Katten min Angel, eller Pus som jeg pleier å kalle henne, har vært så heldig å få bli medlem av Poteklubben. Da får hun tilsendt en månedlig pakke med nyttige og morsomme produkter, samt rabatter fra ilovecats.no. Innholdet varierer, men det er alltid produkter du har behov for til deg og din lille pelsvenn. Ikke nok med det, men hun har også fått gleden av å være en av ambassadørene til ilovecats.no, noe både jeg og Angel setter stor pris på!

I dag mottok vi vår første pakke som var full av spennende overraskelser til Pus. I tillegg til selve produktene ligger det også ved en liste hvor det står litt om hvert produkt i pakken. Innholdet i Oktoberpakken var kattegress, aktiveringsegg med fjær, kattespade, skumball, melkepletter med catnip og en boks med velsmakende godbiter.

Du kan lese mer om produktene og bestille din egen Poteklubbenpakke hos ilovecats.no.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Sander har virkelig fått sansen for Gråtass den siste tiden og kunne sikkert ha sittet med Ipaden og sett på det hele dagen om han hadde fått lov. Det hele begynte med at vi satt å så på diverse barnefilmer på youtube, men da vi satte på Gråtass var det dette som fenget mest. Da sitter han helt i ro og er helt i sin egen verden.

Siden Gråtass ikke er det nyeste innen barne TV, så er det ikke så lett å finne Gråtass effekter i salg lengre. Men etter å ha søkt litt rundt på nettet fant jeg litt, blant annet en liten leketraktor som jeg måtte bestille til han. Nå er han helt i ekstase og kjører rundt med traktoren sin. Vi har også fått et par DVDer som sikkert kommer til å bli godt brukt fremover.

Jeg kom også over en strikket Gråtass genser på nettet som jeg har fått tak i oppskriften på. Så nå må jeg vel bare kjøpe garn og finne frem strikkepinnene, for en god og varm Gråtass genser hadde vel vært midt i blinken i vinter

Likes

Comments

Skal si deg Miffy og Melis ble glade for den nye løpegården sin i dag! Har lenge tenkt på å kjøpe kompostgjerder slik at jeg kunne lage en flyttbar løpegård til dem, men så kom jeg plutselig over denne her som var på salg og kjøpte den i steden. Akkurat passe stor og enkel å flytte rundt på plenen. Denne blir selvsagt bare brukt under oppsyn.

Pusen er jo veldig nysgjerrig på disse søte små pelsdottene og vil gjerne hilse på, men så fort M&M gjør noen brå bevegelser så skvetter hun til. Haha, lille pingle pusen min Men hun følger med og passer på!

Innlegget inneholder annonselenker

Husk å følge bloggens facebookside - HER

Likes

Comments

Fridag og Sander er i barnehagen, hva skal jeg finne på? Har alltids noen småting å pusle med hjemme, men jeg tror denne dagen kommer til å bli lang! Skjønner ikke hvordan jeg fylte dagene før jeg fikk barn...?

Men over til overskriften. I går satt jeg i over 2 timer med babyjournalen til lillegutt. Jeg har nettopp fremkalt et lass med bilder, så jeg fikk virkelig fylt boka med mange gode minner Jeg hadde egentlig en annen babybok til Sander, men den var jeg ikke helt fornøyd med. Det manglet liksom så mye, spesielt plass til bilder.

Denne boka er helt ny og ble gitt ut i sommer. Da jeg så denne falt jeg helt pladask! Den er så enkel og stilren, men har samtidig med så mye bildeplass og de viktigste tingene som er verdt å skrive ned. Det skal nok bli gøy å finne frem igjen denne om 15 år. Hihi.. Jeg elsker sånne bøker

Babyjournalen er i salg hos mange ulike butikker, men jeg kjøpe boka mi hos ark.

Likes

Comments

Komfortable barn leker best

Gullkorn Design er desidert ett av mine favorittmerker innen barneklær! Ikke bare har de fine klær, men de er jo så utrolig myke og behagelige. Gullkorn Design fokuserer på at barna skal ha praktiske og komfortable klær samtidig som de skal se bra ut, og det liker jeg!

For en liten stund siden lanserte Gullkorn sin nye kolleksjon som inneholdt blant annet ytterklær. Det har også kommet gamle favoritter i nye og friske farger. .Jeg har allerede sikret meg noen favoritter fra den nye kolleksjonen, men kunne virkelig tenkt meg mye mer. For disse klærne er virkelig helt fantastiske - se da!

Klikk på ønsket plagg for å komme direkte til produktet

Innlegget inneholder annonselenker

Likes

Comments

Gleden var stor da Sander våknet etter duppen sin i dag, han våknet nemlig til både stoler, bord, lysboks og Miffy pute på rommet sitt. Dette falt virkelig i smak, for her har han omtrent bodd i hele dag!

Bordet og stolene har vi vært så heldige å få sponset fra Jollyroom og om ikke så lenge dukker det opp en konkurranse på min instagram hvor du kan vinne det samme, så følg med! Lysboksen kan kjøpes her og Miffy puta sydde jeg i full fart rett før jeg skulle legge meg i går. Vurderer å sy en til og tenker kanskje å legge ut fremgangsmåten, om noen er interessert i det?

Sponset produkt
Innlegget inneholder annonselenker

Likes

Comments

I går var Sander sin første dag i barnehagen. Vi har vært veldig spent på hvordan det skulle gå, men det gikk virkelig over all forventning! Da vi var på besøksdag rett før sommeren var han liksom ikke interessert i å leke seg sammen med de andre barna, men i går kastet han seg ut i leken ganske fort. Det så ut som om han koste seg og jeg tror denne tilvenningen skal gå veldig fint. Flinke gutten min! 

Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen og bare drømmer meg bort i restplasser til syden. Vi brukte å reise til syden hver høst, men etter at Sander kom til har det ikke blitt noe, og det blir heller ikke i år. Kroppen min har omtrent ikke fått sol på seg siden høsten 2014! Sommeren her til lands er jo ikke akkurat noe å skryte av. Og om været virkelig slår til en dag, så er man jo selvsagt på jobb...

Det hadde vært så utrolig deilig å bare ta en spontantur til syden! Men Sander starter jo i barnehagen snart, så det blir jo litt dumt å reise på ferie med en gang han har begynt der. Men gud som det frister, det er jo så sykt billig!

Likes

Comments

Twistshake sine flasker er noen av de beste flaskene vi har hatt! Ikke bare er de utrolig gode, men de kommer i alle mulige farger og i 3 ulike størrelser, så her kan man mikse og matche som man vil! Det følger også med en liten beholder med tett lokk, denne kan man bruke til f.eks pulver eller snaks. Den nyeste fargen de har lansert er den sorte. Så enkelt, men allikevel så gjennomført et design. Elsk

Akkurat nå får du 20% rabatt på hele sortimentet hos twistshake ved bruk av koden "Christal20". Til og med på produktene som allerede er nedsatt.

Twistshake tåteflaske er perfekt å bruke når du ammer, og i hver shake inngår en praktisk pulverbeholder som lar deg forberede måltidene hjemme. Et mixernett ingår også, for å unngå klumper. Det unike antikolikksystemet TwistFlow motvirker kolikk og bidrar til jevn flyt. Flasken er lett å gripe for barnet og er laget av tykk plast som holder varmen godt, og med den brede halsen er flasken lett å vaske opp.

- TwistFlow-system som motivirker kolikk.
- Grepsvennlig design.
- Tilvirket i tykk plast som holder varmen.
- Bred hals, lett å vaske opp.

Sponset produkt

Likes

Comments

Sander elsker blåbær og i dag var han med på sin første blåbærtur, noe som virkelig slo an! Det var ikke så veldig mye blåbær der vi drev, men lillegutt var fornøyd uansett. Vi får heller prøve igjen et annet sted senere.

Været var også med oss i dag, for første gang på lenge. Sola skinner og det er 17 grader ute.

Likes

Comments