Hej!
Usch vilken dag, det har verkligen vräkt ner regn större delen av dagen.. Det gör dock inget för min del, fortfarande hemma från jobbet så det var perfekt mysa-framför-film-väder ;)
Så dagen har inte bjudit på speciellt mycket, är hemma imorgon också men fredag planerar jag att vara tillbaka! Nästan så man klättrar på väggarna..

När Emil kom hem gick vi ner till Coop för att handla lite till maten som blev kycklingsallad med fullkornspasta, så gott! Emil gjorde även egen tzatsiki till men jag valde att köra på keso istället haha..

Hoppas ni får en fin kväll!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå!
Välkommen till min lilla blogg, dethär är mitt första inlägg och det kommer inte bli nån "det här är mitt liv" - inlägg.. Det ligger en liten text i min presentation som ni kan läsa om ni vill :)
Men jag kör igång direkt med att säga Grattis till min kille och mig som firade två år igår! Som man säger, tiden går fort när man har roligt.. Jag jobbade dock kväll igår men när jag kom hem så stod det en bukett röda rosor, tända ljus och ett stort fat med massa god plockmat på bordet, hur gulligt?! Det värmde verkligen i mitt lilla hjärta, och visst är det lite vuxenpoäng när man blir så glad över blommor? ;)
Vi var dock ute och firade i lördags eftersom vår tvåårsdag var på en måndag. Så vi gick till den "nya" restaurangen i Norrköping som heter Angry Bull, supergod mat verkligen!
Men nu ska jag bädda ner mig i soffan framför en bra Disneyfilm, är nämligen hemma från jobbet idag... krya krya!


Ha en toppen dag :)

Likes

Comments