Här kommer alla bilder från 50 års festen på röda mattan, klicka HÄÄÄÄR för att se alla bilder!

Mingelbilder kommer inom kort också!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Festligt värre! Henrik Solera på sång, Peter Siepen vid bordet och lite selfies med Pernilla Wahlgren! 👌🏽

Likes

Comments

Att må bra!

Alla har olika saker som de mår bra av, vissa går och tränar, sportar, promenerar, joggar mm och andra målar, spelar/producerar musik, läser böcker. Alla har sin egen grej som funkar för de. Jag har dragit slutsatsen och kommit fram till den gemensamma nämnaren för välbefinnande är fysisk och mental stimulans, dvs stimulerande av hjärnan genom utveckling och fysisk stimulans genom träning. De här två stimulanserna hjälper dig att leva ett gladare och hälsosammare liv. Men om det är så enkelt varför mår inte alla på topp? ibland kan det var svårt att hitta den exakta aktiviteten för att må bra, samt att det är jobbigt att börja träna eller så man har en ursäkt att inte ha tid att läsa en bok, eller att du är trött och inte orkar träna. Att ta det steget till välmående kan vara svårt ibland. Alla som har tränat regelbundet och tar en paus, har alltid svårt att börja igen. Det känns jobbigt och det finns roligare saker att göra ibland. Visst kan det vara skönt att slappa ibland och göra ingenting, det behöver vi alla. men utan någon stimulans kan man lätt bli uttråkad, konstant trött och man har lättare att bli deprimerad och må dåligt. När man väl kommer till det stadiet är det svårare att ta sig ur det och börja göra saker, därför är det viktigt att du börjar innan det går så långt.

Vad är det som får dig att må bra? Hitta din passion, hitta de sakerna som gör att du mår på topp och gör mycket av det.

Likes

Comments

Ny vecka, nya tag och ledigheten är slut.
Skolan har börjat igen och det var en mjukstart på terminen med endast morgon föreläsning, 9-12. Vi har en ny lärare i försäljning 2, intressant och lite repetition från föregående kurs, försäljning 1. Att ha varit ledig i fem veckor och bara slappat, var det lite kämpigt att få mycket information på kort tid och bearbeta det. Konstigt att fem veckor får en att glömma så mycket som man ganska nyligen gått igenom både i försäljning och ekonomi. Vi avslutade förra terminen med en tenta i juridik och fick högsta betyg på det vilket kändes väldigt bra och jag kunde njuta desto mer av ledigheten.
Efter skolan hade jag ett möte med en ung driven själ, 16 år gammal, som jag hjälper med investeringar samt självutveckling. Han ser mig som en inspirationskälla och blir motiverad av mig. Detta gör mig angelägen att bli mer kunnig och påläst inom det jag gör och han inspirerar mig att bli ännu bättre. En riktigt bra start på måndagen.

Väl hemkommen var jag tvungen att gymma, inte varit där på 2 månader!!! Det var skönt att komma tillbaka och det kändes riktigt skönt när man väl var färdig. Jag körde igenom hela kroppen och 1,5h senare var jag helt slut.

På kvällen var det bestämt att träffa en kompis, men det sket sig. Träffade en väldigt god vän till mig som ville fira min födelsedag i efterskott och ge mig en födelsedagspresent. Vi möttes upp och åt middag på JohanP i Malmö, en deliciös fiskrestaurang vid Lilla torg. Perfekt avslut på en redan bra dag!

Likes

Comments

Tyvärr kunde jag bara lägga upp en video så här kommer nästa! Ska försöka lägga upp mer material i dagarna! 👌🏽🎉

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag ska börja beskriva helgens festligheter. Joel har nyligen fyllt 50 år och han bestämde sig för att fira sin 50 års dag med sina två barndomsvänner Mats och Håkan som också fyllt 50. Det blev en hejdundrande fest 170 inbjudna gäster. Som festlokal hade de hade hyrt H55 i Helsingborg och vid ankomst fick man ta en bild vid en backdrop och sedan begav vi oss vidare till gräsmattan där de dukat upp fint med snacks och bubbel.
De 170 gästerna fick mingla fritt med en sångare som sjöng lite gamla låtar i Sinatra stuk. En timme senare när alla gäster dykt upp blev det dags att bege sig in i lokalen där det var uppdukat för trerätters. De tre födelsedagsgrisarna presenterade lite smått kvällens aktiviteter med artister och ståupp komiker. Men innan förrätten kom in unerhöll de oss med roliga tal och en dans a’ la Gangnam style. Strax efter att förrätten serverades kom första artisten in och det var ingen mindre än Robin Paulsson, ståupp komikern, Zlatans bästa vän.
Efter detta fantastiska uppträdande dök andra artisten upp, Lily&Susie som därefter följdes av Linda Bengtzing och Pernilla Wahlgen som underhåll oss i omgångar fram till midnatt. Klockan tolv slussades gästerna ut igen för ett enorma fyrverkerier och ännu mer bubbel, för de som var törstiga. Fyrverkierna dundrade i hela stan och höll på i 10 min. När detta var färdigt var det dans och fri bar fram till 02, där alla gästerna, unga som gamla dansade, drack och levde ut, vilket är det enda man kunde göra på en sådan fest. Musiken var helt perfekt för att passa alla festens gäster. DJn var ingen mindre än Peter Siepen som fotades halvnaken med alla tjejer på stället, låt mig tillägga att han nyligen hade kommit från gymmet och var rejält uppumpad för en ännu bättre show. Det var glädje på en riktigt hög nivå som fyllde lokalen och det fick alla som inte var så dansanta att ryckas med.

Likes

Comments

SUGER PÅ REKRYTERING? INGA PROBLEM!

Multiplicera dina pengar med 400% + per år passivt!

När jag hör något sådant så antar jag omedelbart att det är mest sannolikt en bluff. 99% av tiden har jag rätt i detta antagande.

Trots allt har folk tur att få 10% per år från aktiemarknaden, eller hur?

Därefter sa en vän till mig att han kunde visa mig hur jag kunde multiplicera mina pengar med 400% eller mer på mindre än ett år med mycket liten risk. Eftersom det här är någon jag litar på ... bestämde jag mig för att lyssna på vad han hade att säga.

När han förklarade hur det fungerar ... började det helt perfekt, eftersom jag vet att andra människor gör något som är mycket likartat. Men ... tills nu var det bara för personer som hade några seriösa pengar att leka med. När han sa till mig att folk kan komma igång gratis ... Jag visste att jag var tvungen att titta närmare på det.

Nåväl ... efter att ha spenderat en hel del tid på att gå över allt och diskutera framtida planer för företaget ... Jag var tvungen att säga att jag var mycket imponerad av allt jag såg hittills. Dessa killar är alla mycket framgångsrika, har stor erfarenhet och en genomtänkt plan.

Så ... Varför säger jag det här?

Ett helt nytt tillfälle öppnas som gör det möjligt för den genomsnittliga personen att multiplicera sina pengar som aldrig tidigare. Faktum är att de flesta av de rika människor som jag vet inte ser siffror så här.

Nej ... det här är inte valutamarknaden.
Nej ... det här är inte ett Ponzi-system.
Nej ... du behöver inte rekrytera andra människor.
Nej ... det finns inget autoship.

Detta är ett helt nytt koncept som gör att vardagliga människor kan multiplicera sina pengar passivt och är olikt som vi någonsin sett.

Om du inte gör minst 400% avkastning på dina investeringar ... så måste du ta en seriös titt på detta.

Jag kommer att dela den här informationen med de som är intresserade.

Jag började med $100 och har nu återinvesterat vinsten varje månad. Detta är vad som tickar för mig måndag - fredag. Man börjar litet och bygger upp avkastningen med tiden. Inget är omöjligt!

Likes

Comments

Kryptovalutor är en långsiktig investering. Det har varit väldigt omtumlat den senaste tiden i anseende till stora dippar och den kommande segwit med BTH och BTC. Vad ska man göra och vad ska man satsa på? Ska man köpa eller sälja?

Tips kommer i nästa vecka!!! Stay tuned!

Likes

Comments* BELIEVE – while others are doubting.
* PLAN – while others are playing.
* STUDY – while others are sleeping.
* DECIDE – while others are delaying.
* PREPARE – while others are daydreaming.
* BEGIN – while others are procrastinating.
* WORK – while others are wishing.
* lNVEST – while others are wasting.
* LISTEN – while others are talking.
* SMILE – while others are frowning.
* COMMEND – while others are criticizing.
* PERSIST – while others are quitting.

Likes

Comments

Onsdagen blev inte alls som vi tänkt!
Dagen började med att däcket på framhjulet sprängdes på bilen halvvägs till Malmö från Lund. Där blev vi strandsatta i ca 1h sen kom Eigel och bytte däck och vi kunde komma vidare. 2h senare var vi på triangeln för att köpa en stol på systrarna grene, ni alla vet säkert vilken det är! En grå stol i velour, men finns såklart i många fler färger.
Hungern slog till när vi var fast på motorvägen så det var dags att äta lite. Grönt och gott blev det och så satte vi oss vid vattnen utanför vid Malmö Live och njöt av det fina vädret. Innan vi begav oss hemåt gick vi inom St Jacobs och köpte lite gofika! 😍

På kvällen mötte vi upp två vänner och avnjöt några glas rött på Lenoteca. Efter ca två timmar kommer en rejäl skur och vi flydde från uteserveringen in för att ta skydd. Där avrundade vi kvällen med ett glas till innan vi begav oss hemåt.

Likes

Comments