Header

Mode

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

vårens bästa kap under 299...

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Nu när plånboken säkert är rätt tom efter juletider så har Nelly samlat vårens bästa kap under 299 kr! Älskar i princip allt faktiskt, men här är mina 14 favoriter ;-)

Likes

Comments

ig: christelleoja

Idag har varit min otursdag. Jag har tappat ut en rulle tråd på syslöjden, mina skosnören har gått sönder, jag fick ett utbrott när jag just kommit hem och på allt detta är jag supertrött. Gissa vem som kommer somna som en stock ikväll. Men jag försöker se positivt på vad som komma skall, jag har skickat iväg lite mail angående samarbeten idag på lunchen, hur kul? Hoppas det händer något skoj! Nu har jag precis ätit min One Pot-pasta till middag och ska sätta mig med skolarbete en stund. Måndagskvällar är alltid lika kul!

Likes

Comments

Mode
          shirt: h&m              choker &  jeans: ginatricot    Bomber jacket: h&m

Min absoluta favorit-outfit för tillfället! Skulle kunna bära detta jämt om det gick ;-) Jag har blivit helt kär i att ha skjortan halvt nerstoppad i jeansen, älskar det! Min kära choker passar till allt och bomberjackan är skön att hänga över axlarna, mer som en accesoar. Satte upp håret i en slarvig, låg hästsvans och lämnade ett par slingor utanför. Det här är verkligen min stil alltså!

Likes

Comments