Tenk at prinsessa mi er hele 5 mnd i dag. Du vokser og smiler hver eneste dag, min lille solstråle ♥

De fine klærne hun har på seg finner du hos KappAhl ♥ #spons #reklame

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

På fredag fylte Sander 3 år og i dag har vi feiret med familieselskap. Nå begynner han å bli så stor at jeg tenkte det hadde vært stas med en litt kul kake i steden for bare en helt enkel sjokoladekake med strø. Jeg gikk til slutt for temaet byggeplass og ble i grunnen ganske fornøyd med resultatet. Så enkelt, men samtidig så utrolig kult! Sander ble i alle fall veldig glad for kaka si.

Inspirasjon hentet fra Pinterest

Likes

Comments

I dag var det endelig tid for ny hoftesjekk med Sofie. Jeg har ventet på denne dagen siden forrige kontroll og har vært så utrolig spent på resultatet. Forrige gang vi var på kontroll (20.nov) fikk vi beskjed om at den høyre hofta var frisk, men at det gjensto litt behandling på venstre side. Jeg hadde derfor store forhåpninger for denne dagen og tenkte at nå skulle hun endelig få slippe den dumme puta. Men neida! Hun lå heeelt i grenseland til å friskmeldes og måtte desverre behandles med pute i 4 uker til. Typisk! Hun har nå brukt pute i 15 uker og jeg kjenner jeg er skikkelig lei av hele greia. La de siste 4 ukene gå fort! For neste gang MÅ hun bare være frisk! Lille putekrigeren ♥

Du kan lese flere innlegg som omhandler putebehandlingen ved å klikke på linkene under.

"Verden raste sammen" - klikk her
"Pimp my pillow" - klikk her
"Hvordan puta har endret hverdagen" - klikk her
"Ny hoftesjekk av Sofie" - klikk her
"Ny pute, ny hverdag" - klikk her

Likes

Comments

Rett før jul mottok vi denne nydelige dukka fra Minikids. Den er egentlig tiltenkt Sofie, men siden hun er så liten enda så er det Sander som har lekt med den frem til nå. Han synes det er gøy å kle av og "skifte bleie" på dukka, akkurat slik som jeg gjør med Sofie. Superstas å gjøre det samme som mamma.

Så langt i år har jeg strikket 2 nye plagg til dukka, en kjole og ei lue. Jeg skjønner hvorfor folk synes det er gøy med dukkestrikk. Små søte plagg som er raske å strikke. Og det beste av alt, de vokser jo ikke ut av klærne sine! Så dukkestrikk blir det nok mye mer av fremover, så får nok dukka en hel garderobe til Sofie blir så stor at hun kan leke med den. Haha!

Kjolen heter "dukkens volangkjole" og kan kjøpes her. Lua er fra "paelas miniklassikere 2" og kan kjøpes her. Jeg har brukt garnet drops merino extra fine i farge nr 16. Lua skal etter hvert også få en dusk i fuskepels

Det er ikke bare klærne som er søte, men dukka i seg selv er jo helt nydelig Med et vakkert ansikt, samt detaljerte fingrer og tær så ser jo dukka nesten ekte ut! Den vi har heter ASI Leo (Leonora) og kan blant annet kjøpes hos Minikids.

Likes

Comments

Den første julen med 2 barn har vært helt fantastisk. En vellykket julefeiring og masse koselig familietid Romjulen har desverre bydd på sykdom for lille Sofie, men jeg håper hun drar seg til igjen snart. Jeg har hatt en fin jul, men jeg kjenner at jeg snart er klar for å hive den ut og starte på en nytt år med blanke ark!


2017 er snart forbi, og den beste opplevelsen fra året som har gått må være at jeg ble mamma igjen. Nå har jeg to perfekte små gullunger og familien er komplett. Det har vært et bra år for min del, men vi har masse å se frem til i 2018 også.

Godt nytt år!

Likes

Comments

I samarbeid med Jollyroom har vi vært så heldige å få tilsendt denne fine JLY lekegrinden.

Endelig kom Sofie seg litt opp fra gulvet og det virker som om hun trives mye bedre i lekegrinda. Nå slipper hun å kjenne den kalde trekken langs gulvet hver gang ytterdøra åpnes. Lekegrinda kan justeres i 3 ulike høyder og for øyeblikket har vi festet den på den øverste høyden. Etter hvert som hun vokser og begynner å sette seg opp, kan man enkelt senke bunnen.

Jeg er også utrolig fornøyd med fargen Lekegrinden har tidligere blitt solgt kun i fargen hvit, men nå har JLY kommet med produkter i denne nydelige gråfargen. Den kan også kjøpes med hjul om man ønsker det.

Alle produktene fra JLY finner du hos Jollyroom.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Likes

Comments

I samarbeid med Jollyroom har vi vært så heldige å få lov til å teste bæreselen Babybjørn One. Dette er en ergonomisk og hoftevennlig bæresele fra Babybjørn som kommer i flere nydelige farger. Med denne selen får babyen riktig posisjon på hofter og ben, noe som passer Sofie helt perfekt med tanke på hoftedysplasien hennes.

Dette er en behagelig bæresele med vatterte skulderbånd og et avlastende midjebelte. Den kan justeres slik at den passer både deg og barnet perfekt. Selen kan brukes fra fødselen (min 3,5 kg) uten spedbarnsinnlegg og opp til ca 3 års alder (max 15 kg). Fra fødselen bæres babyen på magen og fra ca 1 års alder kan man også bære barnet på ryggen. Den har også en praktisk hodestøtte som man enkelt kan brette ned om man ønsker det.

Bæreselen åpnes og lukkes enkelt ved hjelp av 4 spenner, 2 på hver side og 2 over skuldrene på babyen. Inne i bæreselen henger det også fast en lapp som viser hvordan den skal brukes. På denne måten har du alltid med deg bruksanvisningen.

Vi er veldig fornøyde med bæreselen og kan varmt anbefale den videre. Perfekt når du og babyen skal ut på farten!

Bæreselen Babybjørn One og flere andre seler fra Babybjørn finner du hos Jollyroom.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Likes

Comments

Contains affiliate links

Den nye babygymen fra Skip Hop har virkelig blitt en favoritt her i huset. Jeg har skrevet et innlegg om den tidligere som du kan lese her. Det er så deilig å bare kunne legge Sofie på babygymen om morgenen, så kan hun ligge der og underholde seg selv frem til vi andre har fått spist frokost. Da ligger hun der og titter seg i speilet, ser på den dansende reven og er blid som ei sol til vi er ferdige. Denne kommer garantert til å bli mye brukt fremover og vi kan varmt anbefale den videre

Skip Hop «Explore and more» kan også kjøpes hos Babyshop.no.

Likes

Comments