Header

2 senaste ur mitt galleri

Hej älsklingar! Nu är jag alldeles precis hemkommen efter friluftsdagen. Vi slutade för över en timme sedan men jag och Lova satt kvar ett tag vid skåpen och bara tog det lugnt. Hur som helst - dagen har gått så bra! Vi började med att samlas i gympasalen och samla på oss det vi ville ha med, så som trangiakök, näver, ved och tändstickor. Vi gick upp till sjön och skidade sedan över isen - jäklar vad jobbigt det var! Motvind hela vägen och dessutom ute på öppen plats så vi låg aldrig i lä. När vi väl kom fram dit vi skulle satte min grupp igång direkt. Det var svårt till en början att få upp en eld men till slut gick det bra - efter att vår gympalärare slängt rödsprit över veden trots att vi sagt nej. Haha. Att koka upp vatten i trangiakök gick hur lätt som helst också. Och sen var vi klara och skidade tillbaks i medvinden! Snacka om snabb, smidigt och rolig dag. Jag märker verkligen att jag mår bättre av att röra på mig och jag älskar det. Nu luktar hela jag och alla mina kläder brandrök så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan tvätta. Pussen!

Likes

Comments

1. Svensk sommar. När det är sommar, det vill säga. Det är något speciellt med just den svenska sommaren.

2. Nybäddad säng, världens mysigaste grej!

3. När man har en riktigt snygg outfit.

4. Närhet. När han stryker mig över ryggen, när vi skedar varandra, kramarna med mina närmsta vänner och när någon pysslar med mitt hår.

5. Picknicks på sommaren. Bullar, saft, sol och en picknickfilt.

6. När man själv står som vinnare i en diskussion.

7. Promenader.

8. Produktivitet. Att bara få den där kicken och bocka av allt på att-göra-listan. Städa rummet, fixa det där blogginlägget, ha en riktigt bra photoshoot. Känslan efteråt är nästan oslagbar!

9. Att vara ensam hemma, jag tycker att det är bland det skönaste som finns.

10. Vårvintersolen. Att komma ut och mötas av den starka solen och härliga kylan.

11. Att byta om till mjukiskläder och sätta sig framför en riktigt spännande film.

Likes

Comments

Nu under kvällen har jag och A bakat kladdkakemuffins! Bakade för att ha som fika för mig och mina tjejer till friluftsdagen imorgon, men det skadar absolut inte att ha ett par över. Visst? Det är i alla fall hur enkelt som helst att baka, och gott blir det! Detta recept gäller för cirka 20 muffins.

du behöver

200 g smör

5 dl strösocker

6 msk kakao

4 ägg

2 dl vetemjöl

2 tsk vanillinsocker

så här gör du

Börja med att sätta ugnen på 175 grader. Vill du ha en fluffig muffins, grädda i varmluft. Vill du istället ha en kladdig muffins gräddar du i över-undervärme (normalläge för en vanlig ugn). Börja med att smälta smöret. Rör ihop socker och ägg till en jämn smet. Rör ner övriga ingredienser tills det är ordentligt blandat. Fördela smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter. Klart!

Likes

Comments

weekly plans

Måndag: ännu en ny vecka är igång och denna veckan händer det massor med skolan! Idag har jag varit och gymmat och jäklar vad jag är mör i kroppen nu efteråt. Resten av kvällen blir det bara att plugga och sedan krypa ner i en nybäddad säng. Kärlek.

Tisdag: startar dagen med ett spanskaprov. Känns väldigt bra, spanskaproven brukar alltid gå bra för mig. Vi har även bad med skolan, kul. Eller inte.

Onsdag: Samling 08.30 i gympasalen för att sedan dra på friluftsdag. Vi ska skida över sjön och väl där ska vi koka te i trangiakök och visa att vi kan tända en brasa. Vi slutar strax innan 12 och sedan blir det gym! Ser ut som att jag kommer lägga mest fokus på armar och rygg. Älskar att träna rygg men älskar däremot inte armar. Men det lönar sig ;-) Snacka om att jag kommer vara slut efter denna dagen alltså.

Torsdag: under dagen ska vi på teater med klassen. Alltså haha! Annars är det bara en vanlig dag och efter skolan blir det sista spurten av plugget inför musikprovet. Känns förvånansvärt bra faktiskt!

Fredag: happy weekend!

Lördag: jag är sämst på att hålla koll på vad som händer på lördag och vad som händer på söndag. Jag tror att jag och min Lova ska ses på lördag. Annars blir det söndag. Wie!

Söndag: gym igen. Älskar. På kvällen är det dags för min avslappningsrutin - varje söndag!

Likes

Comments