UKENS HENDELSER
Min uke: Denne uka har gått så utrolig fort! Jeg har vel egentlig rukket å få gjort noen verdens ting, haha! Jeg har jo jobbet en del denne uka, så da går jo dagene fort. I går var vi i 40års lag til min tante. En utrolig koselig og morsom kveld selv om jeg ikke kunne være med å skåle denne gangen.
Sander sin uke: Sander har vært i barnehagen igjen etter en uke med påskeferie. Første dagen etter ferien var han ikke så ivrig på at jeg skulle dra, men det gikk heldigvis fort over. I helga har han overnattet hos besteforeldrene sine siden jeg og samboeren har vært i 40års lag. Der trives han godt og koser seg!

UKENS INNKJØP
Jeg har omsider funnet meg en fin kjole jeg kan bruke på 17.mai. Det er en omslagskjole med snor i livet som passet perfekt til den gravide magen, men som også fint kan brukes når magen er borte. Denne kjøpte jeg hos Cubus.
Vi har også fått tilsendt en sponsorpakke med regnklær til Sander denne uka. Det kan du lese mer om her.

UKENS STRIKKEPROSJEKT
Denne uken har jeg begynt å strikke på en rosa romper med fletter til lillesøster i magen. Jeg strikket den samme romperen til Sander da han var baby, og denne brukte han på 6mnd fotografering. Planen er at jeg skal få tatt bilder av lillesøster i samme antrekk når hun fyller 6mnd. Bildet er tatt av flinke Elsa Gabo.

UKENS INSTAGRAM
Du finner meg på instagram under navnet @Christal19 eller ved å klikke her.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

- ♥ - ♥ - ♥ -Svangerskapet denne uken
- ♥ - ♥ - ♥ -

Hvor langt på vei: 24+1 uker.

Dager igjen: Det er 113 dager igjen av svangerskapet.

Babyens størrelse: Denne uken er babyen ca 30cm lang fra hodet til føttene og veier mellom 680-790 gram.

Aktivitet i magen: Jeg kjenner bevegelse hver dag, flere ganger om dagen. Men denne uka har hun nok snudd mer på seg enn hun har sparket, for bevegelsene er ikke like kraftige.

Cravings: Sjokolademelk!

Formen min: Jeg sliter fortsatt en del med halsbrann på kveldstid, men så lenge det kun er på kveldstid så er det overkommelig. Har også hatt litt smerter nederst i ryggen på høyre side, men dette er nok pga at jeg har tråkket mye frem og tilbake på jobb de siste dagene. Får håpe det går fort over.

Vektøkning: Jeg har gått opp totalt 4 kilo i løpet av svangerskapet, hvor 2 av dem har kommet bare de siste to ukene. Håper jeg ikke skal gå opp 1 kilo hver uke fremover, for da kan det bli heftig mot slutten, haha!

Neste kontroll: Skal til jordmor igjen på kontroll den 16.mai.

Tanker om fødselen: Denne uken har jeg faktisk ikke ofret en tanke på fødselen, og godt er det.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

Vi har vært så heldige å få tilsendt dette flotte settet med regnklær fra Jollyroom. Helt perfekt for våte vårdager både hjemme og i barnehagen. Buksen har trykknapper i siden som gjør at du kan justere buksens passform, samt justerbare seler i strikk. Jakken lukkes med glidelås og har en avtagbar hette som festes med trykknapper. Begge delene har fine refleksdetaljer som gjør barnet godt synlig når det begynner å bli mørkt ute. Settet har også en vannsøyle på 8000 mm.

Jeg ser at settet fortsatt er litt for stort til Sander, men siden det er såpass mykt og godt å bevege seg i så er ikke det noe problem. Da har har jo regnklær som han kan bruke neste år også.

Du finner dette flotte regnsettet i pastellfargene grønn, rosa og gul samt mange andre flotte barneklær hos Jollyroom. Regnsettene er også på tilbud for øyeblikket, så her kan du virkelig gjøre et godt kjøp.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Likes

Comments

Contains affiliate links

Denne sommeren kommer jeg til å gå høygravid og jeg har ikke noen verdens ting å ha på meg. Jeg skal vel alltids få på meg en eller annen kjedelig singlet, men det kan jo være koselig å pynte seg litt på sommeren også. Har tittet litt på nettet og funnet noen fine sommerklær som passer for gravide mager. Har også bestilt meg to lange kjoler som jeg tror kommer til å bli mye brukt denne sommeren

Innlegget inneholder annonselenker

Likes

Comments

Jeg er egentlig veldig fornøyd med hvordan rommet til Sander ser ut, men allikevel så klør jeg i fingrene etter å gjøre forandringer! Den lyseblå veggen er absolutt en favoritt, så jeg vurderer å skråmale halve veggen bak lekekjøkkenet også. Synes det er så utrolig stilig når bare halve veggen er malt! Ellers så er jo den andre siden av rommet ganske fargeløs, så kanskje jeg skulle gjort noe der også...?

Barnerommet

Jeg har også tenkt tanken på å bytte ut senga han har nå med en hjemmelaget husseng som står rett på gulvet. Synes disse sengene er så utrolig kule og dekorative. Ikke bare det, men da har han jo også en kosekrok i senga hvor han kan leke seg på dagtid. Hva tror dere om det? Jeg er jo veldig glad i den senga han har nå, så om det blir ny seng på Sander så arver nok lillesøster denne her.

Inspiasjon til husseng

// Bildene er hentet fra Pinterest //

Likes

Comments

- ♥ - ♥ - ♥ -Svangerskapet denne uken
- ♥ - ♥ - ♥ -

Hvor langt på vei: 23+3 uker.

Dager igjen: Jeg har 118 dager igjen av svangerskapet.

Babyens størrelse: Denne uken er babyen ca 28cm lang fra hodet til føttene og veier mellom 565-665 gram.

Aktivitet i magen: Ikke en dag uten fest i magen! Jeg kjenner bevegelser flere ganger om dagen og det kan gjerne vare en stund hver gang. For det meste er det bare svake og ikke ubehagelige bevegelser, men til tider kan jeg få et skikkelig spark i siden. Kanskje en fremtidig fotballspiller? Haha, da blir nok pappaen i huset fornøyd.

Cravings: Mini tomater! Sånne søte små som har vært med på priskrigen hos kiwi i påska. Nam nam!

Formen min: Denne uka har jeg slitt en del med halsbrann på kveldstid. Har funnet ut at det hjelper med yoghurt og melk, så da kjører jeg på med det før jeg legger meg om kvelden.

Vektøkning: Jeg har gått opp totalt 3 kg i svangerskapet.

Neste kontroll: Skal til jordmor igjen på kontroll den 16.mai.

Tanker om fødselen: Kom uheldigvis over en fødsel på TV her om dagen og kjente meg over hode ikke klar for dette! Har heldigvis 4 mnd igjen å manne meg opp på.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

UKENS HENDELSER
Min uke: Denna uka har gått i jobbing og påskekos. Vi har stort sett bare slappa av hjemme når jeg har hatt fri, men på fredag tok vi turen på hytta til bestemor og bestefar. Det var et helt fantastisk vær med sol og skyfri himmel den dagen, skikkelig påskestemning! Godt med en uke hvor både Sander og samboeren er hjemme og vi bare kan kose oss sammen.
Sander sin uke: Denne uka har Sander hatt påskefri fra barnehagen og bare kosa seg hjemme. Vi merker at han har mye mer energi og har også våknet mye tidligere enn han pleier. Vi har jo prøvd å aktivisere han ute med både sykling og trampoline, men han får nok rast mere fra seg i barnehagen. Det virker uansett som om han har kosa seg både hjemme og på hytta denne uka, men det blir nok stas å leke med barna i barnehagen igjen.

UKENS INNKJØP
Ingen spesielle innkjøp denne uken, annet enn at jeg har bestilt litt garn på nettet. Men jeg har jo skrevet et innlegg om den utrolig fine sponsorpakken vi fikk tilsendt forrige uke. Den kan du lese mer om her.

UKENS STRIKKEPROSJEKT
Denne uken har jeg prioritert å strikke på babyposen jeg har drevet med siden slutten av november. Det er et veldig ensformig og kjedelig prosjekt som har ligget mye på vent mellom alle de andre strikkeprosjektene mine. Men nå har jeg faktisk fått strikket en god del på den, så kanskje jeg ser slutten snart...

UKENS INSTAGRAM
Du finner meg på instagram under navnet @Christal19 eller ved å klikke her.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

God morgen!
Her snør det i dag og for øyeblikket er det ingenting som minner om vår. Jeg håper det hvite laget som dekker plenen forsvinner igjen ganske fort, for nå er vi lei av vinteren. Her i huset har vi en nydusjet og strålende fornøyd gutt som nettopp har fått sitt aller første påskeegg! Jeg har kjøpt et Mummi egg i aluminium som vi kan fylle opp igjen flere ganger i løpet av påska. Vi fyller det ikke så fult hver gang, siden han sluker alt han kommer over av godsaker! Haha.. Så da kan det være greit å fordele det litt. Påskeegget er åpnet og påsken er offisielt i gang for vår del. GOD PÅSKE!

Likes

Comments

Da var to travle dager på jobb over og jeg er veldig klar for å slappe av med fri et par dager. På fredag er planen å reise en liten tur på hytta og ellers blir det nok bare avslapping her hjemme. Sander har jo fri fra barnehagen denne uka også, så det er deilig å bare være hjemme sammen med guttene mine

God påske!

Likes

Comments

Moweo Future AIR kombivogn

En stk overlykkelig mamma her ja! Jeg har lenge tenkt at vi skulle hatt oss en ny vogn som er enkel å ta med seg i bilen når vi skal ut på tur, siden den vi har tar stor plass selv om den er sammenslått. Ikke nok med det, men den har også plasthjul, noe som er helt forferdelig å trille med på grus. Men nå har vi har vært så heldige å få teste den splitter nye 2017 modellen Moweo Future AIR fra Jollyroom og vi er så fornøyde!

Denne stilrene kombivogna har en kombinert sitte- og liggedel som gjør at vogna kan brukes fra barnet er nyfødt og opp til ca 3 år. Når du bruker den som liggedel ser den ut som en bag og er helt flat, mens sittedelen er mer oppreist og kan justeres i fire ulike stillinger. Den er også utstyrt med et 5-punktbelte som holder barnet på plass i vogna. Og det beste av alt, den har lufthjul. Noe som gjør at den egner seg like godt på grus som på asfalt.

Førsteinntrykket av vogna var helt topp og jeg ble positivt overrasket over hvor lett den var å montere. Barnet sitter høyt i vogna og har god oversikt. Både sittedelen og håndtaket kan snus slik at barnet kan sitte både forovervendt og bakovervendt etter eget ønske. På grunn av de roterbare fremhjulene er vogna god å trille og den svinger lett på alle underlag. Fremhjulene kan enkelt låses i rett posisjon ved å dytte opp en bryter rett over hjulene. Vogna er også utstyrt med 2 stk varekurver og begge har lokk. Det er jo helt genialt! Da slipper man å bekymre seg for at noe skal falle ut.

Da jeg skulle låse hjulene på vogna ble jeg sjokkert, for det var jo ikke bremser på bakhjulene. Jeg åpnet bruksanvisningen og fant fort ut at denne bremsen er plassert på håndtaket. Her vrir du bare på et lite hjul og bakhjulene på vogna låses slik at den ikke kan trille. For å åpne bremsen igjen trykker man bare på knappen i midten av hjulet.

- Håndtaket justeres enkelt opp og ned ved å klemme inn knappen som sitter midt på håndtaket.
- Sittedelen justeres ved å klemme inn knappen bak på kalesjen.
- Ryggen justeres ved å vri på hjulet som sitter bak på ryggen, nedenfor kalesjen.

Vogna slår man veldig enkelt sammen ved å ta av sittedelen og dra i et håndtak på understellet. Understellet tok overraskende liten plass sammenslått, men sittedelen er litt større. Den tar uansett mye mindre plass enn den forrige vogna, så vi er veldig fornøyde og kan absolutt anbefale denne vogna videre. Og foresten, akkurat nå er vogna nedsatt fra 5995,- til kun 3995,-, så her kan du virkelig gjøre et godt vognkjøp!

Nordlys Light vognpose

Vår og sommer står for tur og det er på tide å legge vekk den varme lammeskinnsposen og finne frem en tynnere vognpose. Da er den nye vognposen fra Nordlys helt perfekt! Dette er en sommervognpose som beskytter barnet mot vær og vind uten å bli for varm. Yttertrekket på posen er både både vind- og vanntett og egner seg godt nå om våren. Det er en lett og myk pose som kommer i 2 str og 3 nydelige pastellfarger, pluss fargen sort. Hos Jollyroom finner du vognposer som passer til alle årstider, og akkurat nå er mange av posene på tilbud. Løp og kjøp!

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Likes

Comments