Header

SUNDHED

Halløj!

Startede dagen i dag med en friskpresset juice. Elsker virkelig friskpresset juice og var så heldig jeg lige havde noget frugt og grønt i overskud. Jeg ville ønske, at jeg gad lave det oftere, men motivationen til det har ligesom ikke rigtig været der, det sidste stykke tid. Der var engang jeg stod et kvarter tidligere op hver morgen for at lave juice, som jeg kunne have med på arbejde. Også selvom det betød jeg skulle op kl 05:45 - ved ikke lige hvor den energi kom fra... Det er så også fortid! Anyways, i dag skulle det altså være. Jesper har også fri i dag, så han kunne også få en. Vi er begge helt vilde med det og vi var virkelig gode til at få det lavet engang, gad godt vi kunne komme ind i den rytme igen!

Til dagens juice har jeg brugt følgende:
- Ca. en halv pakke spinat
- 2 store appelsiner
- 4 grønne æbler
- Ca. en halv ananas
- 2 kiwier

Har ofte lavet denne juice og foretrækker egentlig som regel at putte et stykke ingefær i også, men det havde jeg ikke lige i morges. Kan godt lide denne juice, da den er frisk og kan være en lille smule sur. Den kan i hvertfald laves sur, hvis man vælger de helt lysegrønne æbler i stedet for almindelige røde.. Normalt bruger jeg også gulerødder i stedet for ananas, men jeg havde lige en ananas, der skulle bruges.

Som sagt har Jesper fri i dag, så jeg tror bare, at vi skal bruge dagen på at ordne nogle praktiske ting inden, at vi skal på ferie i næste uge. Vi mangler stadig lige at købe et par ting og så er der jo nok noget tøj, der skal vaskes osv.. Så det er altså ikke de helt vilde planer vi har i dag. Indtil videre i hvertfald, det kan selvfølgelig være vi finder på noget.

Håber i alle får en dejlig dag
Kys Christiane Zeniia 💋

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

MADLAVNING

Halløj bloggen

Tænkte jeg ville fortælle lidt om mine madvaner - ikke at de er noget helt vildt ekstraordinært, men alligevel. Sandheden er, at jeg nok er lidt sippet når det kommer til mad. Var engang i Kina, det var så forfærdeligt, det kan IKKE anbefaledes, hvis man ligesom mig "bange" for mad, haha.
Kort fortalt, så består min kost af mest muligt frugt og grønt og mindst muligt kød og mælkeprodukter. Ikke fordi jeg prøver at leve som vegetar/veganer eller at det er et valg jeg har taget, om at undgå disse madvarer, men fordi jeg simpelthen ikke kan lide det.

Hele mit liv har jeg hverken kunnet lide mælk eller ost. Osten fik jeg dog lov at undvære som barn, men mælken ville mine forældre have at jeg skulle have - man skulle jo have kalk og det fandtes åbenbart ikke i andre fødevarer dengang🙈 Så hver eneste aften til aftensmaden skulle jeg drikke et glas mælk og det var forfærdeligt, seriøst! (Måtte ikke gå fra bordet før jeg havde drukket det). Tror dog at det gik op for dem, efter mange års kamp, at jeg faktisk mente det, så i dag har jeg ikke drukket et glas mælk siden jeg var 9 eller 10 år - udover en aften i byen, hvor min veninde skulle bestille drinks til os og hun kom tilbage med en White russian og for ikke at være uhøflig, så drak jeg den. Kastede den så ligeså hurtigt op igen, så det var dejligt...
Hvis jeg skal uddybe min sippet-hed, eller OCD, kald det hvad du vil, omkring disse produkter, så er jeg decideret bange for alle andre former for mælk, der ikke er minimælk. Har dog aldrig smagt andet end minimælk, så det er ikke engang fordi, at de smager dårligere end det. Jeg ved faktisk ikke helt, hvad det er, udover at jeg har en eller anden forestilling om at fordi mælkekartonen på skummetmælk er grå, så er mælken det inden i også, hahah, jeg er sindssyg, i know.
Jeg kan også kun lide ost på pizza og det skal ikke være ret meget. Og hvis vi skal lave hjemmelavet pizza, så er det også kun én bestemt slags ost der skal på, som i den blå pose mozzarella fra Arla, ellers kan jeg ikke spise det.

Mine madvaner omkring kød har ændret sig i takt med, at jeg er blevet ældre. Som barn var jeg ret kræsen når det kom til kød og tror ikke rigtig at jeg kunne lide andet end hakkebøf, frikadeller og pølser (så længe de ikke være sprækket). Da jeg så blev lidt ældre voksede jeg egentlig fra at være kræsen omkring kød, så blev jeg så bare utrolig sippet. Kunne f.eks. ikke have hvis der var noget i kødet, der ikke havde samme farve (kan jeg så stadig ikke).
Igennem de sidste par år er jeg så kommet ind i en fase, hvor jeg bare ikke har lyst til at spise kød, på samme måde. Ikke fordi jeg ikke kan lide det, men jeg føler bare ikke, at jeg har brug for det mere. Og imens jeg så har været gravid, har jeg bare slet ikke kunnet have kød, fik kvalme bare ved tanken i de første mange måneder. Har dog læst, at det er en meget normal bivirkning.

Nå, men hvis vi skal frem til, hvad jeg egentlig så spiser, så er det hovedsageligt grøntsager, frugt, brød og pastaprodukter. Er så heldig, at jeg synes frugt og grønt er noget af det bedste og skulle jeg vælge mellem en salat eller et frugt-fad over en kødret eller en skål slik, så ville jeg til næsten enhver tid vælge salaten eller frugten.
Når det så er sagt, så træffer jeg ikke udelukkende kun de sunde valg. Jeg har en svaghed for blandselv slik og cola zero, nærmere en afhængighed af cola, det er forfærdeligt, arbejder virkelig på at komme udad det. Heldigvis har det ikke været så slemt i graviditeten, da koffein jo ikke ligefrem anbefales i store mængder til gravide, har faktisk ikke rigtig kunnet lide det imens jeg var gravid, så det var jo meget heldigt.
Jeg prøver dog at leve sundt til hverdag, da jeg virkelig kan mærke en forskel på især mit energiniveau, hvis jeg i en periode har levet meget usundt. Og jeg vil også virkelig gerne igang med at træne igen, det brugte jeg rigtig meget tid på engang, men de sidste nok 2 år, har jeg ikke kunnet komme igang. Og det gælder også herunder graviditeten, selvom det godtnok anbefales. Så ja, håber at når jeg engang er på den anden side af graviditeten, at jeg kan finde motivationen til at starte på motionen igen!

Kys Christiane Zeniia 💋

Billeder lånt fra Pinterest

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Som overskriften siger så skal I møde min bedste ven, nemlig min hund Mikka. Han er 9 år gammel og er af racen japansk spids. Jeg har haft ham siden han var hvalp og han er min bedste ven. Og vil gerne indrømme at det stresser mig lidt, at han er så "gammel", synes lige han har været hvalp og kan slet ikke overskue tanken om, at han en dag ikke er her mere. Men der går forhåbentlig MANGE år inden den dag kommer! 🤞🏼
Han er min bedste ven og min lille baby og han er med mig alle de steder han overhovedet kan. Dog er han lidt speciel og ikke altid verdens letteste hund.
Han er meget stædig og opmærksomhedskrævende. Men han er alligevel verdens bedste. Også selvom han vækker os kl 5 lørdag morgen, fordi han er frisk og ikke vil sove mere, så vi må stå tidligt op (mest mig, Jesper synes det er mere spændende at sove videre) så jeg er top-klar til et lille barn, der heller ikke vil sove - hahah.
Han er heller ikke speciel lydig. Han ville stikke af, hvis han fik muligheden og han gør af os, hvis ikke han får opmærksomheden og han mener, at han skal have det. Han gider som regel heller ikke spise sin egen mad, før han har fået noget af vores og ja, jeg kunne blive ved.. haha, ved man sikkert kan rette op på nogle af disse dårlige vaner han har, men som sagt er han min baby og det er en del af hans charme og han skal bare have lov at være på tværs når han vil ❤

Hans yndlingsbeskæftigelse er at sove eller at gå tur. Og når vi skal lege skal det enten være med tennisbolden eller abebamsen, han fik i Givskud Zoo. Han elsker at i sove sengen, helst imellem os, så det kommer han nok til at skulle slås med lillepigen om, haha. Og sidst men ikke mindst, så elsker han at sidde ved Jesper og putte, som det ses på det nederste billede. Der skal han lige op og sidde, hver dag når Jesper kommer hjem fra arbejde, det er så sødt.

Synes I lige skulle have en lille introduktion til Mikka, da han nok vil være en del af mange af mine fremtidige blogindlæg og vigtigst, at han er en af de vigtigste "personer" i mit liv.

Kys Christiane Zeniia 💋Likes

Comments

BABY

Som overskriften afslører, så bliver 2017 et ikke helt almindeligt år. Det bliver ganske særligt faktisk. Som jeg nævnte i forrige indlæg, så har der været meget stille på bloggen de sidste mange måneder. Det har der da jeg har haft 0% overskud, jeg har nemlig lagt med intensiv kvalme 24/7 i 3 måneder. For ja, I har gættet rigtigt, jeg er nemlig gravid! Hvilket er et kæmpe ønske, der går i opfyldelse, for både Jesper og jeg.
Vi fandt ud af det dagen inden vi skulle til Stockholm i november, så vi har vidst det længe nu og jeg er allerede et godt stykke over halvvejs. Jeg har termin den 1. August, så der er lidt tid endnu, selvom jeg synes at tiden begynder at gå lidt hurtigt nu.
Som sagt var jeg så uheldig at have ekstrem kvalme i 3 måneder i starten, så de gik utrolig langsomt. Jeg lå seriøst på sofaen i 3 måneder uden at kunne noget som helst, det er noget af det værste jeg har prøvet, men nok om det, det er heldigvis overstået.
I februar var vi til kønsscanning som jeg virkelig var spændt på. Jeg var overbevist om at vi skulle have en dreng, jeg ved ikke hvorfor, havde det bare på fornemmelsen plus at jeg havde drømt det i flere nætter optil scanningen. Men til min store overraskelse, så var det en lille pige. Jeg var så lykkelig. Men det var samtidig helt vildt mærkeligt, det tog mig faktisk lang tid, før det virkelig gik op for mig, at det var en pige. Jeg tror det var en blanding af at det jo havde været en "den" så længe, så det var underligt, at det nu ligepludselig var noget, en "hun". Men jeg er så lykkelig over at det bliver en pige, det er en drøm jeg altid har haft, om at få min egen lille pige, og det gør jeg nu, så det er bare mega fantastisk.

Dette billede lagde jeg på Instagram da nyheden skulle afsløres.

Vi er allerede igang med at anskaffe os alverdens ting til vores lille pige. Vi har ufatteligt meget tøj allerede. Og vi skal jo ud og rejse i næste måned, det kan i læse om i forrige indlæg, så der kommer vi, nok mest mig, til at købe så meget mere tøj til hende. Så ja, hun kommer i hvertfald ikke til at mangle tøj. Derudover har vi købt en masse bamser til hende og lidt legetøj. Men den eneste "vigtigte" ting vi har købt indtil videre, er et puslebord. Haha, så vi mangler faktisk alt det vigtige - tremmeseng, vugge, autostol, højstol, barnevogn osv. Så ja, vi har allerede så meget babyhalløj, men der er stadig laaaang vej til mål. Sad med en tjek-liste fra babysam og slap af vi mangler meget.. Så det er vidst meget godt vi stadig har noget tid at løbe på! 😅

Dette er til billede af vores lille puslehjørne, vi har fået samlet.

Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

REJSER

Halløj bloggen! Længe siden!

Ja det er efterhånden ved at være rigtig længe siden, at jeg sidst har skrevet noget herinde. Der er sket meget i mit liv de seneste måneder, så overskuddet har ikke rigtig været der til at blogge, men overskuddet er nu tilbage og jeg er klar igen.

Jeg vil benytte dette "første" indlæg til at fortælle om en spændende lille udflugt jeg har i vente i næste måned. Jesper og mig skal nemlig til Los Angeles (og muligvis Las Vegas, det er ikke helt planlagt endnu). Det bliver så vildt og vi glæder os helt vildt!
Vi skal afsted i 10 dage, så det er ikke helt vildt længe, men jeg tror dog det er tid nok.
Indtil videre har vi kun booket flybilletter og bestilt bil, vi skal bo hos en Jespers mor kender, så det er mega fedt. Alle de penge vi spare fra ikke at skulle betale for hotel, kan vi jo bruge på en masse sjove ting i stedet!
Vi har selvfølgelig allerede snakket om 1000 ting vi gerne vil se blandt andet Universal Studios, Walk of Fame, Santa Monica pier osv. osv. Vi overvejer også Disneyland, selvfølgelig mest bare for at have set det, vi har jo ingen børn med, men det ville jo også være træls at komme hjem derovre fra og ærgre sig over ikke at have været der. Der kan jo godt gå noget tid inden vi lige kommer dér igen. Men ja, vi må se..
Som nævnt i starten, så leger vi også lidt med ideen om at tage en smuttur til Las Vegas, det ville dog kun være for en enkelt overnatning, bare for at opleve det, det er jo LA vi er taget derover for at opleve. Men ja, det tror jeg egentlig først vi tager stilling til når vi er derovre, hvis lysten også er der til den tid, ja så gør vi det nok. Vi har i hvertfald lejet en stor bil, man kan køre langt i.

Når ikke vi skal rundt og se ting, skal vi ligge på strandene og forhåbentlig få lidt farve.. Vi får nemlig ikke tid til at tage på sommerferie i år, men det kan jeg komme nærmere ind på i et kommende indlæg. Udover stranden skal vi selvfølgelig også shoppe en helt masse. Jeg glæder mig så meget, det er helt vildt! Har pænt høje forventninger, haha..
En anden ting vi helt sikkert kommer til at bruge meget tid på, er at spise alt muligt mærkeligt. Det er trods alt USA, så der er sikkert mad nok at smage på. Og min kæreste er pænt madglad, så vi kommer nok hjem og har taget 5 kg på hver (mindst). Er personligt stor fan af is og milkshakes, wuhuu.. Så det er nok nærmere 10 kg jeg kommer til at tage på, planlægger allerede slankekur når vi kommer hjem igen, hah.

Nå det var lige en lille hurtig update, om at jeg altså stadig er i live og så en lille annoncering om vores kommende ferie, som vi ser meget frem til! Jeg kommer nok til at lave en opdatering om vores planer når vi nærmer os lidt mere, og får planlagt hvad vi skal lidt nærmere, og det hele ikke bare er ideer som det er nu. Jeg overvejer også lidt at lave en rejse-vlog-ting når vi er derovre, hvis jeg kan finde ud af det, haha, så det skal i nok ikke få forventningerne for højt op over, ej.. Tænkte bare det kunne være sjovt selv at prøve at lave.

Kys kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Halløj!

Denne weekend har været tiltrængt! Jeg er over lykkelig og lettet over at vi i min studiegruppe fik afleveret vores projekt i går og at det næsten er helt ude af verden (bortset fra at det skal præsenteres for vores vejledere på fredag). Men det hårde arbejde er nu overstået, vi har nemlig siddet med det hele sidste uge og til sidst blev det ret surt.

I dag har vi haft en kæreste-dag i Aarhus, hvilket også var tiltrængt. Jesper har arbejdet de to sidste weekender og jeg har haft travlt med at ordne vores hus, der er til salg, samt skrive opgave, så meget kærestetid har der ikke været til overs.

Som sagt så har vi været inde i Aarhus i dag og jeg synes det er så hyggeligt med alle julelysene over det hele, også selvom nogle nok synes det er for tidligt, men jeg er fan af jul, så mig gør det ingenting! Vi fik købt lidt julepynt og lidt tøj hver især, samt forsøgt at finde frem til nogle juleønsker, som folk jo allerede er begyndt at spørge om. Vi spiste lidt sent frokost på en vietnamesisk restaurant som jeg ikke havde prøvet før, det var virkelig godt! Aftenen står vidst bare på afslapning og film, hvilket vejret i den grad også indikerer.

I morgen skal jeg bruge på at læse lidt op til en test vi har på mandag og så får vi besøg afJespers fars familie til eftermiddagskaffe og så er den weekend desværre allerede gået.

Men så er det ret luksus at jeg kun skal i skole mandag til en test på 30 minutter og så lige kort fredag, for at præsentere projektet, så det er lige til at overkomme! Wuhuu!

God weekendtil jer derude!

Christiane Zeniia 💋

Gourmet aftensmad jeg har fået lavet mig! 🍴

Likes

Comments

REJSER

Hej derude!

En lille update på en rejse i vente ✈ Jesper og jeg tager nemlig en uge til Stockholm i slutningen af november måned, hvilket jeg er meget spændt på, for kan snart ikke huske, hvornår jeg sidst har været i Sverige!
Vi var begge opsat på at skulle ud og rejse inden jul, men hvor vi skulle hen var ikke så let at beslutte os for. Vi har været vidt omkring i vores overvejelser derpå. Jeg tror vi startede i Budapest, derefter London og så ville vi gerne til San Fransisco og endelig blev vi enige og fandt en rejse, der kunne lade sig gøre, nemlig til Stockholm, så nu er flybilletterne bestilt dertil. Jeg glæder mig så meget og har allerede meget høje forventninger!

Vi er så småt igang med at planlægge, hvad vi skal nå deroppe. Som sagt er det i slutningen af november, så jeg håber at man kan mærke, at det snart er jul. Er da ret sikker på, at vi både skal på julemarked og stå på skøjter (hvilket jeg btw. er elendig til...)
Lidt jul er dog sikret, da vi har bestilt en julefrokost på en båd, der sejler rundt i vandet omkring Stockholm, tror det bliver så hyggeligt. En anden ting vi er sikre på, som jeg har mega forventninger til, er at vi skal have spa-dag på et japansk spa-hotel (Yasuragi) der ligger lidt udenfor Stockholm. Der er forskellige japanske bade, både indendøres og udendøres og vi skal have massage og jeg skal have ordnet bryn og vipper, det bliver så lækkert er jeg sikker på.

Helt så meget mere har vi ikke nået at planlægge endnu, der skal jo også være lidt overladt til tilfældighederne. Men kender jeg mig selv ret, skal jeg nok også bruge en del tid inde i alle Stockholms lækre butikker!

Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Nu har jeg startet min egen blog, som jeg kalder Christiane Zeniia, hvilket også er mit eget navn. Jeg er 20 år og bor lidt udenfor Aarhus, med min kæreste Jesper og vores hund Mikka.

Lige pt. læser jeg til markedsføringsøkonom i Aarhus, men jeg drømmer om engang at blive egendomsmægler.

På bloggen vil jeg dele ting, der interesserer mig og hvad jeg får hverdagen til at gå med. F.eks. Elsker jeg at rejse og gør det gerne så ofte, jeg kan komme til det. Udover det, så går jeg meget op i indretning, madlavning og en sund livsstil og sikkert også en masse andet, jeg ikke kan komme på lige nu.

Som så mange andre nok også har prøvet, så har jeg også tidligere forsøgt mig med blogging og er kørt død i det næsten ligeså hurtigt, som jeg begyndte. Jeg har dog en noget bedre fornemmelse denne gang, jeg er et par år ældre og jeg synes jeg har lidt flere ting at fortælle nu end dengang, hvor det eneste mit liv gik ud på, var at forsøge at overleve gymnasiet.

Jeg vil ikke fortælle så meget mere om mig selv her i mit første indlæg. Men I er meget velkomne til at følge med på min blog, og se hvad jeg får tiden til at gå med!

Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments