Header

Contains affiliate links INDRETNING

Hej derude!

Ja kalenderen siger jo sommer og har efterhånden gjort det i en måneds tid. Ikke at det er til at se på vejret lige for tiden, men sådan er det jo at bo i Danmark. Men trods grå, regnfulde og blæsende dage, der nogle gange minder mest om efterår, ja så er jeg i sommerstemning alligevel. Jeg har derfor kigget lidt rundt på nettet og fundet nogle forskellige ting, jeg bare bliver nødt til at have her til sommer.
Det første er en rigtig fin urtepotteskjuler fra Lyngby. Er blevet helt vild med at få planter med ind i indretningen. Den fåes i flere forskellige størrelser, tror jeg bliver nødt til at have en af hver, hehe.
Den anden ting er viskestykker fra IKEA, synes de har sådan nogle fine farver hertil sommer.
Ting nummer 3 er en lille bærbar højtaler. Vi har en stor højtaler til iPhone indenfor som man egentlig godt kan flytte, men det ville bare være lettere med en lille en, lige til at tage med ud på terrassen om aftenen.
Den fjerdre ting er et super fint fad fra Kähler, er virkelig vild med deres nye serie! Og den lyse mint-grønne farve er bare en perfekt sommerfarve.
Nummer 5 er en pizzasten til grillen. Vi elsker at grille og vi elsker også pizza, så den må jo næsten være uundværlig!
Jesper elsker at eksperimentere med alt, der kan spises og drikkes. Og elsker det især, hvis vi får gæster, så den næste ting ville virkelig være ideel til det. Det er en lemonade/drink-beholder med en lille hane, så man kan lave en stor portion af et eller andet, som gæsterne selv kan tappe af - mega smart!
Sidst men ikke mindst har jeg fundet et sengesæt fra IKEA. Er blevet helt vild med lyse sengesæt, uden alt for meget skrald på farverne. Tror det er efter vi har købt en lysegrå seng, så passer hvidt ligesom bare bedst.. Så synes bestemt det her sæt er rigtig fint og enkelt hertil sommer!

Det var lidt inspiration til lidt nyt hertil sommer.

Kys Christiane Zeniia💋

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

MADLAVNING

Halløj!

I anledning af det gode sommervejr vi havde i sidste weekend, besluttede jeg mig i søndags for at lave hyldeblomstsaft. Der er næsten ikke noget mere sommeragtigt end hjemmelavet hyldeblomstsaft, synes jeg. Og nu hvor jeg er så heldig at have et kæmpe hyldeblomsttræ i haven, så skal det da også udnyttes! Faktisk er det så stort at det praktisk talt er umuligt, at nå at bruge bare halvdelen af blomsterne i tide.
Jesper har også brugt en masse, til at lave 4 store flasker hyldeblomstchampagne - dem kan han så drikke med sig selv, haha🙈

Nåh, men det er egentlig en rigtig nem opskrift jeg bruger og sikkert ikke særlig unik, fra alle mulige andre opskrifter på det samme. Men den er hurtig at lave og man skal ikke ud og købe alle mulige mærkelige ting dertil, hvilket jeg er fan af!!

Til halvanden liter koncentreret saft
30-40 halvstore skærme hyldeblomster
1,5 liter vand
700 gram sukker eller rørsukker
2,5-3 økologiske citroner (vigtigt med øko-citroner, da skallen skal bruges)
3 spsk citronsyre


Jeg starter med at ryste skærmene godt for smådyr og andet skidt, undgår helst at vaske dem. Så piller jeg de største stilke af og putter dem i en stor skål (med låg til). Derefter river jeg skallen af citronerne ned i skålen og presser saften udad dem. Man kan også bare skære citronerne i skiver og putte i, men folk siger at det hvide under skallen, kan give en bitter smag, så det har jeg ikke lige prøvet. Men det er vel også en smagssag, jeg kan bare personligt ikke lide bitre ting.
I en gryde koger jeg 1,5 liter vand og opløser sukkeret og citronsyren deri. Derefter hælder jeg vandet over hyldeblomsterne og rører lidt rundt, sætter låget på og så skal det ellers bare stå i køleskabet og trække i ca 4 dage.
Efter de 4 dage, sorterer jeg hyldeblomsterne fra og hælder saften igennem en si og til sidst igennem et the-filter og på flaske.

Man kan med fordel fryse noget af det ned, hvis ikke man kan nå at drikke det hele, det kan jo ikke holde sig forevigt, desværre. Jeg tænkte det kunne være smart at fryse det i isterningeposer eller bakker, så kan man bare tage en isterning op og putte i et glas vand en varm sommerdag 🍸

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Hej derude!

Endelig kom sommeren og det gode vejr tilbage! Og det det er jo med at nyde det så længe det varer, det kan jo ændre sig lynhurtigt. Så i dag har vi brugt ude på vandet. Jespers mor og hendes kæreste har en lille båd som vi sejlede ud på Tange Sø i. Der er så mega lækkert ved Tange Sø synes jeg. Vi var lidt spændte på hvad Mikka ville sige til at sejle, han er nemlig som regel lidt af en pivskid, men det gik overraskende godt. Tror han synes det var dejligt at det blæste lidt derude, han er jo ikke så glad for varme med alt det pels! Jeg synes nu også det var helt fint med noget luft, jeg var ved at dø af varme ude i haven, inden at vi tog afsted! 😅
Nu sidder vi i skyggen på terrassen og venter på at grillen bliver klar, så vi kan få noget at spise! 🍽

Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Hej bloggen

Jeg tænkte at jeg ville lave et indlæg, hvor jeg fortæller lidt mere om mig selv, så I læsere kan lære mig lidt bedre at kende.

1. Hvad hedder du?
Hele mit navn er Helle Christiane Zeniia Christiansen. Jeg bruger kun Helle til hverdag og mine mellemnavne bruger jeg så herpå bloggen og på Instagram.

2. Hvor gammel er du?
Jeg er 21 år.

3. Hvad er din status?
Jeg er kærester med Jesper.

4. Hvad er din skostørrelse?
Jeg bruger størrelse 36 i sko.

5. Hvor høj er du?
Jeg er ca. 1.65m Det står i hvertfald i mit pas.

6. Har du nogle kæledyr?
Ja jeg har. Jeg har en hund, Mikka.

7. Hvornår har du fødselsdag?
Jeg har fødselsdag den 9. februar 1996.

8. Hvad er dit stjernetegn?
Mit stjernetegn er vandmand.

9. Har du nogle piercinger?
Kun i ørene. Har tre huller i hvert øre, tror dog det øverste hul er groet sammen. Så har jeg også et hul inde midt i mit venstre øre. Jeg bruger dog ikke rigtig øreringe til dagligt.

10. Har du nogle tatoveringer?
Jeg har et kors i nakken. Jeg er dog ikke mega religiøs, jeg fik den da jeg var 16 og synes mest af alt den bare var flot dengang. (Og at jeg var lidt sej, haha)


11. Hvad er din yndlingsblog? Min yndlingsblog må være Kenzas.se Jeg har fulgt hende igennem de sidste mange år.


12. Hvad kan du godt lide ved dig selv?
Ehm den er svær, haha. Er ikke så god til at rose mig selv.


13. Hvad kan du ikke lide ved dig selv?
Jeg hader mine tænder! Ville virkelig ønske jeg kunne få nogle nye.

14. Har du nogen uddannelse?
Ikke udover gymnasiet, gik på Aarhus Katedralskole fra 2012-2015.

15. Har du nogle forbier?
Jeg er rædselsslagende for slanger!!! Og fødder, jeg hader virkelig fødder, de er så klamme...

16. Hvad er dine svagheder?
Har en svaghed for cola, haha. Ej, det er faktisk lidt et problem jeg har, kan drikke SÅ meget cola, hvis jeg gav mig selv lov. Det er en vane, jeg virkelig skal af med!

17. Hvad er din yndlingssport?
Dans og fodbold. Har selv danset og spillet fodbold i mange år, men gør det ikke mere.

18. Hvad er din yndlingsfarve?
Min yndlingsfarve må være blå, det har den næsten altid været.

19. Hvad er din yndlingsserie?
Klart Gossip Girl eller Sex and the City. Men er faktisk også vild med The Big Bang Theory.

20. Hvor har du arbejdet?
Jeg har arbejdet lidt forskellige steder. Startede med at gå med aviser - haha.. Derefter var jeg i 1,5 år ved en interflora-butik og bandt blomster ✌🏼Da jeg så startede i gymnasiet, fik jeg job i damemode i Salling, hvor jeg var i knapt 2 år. Og senest har jeg været i en delikatesse i 1,5 år efter at jeg var gået udad gymnasiet. Så ja, jeg har prøvet lidt af hvert.

21. Drikker du?
Ikke lige nu, eftersom at jeg er gravid. Men ellers så gør jeg da engang imellem, men ikke helt vildt meget. Kan faktisk ikke lide ret meget forskelligt alkohol. Plus at jeg får det sygeste tømmermænd.

22. Hvad var det sidste du købte?
En Emmaljunga barnevogn til Ellie.

23. Hvad glæder du dig mest til lige nu?
Uden tvivl at min lille baby kommer til verden til august!

24. Sko eller tasker?
Sko helt klart! Har virkelig mange sko. Tør ikke engang komme med et bud på, hvor mange jeg har.

25. Instagram eller Snapchat?
Hmm, den er lidt svær. Instagram tror jeg. Bruger utrolig meget tid på at finde inspiration derinde. Er dog ikke selv altid så god til at få lagt noget derind.

26. Hvad er din livret? Hmm, synes den er svær, det skifter ret meget. Men kan altid spise frisk frugt og grønt.


27. Hvad er dine interesser?
Jeg kan godt lide at shoppe (surprise). Så glæder mig til at jeg er færdig med at være gravid og får min gamle krop tilbage, som jeg kan købe nyt tøj til. Synes ikke det er så spændende at købe tøj ligefor tiden, da jeg er tyk og kun bliver tykkere og der ikke rigtig er noget, der sidder godt.. Derudover elsker jeg indretning og bruger utrolig meget tid, på især Pinterest, på at finde inspiration. Kan også godt lide at lave kreative ting, jeg gør det bare for sjældent.

28. Hvor gik din seneste rejse hen?
Jeg var i Los Angeles i maj.

29. Hvor går din drømmerejse hjem?
Jeg tror at min drømmerejse ville være at rejse rundt i Australien. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig!

30. 3 ting, du ikke kunne undvære?
Hmm, min mobil, helt klart. Og min hundi. Den sidste er svær, måske mascara, går ingen steder uden i hvertfald.


Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

BABY

Som overskriften måske afslører, ja så har min lille baby fået et navn - eller det har hun egentlig haft i lang tid, men nu er vi klar til at afsløre det og vi er så glade for det. Jesper havde et ønske om, at hun skulle have to navne og først var tanken, at vi skulle finde et sammenhængende navn, men det kunne ikke rigtig lade sig gøre, så det blev til to individuelle navne i stedet for.
Hendes navn bliver Ellie Melina og ja, det er vi som sagt rigtig glade for. Det er ikke navne, vi som sådan har et forhold til, bare navne vi begge er helt vilde med.

I går var vi til 3D scanning hos Cyclus Klinik i Aarhus. Dem har vi brugt hele graviditeten igennem og har virkelig været glade for hver eneste scanning dernede. Pia som har scannet mig hver gang er bare den sødeste og gladeste person, man bliver i så godt humør af at komme der. Ellie ville bare ikke lige ligge ordenligt og vi fik ikke rigtig lov at se andet end hendes ene øre. Det var selvfølgelig lidt ærgerligt, men hun var så sød at give os en ny tid igen om 2 uger, så må vi krydse fingre for, at hun gider kigge den rigtige vej der. Ellers er der jo heldigvis ikke så lang tid til mere, at hun kommer ud til os. 7,5 uge igen, nedtællingen er i den grad begyndt!

Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

REJSER

Hej bloggen!
Længe siden, i know - vi har bare haft så travlt med alt muligt siden vi kom hjem fra ferie. Men tænkte, at I nok gerne ville høre om turen og se lidt billeder.

Som I måske har læst tidligere, så har vi været i Los Angeles. Vi tog afsted den 2. maj og jeg var ret spændt på den lange flyvetur, eftersom at jeg jo er gravid og godt kan få ondt i ryggen af at sidde i samme position for længe af gangen. Man har jo også hørt om blodpropper i benene og alt muligt hos gravide, der flyver, så var lidt spændt, men heldigvis slap jeg både for blodpropper og mega ondt i ryggen.
Jeg er typen, der IKKE kan sove på fly, så jeg var pænt træt da vi kom derover. Der ville klokken have været ca 3 om natten i Danmark og før vi fik fat i den bil vi havde lejet og kørt hen til hende vi skulle bo ved, i myldretiden selvfølgelig, så var der hurtigt gået yderligere 2-3 timer. Så da jeg lagde mig i sengen efter et bad og lidt mexicansk mad, sov jeg ret hurtigt.

De første dage derovre var der virkelig varmt! Der var ca 35 grader. Og vi skulle egentlig bare rundt i forskellige butikker og købe noget tøj, vi havde nemlig ikke taget ret meget med derover, så det var fedt.. Der havde man godt nok bare mere lyst til at ligge ved stranden i stedet for.. Heldigvis havde hun en pool, hende vi boede ved, så der var vi når vi ikke var ude og shoppe.
Det var btw. mega fedt at shoppe derovre! Der var så mange billige mærkevarer og deres butikker var ENORME - pænt meget antiklimaks at komme hjem i danske butikker bagefter, hah.
En af dagene tog vi til Malibu Beach. Vi var nede på en privat strand, hvor der ikke var andre mennesker. Desværre blæste det rigtig meget derude - det er vidst meget normalt for kysten ved Stillehavet, så vi kunne ikke rigtig ligge på stranden og slet ikke komme i vandet, det var minusgrader og bølgerne var kæmpe store. Men det var virkelig flot dernede og alle de store lækre huse, helt ned til kysten, det kunne være pænt nice at bo der, haha.
På vej tilbage var vi nede på en strand-cafe/restaurant, hvor de seriøst havde de største positioner mad ever! Har desværre ingen billeder af dem, da vi kun fik noget at drikke. Men omg, de havde et stykke chokoladekage, der var 30 cm højt og det er ikke en overdrivelse! Det må jeg ned og have en anden gang.

Vi var selvfølgelig også en tur på Hollywood Boulevard og så alle stjernerne. Det var rigtig sjovt, der var så mange mærkelige mennesker klædt ud som alt muligt lort, for at tjene lidt penge. Fra Hollywood Boulevard kunne vi også se the Hollywood sign i det fjerne, men der var ret langt ud. Vi havde snakket om at køre derud en dag og så gå derop, man kan nemlig ikke køre hele vejen, men det nåede vi desværre ikke. Det er også en ting vi må have tilgode til næste gang vi kommer.
Derudover var vi en tur inde i Downtown om aftenen, men der er ikke rigtig så meget at se. Det er næsten kun firmaer, der ligger i de bygninger derinde. Men vi var lige oppe og få en drink på toppen af en skyskraber, på en eller anden fancy restaurant, der havde en tagterrasse.

Vi var også i Disney World, det var virkelig fint! Inden havde jeg hørt at det kun var for små børn, så mine forventninger var ikke særlig høje. Men vi havde købt billetter til både den originale Disney Park og en park lige ved siden af, der hedder Disney Adventure Park og det var nok meget godt. I den originale park, var der rigtig fint og super mange flotte ting at se på, men i forhold til forlystelser, så var det nok mest for børn. I Adventure parken var der flere vilde ting - ikke at det betød specielt eget for mig, for jeg kunne ikke prøve ret meget alligevel.. Men det var da sjovere for Jesper i den park. Vi var der en tirsdag udenfor sæsonen, så vi havde ikke regnet med at der var så mange mennesker, men omg! Der var så mange mennekser, tør slet ikke tænke på hvordan det ville være i højsæsonen!! Men udover det så var det en rigtig god oplevelse at være der og vi skal halv sikkert tilbage med børn engang.

To dage efter var vi i Universal Studios og der havde jeg ret høje forventninger, eftersom at ALLE bare har sagt, hvor fedt det skulle være. Vi købte sådan et fastpass, så vi ikke skulle stå i kø, det endte så med at være total spild af penge. Det eneste jeg kunne prøve derinde, var den "bus"-tur rundt i selve studiet ellers var der slet ikke andet gravide kunne prøve. Det viste sig så også at der nærmest ingen mennesker var derinde den dag, så der var højst 10 minutters ventetid til alle forlystelserne. Så det fastpass var bare spild.. Men udover det, så var det rigtig flot derinde, men det var ikke ret stort. Vi havde først tænkt, at det var ret kort tid de havde åbent (10-18) og om vi kunne nå at se det hele, men selvom vi først var der kl 11, så var vi færdige længe før de lukkede..
Men ja, Universal var faktisk skuffende, det var slet ikke så stort og der var nok kun 8 forlystelser i alt og de var alle ens, der var kun én rigtig rutchebane ellers var det en vogn der blev rykket rundt på stedet omgivet af 3D-skærme. Så ja, Universal behøver vi nok ikke se igen.

Det var lige lidt om nogle af de ting, som vi oplevede derovre, selvfølgelig ikke dem alle. Der var også en masse ting, som vi slet ikke nåede at se derovre, bl.a. Venice Beach og Santa Monica Pier, selvom jeg egentlig troede, at vi havde masser af tid. Men så har vi jo en grund til at tage derover igen. Vi havde i hvertfald en mega fed tur og vi nød den måske også lidt ekstra, eftersom det nok bliver den sidste rejse i mange år alene 👶🏼☀️🌸

Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

SUNDHED

Halløj!

Startede dagen i dag med en friskpresset juice. Elsker virkelig friskpresset juice og var så heldig jeg lige havde noget frugt og grønt i overskud. Jeg ville ønske, at jeg gad lave det oftere, men motivationen til det har ligesom ikke rigtig været der, det sidste stykke tid. Der var engang jeg stod et kvarter tidligere op hver morgen for at lave juice, som jeg kunne have med på arbejde. Også selvom det betød jeg skulle op kl 05:45 - ved ikke lige hvor den energi kom fra... Det er så også fortid! Anyways, i dag skulle det altså være. Jesper har også fri i dag, så han kunne også få en. Vi er begge helt vilde med det og vi var virkelig gode til at få det lavet engang, gad godt vi kunne komme ind i den rytme igen!

Til dagens juice har jeg brugt følgende:
- Ca. en halv pakke spinat
- 2 store appelsiner
- 4 grønne æbler
- Ca. en halv ananas
- 2 kiwier

Har ofte lavet denne juice og foretrækker egentlig som regel at putte et stykke ingefær i også, men det havde jeg ikke lige i morges. Kan godt lide denne juice, da den er frisk og kan være en lille smule sur. Den kan i hvertfald laves sur, hvis man vælger de helt lysegrønne æbler i stedet for almindelige røde.. Normalt bruger jeg også gulerødder i stedet for ananas, men jeg havde lige en ananas, der skulle bruges.

Som sagt har Jesper fri i dag, så jeg tror bare, at vi skal bruge dagen på at ordne nogle praktiske ting inden, at vi skal på ferie i næste uge. Vi mangler stadig lige at købe et par ting og så er der jo nok noget tøj, der skal vaskes osv.. Så det er altså ikke de helt vilde planer vi har i dag. Indtil videre i hvertfald, det kan selvfølgelig være vi finder på noget.

Håber i alle får en dejlig dag
Kys Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

MADLAVNING

Halløj bloggen

Tænkte jeg ville fortælle lidt om mine madvaner - ikke at de er noget helt vildt ekstraordinært, men alligevel. Sandheden er, at jeg nok er lidt sippet når det kommer til mad. Var engang i Kina, det var så forfærdeligt, det kan IKKE anbefaledes, hvis man ligesom mig "bange" for mad, haha.
Kort fortalt, så består min kost af mest muligt frugt og grønt og mindst muligt kød og mælkeprodukter. Ikke fordi jeg prøver at leve som vegetar/veganer eller at det er et valg jeg har taget, om at undgå disse madvarer, men fordi jeg simpelthen ikke kan lide det.

Hele mit liv har jeg hverken kunnet lide mælk eller ost. Osten fik jeg dog lov at undvære som barn, men mælken ville mine forældre have at jeg skulle have - man skulle jo have kalk og det fandtes åbenbart ikke i andre fødevarer dengang🙈 Så hver eneste aften til aftensmaden skulle jeg drikke et glas mælk og det var forfærdeligt, seriøst! (Måtte ikke gå fra bordet før jeg havde drukket det). Tror dog at det gik op for dem, efter mange års kamp, at jeg faktisk mente det, så i dag har jeg ikke drukket et glas mælk siden jeg var 9 eller 10 år - udover en aften i byen, hvor min veninde skulle bestille drinks til os og hun kom tilbage med en White russian og for ikke at være uhøflig, så drak jeg den. Kastede den så ligeså hurtigt op igen, så det var dejligt...
Hvis jeg skal uddybe min sippet-hed, eller OCD, kald det hvad du vil, omkring disse produkter, så er jeg decideret bange for alle andre former for mælk, der ikke er minimælk. Har dog aldrig smagt andet end minimælk, så det er ikke engang fordi, at de smager dårligere end det. Jeg ved faktisk ikke helt, hvad det er, udover at jeg har en eller anden forestilling om at fordi mælkekartonen på skummetmælk er grå, så er mælken det inden i også, hahah, jeg er sindssyg, i know.
Jeg kan også kun lide ost på pizza og det skal ikke være ret meget. Og hvis vi skal lave hjemmelavet pizza, så er det også kun én bestemt slags ost der skal på, som i den blå pose mozzarella fra Arla, ellers kan jeg ikke spise det.

Mine madvaner omkring kød har ændret sig i takt med, at jeg er blevet ældre. Som barn var jeg ret kræsen når det kom til kød og tror ikke rigtig at jeg kunne lide andet end hakkebøf, frikadeller og pølser (så længe de ikke være sprækket). Da jeg så blev lidt ældre voksede jeg egentlig fra at være kræsen omkring kød, så blev jeg så bare utrolig sippet. Kunne f.eks. ikke have hvis der var noget i kødet, der ikke havde samme farve (kan jeg så stadig ikke).
Igennem de sidste par år er jeg så kommet ind i en fase, hvor jeg bare ikke har lyst til at spise kød, på samme måde. Ikke fordi jeg ikke kan lide det, men jeg føler bare ikke, at jeg har brug for det mere. Og imens jeg så har været gravid, har jeg bare slet ikke kunnet have kød, fik kvalme bare ved tanken i de første mange måneder. Har dog læst, at det er en meget normal bivirkning.

Nå, men hvis vi skal frem til, hvad jeg egentlig så spiser, så er det hovedsageligt grøntsager, frugt, brød og pastaprodukter. Er så heldig, at jeg synes frugt og grønt er noget af det bedste og skulle jeg vælge mellem en salat eller et frugt-fad over en kødret eller en skål slik, så ville jeg til næsten enhver tid vælge salaten eller frugten.
Når det så er sagt, så træffer jeg ikke udelukkende kun de sunde valg. Jeg har en svaghed for blandselv slik og cola zero, nærmere en afhængighed af cola, det er forfærdeligt, arbejder virkelig på at komme udad det. Heldigvis har det ikke været så slemt i graviditeten, da koffein jo ikke ligefrem anbefales i store mængder til gravide, har faktisk ikke rigtig kunnet lide det imens jeg var gravid, så det var jo meget heldigt.
Jeg prøver dog at leve sundt til hverdag, da jeg virkelig kan mærke en forskel på især mit energiniveau, hvis jeg i en periode har levet meget usundt. Og jeg vil også virkelig gerne igang med at træne igen, det brugte jeg rigtig meget tid på engang, men de sidste nok 2 år, har jeg ikke kunnet komme igang. Og det gælder også herunder graviditeten, selvom det godtnok anbefales. Så ja, håber at når jeg engang er på den anden side af graviditeten, at jeg kan finde motivationen til at starte på motionen igen!

Kys Christiane Zeniia 💋

Billeder lånt fra Pinterest

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Som overskriften siger så skal I møde min bedste ven, nemlig min hund Mikka. Han er 9 år gammel og er af racen japansk spids. Jeg har haft ham siden han var hvalp og han er min bedste ven. Og vil gerne indrømme at det stresser mig lidt, at han er så "gammel", synes lige han har været hvalp og kan slet ikke overskue tanken om, at han en dag ikke er her mere. Men der går forhåbentlig MANGE år inden den dag kommer! 🤞🏼
Han er min bedste ven og min lille baby og han er med mig alle de steder han overhovedet kan. Dog er han lidt speciel og ikke altid verdens letteste hund.
Han er meget stædig og opmærksomhedskrævende. Men han er alligevel verdens bedste. Også selvom han vækker os kl 5 lørdag morgen, fordi han er frisk og ikke vil sove mere, så vi må stå tidligt op (mest mig, Jesper synes det er mere spændende at sove videre) så jeg er top-klar til et lille barn, der heller ikke vil sove - hahah.
Han er heller ikke speciel lydig. Han ville stikke af, hvis han fik muligheden og han gør af os, hvis ikke han får opmærksomheden og han mener, at han skal have det. Han gider som regel heller ikke spise sin egen mad, før han har fået noget af vores og ja, jeg kunne blive ved.. haha, ved man sikkert kan rette op på nogle af disse dårlige vaner han har, men som sagt er han min baby og det er en del af hans charme og han skal bare have lov at være på tværs når han vil ❤

Hans yndlingsbeskæftigelse er at sove eller at gå tur. Og når vi skal lege skal det enten være med tennisbolden eller abebamsen, han fik i Givskud Zoo. Han elsker at i sove sengen, helst imellem os, så det kommer han nok til at skulle slås med lillepigen om, haha. Og sidst men ikke mindst, så elsker han at sidde ved Jesper og putte, som det ses på det nederste billede. Der skal han lige op og sidde, hver dag når Jesper kommer hjem fra arbejde, det er så sødt.

Synes I lige skulle have en lille introduktion til Mikka, da han nok vil være en del af mange af mine fremtidige blogindlæg og vigtigst, at han er en af de vigtigste "personer" i mit liv.

Kys Christiane Zeniia 💋Likes

Comments

BABY

Som overskriften afslører, så bliver 2017 et ikke helt almindeligt år. Det bliver ganske særligt faktisk. Som jeg nævnte i forrige indlæg, så har der været meget stille på bloggen de sidste mange måneder. Det har der da jeg har haft 0% overskud, jeg har nemlig lagt med intensiv kvalme 24/7 i 3 måneder. For ja, I har gættet rigtigt, jeg er nemlig gravid! Hvilket er et kæmpe ønske, der går i opfyldelse, for både Jesper og jeg.
Vi fandt ud af det dagen inden vi skulle til Stockholm i november, så vi har vidst det længe nu og jeg er allerede et godt stykke over halvvejs. Jeg har termin den 1. August, så der er lidt tid endnu, selvom jeg synes at tiden begynder at gå lidt hurtigt nu.
Som sagt var jeg så uheldig at have ekstrem kvalme i 3 måneder i starten, så de gik utrolig langsomt. Jeg lå seriøst på sofaen i 3 måneder uden at kunne noget som helst, det er noget af det værste jeg har prøvet, men nok om det, det er heldigvis overstået.
I februar var vi til kønsscanning som jeg virkelig var spændt på. Jeg var overbevist om at vi skulle have en dreng, jeg ved ikke hvorfor, havde det bare på fornemmelsen plus at jeg havde drømt det i flere nætter optil scanningen. Men til min store overraskelse, så var det en lille pige. Jeg var så lykkelig. Men det var samtidig helt vildt mærkeligt, det tog mig faktisk lang tid, før det virkelig gik op for mig, at det var en pige. Jeg tror det var en blanding af at det jo havde været en "den" så længe, så det var underligt, at det nu ligepludselig var noget, en "hun". Men jeg er så lykkelig over at det bliver en pige, det er en drøm jeg altid har haft, om at få min egen lille pige, og det gør jeg nu, så det er bare mega fantastisk.

Dette billede lagde jeg på Instagram da nyheden skulle afsløres.

Vi er allerede igang med at anskaffe os alverdens ting til vores lille pige. Vi har ufatteligt meget tøj allerede. Og vi skal jo ud og rejse i næste måned, det kan i læse om i forrige indlæg, så der kommer vi, nok mest mig, til at købe så meget mere tøj til hende. Så ja, hun kommer i hvertfald ikke til at mangle tøj. Derudover har vi købt en masse bamser til hende og lidt legetøj. Men den eneste "vigtigte" ting vi har købt indtil videre, er et puslebord. Haha, så vi mangler faktisk alt det vigtige - tremmeseng, vugge, autostol, højstol, barnevogn osv. Så ja, vi har allerede så meget babyhalløj, men der er stadig laaaang vej til mål. Sad med en tjek-liste fra babysam og slap af vi mangler meget.. Så det er vidst meget godt vi stadig har noget tid at løbe på! 😅

Dette er til billede af vores lille puslehjørne, vi har fået samlet.

Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments