Header

HVERDAGSTANKER

Halløj!

Denne weekend har været tiltrængt! Jeg er over lykkelig og lettet over at vi i min studiegruppe fik afleveret vores projekt i går og at det næsten er helt ude af verden (bortset fra at det skal præsenteres for vores vejledere på fredag). Men det hårde arbejde er nu overstået, vi har nemlig siddet med det hele sidste uge og til sidst blev det ret surt.

I dag har vi haft en kæreste-dag i Aarhus, hvilket også var tiltrængt. Jesper har arbejdet de to sidste weekender og jeg har haft travlt med at ordne vores hus, der er til salg, samt skrive opgave, så meget kærestetid har der ikke været til overs.

Som sagt så har vi været inde i Aarhus i dag og jeg synes det er så hyggeligt med alle julelysene over det hele, også selvom nogle nok synes det er for tidligt, men jeg er fan af jul, så mig gør det ingenting! Vi fik købt lidt julepynt og lidt tøj hver især, samt forsøgt at finde frem til nogle juleønsker, som folk jo allerede er begyndt at spørge om. Vi spiste lidt sent frokost på en vietnamesisk restaurant som jeg ikke havde prøvet før, det var virkelig godt! Aftenen står vidst bare på afslapning og film, hvilket vejret i den grad også indikerer.

I morgen skal jeg bruge på at læse lidt op til en test vi har på mandag og så får vi besøg afJespers fars familie til eftermiddagskaffe og så er den weekend desværre allerede gået.

Men så er det ret luksus at jeg kun skal i skole mandag til en test på 30 minutter og så lige kort fredag, for at præsentere projektet, så det er lige til at overkomme! Wuhuu!

God weekendtil jer derude!

Christiane Zeniia 💋

Gourmet aftensmad jeg har fået lavet mig! 🍴

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

REJSER

Hej derude!

En lille update på en rejse i vente ✈ Jesper og jeg tager nemlig en uge til Stockholm i slutningen af november måned, hvilket jeg er meget spændt på, for kan snart ikke huske, hvornår jeg sidst har været i Sverige!
Vi var begge opsat på at skulle ud og rejse inden jul, men hvor vi skulle hen var ikke så let at beslutte os for. Vi har været vidt omkring i vores overvejelser derpå. Jeg tror vi startede i Budapest, derefter London og så ville vi gerne til San Fransisco og endelig blev vi enige og fandt en rejse, der kunne lade sig gøre, nemlig til Stockholm, så nu er flybilletterne bestilt dertil. Jeg glæder mig så meget og har allerede meget høje forventninger!

Vi er så småt igang med at planlægge, hvad vi skal nå deroppe. Som sagt er det i slutningen af november, så jeg håber at man kan mærke, at det snart er jul. Er da ret sikker på, at vi både skal på julemarked og stå på skøjter (hvilket jeg btw. er elendig til...)
Lidt jul er dog sikret, da vi har bestilt en julefrokost på en båd, der sejler rundt i vandet omkring Stockholm, tror det bliver så hyggeligt. En anden ting vi er sikre på, som jeg har mega forventninger til, er at vi skal have spa-dag på et japansk spa-hotel (Yasuragi) der ligger lidt udenfor Stockholm. Der er forskellige japanske bade, både indendøres og udendøres og vi skal have massage og jeg skal have ordnet bryn og vipper, det bliver så lækkert er jeg sikker på.

Helt så meget mere har vi ikke nået at planlægge endnu, der skal jo også være lidt overladt til tilfældighederne. Men kender jeg mig selv ret, skal jeg nok også bruge en del tid inde i alle Stockholms lækre butikker!

Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments

HVERDAGSTANKER

Nu har jeg startet min egen blog, som jeg kalder Christiane Zeniia, hvilket også er mit eget navn. Jeg er 20 år og bor lidt udenfor Aarhus, med min kæreste Jesper og vores hund Mikka.

Lige pt. læser jeg til markedsføringsøkonom i Aarhus, men jeg drømmer om engang at blive egendomsmægler.

På bloggen vil jeg dele ting, der interesserer mig og hvad jeg får hverdagen til at gå med. F.eks. Elsker jeg at rejse og gør det gerne så ofte, jeg kan komme til det. Udover det, så går jeg meget op i indretning, madlavning og en sund livsstil og sikkert også en masse andet, jeg ikke kan komme på lige nu.

Som så mange andre nok også har prøvet, så har jeg også tidligere forsøgt mig med blogging og er kørt død i det næsten ligeså hurtigt, som jeg begyndte. Jeg har dog en noget bedre fornemmelse denne gang, jeg er et par år ældre og jeg synes jeg har lidt flere ting at fortælle nu end dengang, hvor det eneste mit liv gik ud på, var at forsøge at overleve gymnasiet.

Jeg vil ikke fortælle så meget mere om mig selv her i mit første indlæg. Men I er meget velkomne til at følge med på min blog, og se hvad jeg får tiden til at gå med!

Christiane Zeniia 💋

Likes

Comments