Idag är jag så trött... alltså nästan helt slut. Jag sov för lite inatt för att vara mig. Som tur var hade vi måldag i skolan (man lägger själv upp sitt schema för dagen) så det har varit en lugn dag. Tack och lov, annars tror jag nästan att jag hade legat och sovit på lektionen...!

Idag är det vila från träningen. Tränade både igår och i förrgår. I Söndags körde jag benböj, inte på särskilt höga vikter utan däremot högre reps. Körde även lite andra benövningar, skivstångsrodd, latsdrag... Igår körde jag marklyft, sittande kabelrodd, militärpress och en del magövningar. Som sagt är jag inne i en bra period just nu och det gäller även träningen. Försöker ta vara på det till max. Nästa träningspass är på Torsdag och efter det på Lördag. Försöker träna 3-4 gånger i veckan, känns passande och bra för mig. Nu gäller det bara att få till lite kondition också... Iallafall någon gång då och då. ;-)

Under resten av kvällen ska jag plugga lite inför diverse prov i skolan. Sedan lägga mig tidig(are än igår)t.

Likes

Comments

Jag ska bli en bra förlorare - 👍

Tycker faktiskt att jag klarat detta bra! Skulle kanske inte säga att jag blivit en bra förlorare men definitivt bättre. Skulle säga att jag klarat det snyggt!

Jag måste lära mig att prioritera mina köp - 👎

Skulle nog inte säga att jag kan bocka av detta som avklarat. Tycker att jag förbättrats och blivit bättre på att prioritera men har ändå köpt en del som kanske inte riktigt behövts. Nytt försök 2018.

Jag ska äta bättre - 👎

Snarare tvärtom tyvärr. Har haft perioder då jag ätit bra men gissar ändå att jag ätit betydligt mer sötsaker under 2017 än tidigare år. Dock så har jag absolut inte mått dåligt och haft skuldkänslor över det på samma sätt som tidigare - !!!

Jag ska få A att känna sig speciell varje dag

Något jag inte direkt kan säga om jag lyckats med eller inte eftersom jag inte är den att avgöra det. Men jag hoppas verkligen att jag lyckats för det har jag verkligen försökt med. Detta är ett mål jag tar med mig in i 2018 också!

Jag ska bli bättre på att lyssna på mig själv - 👍

Har absolut lyckats vilket jag är jätteglad över! Har knappt varit stressad under året och det är ju helt fantastiskt.

Jag måste bli bättre på att planera och hålla koll på vad som ska hända och när - 👍

Ännu ett mål jag känner att jag lyckats uppnå. Har skrivit almanacka under stora delar av året och det har verkligen hjälpt mig att hålla koll på kommande prov, läxor, resor, födelsedagar med mera med mera...

Jag ska bli bättre på att städa mitt rum - 👍

Bättre har jag blivit, men rent och städat är det långt ifrån alltid. Tänker inte ens nämna hur stökigt rummet är nu...

Jag ska lära mig spara pengar - 👍/👎

Både ja och nej. Har startat ett sparkonto och sparat en del pengar men ändå inte så mycket som jag önskar.

Hitta balans i träningen - 👎

Skulle inte säga att jag lyckats. Har tränat både bättre och mer regelbundet men har fortfarande inte hittat den där balansen jag så gärna vill hitta.

Jag ska sluta bita på naglarna - 👎

...HAHA! Har vekligen inte lyckats, långt ifrån. Tror det skulle krävas en del för att jag skulle lyckas med det. Svårt att bara sluta med något man gjort så länge man kan minnas.

Likes

Comments

De kommande 30 dagarna har jag bestämt mig för att satsa på bloggen till 1000% som en del av #nouw30daychallenge. Som ni vet har jag haft en lång paus från bloggen under det senaste halvåret egentligen. Känt mig otaggad och till och med funderat på att lägga ner. MEN, nu är jag back on track och känner mig pepp inför att leverera igen.

Mina ambitioner för bloggen, dels under dessa 30 dagar men förhoppningsvis även för resten av året är att hitta min grej. Jag har ändå haft denna bloggen i över två år men det känns ändå inte som att jag riktigt hittat rätt inriktning om man kan säga så. Att göra mitt bästa och satsa så gott jag kan på foto känns dock så rätt just nu och att kickstarta det i samband med #nouw30daychallenge känns som rätt tillfälle. Alltså - under en månad kommer jag göra mitt allra allra bästa för att utveckla bloggen, mitt fotograferande och kanske även mig själv? Tror starkt på att jobba stenhårt och lägga ner massor av tid är nyckeln till att lyckas. Och att nå ut till människor med mina bilder skulle vara drömmen.

Likes

Comments

Är inne i en så bra period i livet just nu, framförallt på tränings- och kärleksfronterna. Ni som känner mig vet att jag är en riktig period-människa, i stort sett allt i mitt liv går i perioder. Träning, skola, kärlek, självkänsla, mående... Det är verkligen antingen eller för mig gällande det mesta. Antingen mår jag tip top eller så mår jag dåligt och känner mig som den sämsta människan i världen. Antingen maxar jag var och varannan dag i träningen eller så tar jag mig knappt iväg till gymmet. Ja, ni hör ju. Det är aldrig mittemellan.

Just nu känns allt fantastiskt iallafall. Försöker ta vara på det men jag vet ju att snart kommer saker och ting dippa igen. MEN tack och lov blir svängarna aldrig så stora längre tack vare p-piller. Vilken fantastisk grej känner jag. Låter er säga vad ni vill om hormonella preventivmedel men enligt mig är det bara positivt om det fungerar. Och det har det verkligen gjort för mig. Har gått på Prionelle 28 i snart tre månader och jag känner mig som en ny människa. Innan p-piller-life hade jag fruktansvärd PMS och grov mensvärk i flera dagar, och förhoppningen av att slippa det var anledningen till att jag började med piller. Och tack och lov hittade jag rätt sort på en gång!!! Jag har hört så många historier om folk som behövt byta p-piller flera gånger pga att det helt enkelt inte passat. Men som tur är verkar jag slippa det!

Idag är det iallafall onsdag vilket för mig är typ den bästa dagen i veckan. Har alltid så mycket energi och att vi bara går fyra timmar i skolan är ju ett plus, hehe. Idag gick jag alltså i skolan som vanligt och när jag kommit hem drog jag direkt till gymmet. Persade i marklyft för andra dagen i rad, på tal om saker som går bra! Har även varit på informationskväll på mitt framtida gymnasium under kvällen och det var kul. Visste redan det mesta som togs upp men A fick iallafall mer information samt mer att tänka över inför sitt val!

Likes

Comments

Min urgoda smoothie jag gjorde till frukost imorse. Proviva, fruktyoghurt, en banan och massa hallon blev en av de godare smoothies jag smakat. Idag har jag bara tagit det lugnt, 1 vecka sedan operationen och kroppen mår så bra. Är imponerad över hur väl den faktiskt fungerar och hur snabbt jag återhämtat mig. Wow! Imorgon börjar skolan igen och jag är inte pepp över huvud taget. Men snart börjar gymnasieresan PÅ RIKTIGT med val och skolbesök... Det är jag däremot pepp för.

Likes

Comments