- ♥ - ♥ - ♥ -Svangerskapet denne uken
- ♥ - ♥ - ♥ -

Bruker bildet fra forrige uke. Føler ikke får å ta et nytt i dag..

Hvor langt på vei: 37+3 uker.

Dager igjen: Nå er det faktisk bare 20 dager igjen! Det begynner virkelig å nærme seg slutten.

Babyens størrelse: Denne uken er babyen ca 48cm lang fra hodet til føttene og veier ca mellom 3 - 3,17 kg.

Aktivitet i magen: Ei aktiv lita frøken som beveger seg mye hver eneste dag. Jeg merker at det begynner å bli trangt der inne for bevegelsene er kraftige og synes godt utenpå magen.

Cravings: Sjokolademelk og hvit sjokolade

Formen min: Den er ikke så mye å skryte av for tiden.. Jeg er SLITEN og har lite overskudd. Passer på å slappe av mest mulig når Sander er i barnehagen, men fra neste uke har han ferie så da blir det vel fult kjør!

Vektøkning: Jeg har totalt gått opp 9,5 kg. Det er faktisk en halv kilo mer enn det jeg gikk opp totalt i forrige svangerskap.

Neste kontroll: Skal på kontroll hos jordmor den 8. aug.

Tanker om fødselen: Gruer og gleder meg på samme tid. Håper jeg får en bedre opplevelse enn forrige gang.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Nå har Alice & Fox kommet med en splitter ny vegghylle, se så fin! Ikke bare er den perfekt på barnerommet, men den passer jo like fint på stua eller på kontoret. Den er stilren og finnes i fargene hvit eller grå. Og ikke nok med det, men nå ha Jollyroom dumpet prisen på denne hyllen. Så er du rask kan du sikre deg nyheten til tilbudspris!

De fine luftballongene finner du også hos Jollyroom, samt flere av produktene i hyllen. Ballongene er nydelige for seg selv eller du kan plassere et lite batterilys i dem. Eller kanskje en liten bamse? De har også en krok i toppen som gjør at de kan henges opp. Ballongene er av merket Alice & Fox og finnes i 4 forskjellige farger.

// Sponsede produkter
#jollyroom #reklame

Likes

Comments

I dag har jeg vært på min siste kontroll på sykehuset før fødselen. Dette var en kontroll jeg selv hadde ønske om slik at de kunne måle henne og se at alt var som det skulle. Jeg har jo ikke lagt på meg all verden, så da synes jeg det er greit å sjekke at den lille mageboeren har fått den næringen hun skal. Og det hadde hun! Hun lå faktisk litt over gjennomsnittet i forhold til målene. Jeg var også så heldig at jeg fikk med meg 2 stk 3D bilder av den lille snuppa. Det ble ikke de beste bildene siden hun hadde navlesnora foran ansiktet, men jeg ser at hun har noen felles trekk med storebror

Likes

Comments

Jeg har flere ganger fått høre "åå, så fin gravid du er" og "så søt en liten mage". Jo takk for det, men selv føler jeg meg helt sprengt! Den siste tiden har alt bare vært slitsomt. Det er tydelig at det begynner å bli trangt i magen og hun klemmer seg oppover og strekker på seg hele tiden. Og hva fører det til? Jo, tung pust, ømme ribbein, halsbrann(!!), dårlig nattesøvn og et konstant trykk på blæra! I tillegg sliter jeg jo med bekkenet og ryggen. Så denne gravidgløden har ikke jeg sett noe til...?

Jeg har hele tiden gruet meg til fødselen og gjør det forsåvidt enda. Men jeg kjenner også på følelsen av at det skal bli så sinnsykt DEILIG å få tilbake kroppen sin nå. Jeg kan ikke huske at det var så ille forrige gang jeg gikk gravid, men det har jeg sikkert fortrengt eller noe.. Det er ikke lenge igjen nå, så da kan hun jammen krype seg litt sammen den siste tiden og være snill med mammaen sin. Lille urokråke!

Likes

Comments

Som dere vet så elsker jeg barneromsinteriør og synes det er utrolig gøy med nye ting til barnerommet. Siste nytt er en nydelig kanin veggdekorasjon fra Minitude og en stilig lenestol fra Alice & Fox, begge deler fra Jollyroom. Jeg synes virkelig kosekroken ble komplett med disse produktene, de passet helt perfekt på barnerommet

Vi fikk også tilsendt dette fine leketeltet av merket Cloudberry Castle. Teltet er formet som et slott og passer like godt på barnerommet som ute i hagen. Men siden det ikke er igjen så mye gulvplass på rommet til Sander, så bruker vi det utendørs. Teltet har sammenleggbare stenger og er lett og montere opp og ned. Det leveres også i en praktisk oppbevaringspose som gjør det enkelt å ta det med seg på tur. Teltet falt virkelig i smak hos Sander og jeg tror han kommer til å kose seg med det i sommer. Du finner dette og mange andre fine leketelt hos Jollyroom.

// Sponsede produkter
#jollyroom #reklame

Likes

Comments

- ♥ - ♥ - ♥ -Svangerskapet denne uken
- ♥ - ♥ - ♥ -

Hvor langt på vei: 36+1 uker.

Dager igjen: Bare 29 dager igjen. Tenk at det er under 1 mnd igjen til termin, håper det går fort!

Babyens størrelse: Denne uken er babyen ca 46cm lang fra hodet til føttene og veier mellom 2,79 - 2,97 kg.

Aktivitet i magen: Hodet har ikke festet seg og det er ikke sikkert at det kommer til å gjøre det før helt på slutten. Siden hodet ikke er festet så har hun fortsatt muligheten til å snu seg frem og tilbake, noe hun gjør MYE! Det virker som om hun liker å strekke på beina, for plutselig så tyter det ut på siden. Ikke alltid like behagelig kan man si..

Cravings: Sjokolademelk IGJEN...

Formen min: Stiv i ryggen og vondt i bekkenet. Har også kjent mye strålinger ned i lårene denne uka. Det kjenner ut som påbegynnende kramper som plutselig slipper taket igjen. Skikkelig ubehagelig å få det når jeg står oppreist.

Vektøkning: Denne vekta blir jeg ikke helt klok på.. Jeg har egentlig gått opp totalt 7,5 kg, men i følge vekta har jeg gått ned igjen 0,5 kg. Kan ikke skjønne at det stemmer...?

Neste kontroll: Skal på kontroll på sykehuset den 21. juli og inn igjen hos jordmor den 8. aug.

Tanker om fødselen: Jeg gleder meg til å få ut denne turneren som bor i magen, det skal bli så deilig! Jeg merker at jeg begynner å bli skikkelig lei nå.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

Nå er det bare 1 mnd igjen til termin og ting begynner å komme på plass. Jeg vil slippe å begynne med så mye når vi kommer hjem igjen fra sykehuset og har derfor gjort klart alt i god tid. Og man vet jo aldri om hun bestemmer seg for å komme tidligere.

Fødebagene, både min og babyen sin er ferdigpakket og står klare til avreise. Jeg mangler bare å slenge oppi toalettmappa, men det tar jeg i siste liten. Den står klar på badet med alt jeg trenger, men jeg bruker det hver dag så jeg kan ikke pakke det vekk riktig enda.

Bilstolen + base er lagt i bilen. Det ligger foreløpig bare i bagasjerommet, slik at vi har et ledig sete frem til vi må montere det. Men nå er det i alle fall med i bilen, sånn i tilfelle det skulle skje noe.

Tripp trapp stolen monterte jeg for en god stund siden, men nå er også newborn setet på plass. Jeg har også heklet et lite rosa hjerte og festet på lekebøylen som følger med.

Vogna står klar til bruk. Den fine vognposen fra risarosa har fått plass i vogna og den heklede vognpynten er festet på. Jeg har også fått kjøpt både myggnett og regntrekk, så nå er vi klar for trilleturer.

Den fine moseskurven med gyngestativ har fått plass i stua. Og oppi her har jeg plassert den hjemmestrikkede posen jeg ble ferdig med for en stund siden.

Dyne og sengesett er vasket og jeg har lagt på senga. Denne står klar på soverommet vårt.

Alle klær er vasket, brettet og lagt i stellekommoden. Jeg har også fått vasket badebalja som hører til stellekommoden, så nå er den klar til bruk.

Har stående både vippestol, babygym og lekematte, men ikke satt det frem enda. Dette er ikke noe som haster, så det stresser jeg ikke med. Har også igjen noe småtterier som jeg tar litt senere, slik som koking av smokker osv. Jeg føler i alle fall at det meste er på plass og at vi er klare for å få en ny baby i hus.

Likes

Comments

Å finne et jentenavn som vi begge likte var enklere sagt enn gjort. Det finnes jo et hav av fine navn, så slik sett burde det ikke vært noe problem, men jo da! De navnene jeg likte, likte ikke han og omvendt. Vi har snakket om mulige navn i flere mnd, men til slutt satt vi igjen med bare noen få navn å velge mellom. Så nå tror vi faktisk at vi har funnet et navn som vi begge liker og som kan passe til vår kommende datter. Vi kommer nok ikke til å bestemme oss 100% før vi har sett henne, men vi håper og tror at navet vil passe. Vi ønsker å holde det hemmelig frem til den lille prinsessa melder sin ankomst

Likes

Comments

Vi har vært så heldige å få tilsendt dette fine piknikbordet fra Jollyroom.
Alle barn elsker vel sand og vann? Og da passer dette bordet helt perfekt! Det har to avtagbare bordplater og under gjemmer det seg to beholdere som man kan fylle med sand eller vann. Og når leken er ferdig kan du enkelt legge på igjen bordplatene og du har et piknikbord hvor barna kan ta en liten matpause.

Vi fylte de to beholderne med vann og Sander koste seg med å kjøre båt i de to beholderne. Han kunne sikkert sittet der hele dagen og bare plasket. Tenk å ha det så gøy bare med litt vann! Nå håper vi på mange fine sommerdager fremover slik at vi kan leke oss og plaske enda litt mer!

Piknikbordet er av merket Woodlii og kan akkurat nå kjøpes til tilbudsprisen 669,- (før 1259,-). Du finner dette bordet og mange andre fine utemøbler til barn hos Jollyroom.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Likes

Comments

Pinepeak Balance Sparkesykkel

Sander er i lykkerus! Han har nemlig vært så heldig å få tilsendt denne kule Pinepeak Balance sparkesykkelen fra Jollyroom. Helt siden jeg fortalte at han skulle få sparkesykkel har han gått rundt og snakket om den. Gleden var derfor enorm da han kom hjem fra barnehagen og fikk se den splitter nye sparkesykkelen som sto på stuegulvet.

Sparkesykkelen har to framhjul, noe som gjør den stabil og god å kjøre for små tøffinger. Man svinger enkelt ved å legge trykk på den siden man vil svinge til, noe som hindrer styret i å snu på seg slik at barnet kan falle. Styret kan også justeres i høyden slik at det passer høyden på barnet. Og ikke nok med det.. Men inni hjulene skjuler det seg LED-lys som blinker når man kjører!

Sparkesykkelen er av merket Pinepeak og kommer i fargene rosa, blå eller oransje. Sander fikk selv velge hvilken farge han ville ha og var fast bestemt på at han skulle ha den oransje. Og foresten.. Akkurat nå er den nedsatt fra 739,- til bare 399,-, så her kan du gjøre et godt kjøp! Du finner denne og mange andre kule sparkesykler hos Jollyroom.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Likes

Comments