Titter bare innom for å vise dere resultatet av regnskygenseren jeg har strikket på denne uka. Har strikket den i garnet drops air og den ble bare såå myk og god! Gleder meg til lille prinsessa i magen kan ta i bruk denne her til vinteren igjen

Oppskriften kan kjøpes her.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

- ♥ - ♥ - ♥ -Svangerskapet denne uken
- ♥ - ♥ - ♥ -

Den fine fødselsplakaten viser hvor stor Sander var da han kom til verden.
Nå venter vi på lillesøster og er veldig spent på hvor stor hun er.
Du finner denne og mange flere design hos fødselsplakat.no.

Hvor langt på vei: 28+3 uker.

Dager igjen: 83 dager igjen av svangerskapet. La den siste tiden gå fort!

Babyens størrelse: Denne uken er babyen ca 35cm lang fra hodet til føttene og veier mellom 1,26 - 1,4 kg.

Aktivitet i magen: Mye aktivitet hver eneste dag. Spesielt under ribbeina på høyre side. Ikke alltid like behagelig, men det er godt å kjenne at hun er så aktiv!

Cravings: Ingen verdens ting. Matlysten har heller ikke vært på topp.

Formen min: Den kunne vært bedre, men den kunne absolutt vært verre også så jeg skal ikke klage. Jeg sover veldig dårlig om natta og er sliten på dagtid. Ellers er det denne halsbrannen da... men nå har jeg endelig fått tak i noen tabletter som fjerner det verste.

Vektøkning: Jeg har gått opp totalt 5,5 kg.

Neste kontroll: Skal på kontroll igjen hos jordmor den 13.juni.

Tanker om fødselen: Dette har jeg valgt å ikke tenke så mye på før jeg skal til jordmor igjen, da skal vi snakke mer om det og finne en løsning på hvordan jeg skal takle det best mulig.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

UKENS HENDELSER
Min uke: Denne uken har vært travel og i grunnen litt slitsom. Det er mye som skal gjøres på jobb for tiden og det har gått i hundre her hjemme også. Jeg kjenner det skal bli veldig deilig med et par dager fri før det braker løs igjen.
Sander sin uke: Denne uka har Sander kosa seg ekstra mye. Han reiste stolt i barnehagen på tirsdag med flagg i hånda, for der skulle det øves til 17.mai. Så på selveste nasjonaldagen veivet han med flagget og ropte "hipp hurra"! Det ble også spist en del is den dagen, så jeg tror han hadde det ganske så bra! Ellers har han vært med på et par turer i skogen og kastet stein og kongler i vannet. Det elsker han!

UKENS INNKJØP
Hm.. Har vel ikke kjøpt noe spesielt denne uka heller, annet enn mye is på 17.mai, haha! Men vi har vært så heldige å få tilsendt en utrolig kul sponsorpakke fra Multitrend. Denne king size sjiraffen! Sander ble helt i hundre og kastet seg over den så fort vi fikk den ut av esken, og nå står den så fint ved siden av senga hans og passer på

UKENS STRIKKEPROSJEKT
Denne uken har jeg strikket på en rosa regnskygenser til prinsessa i magen. Vi har jo massevis av strikkaklær etter Sander, men synes det er gøy å kunne strikke litt rosa også. Denne strikker jeg i str 6mnd så den skal passe til høsten/vinteren igjen.

UKENS INSTAGRAM
Du finner meg på instagram under navnet @Christal19 eller ved å klikke her.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

For litt over ett år siden begynte vi å bygge et stort og isolert hus med tilhørende løpegård til vi skulle få oss kaniner. Dette var veldig stas for både meg og Sander og vi hadde mye glede av dem i hele fjor sommer. Men etter hvert som tiden gikk følte vi at vi ikke hadde like mye tid til de søte små pelsdottene våre. Vi har derfor tatt den tunge og triste avgjørelsen om at vi skal omplassere dem. Vi håper og tror vi har funnet et fint hjem til dem hvor de kommer til å trives. Det kommer nok til å bli tomt og rart og ikke skulle ha dem lengre, men det er nok det beste med tanke på at vi har for lite tid til dem. Og det kommer nok ikke til å bli mere tid etter babyen kommer. Jeg ønsker jo det beste for dem og tror de kan få det bedre hos noen andre slik situasjonen er nå. Så i slutten av mnd reiser de til sitt nye hjem. De vil alltid være i våre hjerter og vi kommer nok til å savne dem

Melis og Miffy

Likes

Comments

Endelig er den her! Den splitter nye boka til Marte Næss, nemlig Barnejournalen. Dette er en utrolig fin barnebok som følger barnet fra det er 1-6 år. Her kan du skrive ned og ta vare på alle de dyrebare minnene med barna. Boka inneholder bursdagssider og bursdagsspørsmål, sider hvor du kan skrive ned morsomme gullkorn, samt en rekke andre fine og spennende sider hvor du kan notere små og store begivenheter.

Jeg elsker det fine og stilrene designet, samt hvor mye plass det er til å både skrive og lime inn bilder. Hele boka kommer i sort/hvitt så her kan du selv velge om du vil sette farger på sidene eller bare la de være som de er. Du kan rett og slett gjøre den veldig personlig! Selv kommer jeg nok til å sette litt farger på sidene

KONKURRANSE
Akkurat nå kan du vinne denne fine boka på min instagramprofil @Christal19. Anbefaler alle småbarnsmødre å delta Klikk deg inn her for å melde deg på. En heldig vinner trekkes og kontaktes direkte på instagram på søndag 21.mai.

Det finnes også en Babyjournal i samme serien og denne boka følger barnet fra det er nyfødt og frem til ca 1 års alder. Jeg har tidligere skevet et par innlegg om denne boka som du kan lese her og her. Barnejournalen er rett og slett oppfølgeren Babyjournalen, og om du har begge bøkene kan du ta vare på alle minnene fra barnet er nyfødt og helt til det skal begynne på skolen. Tenk så gøy å se tilbake på om 10 år da Begge bøkene kan bestilles her.

Likes

Comments

En veldig fin og vellykket 17.mai feiring er over for i år. Endelig passet den fine bunaden som min far har brukt da han var liten, så jeg må virkelig si at gutten min var flott i dag! Været har vært helt perfekt og Sander har kosa seg glugg med både is, kaker, brus og godis i hele dag, men det må være lov på selveste 17.mai. Siden det var så mye som skjedde i dag med både underholdning, leker og andre ting, så ble dagens dupp noe forsinket. Så rundt middagstider merket vi at Sander var sliten. Han kom seg fort igjen med litt fotballsparking ute før han tok kvelden, og jeg tror han sovnet ganske fort igjen da han la seg. Nå er det straks kveld for denne mammaen også, for jeg er stup trøtt og sliten.

Håper alle har hatt en fin 17.mai feiring ♥

Likes

Comments

- ♥ - ♥ - ♥ -Svangerskapet denne uken
- ♥ - ♥ - ♥ -

Fikk ikke tatt nytt bilde av magen denne uka

Hvor langt på vei: 27+4 uker.

Dager igjen: Bare 89 dager igjen av svangerskapet. Herregud, hvor blir tiden av?

Babyens størrelse: Denne uken er babyen ca 34cm lang fra hodet til føttene og veier mellom 1,1 - 1,23 kg.

Aktivitet i magen: Denne uka har jeg kjent en god del mindre aktivitet enn det jeg gjorde forrige uke. Jeg kjenner små bevegelser hver dag, men mye svakere enn før. Dette ble etter hvert bekymringsfult og måtte sjekkes. Etter kontrollen har vesla snudd seg totalt og er mer aktiv enn på lenge, så alt er heldigvis bra.

Cravings: Sjokolademelk og frukt.

Formen min: Denne uken har vært slitsom. Jeg har vært mye sliten og til tider veldig svimmel og kvalm. Det at jeg har vært i så dårlig form samtidig som jeg har kjent mindre bevegelse i magen, endte til slutt opp med en sjekk på sykehuset. Det kan du lese mer om her. Jeg begynner også å få litt vondt i ryggen, men siden smertene sitter i øverste del av ryggen er det ikke bekkenet jeg sliter med. Håper derfor ryggsmertene er kortvarig.

Vektøkning: Jeg har gått opp totalt 5,5 kilo i løpet av svangerskapet.

Neste kontroll: Var på kontroll hos jordmor i dag og skal tilbake den 13.juni.

Tanker om fødselen: Dette snakket jeg med jordmor om i dag. Jeg fortalte at jeg gruer meg og vi skal snakke mer om dette på neste kontroll. Gleder meg til alt er over!

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

UKENS HENDELSER
Min uke: Denne uken har jeg ommøblert på barnerommet. Jeg har flyttet senga på andre siden av rommet og skal snart gripe an den siden av rommet hvor senga stod før. Du kan lese mer om det her. Ellers har jeg vært veldig mye sliten og slapp denne uka, så jeg har prøvd å slappe av mest mulig så lenge jeg ikke har vært på jobb. Var også en tur på sykehuset i går, men alt var heldigvis bra med lille mageboeren.
Sander sin uke: Sander har vært ivrig til å leke på det "nye" rommet sitt, han synes nok det er spennende med litt forandringer han også. Ellers har han vært på besøk hos besteforeldrene sine og hjulpet dem med fjøsstellet av alle de nyfødte lammene. Dette er jo så klart veldig stas!

UKENS INNKJØP
Denne ukens innkjøp er stoff til babynestet jeg skal sy til lillesøster. Ellers har vi vært så heldige å få tilsendt noen utrolig fine sponsorpakker denne uka. En rosa sengehimmel fra With Love, piknikbord fra Jollyroom og Barnejournalen fra Filiokus Media.

UKENS STRIKKEPROSJEKT
Har ikke blitt så veldig mye strikking denne uka, men jeg har strikket litt videre på babyposen jeg driver med og nærmer meg faktisk slutten. Ser at jeg kommer til å få litt for lite garn, så jeg må bestille mer før jeg kan ferdigstille den.

UKENS INSTAGRAM
Du finner meg på instagram under navnet @Christal19 eller ved å klikke her.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

Helt siden Sander begynte å vise interesse for barne TV har Gråtass vært den store favoritten. Han var derfor heldig og fikk en Gråtass tråtraktor i julegave, så denne har vært et fast inventar på barnerommet siden da. Men nå er endelig snøen borte og Gråtass har flyttet ut for sommeren. Vi har også knytt fast en snor i han slik at vi kan være med å dra når Sander sitter på. Dette er rett og slett en av de mest populære lekene han har!

Og akkurat nå kan du vinne en slik Gråtass tråtraktor til en verdi av 1499,- på min instagramkonto @Christal19. En heldig vinner vil bli trukket ut og kontaktet på kvelden den 16.mai. Klikk deg inn her for å delta.

Få med deg de nyeste innleggene ved å følge bloggens facebookside - KLIKK HER

Likes

Comments

De siste dagene har jeg vært ganske fraværende både her og på instagram. Jeg har rett og slett ikke orket noe annet enn å ligge på sofaen så ofte det har latt seg gjøre. Jeg har vært en del kvalm og svimmel den siste uka, pluss at det har vært mindre bevegelse i magen. Jeg ringte derfor jordmorvakta i dag og forklarte situasjonen. Det hele endte med et sykehusbesøk i dag, men alt viste seg heldigvis å være bra. Grunnen til at jeg har kjent mindre bevegelse var bare at babyen har snudd seg og ligger dermed og sparker mot ryggen, ellers så alt fint ut med den den lille mageboeren

Nå er jeg sliten og skal finne senga. God natt alle sammen!

Likes

Comments