Da jeg gikk gravid med Sander heklet jeg en blå vognpynt med 3 ugler. Oppskriften på denne laget jeg selv og du kan finne den gratis ved å klikke her. Denne gangen ville jeg hekle en ny type vognpynt og gikk for en med baller og hjerter sammen med en ugle. Jeg ble veldig fornøyd med den og håper prinsessa i magen liker den like godt

Jeg har brukt bomullsgarn fra søstrene grene og heklekrok nr 3,5.
Oppskriften på hjertene finner du ved å klikke her og oppskriften på ugla finner du her.

Hvordan hekle baller:
1. Lag en magisk ring og hekle 6 fm i ringen.
2. Hekle 2 fm i alle m hele omgangen (12)
3. Hekle 1 fm i første m, 2 fm i neste x6 (18)
4. - 6. Hekle 1 fm i alle m hele omgangen, i 3 omganger (18)
7. Hekle 1 fm i første m, 2 fm sm x6 (12)
- Fyll med vatt
8. Hekle 2 fm sm hele omgangen (6)
- Sy sammen og fest alle tråder.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

UKENS HENDELSER
Min uke: Denne uka har det skjedd veldig lite. Jeg hadde fri først i uka og benyttet fridagene til å bare slappe av. Og i helga var det jobbing som sto for tur. På lørdag tok jeg over snapchatkontoen "insta-life" og delte litt fra vår hverdag, det var spennende. Følg oss gjerne!
Sander sin uke: Ikke så veldig mye spennende som har skjedd her heller. Han har vært i barnehagen de tre dagene som han pleier og på fredag var han hos oldemora si mens jeg og samboeren var på jobb.

UKENS INNKJØP
Det eneste jeg har kjøpt denne uka er mer garn til ett av mine 100 strikkeprosjekter. Jeg har nok å gjøre fremover for å si det sånn, haha!

UKENS STRIKKEPROSJEKT
Jeg har heklet ferdig vognpynten jeg startet på forrige uke og fått hengt den så fint opp i vogna. Jeg har også begynt å hekle en rangle, men mangler øynene før jeg kan ferdigstille den. Kan også begynne å strikke litt babyklær nå som jeg vet hvilket kjønn vi venter, så da har jeg begynt på den utrolig søte sukkerspinndrakta

UKENS INSTAGRAM
Du finner meg på instagram under navnet @Christal19 eller ved å klikke her.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

- ♥ - ♥ - ♥ -Svangerskapet denne uken
- ♥ - ♥ - ♥ -

Hvor langt på vei: 20+1 uker

Dager igjen: 141 dager igjen av svangerskapet og jeg er faktisk halvveis i dag! 50% av graviditeten har passert allerede. Synes ikke det er lenge siden den positive testen lå forran meg og nå er jeg halvveis. Tiden flyr!

Babyens størrelse: Denne uken er babyen ca 24cm lang fra hodet til føttene og veier mellom 290-370 gram.

Aktivitet i magen: Jeg kjenner mer og mer bevegelse, men langt ifra så mye som jeg kjente da jeg gikk med Sander. Nå kan jeg kjenne en bevegelse og så kan det ta noen minutter før jeg kjenner neste bevegelse igjen, mens med Sander så var det mere jevne bevegelser hele tiden.

Cravings: Denne uken har jeg spist brødskive med bringebærsyltetøy og brunost til nesten alle måltider. Skikkelig ensformig kost kan man si, men veldig godt da!

Formen min: Formen er veldig varierende. Jeg er mye sliten og orker veldig lite for tida. Men med nok hvile og jevnt matinntak så går det greit. Håper energinivået øker igjen snart.

Vektøkning: Jeg har totalt gått opp 0,9 kg i svangerskapet.

Neste kontroll: Hos jordmor 11.april.

Tanker om fødselen: Jeg unngår å se på fødeavdelingen for å si det sånn. Haha! Jeg så på det mye før jeg ble gravid igjen, men nå vil jeg helst ikke bli minnet på hva jeg har i vente. Vil ikke gå å grue meg så lenge i forveien.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

For noen uker siden var jeg hos legen med en tung hodepine og smerter i brystet. Jeg tok blodprøver og andre tester som utelukket at det var noe alvorlig, men jeg fikk beskjed om å lytte til kroppen min og slappe av når jeg begynte å kjenne meg uvel. Og dette har jeg gjort! Det har dermed blitt lite tid til husarbeid og andre ting som må gjøres, og det plager meg. Jeg kjenner jeg blir småstresset av tanken på å ikke få gjort alt jeg kunne tenkt meg å gjøre når jeg likevel har fri og går hjemme. Jeg har heldigvis en snill og flink samboer som kan ta tak og gjøre litt hjemme, men jeg føler likevel at jeg har tusen ting som skulle vært gjort og at jeg ikke strekker til.

Tanken på å skulle bli sykmeldt er forferdelig. Det er jeg altfor rastløs til og har absolutt ikke lyst til. Derfor er det full avslapping så fort jeg har mulighet, slik at jeg kan jobbe og gjøre det jeg skal de dagene jeg er på jobb. Jeg håper for all del at dette bare er en kort periode hvor energinivået er lavt og at jeg kommer sterkere tilbake snart.

Likes

Comments

Sander har alltid hatt veldig mye leker stående på stua, men i går tok vi en skikkelig ryddesjau og samlet alle lekene hans i lekekista på barnerommet. Tenker det kan være greit å ha alt samlet på rommet, så kan han heller ta med seg lekene frem på stua når han vil leke med dem. Vi skal jo etter hvert få plass til både en lenestol og ei vugge i stua, så da er det greit å få unna litt leker.

I dag har både jeg og Sander fri, så vi skal bare kose oss hjemme og slappe av. Han er allerede i full gang med å leke seg og har funnet frem en stabel med bøker som ligger og venter på å bli lest. Klar - ferdig - eventyrstund!

Ønsker alle sammen en strålende dag!

Likes

Comments

Han ble født med mye hår og hanekam.

Han var på sin første photoshoot allerede 4 dager gammel.

Han har kalt seg selv for "dondon" helt siden han begynte å snakke. Han kaller seg for det enda, selv om han klarer å uttale Sander mye bedre nå.

Han er utrolig flink til å snakke og forklare hva han vil.

Han er flink til å synge og kan store deler av teksten til mange forskjellige barnesanger. Dette er noe han har lært i barnehagen, for her i huset er det ikke mye synging akkurat...

Han har alltid vært glad i mat og har spist så og si alt han har fått servert opp gjennom tiden.

Han elsker å være ute og leke seg og blir fort fornærmet når vi må inn igjen.

Han har vært begeistret for Gråtass veldig lenge og ingen annen barnetv har vært bra nok før nå.

Favoritt lørdagsgodisen hans er de små dropseskene med gomp.

Han må ha med seg hele 3 kosedyr når han skal legge seg for kvelden. Og i det siste har han også måtte ha med seg den nye ugla si med lyd og lys. Du finner den her.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

- ♥ - ♥ - ♥ -Svangerskapet
denne uken
- ♥ - ♥ - ♥ -

Hvor langt på vei: 19+3 uker.

Dager igjen: 146 dager igjen. I følge PregLife appen har 48,2% av graviditeten passert og jeg er snart halvveis, tenk det! Det har gått så utrolig fort..

Babyens størrelse: Denne uken er babyen ca 22cm lang fra hodet til føttene og veier mellom 225-280 gram.

Aktivitet i magen: Jeg kjenner bevegelse hver dag, men stort sett bare på morgen og kveld. Merker også at bevegelsene begynner å bli mer som spark og ikke bare stryking.

Cravings: Denne uka har jeg egentlig ikke hatt noen spesielle cravings.

Formen min: Formen min er veldig bra, så jeg skal absolutt ikke klage. Det eneste jeg merker er at jeg blir mye fortere trøtt og sliten, så jeg legger meg tidlig nesten hver kveld.

Vektøkning: Har lagt på meg totalt 0,5kg hittil i svangerskapet.

Neste kontroll: Hos jordmor 11.april.

Tanker om fødselen: Det er fortsatt en god stund igjen til fødselen, så jeg har ikke tenkt så veldig mye på det enda. Men merker at jeg gruer meg litt..

Likes

Comments

UKENS HENDELSER
Min uke: Dette har vært et spennende uke som jeg har sett frem til lenge. For på torsdag var det endelig til for den obligatoriske ultralyden. Alt var heldigvis bra og vi venter ei frisk og fin frøken i midten av august. I dag har vi vært en tur på hytta og bare slappa av denne søndagen.
Sander sin uke: Sander har vært hos besteforeldrene sine i helga og fikk være med og se på saueklipping. Dette var nok veldig spennende for han har snakket en god del om det i ettertid. Nå er det jo ikke så lenge før det er tid for lamming, så da må vi nok reise å se på de små og søte lammene.

UKENS INNKJØP
Denne ukens innkjøp er denne nydelige Newbie kjolen til den lille prinsessa i magen. Det var vanskelig å plutselig skulle kjøpe jenteklær, men det blir vel en vanesak etter hvert. Vi er i alle fall veldig fornøyde med det første plagget.

UKENS STRIKKEPROSJEKT
Denne uka har jeg faktisk fått strikket en del på babyposen jeg holder på med. *Klapp på skuldra*! Jeg har også begynt å hekle vognpynt til den kommende prinsessa vår. Dette er et prosjekt jeg har villet starte på lenge, men jeg måtte vente for å finne ut om den skulle være blå eller rosa.

UKENS INSTAGRAM
Du finner meg på instagram under navnet @Christal19 eller ved å klikke her.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

Det hele startet mandag morgen 28.november. Det var enda 3-4 dager til forventet mens, men jeg klarte ikke å vente og tok en test. Da hadde jeg gått uten p-piller i 4 mnd og ingenting hadde klaffet til nå. Jeg ble derfor ikke overrasket over at denne testen også var negativ. Jeg kastet den i søpla og tenkte at jeg fikk prøve igjen om et par dager.

Senere samme dag tok jeg opp igjen testen og studerte den nøye i håp om å se en strek til. Og der var den! VELDIG SVAK, men likevel en strek. Er det sant? Jeg måtte sende et bilde til min beste venninne og spørre om hun så det samme. Og jada, om man virkelig så etter så kunne man så vidt skimte to streker. Jeg trodde ikke helt på det og tok en ny test dagen etter. Fortsatt like svak! Jeg spurte samboeren, men han var like usikker som meg. Vi turte ikke å stole på den svake streken.

Onsdag morgen den 30.november reiste jeg på apoteket for å kjøpe en clearblue test. Deretter dro jeg rett hjem og tok testen med en gang, jeg var jo så spent. Jeg ventet og ventet på at resultatet skulle komme opp på skjermen. Og plutselig står det "Gravid 1-2". Jeg fikk det endelig bekreftet! Nå startet eventyret, vi skulle bli foreldre på ny!

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

I går var vi på ultralyd og fikk se en frisk og fin liten baby som sprellet i magen. Vi hadde en kjempeflink jordmor som hadde med seg en student på opplæring, dermed fikk vi ekstra lang tid til å se på vår lille mageboer. Her var det 10 fingrer, 10 tær og alt annet var akkurat som det skulle. Veldig godt og betryggende å høre

Og så kom spørsmålet: "Vil dere vite hvilket kjønn det blir?" Og det ville vi veldig gjerne. Vi fortalte at vi hadde en gutt fra før og at vi begge to var veldig sikker på at det var en liten lillebror som gjemte seg i magen. Men der tok vi veldig feil begge to, for i magen bor en lillesøster. Vi gleder oss kjempemasse og tror hun blir like perfekt som storebror

Vi måtte jo selvfølgelig feire det hele med å kjøpe det første jenteplagget, noe som viste seg å være vanskeligere enn vi trodde. Vi har jo aldri sett på jenteklær og fant liksom ingen typiske jenteklær som vi likte godt. Helt til vi kom over denne Newbie kjolen på KappAhl, da var vi solgt! Den var jo bare helt nydelig! Vi kjøpte også med en body + strømpebukse, så nå har vi et helt antrekk til den lille jenta vår

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments