Nu är äntligen alla tent för detta år över, så skönt. Har verkligen pluggat mig trött på dem, men det var värt det för fick godkänt i alla (yess). Tanken av att behöva omtentera kan jag äntligen släppa.

Men alltså can we take a moment för denna ur mysiga, varma sweatshirt(ten), Jag nämnde i en av mina inlägg hur jag denna höst/ vinter kommer skaffa sweatshirts för ägde inte från förr något riktigt. Nu har skaffat i 5 olika färger, ups! Har levt i dem hela hösten och  början av vinter, och kommer nog fortsätta en god tid till heheh.

Blåa turtleneck sweatshirt är från Zara om någon undrar.

sköt om er!

xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen.

Hittade dessa bilder på datorn här ett tag sedan och tänkte varför har jag inte använt dem? Så tänkte visa upp dem på bloggen min.

Hoppas ni mår bra, de är ju december snart, och de menar att julen är runt hörnet utan att glömma ny året förstås. Älskar fira jul, men det finns något i själva ny året som jag bara älskar lite lite mera hhaha. Mera magisk vet ni.... anyhow, ska snart käka lite sen hoppa på cykeln och cykla till gymmet, och efter det ta en lång varm dusch och bara chilla hemma med en (troligtvis två) kopp te, lite jazz i bakgrunden och en mysig film.

Sköt om er!

xx

Likes

Comments

Vi var med tjejerna och fotade lite outfit bilder i början av september. Det var en dag med klar blå himmel och temperaturen visade minst 15 grader. Det kändes som att det skulle ha kunnat vara vilken sommardag som helst.

Dessa bilder får mig att drömma bort till sommarn lite grann.

xx

Likes

Comments

Hej allesammans!

Det har varit tyst här i bloggen ett bra tag. Hoppas ni har haft en bra sommar. Sitter i min etta, äter glas och nätshoppar oversize sweatshirts. Livet känns riktigt okey just nu. Har hunnit inviga tredje årets studier också. Tänka sig, redan tredje året, vart har liksom tiden gått? Sommaren gick ju förbi så snabbt. Största delen av höstens schema kommer vara att jobba på examensarbete, kursuppgifter och läsa till tent. Men man får ju försöka hitta tid med sociala livet också.

Ha en skön fredag. xx

Likes

Comments

Tjena bloggen.

Idag har vi haft en ledig dag från skolan, eller... jaa med andra ord självstudiedag. Gick till stadsbiblioteket klockan 10 och satt där ca 3 timmar och pluggade på kommande stil tent. När klockan började närma sig ett och eftersom jag började tänka på mat i stället för stil, packade jag väskan och gick till Vasas absolut bästa sushi ställe Magokoro.

Det skulle bli take away men vilken lycka är när man träffar i misstag sina kompisar som hade samma bak tanke som en själv. Så det blev en spontan lunch date.

Tog hem lite take away ändå, bara för att.… bara för att varför inte? Just because i can, right!

Nu blir det ännu lite plugg och snart gym.

Ha de så bra!

C

Likes

Comments

Klockan 10.45 startade vi mot en kompis för att fira lite söndagsbrunch. Vi plockade upp Jessica från torget och körde mot våran destination. Efter att suttit i bilen ca 10 minuter, sjungit med i varje sång som kommit från radion och hunnit tanka bilen kom vi fram.

Vi åt och skrattade och åt lite till tills man nådde food coman. Söndagen började better than amazing, 5/5!

Här är några fina bilder Jessy J tog från brunchen.

Ha de så bra!

C

Likes

Comments


Dagen har börjat med att köpa tågbiljetter till Helsingfors. Det är ett bra tag sedan jag senast åkte ner. Fast det är bara en kort helg jag kommer stanna där är alla dagarna fullbokade från morgon till kväll, as i like it!

Om några timmar blir det visit at the gym och sedan resten av dagen pluggning inför måndagens tent samt andra skoluppgifter. Star stundent over here liksom!!!

Ha de så bra

C

Likes

Comments

Hej bloggen.

Det står stort lazy Sunday på schemat idag. Helt friskande att få lite pausa av all skolarbeten och bara andas. Har det så svårt och säga ibland till mig själv att ’’det är helt okej o bara vara liksom’’. Så nu ska jag koka en stor kopp te och senare blir det yoga.

Tjerena gav den perfekta inflyttningsfestgåvan. Just simply love it!


Ha de så bra!

C

Likes

Comments

Hej söndag!

Hade alarmet på 7.30. Kokade en kopp te och började fixa mig. Träffade Anna klockan 12 för att fota lite outfit bilder till bloggen (hennes och min ofc). Skönt i mellan att inte vakna i värsta krabbisen, känns som om söndagarna har blivit till det här ’’trying to survive the day without dying''-dagar. De senaste två helgerna har involverats av alkohol i någon form, not gona lie. Men nu blir det en veckas paus, eller... jämnt fem dagar för sen ska JAG arrangera en liten fest!

Vädret var inte det bästa, det blåste så mycket att det kändes som om fake lashes tänkt flyga iväg. Foton vi tog blev ändå fina. Här är några från dagens ’'blåsiga Photoshoot’’.

Ha de så bra!

C

Likes

Comments

Hej på er!

Har varit riktigt febrig och haft värsta flunsa di här fyra senaste dagarna. Min etta turned to a ’’sick party’’, it was just me myself and I. Nu äntligen känner jag mig bättre, har vunnit febern och är inte beroende av min säng nå mer.

Han bra organisera och städa till lite mina foton jag har på datorn och hittade en bild taget på sensommarn från fina Fölisön i Helsingfors.

Längtar extra mycket till värmet just nu.

Ha de så bra!

C

Likes

Comments