addicted to lace...

Spets i massa olika former. Jag älskar spets, tycker verkligen att det kan göra ett plagg, om inte en hel outfit, 100 gånger finare. Here´s some inspiration!
Christelle

Likes

Comments

Lördag och hittills har jag hunnit med ett grymt träningspass och göra denna goda proteinpudding. Den är hur enkel som helst att göra - jag blandade en liten mängd vatten med Tyngres kasein med smak av jordgubbstårta och lät sedan stå i kylen i cirka en kvart. Toppade med frusna hallon, kokosflingor och chokladknappar. Det är ju för övrigt chokladens dag idag! Ännu en dag värd att fira enligt mig. Ikväll ska jag vara med A och mysa till Vampire Diaries, förhoppningsvis med något gott till hands. Choklad kanske?

Christelle

Likes

Comments

k l a d d k a k a n s  d a g

Jag har bakat två kladdisar på fem dagar men det är ju faktiskt kladdkakans dag idag! En dag värd att fira tycker jag. Så direkt efter middagen ställde jag mig och bakade en vanlig kladdkaka med chokladknappar på. Absolut inget märkvärdigt men så gott. Ikväll har jag lust att köra lite träning här hemma, ska plugga och tvätta håret är ett måste. Glad tisdag!

Christelle

Likes

Comments