Har suttit ensam sedan kl 13 idag, och känner hur alla mina tankar äter upp mig. Jag är så kallat stabil just nu, enligt mig själv men helvete vad allt är jobbigt.
Jag vill prata i telefon men när min telefon väl ringer känner jag mig helt tafatt.
fuck livet känner jag.. !
Och jag känner det med all rätt...
Idag ringde begravningsbyrån och om jag skulle få lägga ner emilios filt i kistan skulle det kosta en massa pengar.. ja fuck it kosta vad det vill kosta blir så jävla less på att det ska kosta en förmögenhet att göra något fint för sitt barn, och att alla jävlar finasierar sig på oss som redan är i sorg och i en enorm kris.
fuck er era jäva fuckers!

sorgeprocess jo man tackar, en sak är jag säker på MITT LIV KOMMER ALDRIG BLI DET SAMMA NÅGONSIN IGEN.
och jag hatar sjukvården, jag hatar neonatal.. platsen och avdelningen som tog hand om båda mina barn... okej då jag hatar inte er.. men jag önskade ni hade lyssnat på oss.. på mig och Björn, även min mamma som sa ATT NÅGOT INTE STÄMMER..EMILIO ÄR INTE SIG SJÄLV..

EMILIO VAR MIN ÄNGEL I MITT LIV, MEN JAG TÄNKTE INTE DET ORDAGRAT... han skulle ju leva, stöka ner mitt hem, riva i mitt hår och tugga på en träslev medan jag lagade mat...
ni tog allt ifrån mig.. ni tog min dröm, min älskade barn ifrån mig.. ni tog mitt liv ifrån mig... ni tog allt.. verkligen allt.....

o på råga på de, ska vi bli tvungna att betala för att träffa honom igen... det kallas fan inte rättvisa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Vad är det som har hänt mig, oss, honom? Vad fan vad det som hände?! 
Det känns som sjukvården stal mitt barn ifrån mig, slet han ifrån mina armar och sa nu andas han inte själv längre utan sin resperator.

"När vi stänger av resperatorn kommer det att se ut som om att han andas, men det är bara reflexer i kroppen som gör att det ser ut så".. Min älskling, du tittade på mig med öppna ögon en halvtimme innan dessa orden sades. Du låg i min famn medans jag sjöng för dig, jag sjöng för dig min älskling. "mammas lilla kråka, skulle ut och åka.. men ingen hade han som körde, en slank han dit o en slank han dit... och en ner i diket", du slank upp i himlen. Allt för tidigt, jag älskar dig så oerhört Emilio. Jag kan fortfarande inte förstå varför just du behövde lämna oss, varför ingen annan?

Vad var ödet att både du och din far skulle få en propp på samma vecka, Med ett pars dagars intervall?
Du, som var så frisk. DU som var så glad i livet, som var så nyfiken och tittade hela tiden upp med dina stora kolsvarta ögon? Du som förvånade både mig och personal med din livlighet, du var så fantastisk! DU ÄR FANTASTISK.. Jag vill fortfarande inte acceptera att du ligger död, död i en kista... Väntas på att grävas ner under jorden.. JAG vill ha dig i min allt förstora Emmaljunga vagn och vakna på natten av att du vill äta.. Eller att du har bajs i hela sängen... så att jag måste tvätta tio gånger om dagen... Emilio du saknas, du älskas... Emilio, dom tretton dagarna jag fick med dig var fantastiska och jag byter inte bort det mot något.. Du var fantastisk från den stund jag visste att du fanns i min mage, du var så otroligt önskad och väntad..

Jag och din far, vi har valt den finaste begravningsplatsen vi kunde hitta.. Lungt, stort och fint.. Där du ska kunna vila, där vi kommer och hälsar på dig så ofta vi kan.. Jag kommer att göra den grav så fin jag någonsin kan.. Vackra pojke, jag önskade att jag kunde följa med dig, dit du har flugit.. Men en dag, då möts vi igen.
Den dagen kommer jag omfamna dig och krama dig hårdare än hårdast!

Alla tårar jag fällt, alla tårar jag kommer fälla... Älskling sorgen är obeskrivlig, och smärtan är oerhörd...

Thomas Elof Emilio Strömberg Christensen

20150616-20150629Mammas lilla kråkaLikes

Comments

Idag har varit en slapp dag, han inte varit utanför dörren på hela dagen mer än att öppna ytterdörren en gång.. Suck, ibland blir jag så trött på mig själv.
har inte ens lagat någon mat, chips paj och två mackor.. ja det är väll allt?
hm, känner mig duktigt nervös över det nya ultraljudet på tisdag. ingen god känsla alls men så var det på de förra med, och barnet var friskt. men ändå, jag hoppas verkligen att mitt flöde fungerar denna gången. Och att min hunger kommer igång igen, för det är kasst som fan.. verkligen dåligt!
all stress och press, gör att jag aldrig mer vill äta typ. men jag måste för barnet skull..
nä nu ska jag sluta trada, men någon som har tipps på lätt äten mat, så är jag tacksam.

Likes

Comments

puh, dagen har verkligen varit lång men den har gått fort oxkså.
trodde jag skulle slå sönder min telefon imorse när den ringde 07.40 av den jävla målaren som inte skött sitt jobb rätt.. Jävla kass undanflykt att säga mitt arbetsplats har redan börjat för länge sen "när kan jag komma" sne blev jag.. ringde upp han ett par timmar senare och avbokade hans besök..
sen städade jag hela lägenheten, och började med mitt steg arbete.
utöver det hade jag möte, nästa umgänge kommer förmodligen att infinna sig här! woho..
sen kom mamma över, och vi åkte ut till väla och efter mycket om och men så kommer jag få internet hem! nästa vecka kan jag då börja se film och allt igen! Ska bli helt underbart.
längtar sönder mig! hatar dock utgiften till det. men ja man är ju vuxen och får betala sina räkningar själv. .. blä!
nä denna dagen har varit över förväntningarna... trodde denna oxkså skulle bli b men nä. imorgon blir det lunch med mormor sen skola. och besök av bästisen sen och glo film och äta rabarber paj 😇😉

Likes

Comments

Igår var en stor påminnelse om var jag är och vart jag hamnat under min tid som nykter. Idag är det exakt 25 månader som jag lade ner drogerna, alkoholen och blev omhändertagen av myndigheterna.
det var det ända sättet för mig att lyckas hålla mig vid liv, för jag var så destruktiv i mitt missbruk.
ibland kan jag tänka, vad hade hänt om jag fortsatte? hur hade mitt liv sett ut då, hade jag över huvud taget levt?
tankarna känns smått skrämmande, vad vet jag igentligen.. men idag känner jag mig trygg i att vara nykter, det är liksom en ok livsstil. jag missar ju inget roligt ändå, för det var ju aldrig roligt att vara på krogen oavsett. .
finns bara ett problem och det är att jag gjort mig själv så förbannat ensam. alltid..
trivs i det, men ändå inte.

NÄ, herregud.
25 månader är kort tid, men ändå lång.
Men i det stora hela har jag en fanatisk framtid som väntas mig, och fotsätter jag som jag gör nu kommer en dag i taget bli många fler dagar..!

hade också en så fruktansvärd dröm inatt, helt förvrängd och jävlig. präglas på oro, svartsjuka och död.
den var verkligen gripande, och känner mig väldigt ledsen nu.
för hur drömmen utspelade sig hade lika gärna varit sann och jag hade inte kunnat styra över situationen ändå. Jag var maktlös i det.
Ibland är ju drömmar så lustiga, blandar ihop sanning och händelser och rädslor. blir helt förvirrat ...

nä nu ska jag försöka dricka mitt kaffe, vakna till liv och göra mig i ordning. ska träffa mitt hjärta! ♡

Likes

Comments

känslan när jag kom hem idag, den är jobbig.
Jag är ledsen, besviken och förbannad.
varför ska jag gång på gång sätta mig i samma situation och förvänta mig annat resultat.
TAG ETT BESLUT, klassisk mening i min värd. du måste hålla ditt beslut när du tagit det.
ja om det var så jävla lätt, om det var så jävla rätt också.
ibland så kunde jag känna att mycket var mitt fel till resultatet, idag vet jag att man är två om att "dansa tango".
men gör det att resultatet måste bli så här varje gång?
jo jag vet, jag måste ta ett beslut.
Men vad är det för beslut jag ska ta? jag MÅSTE HA med personen att göra tills personen är död, 10 meter under jorden Det är MIN SKYLDIGHET för vårt barn skull. Så vad och hur ska mitt beslut innefatta.
Jag har accepterat mycket i mitt liv, allt ifrån våldtäkter, misshandel, varit ekonomisk försörjare.. listan är lång.
ska jag besluta att stänga honom ute mitt liv, men ändå dela mitt liv med honom?
ska jag skrika ut allt jag känner och tycker så det blir hört? Jag är så jävla ledsen, och jag blir så jävla ledsen över alla lögner och falk uppmålade bilder utav en sida.
är jag ett offer, nä jag lät detta ske. jag gjorde inget motstånd, men helt ärligt vad ska jag stå ut med igentligen?
jag känner mig smutsig, äcklig och inte ett skit värd i denna värld.
och det ska jag föda vårt barn in i..
och jag tror fan inte att jag är ensam om att skapa denna bilden åt mig..
jag är otroligt tacksam över min fina mormor som fanns där för mig just då, men nu känner jag mig ensam fast jag vill vara ensam. Jag vill inte gråta för jag mår inte bättre utav det Heller. jag vill inte skrika för då är man en psykopat.
men va fan ska man göra?! HUR SKA JAG INTE KUNNA LÄGGA MIN ENERGI PÅ DETTA NÄR DET RÖR SIG OM MIG OCH MINA KÄNSLOR OCH MIN FRAMTID. FAAAN!

Likes

Comments

Har inte riktigt vaknat till liv, hade en konstig känsla igår kväll innan jag somna vilket resulterar i en väldigt trött tjej iag. .
innan jag somna igår tänkte jag mycket på Gabriel, hur konstigt det kommer kännas att han kommer hit när bebis är född och när familjehemmet kommer och hämtar honom igen.
tänk om han blir ledsen hur hanterar jag det, som alltid -biter ihop?
hela tanke gången är läskig och skrämmande men även jävlig sorglig...
så den känslan vaknade jag upp till, likgiltig, sorgsen och en aning lamslagen.
jaja, men kläderna är nu på, medicin tagen... ja kaffet ska nu bara intas och sminkade. . för strax bär det av till Halmstad.
jag har oxkså börjat fjälla.. jätte mycket.. jag hoppas det är som jag får bort den huden från Turkiet så det inte är psoriasis för det har kliat och jag har haft utslag.. pappa har ju sjukdomen och det är ärftligt..
nä Tack till den sjukdomen. ..
blä !

Likes

Comments

dagens ändamål är avslutad, det vill säga att nu har man änkling landat i mitt stora fina hem! gud så ont i fötterna jag har, är verkligen i behov av ordentliga skor. kan inte fortsätta använda platta jävla sulor..
känner mig väldigt harmonisk, så ska ta mig 3n kopp kaffe och glo lite på tv sen ta ett varmt bad.
imorgon ska jag iväg med ett par vänner och baka i Halmstad, ska bli riktigt trevligt faktiskt! länge sedan jag bakade sist!
jag tänkte dock baka igår, men exet har stulit min visp så vad ska jag göra.. tjuv ..!
tänker dock ändå skaffa en elvisp så nu får jag större anledning att göra det haha.

nä nu ska jag göra precis vad jag vill gött! har många timmar kvar på denna dagen 😇😉

Btw visst är min kollega snygg hahah 😈😈


Likes

Comments

klockan är för mycket och sitter fortfarande uppe. hade dock ett givande besök av en väldigt bra vän.. en vän som jag kan tala brett och öppet med! Utan att ljuga, förneka eller dumma mig med.. det är skönt att ha goda vänskaper.
Men som idag kom nog många sanningar, känner mig nästan nedstämd för att jag faktiskt stänger min dörr om mig och förringar "hjälpande" händer. även om jag känner att jag har allt under kontroll vill jag inte prata mer om det,mer än dem som redan vet.
ja, vad ska jag säga??
Tror faktiskt jag ska lägga mig och se om känslan försvinner eller om jag ska göra något åt det imorgon. som det ser ut nu, borde jag bara sova...

jobb imorgon igen, och det kan vara riktigt roligt 😈 natti natti! 💕💕

Likes

Comments

Idag har varit en trevlig dag, känns som jag börjar trivas här i min nya lya!
har haft en vän på besök som jag verkligen värderar högt i livet. Hon är helt underbar. fick en verkligen vacker tavla utav henne i inflyttnings present! måste bara hitta ett utrymme att spika upp den! dock drygt när man har betong väggar! !!!
har även planterat tomater, chili, basilika och socker ärtor! nu har jag min älskade ballong som är inglasad! perfekt som ett litet växthus tills sommaren!!!
jag bara längtar tills fröna börjar växa! älskad att se att det börjar leva, då blir jag lycklig. katten däremot är inte lika lycklig över att det är inglasad balkong hon tror hon ska lyckas hoppa ut hela tiden, ser lit lustigt ut när hon hänger i balkong kanten och tror sig komma ut. haha ...

imorgon ska jag till jobb, ska bli roligt faktiskt. konstigt nog saknar jag jobb när jag inte är där! börjar lugnt igen med några timmar! sen jobb ett par helger framöver! aldrig fel innan barnet kommer 😇
har även fått ett par människor som intresserar sig över att hyra mitt rum, måste verkligen tänka över det extra noga. men ett par månader är aldrig fel. annars kommer det ändå bara stå tomt och det är onödigt!
nä nu ska denna pärla ta ett bad, sen tända massor av ljus i hela lägenheten innan jag ska sova! ❤❤

Likes

Comments