Hej vänner. Hur mår ni? Själv mår jag... tja, helt okej. Skolan rullar på och senast idag fick jag mitt senaste A. Problemet sitter i mig. Jag känner mig borta, lite stressad och uppjagad mest hela tiden. Känns som att jag inte kan slappna av och leva i stunden. Gaah, det är så frustrerande att jag inte vet vad jag ska göra åt det. Men jag känner mig själv rätt och det är långt ifrån första gången jag känner såhär och om en timme kommer det kännas bättre. Så blir det alltid.

Just nu är inte bloggen det jag prioriterar i första hand, utan mig själv. Det känns viktigare att tänka på mig själv och mitt mående före bloggen. Fokuserar jag inte på mig själv utan skjuter bort problemen slutar det med ångest och stress. Det vet jag - tack vare erfarenheter. Jag kommer köra all in för skolan sista veckorna innan vi går på sommarlov och förhoppningsvis få ut något positivt. Som sagt rullar skolan på bra just nu och jag blir så jäkla motiverad av det. Jag älskar det.

Likes

Comments

t h r o w b a c k 

Gud, vilken jäkla nyårsafton jag hade i år! Själva dagen var helt fantastisk med god mat och tid med familjen. Vi spelade spel under väntan på tolvslaget. Men natten däremot... Minns hur jag vaknade vid två och pendlade mellan orolig sömn och att gråta. Vid tre sprang jag på toa och spydde, och så spenderades resten av natten. Fyfa-an vad man mådde då. Under juldagarna hade jag fruktansvärd influensa och under nyårsnatten spydde jag... usch. Hoppas att det aldrig blir så jävligt igen!

Hade ni en bra nyår? Höll ni er friska?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Etirel har gått och blivit ett av mina favoritmärken. Jag själv äger ett par vinterhandskar därifrån (ni ba okej) men när jag var på Intersport i fredags passade jag på att kolla in Etirel's utbud och jag kärade ner mig totalt. Mjukisbrallorna ser ju hur sköna ut som helst, och bomberjackorna behöver jag väl inte ens nämna? Snygga prylar för en billig peng - win win! ;-)

Likes

Comments

Måndag: Skolstart efter ett underbart påsklov. Känns faktiskt inte helt förjävligt att komma tillbaka haha. Efter skolan ska jag köra hemmaträning - ben eller mage?

Tisdag: Lång skoldag och efter skolan ska jag till pappsen efter ett par veckor. Fammo och faffa är där, har saknat dom! Ska försöka få med pappa och handla, sällan det jag vill ha finns där.

Onsdag: Ska på gymmet med mamma. Tyvärr blir det bara två gympass i veckan så jag får träna mer på hemmaplan. Duger! Ska även träffa pojkvännen min och han ska få träffa farföräldrarna. Faffa har han redan träffat men inte fammo, så det blir kul!

Torsdag: en ren och skär chill-dag. Vi har inga planerade prov (kanske får det i veckan dock) så har inget att plugga till (om det inte dyker upp något det vill säga). Skönt!

Fredag: ska dra med mig A ut och springa, kanske backintervaller om snön hunnit smälta? DÖ-jobbigt men så kul! Jag har alltid älskat att springa, det roligaste som finns. Ända sedan friidrotten. Förutom det ska vi köpa vaniljglass och jordgubbar och längta till sommaren.

Lördag: gym-time! Veckans sista pass... gillar verkligen inte veckorna där vi hinner med färre än tre pass. Nej. Planerar att lyfta tungt och köra slut på mig själv - kääärlek!

Söndag: tillbaks till mamma och packa upp min packning. Blir väl mest att förbereda inför kommande veckan, skriva in alla planer i min kära kalender och allt sådant. Vankas även ett lätt hemma-pass. Sköna söndag!

En morgon i mars

Likes

Comments