertfald, så starter jeg på socialrådgiveruddannelsen til februar, en netbaseret uddannelse, så jeg kan gå hjemme med Ellie så længe som muligt, hvilket er rigtig vigtigt for mig. Selvfølgelig er hun kun 6 måneder til den tid, men vil super gerne have hende hjemme også længere tid end det ene år, man jo typisk har barsel.

Glæder mig til at starte på uddannelsen, for jeg tror virkelig, at der er den helt rette for mig! Og selvom jeg er sikker på, at det bliver rigtig hårdt med en baby også, så er jeg sikker på det nok skal ende godt! Hun giver mig da i hvertfald alt den motivation, jeg skal bruge for at komme igennem det!

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Hej derude

Den 27/10-2017, blev en meget speciel dag! Den formiddag friede Jesper nemlig til mig.

Som I jo nok ved er vi lige flyttet fra vores hus og den dag, 4 dage inden, at vi skulle være ude, stod vi jo i flytterod til langt op over ørene. Det føltes virkelig som om vi aldrig ville blive færdige, man var konstant stresset, vrissede af hinanden, havde en krævende baby, havde ikke sovet ordentligt om natten og så videre. Humøret og overskuddet kunne klart være bedre!

Og det blev det! Da Jesper pludselig sad på knæ for mig, med den smukkeste ring i verden, virkelig! (Se billede nedenfor)
Der stod tiden ligepludselig helt stille. For jeg havde virkelig ikke set den komme lige der, oven i flytterod og alting. Men det gjorde det jo bare endnu bedre, at det bare var en kæmpe overraskelse.

Tænk at vi skal giftes! Vi har virkelig nået meget på kort tid! På 2,5 år har vi været ude og rejse mange gange, fået den skønneste datter, solgt vores hus og snart købt et nyt og nu er vi også forlovet og skal giftes.
I første omgang bliver det nok “kun” på rådhuset med den nærmeste familie. Da vi jo som sagt, er midt i huskøb. Og som så mange andre piger, så drømmer jeg også om et stort flot bryllup, så det kræver nok lidt opsparing først.
Men vi har som sagt snakket om rådhuset i første omgang og så en lille bryllupsrejse bagefter.
Lige nu er Zanzibar højt på listen 🌴

Glæder mig til at fortælle meget mere, når vi kommer lidt nærmere og dele bryllupsdrømme og planer med jer!

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

SHOPPING

Hej venner!

Uden at virke mega nørdet, ja så har jeg virkelig set frem til i dag!! Fordi den nye iPhone X udkom, som jeg, fra den aller første dag, bare var SÅ sikker på, at jeg skulle have. Så jeg var i Elgiganten kl 10 og var så heldig at få den sidste de havde, wuhuu! (Var virkelig blevet sur, hvis ikke jeg havde fået den i dag)
Jeg købte den i sølv, synes den var flottest. Indtil nu har jeg haft en iPhone 6S i sort, så jeg følte også, at jeg næsten skulle prøve en ny farve.

Glæder mig virkelig til at komme igang med at bruge den, har virkelig høje forventninger - skal nok lave en opdatering på den. når jeg lige har haft lidt tid til at teste den!

Ovenfor kan I se den smukke nye skabning 😍 Ej..

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Hej venner

Jeg sidder med en lidt underlig følelse i kroppen i disse dage. Det er nu et par dage siden, at vi flyttede ud af vores hus i Harlev og selvom jeg virkelig har glædet mig til, at det endelig blev solgt - det har taget ca. 1,5 år, så er det godt nok også mærkeligt. Det var mit barndomshjem og har boet der siden jeg var 5 år. Jeg har mistet mine forældre og det er derfor at, Jesper og jeg har boet der og også derfor vi nu har solgt det, da vi gerne vil finde vores helt eget. Men selvom der måske er mange triste minder i huset, så er der jo endnu flere gode og det er som sagt det hus, jeg er vokset op i, så det er altså en lidt underlig følelse - trist, men også god. Nu kan vi endelig komme ud og finde vores drømmehus og starte et nyt mega spændende kapitel.

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Hej derude

Ja nu nærmer den 1. november sig jo meget snart, hvilket betyder, at snart er jul... Ej, lol! Det betyder jo, at vi meget snart skal være ude af vores hus. Den sidste måned har den stået på intensiv pakning, på trods af baby og en mand, der har arbejdet meget mere end han normalt gør, har vi klaret det alligevel og er snart igennem, thank God!

Nåh, men hvor skal vi så hen og bo nu? Ja vi har ikke helt fundet drømmehuset endnu, men satser på at gøre det snart - så indtil da har vi lejet et faktisk ret stort sommerhus, ikke vanvittigt langt fra, hvor vi bor nu. Det bliver faktisk ret spændende, for vi har ikke været ude og se det og ved derfor ikke ret meget om det, udover at det er ca. 100 kvm stort, der er vaskemaskine og brændeovn. Jeg har aldrig prøvet at flytte i noget, som jeg ikke havde set på forhånd, så er ret spændt!

Vi har den sidste uge fået flyttet alle vores ting ud i et kæmpe boxit-rum og der er nu kun de ting tilbage i huset, som vi skal have med os. Vi har sovet på madrasser i stuen de sidste par dage, total camping-style, haha. Ej det er nu meget hyggeligt. I morgen, som egentlig er den sidste dag her i huset, de nye ejere får nøglen på onsdag kl 11, skal vi bare have gjort rent og ryddet de aller sidste ting op. Og så håber vi på, at vi kan få nøglen til sommerhuset i morgen, så vi kan sove der den sidste nat. Men det kommer an på dem, der lejer det nu, om de kan være ude i morgen. Så vi krydser fingere!

Her set i bagspejlet, har det godt nok været en lidt hård måned. Der er godt nok mange ting i sådan et hus og det tager længere tid end man regner med at få det hele pakket sammen og flyttet. Så ja, nu ser vi alle sammen frem til at komme på plads i sommerhuset og få lidt ro på. Og så er det bare ekstra fedt at Jesper har 5 ugers barsel nu, så vi skal bare rigtig hugge! Vi skal blandt andet til babysvømning med Ellie for første gang, så det bliver forhåbentlig rigtig sjovt!

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments