UKENS HENDELSER
Denne uken startet jeg med en skitur i et helt fantastisk vær, virkelig en knall start på uka!
På torsdag hadde vi besøk av ei venninne av meg og sønnen hennes på snart 10mnd, noe som var utrolig koselig. Tror Sander synes det var veldig stas å vise frem lekene sine og rommet sitt, det så ut som om de to koste seg

UKENS INNKJØP
Har kjøpt meg en ny hverdagskjole som jeg likte utrolig godt, men den var altfor lang og må derfor legges opp før jeg kan ta den i bruk. Ellers har jeg fått pakker fra både fodselsplakat.no og Too cute prints.

UKENS SVANGERSKAP
Tenkte kanskje at jeg skulle lage egne innlegg om svangerskapet etter hvert, men enn så lenge så slenger jeg med en liten oppdatering under "uken som gikk" innleggene. Denne uka har jeg vært mye trøtt og har lagt meg tidlig nesten hver kveld, det er nesten ingenting som skal til før jeg blir skikkelig sliten. Jeg var også hos jordmor på onsdag og fikk høre hjertelyden til babyen for første gang, fantastisk

UKENS CRAVING
Har spist masse kiwi de siste ukene, men denne uken har jeg også hatt lyst på is

UKENS STRIKKEPROSJEKT
Den dagen jeg fant ut at jeg var gravid begynte jeg å strikke på en babypose, noe som skulle vise seg å være et kjedelig prosjekt. Den er jo helt nydelig, så jeg må jo bare bli ferdig med den til babyen kommer! Men det var utrolig kjedelig å strikke det samme mønsteret frem og tilbake hele tiden... Så med litt pauser under vegs, så blir den vel ferdig til slutt.

UKENS INSTAGRAM
Du finner meg på instagram under navnet @Christal19 eller ved å klikke her.

Husk å følge bloggens facebookside - HER

Likes

Comments

Da jeg gikk gravid med Sander var jeg veldig flink til å dokumentere alt som skjedde i svangerskapet. Jeg skrev ned de spesielle hendelsene med både dato og hvor mange uker jeg var på vei, og jeg tok et bilde av magen en dag i uken fra uke 18 til uke 40. Av alt dette ble det til slutt en fin minnebok som jeg lagde hos smartphoto. Jeg er så glad jeg gjorde dette, for det er så utrolig gøy å finne den frem igjen nå og se hvordan det var. Man glemmer jo så utrolig fort!

Nå er jeg i full gang med å lage en ny bok. Boka blir nok ganske lik den forrige slik at jeg lett kan sammenligne de to svangerskapene senere. En del spesielle datoer er allerede skrevet ned og magebildene skal jeg begynne å ta i uke 18. Må også få bestilt meg både gravidfotografering og nyfødtfotografering hos Elsa Gabo, slik at det er på plass!

Likes

Comments

Nå er jeg hjemme igjen etter å ha vært hos jordmor. Alt sto bra til og vi hørte hjerteslagene for første gang, helt fantastisk! Nå er det bare å glede seg til ultralyd, og vi er så spente!

Men over til overskriften, vi har mottatt denne NYDELIGE fødselsplakaten fra fodselsplakat.no. Bildet er i skala 1:1, som viser barnets faktiske lengde ved fødselen. Under bildet står barnets navn, lengde, vekt, fødselsdato og klokkeslett. De finnes i mange ulike design og du kan tilpasse plakaten etter eget ønske. Den er så stilren og lekker og jeg må nok få tak i en til når babyen kommer til verden

Likes

Comments

Nå er jeg akkurat hjemme igjen etter en skitur i et helt fantastisk vær. Sola skinner og temperaturen ligger på 0 grader, helt perfekt! Jeg tror faktisk ikke at jeg har vært på skitur siden før jeg fikk Sander, så det var virkelig på tide. Nå skal jeg slenge meg ned på sofaen og slappe av frem til jeg skal hente lillegutt i barnehagen.
Ha en fin dag!

Likes

Comments

UKENS HENDELSER
Denne uken har for det meste bestått av jobb og barnehage. Vi har også vært hos fotografen Elsa Gabo og tatt 2års bilder av Sander. Han var så snill og gjorde akkurat som han fikk beskjed om, flinke gutten min Hun tok også bilde av meg og Sander som vi la ut på facebook for å avsløre svangerskapet. Nå er omsider hemmeligheten avslørt, så da slipper jeg å være redd for å forsnakke meg mere. Vi gleder oss veldig og ser frem til å møte den lille babyen vår

UKENS INNKJØP
Har ikke kjøpt noe spesielt denne uka, men vi har vært så heldige å få tilsendt to fantastiske sponsorpakker fra Jollyroom. Vi har fått en nydelig moseskurv med vuggestativ og en vogn som du kan lese mer om her. Begge produktene er til den kommende babyen, så vi får ikke tatt de i bruk riktig enda.

UKENS INSTAGRAM
Du finner meg på instagram under navnet @Christal19 eller ved å klikke her.

UKENS STRIKKEPROSJEKT
Det har vært lite tid til strikking denne uken, men jeg har omsider fått gjort ferdig babyjakken jeg begynte på forrige uke. Jeg gikk selvsagt tom for garn, så prosjektet ble lagt på vent noen dager til jeg fikk kjøpt mere. Nå er trådene festet og knappene sydd fast, så da får vi bare pakke den pent ned og vente til babyen ankommer verden og vil ta den i bruk

Husk å følge bloggens facebookside - HER

Likes

Comments

Gratulerer så mye med morsdagen alle fantastiske mødre ♥ Håper dere får en fin dag!
Her blir det en rolig dag hjemme frem til middag, da er vi bedt bort. Etter det er vi bedt på kaffe og kake og så skal jeg avslutte dagen med en tur på kino. Tror dette blir en fin morsdag for min del.

Likes

Comments

Petite Chérie Classic 2017
Da jeg så denne vognen var det virkelig kjærlighet ved første blikk! Både bagen, sittedelen og understellet er akkurat slik jeg kunne tenkt meg og fargen er helt perfekt, elsker den!

Vognen Petite Chérie Classic er en splitter ny 2017 modell som finnes i 3 nydelige farger. Dette er en stilren vogn med en god og stabil aluminiumsramme, en romslig varekurv og et justertbart håndtak slik at det enkelt kan tilpasses den som triller. Den har også store lufthjul, noe som gjør den stabil og god å trille på alle underlag.

Førsteinntrykket av vogna da jeg pakket den opp var helt topp. Jeg ble positivt overrasket over hjulene og hvor godt og stabilt understellet var. Fargen var også helt perfekt, akkurat slik jeg hadde sett den for meg! Jeg slet litt med å finne ut hvordan jeg skulle klipse av bagen fra understellet, men her er knappene gjemt bak en glidelås på hver side av bagen. Veldig smart! Til bagdelen følger det også med to praktiske håndtak som enkelt kan klipses på bagen, noe som gjør det enkelt å løfte den av understellet uten å måtte ta ut og vekke babyen. Og det liker vi!

Når håndtakene ikke er i bruk, kan de enkelt oppbevares i glidelåslommen på siden av bagen.

Det jeg savner med denne vognen er å kunne låse kalesjen når den er oppe, men dette er absolutt ikke et must. Til vognen følger det med 1 kalesje som man kan flytte mellom bagen og sittedelen, men jeg kunne tenkt med at det fulgte med en egen og litt større kalesje kun til sittedelen. Den fungerer jo helt fint, det er nok bare at jeg er vant til at den er større fra den forrige vogna.

Etter min mening er denne vogna minst like god som de dyre og velkjente merkene. Med et slikt understell så kommer man seg frem hvor enn det måtte være, både på asfalt og i mer ujevnt terreng. Hos meg er store lufthjul et absolutt must på en vogn man skal bruke hver dag. Vognen er enkel å ta fra hverandre og legge sammen, og den gikk fint inn i bilen uten problemer. Prisen er det heller ikke noe å si på. Til vanlig koster denne vogna 6998,- men nå får du den for kun 4495,-. Her får du virkelig mye vogn for pengene!

Du finner denne vognen og mange andre fine og praktiske barnevogner hos Jollyroom.

// Sponset produkt

Likes

Comments

Da var tiden inne for å avsløre vår lille (store) hemmelighet! Til sommeren venter vi vårt andre barn og Sander skal bli storebror. Han snakker allerede om babyen, men skjønner nok ikke så mye enda. Vi får prøve å forberede han mer etter hvert. Vi gleder oss kjempemasse til å møte vårt nye familiemedlem og ser frem til å bli en familie på 4 ♥

Bildet er tatt av flinke Elsa Gabo

Likes

Comments

- God tirsdag alle sammen -
Da var Sander levert i barnehagen, bilen er levert på verkstedet og jeg er hjemme igjen og skal kose meg med en god og litt sen frokost. Jeg har nemlig kjøpt en ny müsli blanding som var fantastisk god! Den kan spises i yoghurt, med biola eller bare med melk. Og topper du det hele med friske bær blir den helt perfekt. Den var også utrolig søt å se på med alle de små hjertene

Likes

Comments

Etter at vi pusset opp barnerommet har jeg lyst til å gjøre tusen ting der inne. Det finnes jo så mye inspirasjon på Pinterest og jeg kan sitte en evighet og bare bla gjennom et hav av nydelige barnerom. Det finnes jo så mye fint barneromsinteriør, så å fylle opp rommet er det minste problemet, men så var det pengene da... Men det er jo lov å drømme

Alle bildene er lånt fra Pinterest

Likes

Comments