Ikväll har vi varit i Rovinj. Storstad i jämförelse med våran by, 14 000 invånare ;-) Direkt vi kommit fram slog vi oss ned på en pub och de vuxna tog varsin öl och jag och syrran tog en Sprite var. Ovanligt.

Sedan strosade vi vidare längs hamnen och de trånga gränderna, och hamnade tillslut på... Lush! Ni skulle sett min lycka när jag såg Lush-skylten. Vi gick in och kikade men fick inte med oss något.

Vi satte oss på en mysig restaurang nere vid hamnen. Jag beställde in en carbonara, nam nam.

Sedan tog vi alla miljoner (kändes det som i hettan) trappor upp till kyrkan och tornet. Jag fotade och spanade in utsikten innan vi gick in i själva kyrkan. St Euphemia, en katolsk kyrka. Sjukt häftigt var det, lite annat än en svensk kyrka!

På väg ner.

Innan hemfärd satte vi oss på någon typ av glassbar. Syrran beställde en melonmilkshake och jag tog en stor skål med choklad och vanilj i olika former.

En gladare än den andra?

Så kan en kväll i Rovinj se ut. Vi hade det så bra och mysigt. Imorgon ska familjen åka till DinoPark, som jag förstått det en blandning av typ äventyrspark och lekplats. Nåt sånt.

Likes

Comments

Idag tog vi en tripp till Novigrad - jag, Cornelia, mamsen och Peter. Vi var inte där särskilt länge men vi hann ändå ta typ tre varv runt och sätta oss på två olika restauranger. Det är ju inte den största staden precis ;-)

Likes

Comments

Bilder från flygresan hit, så vackert.

Likes

Comments

Vi har hängt på stranden större delen av dagen, vädret har varit på topp idag. Vi gick hemåt vid halv fem för att det blev total storm på stranden. Solstolar rullade iväg, madrasser och armpuffar flög och folk sprang allt dom hade efter sina prylar haha. Det var en så sjuk syn! Jag själv höll på att blåsa omkull ett X antal gånger också. Sen dess har jag hunnit duscha och nu har vi precis ätit middag. Jag åt omelett av kroatiska ägg, med mozza och röd paprika. Mumma!

Ikväll ska vi äta godis och mysa, kanske blir det torget igen, aningen oklart.

Likes

Comments