View tracker

Da var 2års kontrollen unnagjort og alt gikk veldig fint helt til vi skulle inn hos legen.

Både vekt, lengde og språk var innenfor normalen til en 2åring, så det var ingen grunn til bekymring. Jeg fortalte også at han er veldig flink til å takke, både når han får noe og når han har spist. Dette synes hun var en god egenskap, men ikke så veldig vanlig for en 2åring. Da blir mammahjertet stolt! Noe har jeg gjort riktig, haha!

Så var det tid for legebesøk. Da legen skulle lytte på han ble han ikke særlig fornøyd. Han virket redd og usikker. Han var jo syk med høy feber og oppkast før jul og da måtte vi inn på legevakta for å undersøke han, så det kan nok hende han forbinder alt dette med noe negativt. Får bare håpe det gir seg etter hvert.

Likes

Comments

Det nye barnerommet fyller seg sakte, men sikkert opp. Nå har Sander vært så heldig å få nytt gulvteppe, en lyslenke, oppbevaringsboks og et koseteppe til å ha på rommet sitt. Dette er bare en liten del av den nye kolleksjonen til Alice&Fox. De har fått så mye nytt og fint til barnerommet nå! Alt dette finner du hos Jollyroom.

Sponsede produkter

Likes

Comments

I dag har det vært kaldt ute, så jeg og lillegutt har bare kosa oss innendørs med fyr i ovnen. Merker at han kjeder seg når vi bare er hjemme hele dagen, så det blir nok bra å få lekt seg litt i barnehagen i morgen.

Denne uka blir det bare 1 dag i barnehagen, for på torsdag er det tid for 2års kontroll. Jeg synes selv han har blitt kjempeflink til å snakke og kommunisere de siste månedene, så jeg håper de er like imponert på helsestasjonen. Det blir spennende!

Likes

Comments

Nå er vi helt ferdige med barnerommet, og det på rekordfart. For en uke siden var dette to separate rom og nå har det blitt et helt nydelig barnerom til Sander gutten min. Tusen takk til en helt fantastisk flink samboer!

Her ser dere bilder av den nye delen av rommet, og jeg elsker den turkise kontrastveggen. Det ble såå mye finere enn å ha alt bare grått. Den gamle delen av rommet er ganske lik som den var tidligere, for der har vi ikke gjort så mye.

For øyeblikket er den turkise veggen helt tom, så her må det gjøres noe. Jeg har en hylle som skal henges opp og så må jeg finne meg noen fine postere, knagger og annet stæsj å pynte med etter hvert. Jeg ble ihvertfall veldig førnøyd med resultatet og det tror jeg Sander ble også, for nå vil han bare leke på det nye rommet sitt

Likes

Comments

Tenk at den lille gutten min allerede fyller 2 år i dag! Hvor blir tiden av? Synes ikke det er lenge siden jeg ble sendt til sykehuset i full fart fordi at Sander ville ut og se verden. Og nå sitter vi plutselig her med en blid og glad 2 åring som stadig vekk lærer nye ting. Vi kunne virkelig ikke fått en mer perfekt gutt på denne dagen for 2 år siden

GRATULERER SÅ MYE MED 2ÅRS DAGEN DIN, VERDENS BESTE SANDER

Likes

Comments

View tracker

Det går virkelig fremover med barnerommet. Vi begynte å rive det som har vært kontoret på fredag og i går ble veggen mellom de to rommene revet. Min flinke samboer fikk også lagt nytt gulv og tak i går + at jeg fikk malt den ene veggen med to strøk maling, så dette ser virkelig lovende ut! Nå gjenstår det bare å få tettet igjen den ene døra, lagt plater på den siste veggen, samt listing og maling av vinduskarmer. Det kommer til å bli så fint

Likes

Comments

Vi har testet mange ulike typer smokker til Sander, men det er kun disse BabyNova smokkene fra navnesmokken.no som er godkjent når han skal sove. Til og med fargene har han blitt nøye på! Haha, så her gjelder det å velge riktig. Han har virkelig blitt en bestemt liten kar som vet hva han vil.

"På Navnesmokken.no inngraverer vi din personlig valgte tekst på et bredt spekter av smokker, som vi kjøper fra verdens ledende produsenter, som NUK, Avent, Baby Nova, Nûby. Våre smokker har høy kvalitet, holder den Europeiske standard EN 1400 og er uten PVC og Phthalate."

Nå kan du vinne en pakke med dine helt personlige navnesmokker. Du velger selv hvilke type smokk du ønsker, hvilke farger og hvilken tekst som skal stå skrevet på dem. Her er det mange muligheter.

Den eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er:
- Legg igjen en kommentar hvor du skriver hvem du vil vinne smokker til + din mailadresse
- Du kan også delta på min instagramprofil, @christal19

En heldig vinner trekkes på fredag 13.jan og kontaktes på mail eller instagram.

Sponset produkt

Likes

Comments

Jeg har vært litt (eller veldig) fraværende på bloggen den siste tiden. Jeg har forsåvidt ikke vært så veldig aktiv på instagram heller, og det er det flere grunner til.

Det har vært en travel desember og jeg har jobbet nesten hver eneste dag, i tillegg til dette ble Sander også syk rett før jul. Han lå flere dager med høy feber og oppkast. Disse dagene spiste han så godt som ingenting og ble veldig slapp. Dette hang i en god stund og det er ikke før nå han virkelig har fått energien sin tilbake. Noe som er utrolig godt å se!

Ellers har det ikke skjedd så mye siden sist, men fremover blir det nok å henge fingrene i. Nå driver vi midt i et oppussingsprosjekt, nemlig nytt rom til Sander! Han skal endelig få litt større plass å boltre seg på. Håper det ikke tar så altfor lang tid før rommet er ferdig, for jeg gleder meg som et lite barn til å innrede det! 

Likes

Comments

Vi kommer fra den mørkeste delen av galaksen og de mørkeste smugene i byen. Vi er de fire superskurkene som har tatt oss inn på kontoret hos Jollyroom for å lage trøbbel. Gjennom hele uken er vår eneste oppgave å ødelegge Jollyroom sine priser. Vi er team Blackweek og ingen priser er trygge!

Sammen har vi valgt ut to av våre favorittprodukter fra Blackweek. Gjør et kupp, vi blir her hele helgen for å sikre at prisene holder seg nede på bunnen! Skynd deg!


Nordbjørn Kids Regntøy, Fôret, Orange


Tiny Treasure Morgenkåpe, Blå

Likes

Comments

Har du hørt om personligalmanakk.no? På denne siden kan du lage deg en helt personlig almanakk! Du kan velge mellom ferdige design som ligger inne på siden, eller du kan bruke dine egne bilder. Både designet, fargene og startmåneden bestemmer du selv. Her har du mange muligheter til å skape deg den perfekte almanakken!

Jeg har selv hatt almanakker fra personligalmanakk de 5(?) siste årene og er helt avhengig av denne lille boka. Her skriver jeg ned avtaler, ting som foregår i barnehagen, jobbing og andre ting jeg må huske på. Jeg har tidligere hatt almanakker som har fulgt skoleåret, men siden jeg ikke lenger går på skole, har jeg derfor valgt å starte almanakkene mine på januar. Men dette bestemmer man helt selv.

Personlig almanakk finner du her:
- hjemmeside her
- facebook her
- snapchat: pers_almanakk
- instagram: personligalmanakk

GIVEAWAY
Nå kan du vinne en din helt personlige almanakk som du kan designe akkurat slik du ønsker. Konkurransen foregår på min instagramprofil @christal19
, så klikk deg inn og delta! En heldig vinner trekkes onsdag 23.november.

Sponset produkt

Likes

Comments