Vi kommer fra den mørkeste delen av galaksen og de mørkeste smugene i byen. Vi er de fire superskurkene som har tatt oss inn på kontoret hos Jollyroom for å lage trøbbel. Gjennom hele uken er vår eneste oppgave å ødelegge Jollyroom sine priser. Vi er team Blackweek og ingen priser er trygge!

Sammen har vi valgt ut to av våre favorittprodukter fra Blackweek. Gjør et kupp, vi blir her hele helgen for å sikre at prisene holder seg nede på bunnen! Skynd deg!


Nordbjørn Kids Regntøy, Fôret, Orange


Tiny Treasure Morgenkåpe, Blå

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Har du hørt om personligalmanakk.no? På denne siden kan du lage deg en helt personlig almanakk! Du kan velge mellom ferdige design som ligger inne på siden, eller du kan bruke dine egne bilder. Både designet, fargene og startmåneden bestemmer du selv. Her har du mange muligheter til å skape deg den perfekte almanakken!

Jeg har selv hatt almanakker fra personligalmanakk de 5(?) siste årene og er helt avhengig av denne lille boka. Her skriver jeg ned avtaler, ting som foregår i barnehagen, jobbing og andre ting jeg må huske på. Jeg har tidligere hatt almanakker som har fulgt skoleåret, men siden jeg ikke lenger går på skole, har jeg derfor valgt å starte almanakkene mine på januar. Men dette bestemmer man helt selv.

Personlig almanakk finner du her:
- hjemmeside her
- facebook her
- snapchat: pers_almanakk
- instagram: personligalmanakk

GIVEAWAY
Nå kan du vinne en din helt personlige almanakk som du kan designe akkurat slik du ønsker. Konkurransen foregår på min instagramprofil @christal19
, så klikk deg inn og delta! En heldig vinner trekkes onsdag 23.november.

Sponset produkt

Likes

Comments

Hjelp!? Jeg fikk meg en skikkelig overraskelse når jeg hentet posten i dag. Se på dette skumle brevet som lå i postkassa! Det virker som om det kommer til å skje noe mystisk hos Jollyroom neste uke!?

Likes

Comments

Jeg elsker å innrede og fikse på barnerommet! Det finnes jo et hav av nydelige små møbler, dekor, leker og annet fint man kan ha på et barnerom, så da er det gøy med litt forandring innimellom.

Siste nytt på barnerommet er disse nydelige hyllene fra Jollyroom, de søte små bamseknaggene og fotsporene på kommoden. Er det en nettbutikk som er god på barn og barnerom så er det Jollyroom! Her finner du virkelig alt du trenger for å innrede drømmerommet Det søte bordet og stolene, samt ABC bokstavene får du også kjøpt hos Jollyroom.
Jollyroom har kjempefine barnemøbler på sin hjemmeside

Likes

Comments

Katten min Angel, eller Pus som jeg pleier å kalle henne, har vært så heldig å få bli medlem av Poteklubben. Da får hun tilsendt en månedlig pakke med nyttige og morsomme produkter, samt rabatter fra ilovecats.no. Innholdet varierer, men det er alltid produkter du har behov for til deg og din lille pelsvenn. Ikke nok med det, men hun har også fått gleden av å være en av ambassadørene til ilovecats.no, noe både jeg og Angel setter stor pris på!

I dag mottok vi vår første pakke som var full av spennende overraskelser til Pus. I tillegg til selve produktene ligger det også ved en liste hvor det står litt om hvert produkt i pakken. Innholdet i Oktoberpakken var kattegress, aktiveringsegg med fjær, kattespade, skumball, melkepletter med catnip og en boks med velsmakende godbiter.

Du kan lese mer om produktene og bestille din egen Poteklubbenpakke hos ilovecats.no.

Sponset produkt

Likes

Comments

Sander har virkelig fått sansen for Gråtass den siste tiden og kunne sikkert ha sittet med Ipaden og sett på det hele dagen om han hadde fått lov. Det hele begynte med at vi satt å så på diverse barnefilmer på youtube, men da vi satte på Gråtass var det dette som fenget mest. Da sitter han helt i ro og er helt i sin egen verden.

Siden Gråtass ikke er det nyeste innen barne TV, så er det ikke så lett å finne Gråtass effekter i salg lengre. Men etter å ha søkt litt rundt på nettet fant jeg litt, blant annet en liten leketraktor som jeg måtte bestille til han. Nå er han helt i ekstase og kjører rundt med traktoren sin. Vi har også fått et par DVDer som sikkert kommer til å bli godt brukt fremover.

Jeg kom også over en strikket Gråtass genser på nettet som jeg har fått tak i oppskriften på. Så nå må jeg vel bare kjøpe garn og finne frem strikkepinnene, for en god og varm Gråtass genser hadde vel vært midt i blinken i vinter

Likes

Comments

Skal si deg Miffy og Melis ble glade for den nye løpegården sin i dag! Har lenge tenkt på å kjøpe kompostgjerder slik at jeg kunne lage en flyttbar løpegård til dem, men så kom jeg plutselig over denne her som var på salg og kjøpte den i steden. Akkurat passe stor og enkel å flytte rundt på plenen. Denne blir selvsagt bare brukt under oppsyn.

Pusen er jo veldig nysgjerrig på disse søte små pelsdottene og vil gjerne hilse på, men så fort M&M gjør noen brå bevegelser så skvetter hun til. Haha, lille pingle pusen min Men hun følger med og passer på!

Innlegget inneholder annonselenker

Husk å følge bloggens facebookside - HER

Likes

Comments

Fridag og Sander er i barnehagen, hva skal jeg finne på? Har alltids noen småting å pusle med hjemme, men jeg tror denne dagen kommer til å bli lang! Skjønner ikke hvordan jeg fylte dagene før jeg fikk barn...?

Men over til overskriften. I går satt jeg i over 2 timer med babyjournalen til lillegutt. Jeg har nettopp fremkalt et lass med bilder, så jeg fikk virkelig fylt boka med mange gode minner Jeg hadde egentlig en annen babybok til Sander, men den var jeg ikke helt fornøyd med. Det manglet liksom så mye, spesielt plass til bilder.

Denne boka er helt ny og ble gitt ut i sommer. Da jeg så denne falt jeg helt pladask! Den er så enkel og stilren, men har samtidig med så mye bildeplass og de viktigste tingene som er verdt å skrive ned. Det skal nok bli gøy å finne frem igjen denne om 15 år. Hihi.. Jeg elsker sånne bøker

Babyjournalen er i salg hos mange ulike butikker, men jeg kjøpe boka mi hos ark.

Likes

Comments

Komfortable barn leker best

Gullkorn Design er desidert ett av mine favorittmerker innen barneklær! Ikke bare har de fine klær, men de er jo så utrolig myke og behagelige. Gullkorn Design fokuserer på at barna skal ha praktiske og komfortable klær samtidig som de skal se bra ut, og det liker jeg!

For en liten stund siden lanserte Gullkorn sin nye kolleksjon som inneholdt blant annet ytterklær. Det har også kommet gamle favoritter i nye og friske farger. .Jeg har allerede sikret meg noen favoritter fra den nye kolleksjonen, men kunne virkelig tenkt meg mye mer. For disse klærne er virkelig helt fantastiske - se da!

Klikk på ønsket plagg for å komme direkte til produktet

Innlegget inneholder annonselenker

Likes

Comments

Gleden var stor da Sander våknet etter duppen sin i dag, han våknet nemlig til både stoler, bord, lysboks og Miffy pute på rommet sitt. Dette falt virkelig i smak, for her har han omtrent bodd i hele dag!

Bordet og stolene har vi vært så heldige å få sponset fra Jollyroom og om ikke så lenge dukker det opp en konkurranse på min instagram hvor du kan vinne det samme, så følg med! Lysboksen kan kjøpes her og Miffy puta sydde jeg i full fart rett før jeg skulle legge meg i går. Vurderer å sy en til og tenker kanskje å legge ut fremgangsmåten, om noen er interessert i det?

Sponset produkt
Innlegget inneholder annonselenker

Likes

Comments