Høsten er så fin med alle de nydelige fargene ute. Jeg kledde opp mine to fine gullunger i matchende antrekk og tekte jeg skulle knipse noen høstbilder av dem, men det er enklere sagt enn gjort. "Ta bort lillesøster" var det jeg fikk høre under hele fotograferingen. Sander er veldig glad i Sofie og vil gjerne kose med henne, men akkurat det å ha henne på fanget liker han ikke noe særlig. Bildene ble ikke perfekte, men motivene er alltid perfekt uansett

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Med den nye Snuza Pico pustealarmen fra Jollyroom kan du enkelt overvåke babyens pustebevegelser, posisjon og temperatur. All informasjon overføres dirkete fra den lille brikken og over til en app på din telefon ved hjelp av Bluetooth, så nå kan du ha full oversikt over den dyrebare lille babyen din.

Snuza Pico Pustealarm

Sånn virker Snuza Pico pustealarm
Du starter med å laste ned den tilhørende appen "Snuza" på din mobil. Deretter lager man seg en brukerkonto hvor man registrerer brikkens serienummer. På denne måten vil brikken og appen "snakke" sammen, men husk å aktivere Bluetooth først. Du kan også legge inn både navn og bildet av babyen i din profil.
Fest den lille snuza brikken fast i babyens bleie. Du bestemmer selv om du vil feste den på siden eller midt på magen, men husk at den må være i god kontakt med huden. Henger den for slapt vil den ikke kunne lese av bevegelsene riktig. Slå deretter på brikken, åpne opp appen på telefonen og koble enhetene sammen.

Når du har åpnet appen kan du skrive inn hvor på bleien du har festet brikken, f.eks "tummy" og på denne måten kan du også overvåke babyens posisjon og om han/hun snur seg. I appen vises det da både pustebevegelser, posisjon og temperatur.

Når babyen ikke har pustet på 15 sekunder vibrerer brikken for å få babyen til å reagere, om det ikke har blitt registrert pustebevegelser i løpet av 20 sekunder så piper alarmen. Her har jeg fjernet brikken fra bleien for å vise dere hvordan det det ser ut i appen når alarmen utløses.

For å være ærlig så var jeg litt skeptisk til hvordan denne lille brikken virket, men jeg be positivt overrasket. Jeg prøvde å legge Sofie på siden for å se om den faktisk registrerte at jeg hadde snudd henne. Og jada, brikken registrerte det og det kom opp i appen at hun hadde snudd seg over på venstre side. Så min erfaring er at Snuza Pico pustealarm har nøyaktige registreringer og du kan dermed føle deg trygg når du bruker den. Du finner den på tilbud hos Jollyroom.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Likes

Comments

Moweo Moon

En reiseseng er veldig praktisk når man skal ut på tur med små barn, eller når barnet f.eks skal overnatte hos besteforeldre eller andre i familien. Vi har ikke en reiseseng selv og har alltid lånt en når vi har vært på tur, men nå har vi vært så heldige å få tilsendt den splitter nye reisesenga Moweo Moon fra Jollyroom.

Moweo Moon er en superpraktisk og fin reiseseng som finnes i fargene sort, grå og rosa. Den leveres også med spedbarnsinnlegg slik at senga kan brukes fra starten av. Når barnet blir større kan man enkelt bare fjerne spedbarnsinnlegget og bruke den som en vanlig reiseseng.

Spedbarnsinnlegget festes enkelt ved hjelp av plastikkroker som hektes på kanten av senga. Deretter knepper man bare fast trekket i hjørnene på senga og legger oppi puta som babyen skal ligge på. Veldig enkelt og greit!

Sengen er utrolig enkel å både slå opp og klappe sammen igjen. Den tar også overraskende liten plass når den er sammenslått, da måler den bare 22 x 60 x 58 cm. Den leveres i en praktisk veske med bærehåndtak slik at den er enkel å ta med seg på tur.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Likes

Comments

Det er flere som har lurt på hvordan Sander har taklet det å bli storebror og plutselig skulle dele oppmerksomheten, så jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om det.

De første dagene etter vi kom hjem fra sykehuset var han litt usikker og trakk seg unna meg og Sofie. Dette var selvfølgelig akkurat samtidig som barnehagestart og det var flere nye barn i barnehagen, så det ble nok kanskje litt mange forandringer på samme tid. Men etter hvert som dagene gikk så skjønte han nok at Sofie ikke krevde så mye oppmerksomhet siden hun sov store deler av dagen. Derfor har han fortsatt fått alenetid med mammaen sin, noe som jeg synes er veldig viktig. Han har også blitt mye mer interessert i å hjelpe til med å stelle Sofie og følger nøye med hver morgen når jeg skal skifte bleie og kle på henne. Og når hun skriker er han veldig ivrig etter å putte i henne smokken og stryker henne forsiktig på kinnet. Flinke gode gutten min

Det å bli storebror var nok en stor forandring i hverdagen for Sander, men det går bedre og bedre for hver dag som går og han viser mye omsorg for lillesøstera si. Han skjønner at når Sofie skal ha mat så må han vente, og når hun sover så er mamma ledig. Han har jo selvfølgelig pappaen sin som kan være med han å leke, men det er koselig å se at han vil ha med seg meg også og at han ikke bare skyver meg unna på grunn av den nye lille "inntrengeren" i huset. Så alt i alt synes jeg at han har taklet storebrorrollen veldig bra og jeg er veldig stolt over den lille (store) gutten min

Bildet er tatt av Elsa Gabo

Likes

Comments

Beemoo Safe lekegrind

En lekegrind kan være både praktisk og smart, spesielt når den har flere bruksområder. Den nye Beemoo Safe lekegrinden vår fra Jollyroom kan nemlig brukes som både lekegrind, romdeler og som ovn/peisgrind. En genial sak når man har små barn i hus!

Lekegrinden består av 6 deler, hvor en av dem har en dør og hver av delene er 61 cm brede. Det følger også med en formtilpasset lekematte som gjør bunnen myk og behagelig å leke på. Et perfekt sted å plassere barnet når du f.eks skal lage middag eller gjøre husarbeid.

Nå er jo ikke Sofie så stor at hun klarer å forflytte seg selv enda, men om man f.eks har en hund i huset så kan lekegrinden være veldig praktisk å bruke allerede når babyen er så liten.

Døren på lekegrinden åpnes enkelt ved å skyve tappen i pilens retning samtidig som døren løftes litt opp. Veldig enkel å åpne for en voksen, men vanskelig for et barn. Ved å åpne opp lekegrinden i ene skjøten kan du bruke den som en romdeler eller som en ovn/peisgrind. Det følger også med veggfester slik at grinden kan festes fast i veggen og dermed står stødig.

Du finner både Beemoo Safe og mange andre praktiske lekegrinder og sikkerhetsgrinder hos Jollyroom.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Likes

Comments

Dåpsdatoen er satt og jeg er i full gang med planleggingen allerede. Pinterest er stappfull med masse nydelig inspirasjon og jeg får mange gode tips og idèer til dåpen. Jeg elsker jo å være kreativ, så å pynte og dekorere til dåpen skal bli så gøy!

Likes

Comments

Da Sander var baby synes jeg det var utrolig praktisk å bare kunne putte han i en bæresele og henge han på magen, men bæreselen vi hadde da han var baby ble plutselig sporløst forsvunnet... Derfor er jeg utrolig glad for at jeg fikk tilsendt denne fine Beemoo Carry Comfort bæreselen fra Jollyroom.

Beemoo Carry Comfort er en behagelig og lett anvendelig bæresele som kan festes på både magen og ryggen. Når babyen er liten er den fin å ha på magen, så kan man enkelt snu den og bruke den på ryggen når barnet blir større. Helt perfekt om man f.eks skal ut på handletur og ikke orker å ta med seg vogn.

Bæreselen er utstyrt med godt vatterte skulderstropper og magebelte som gjør den veldig behagelig å ha på. Den har også gode justeringsmuligheter både rundt deg og barnet slik at den kan tilpasses deres fasong.

Nå er ikke Sofie så veldig gammel enda og er dermed litt for liten for bæreselen. Men om noen mnd kommer denne til å bli MYE brukt når vi skal ut på farten. Jeg har testet den litt hjemme, men hun er såpass liten enda at hun synker litt for langt ned. Men den virker helt fantastisk god og jeg gleder meg til å ta den ordentlig i bruk!

Du finner Beemoo Carry Comfort og mange andre fine og praktiske bæreseler hos Jollyroom. Mange av dem, inkludert Beemoo Carry Comfort er på tilbud for øyeblikket, så her kan du gjøre et godt kjøp!

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Likes

Comments

Jeg har hatt en del stellevesker i løpet av de siste 2,5 årene og jeg har vært misfornøyd med flere av dem. Nå har jeg vært så heldig å få tilsendt denne nydelige Skip Hop stelleveska fra Jollyroom og jeg er super fornøyd. Ikke bare ser den helt fantastisk ut, men den var også utrolig praktisk! Den har flere rom, en lomme med glidelås og det følger med en sammenleggbar stellematte. Og siden den har et såpass fint utseende kan den like fint brukes som en hverdagsveske.

Den har også to praktiske reimer på hver side som gjør at den enkelt kan festes på vogna. Dermed har du full oversikt over hva som ligger i stelleveska og kan enkelt ta ut det du trenger når du er ute og triller. Jeg er kjempefornøyd og har endelig funnet en stelleveske jeg liker!

Du finner mange fine og praktiske stellevesker hos Jollyroom.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Likes

Comments

Jeg har vært avhengig av en almanakk helt siden jeg gikk på skolen. Her skriver jeg ned alt av avtaler, ting som foregår i barnehagen, jobbing og andre ting jeg må huske på. Nå blir det jo ikke noe jobbing å skrive ned fremover, men heller kontroller på helsestasjonen og andre avtaler. Og nå som ammetåka virkelig har tatt meg med storm, så er en slik almanakk redningen i en hektisk hverdag som tobarnsmor.

De tidligere almanakkene mine har hatt veldig enkle design med kun et bilde, navn og årstall på fremsiden. Men denne gangen laget jeg en diamant collage i Photoshop som jeg fylte med bilder av mine to gull Jeg ble veldig fornøyd med det nye designet og kommer nok til å lage lignende fremsider på mine neste almanakker også.

Vil du bestille en egendesignet almanakk? Klikk deg inn hos personligalmanakk.no.

Bilder av min tidligere almanakk

// Sponset produkt

Likes

Comments