Tenk at den lille prinsessa mi allerede er 3 mnd i dag. Tiden fra hun ble født og frem til nå har flydd forbi i rekordfart! Det er jo spennende å se utviklingen hennes og hvordan hun har forandret seg, men alikevel litt trist at det skal gå så fort.. Vi må bare nyte hver dag, for plutselig er den lille babyen blitt en stor jente ♥

Og foresten, til dere som lurer.. Hun bruker fortsatt pute for hoftedysplasien sin, men jeg tok den av i de få minuttene vi tok bilder. Synes ikke at puta trenger å bli med på 3 mnd bildene. Så pen er den ikke!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Rommet… Den siste utposten. To prisjegere har forlatt jorden for å utforske fremmede nye verdener, søke etter produkter til ekstremt bra priser og ferdes der ingen mennesker tidligere har satt sine ben. Nedtellingen til årets Black Week har begynt. Nye Black Friday-priser, hver dag, hele uken. Den 20. november kl 00.01 starter reisen på Jollyroom!

// Samarbeid med Jollyroom

Likes

Comments

Da jeg fikk Sander følte jeg meg veldig alene med å ha barn. Jeg kjente nesten ingen på hjemstedet mitt som hadde barn på samme alder. Vi var mye hjemme og han fikk ikke sosialisert seg noe særlig med andre barn før han begynte i barnehagen ved 1,5 års alder. Det gikk jo greit, men han var veldig rolig og passiv den første tiden i barnehagen. Men denne gangen er det annerledes. Dette året har flere av vennene mine fått barn og vi passer på å møtes ofte. Helt siden Sofie bare var et par uker gammel har vi hatt flere sammenkomster med babyer, noe som er utrolig koselig. Det er fint å vite at hun kommer til å få så god kontakt med barna som etter hvert skal gå sammen med henne i både barnehagen og på skolen. Vi har også begynt på babysang og er med på det en gang i uken, noe som er veldig koselig. Vi har alltid noe å fylle dagene med og det merkes godt. De siste ukene har gått så utrolig fort og snart er lille babyen min 3 mnd! Jeg er veldig glad for at Sofie kan sosialiseres med andre barn allerede nå og skulle ønske jeg hadde samme muligheten med Sander da han var baby.

// Newbie kjole fra KappAhl

Likes

Comments

Å ta et fint bilde av Sander og Sofie sammen er enklere sagt enn gjort... Sander liker jo ikke å ha Sofie på fanget og han har ikke tid til å sitte i ro mer enn 5 sekunder. Men i går kledde jeg de i matchende klær, rigget opp lamper og kamera og gjorde et tappert forsøk. Med en smågodt som lokkemat og litt tull og tøys bak kamera, fikk jeg endelig blinkskuddet jeg håpet på. Og dermed ble det også en ny header på bloggen. Mine fine

Likes

Comments

Etter mange runder på Pinterest på jakt etter de perfekte bordkortene til dåpen, fant jeg til slutt noe jeg likte. Valget falt på noen små pyramideformede bordkort. Ikke akkurat de standard bordkortene med en enkel brett. Neida, her ble det litt jobb. Men nå er jeg omsider i mål og jeg må si meg fornøyd med resultatet.

Steg for steg

- Skjær opp ensfargede papirbiter på 7,5x7,5cm og brett de hjørne mot hjørne. Du trenger 3 sånne biter til ett bordkort.
- Lim de brettede papirbitene som vist på bildene over. Da vil du få en pyramide.
- Skjær opp mønsterpapir i biter på 7x7cm og brett disse på samme måte. Du trenger bare 1 bit med mønsterpapir pr. bordkort. Disse kan også chalkes langs kantene for å få en fin effekt. (Chalk kan kjøpes her).

- Lim mønsterpapiret over det ene hjørnet av pyramiden.
- Lim navnelappen på pyramiden. Navnelappen er printet ut og beskåret til 1x5,5cm. Deretter har jeg limt den på en rosa ensfarget papirbit på 1,5x6cm. Disse er også chalket.
- Til slutt pyntet jeg bordkortet med et bilde av dåpsbarnet som jeg har printet ut. Her kan man selvsagt pynte med det man måtte ønske, eller bare la det være som det er.

Likes

Comments

Det har blitt kaldere i lufta og vinteren er rett rundt hjørnet. Men det stopper ikke oss fra å ta oss en tur ut. Med en splitter ny vinterdress, nye fleecehalser og en ny håndvarmer til vogna, så holder vi varmen. Alt er fra Jollyroom.

Vinterdress

Vinterdressen er fra merket Petite Chérie og jeg falt helt pladask for den første gangen jeg så den. En nydelig dress med søte dyremotiv og fuskepels på hetta. Dressen finnes i flere farger og mønstre, men dette er definitivt min favoritt

Fleecehalser 

Fleecehalsene er fra merket Nordbjørn og selges som 2 pk. De er utrolig myke og deilige og kan enkelt justeres ved hjelp av en borrelås. Halsene finnes i flere ulike fargekombinasjoner. Jeg valgte pakken med rosa/sort så Sander og Sofie kunne få en hver.

Håndvarmer

Blir du fort kald på fingrene når du er ute og triller? Dette er redningen! Den fine håndvarmeren fra Petite Chérie festes enkelt på vognas håndtak ved hjelp av trykknapper. Inni er den foret med myk og deilig fuskepels som holder hendene dine varme

// Sponsede produkter
#jollyroom #reklame

Likes

Comments

På fredag mottok vi en pakke fra KappAhl som var full av godbiter fra Newbie. Dette må være ett av mine favorittmerker innen barneklær. De har jo så utrolig mye fint, og til veldig fine priser. Nå har vi fått påfyll av både bodyer, bukser, gensere, luer, jakke og heldress. På bildene under ser dere en liten smakebit av de nye klærne

Ta en titt på alle de fine Newbie klærne hos KappAhl ved å klikke her.

// Sponsede produkter
#kappahl #newbie #ad

Likes

Comments

I dag er det faktisk 2 mnd siden Sofie så verden for første gang. Tenk på det! HELE 2 MND!? Jeg skjønner det ikke..
Men uansett. Da Sander var baby rigget jeg opp studiolampene mine én gang i mnd og knipset bilder av han. Disse bildene printet jeg ut og satte inn i en «mitt første år» ramme. Det samme prosjektet har jeg gående med Sofie, så i dag er dagen hvor vi har knipset 2 mnd bilder av henne. Jeg synes ikke puta hennes er så veldig fin å se på, så jeg tok den av i de få minuttene jeg knipset bilder. Men jeg passet på å ha beina hennes i riktig stilling. Her ser dere resultatet av dagens fotografering.

Newbie klær fra Kappahl

Likes

Comments

Det er ingen hemmelighet at hverdagen ble litt forandret etter at Sofie fikk på seg frejkas puta. Nå har hun hatt den på seg i litt over 2 uker og vi begynner å bli vandt med den lille "innpakkede" babyen vår.

Klær
Vi hadde flere sparkebukser og pysjer med bein i str 56. Det er denne størrelsen hun bruker nå, så disse klærne passet jo perfekt. Men alt dette måtte desverre pakkes vekk da det ble alt for stramt når hun fikk på seg puta. Nå har hun for det meste 56 i bodyer og strømpebukser og 62 i sparkebukser og pysjer.

Bleieskift
Det går jo helt greit med et bleieskift selv om hun bruker puta, men det tar mye lengre tid enn før. Først er det av med puta og deretter må vi prøve å ta av klærne uten å rette ut beina for mye. Vi skal heller ikke holde henne i beina når vi tørker stumpen, men heller løfte bak ryggen eller ved rumpa. Deretter er det på igjen med både klær og pute.

Amming
Jeg slet noe voldsomt med å finne en god ammestilling de første dagene etter at hun fikk på seg puta. Beina står jo ut til begge sider, så hun blir ganske brei. Men jeg bygger opp med puter og klarer som regel å finne en grei stilling.

Soving
Siden puta er såpass tjukk så ligger rumpa litt høyere opp enn hode og hun får en liten svai i ryggen. Derfor må vi bygge opp med puter/pledd for å få henne til å ligge flatt. Ellers sover hun greit og har ingen ubehag av å bruke puta.

Bilkjøring
Har hørt om flere som tar av puta under bilkjøring, men dette fikk ikke vi beskjed om at vi kunne gjøre. Jeg tenker at da blir jo beina strekt ut...? Heldigvis er bilstolen vår stor nok til at hun får plass i den selv om hun har puta på seg. Det er jo noe mer baskete og tar litt lengre tid å få henne ned i stolen, men vi får på selene og hun sitter godt fast i stolen uten noe ubehag.

Likes

Comments