Contains affiliate links

Min favorit-tjej på YouTube har äntligen släppt en alldeles egen kollektion tillsammans med min favorit-hemsida NA-KD! Här är mina favoriter...

Huuuur härlig topp?! / Helt perfekt blå färg på dessa jeans .

''Every girl needs a cap in her closet'' / Drömmig tröja , och färgen?!?! / Det jag tänker när jag ser denna vackra kjol är bara att jag äger alldeles för få kjolar.

Jeanskjolar i sig är ju en grej men jag har fallit framförallt för vita jeanskjolar, och att det är en liten slits på denna är ett ++++++. / Volangtrenden fortsätter och denna topp är drömmig.

Likes

Comments

Heeej hörrni! Måndag igen och efter idag har vi bara två måndagar kvar i skolan innan SOMMARLOV (?!?!). Tiden går så jäkla snabbt men det är jag bara glad över. Om 16 dagar drar yran igång, 33 dagar till Umeå-stoppet av Rullande Åska och om ganska precis två månader lyfter flyget till Pula, Kroatien. Jag kan inte vänta ❤❤❤

Vet ni vad? Förra veckan hade jag prao! Jag höll hus på landstinget på en avdelning för hjärn- och ryggmärgsskadade och det var så fantastiskt. Otrolig personal och fantastiska patienter, och att jag fick vara med och hjälpa dessa människor var obeskrivligt. Jag är så jäkla stolt och glad över att jag gjorde min praktik just där och jag kan lova att jag kommer tillbaks. Nästa års prao blir nästa steg och sedan väntar gymnasiet - vård och omsorg! Jag älskar det här.

Blandade känslor när jag provade reflexhammaren...

Gud så nöjd jag är. En FANTASTISK vecka ligger nu bakom mig och det kommer vara så saknat. Jag får komma och hälsa på då och då. Just nu ligger jag i sängen och har precis ätit lite vattenmelon och en banan, och nu äter jag päron-polkagris. Gottis.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu är det inte alls länge kvar till skolavslutningarnas tider, eventuellt studenten. Iiiih, så roligt! Är helt sjukt egentligen, tiden går så jäkla fort. <3. För er som inte skaffat er en klänning/jumpsuit osv osv så är det läge för det nu! Jag älskar ju vitt och tycker att det är den ultimata färgen för sommaravslutningar. Dock ska jag själv bära svart HAHA.

Likes

Comments