Klockan är just nu 00.20 natten till lördag och jag ligger o kikar serie samtidigt som jag inväntar D. som bör komma om ca 1 timme, tänkte egentligen bara flika in för att berätta för min mamma (som läser bloggen, hej mamma!) att nu finns arkivet här till höger, så nu kan du enkelt gå tillbaka och kika ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gårdagen bestod av plugg och planering inför årsfesten, på torsdag ska de sista inhandlas och sen är nog alla förberedelser på plats inför julabks årsfest den 28 oktober! 
Denna dag bestod först av en natt med endast 3 timmars sömn pga. kaffe drickande försent igår kväll, så onödigt av mig haha. Annars har jag suttit i skolbänken på förmiddagen och biblioteket resten av dagen. Nu har jag vilat lite i soffan och ska snart ut och promenera med Frida & Kajsa! 

Resten av veckan kommer nog vara sig ganska lik, plugg hela dagarna fram till ca 15 då jag avslutar med en promenad. Torsdags ska som sagt allt inhandlas och på fredag har jag en klipptid hos M. - den ser jag väldigt mycket framemot & sen på fredag natt kommer Douglas! 

Likes

Comments

Då var det lördag och det är några dagar sedan jag skrev något vettigt, anledning? I torsdag kom resultatet från min första tenta & jag fick underkänt. Så i torsdagskvällen låg jag i soffan och grät, och igår klev jag upp 05.45 med en stor ångestklump i magen, nära på att sjukanmäla mig från jobbet jag skulle iväg på. Men jag pallrade mig iväg och genomförde dagen, hamnade åter i soffan när jag kom hem en stund. Ringde tillslut mamma och pratade i strax över timmen med henne samtidigt som jag ordnade lite grejer inför slutet av månaden. Nu är det alltså lördag och jag har nästan gått vidare, visst suger det att jag inte klarade den. Men jag har pratat med så många runt omkring mig och alla säger samma rak, nästa gång fixar du den. Och det tänker jag göra också!! Usch nu får jag lite ångest igen av att tänka på den. Vidare till nästa punkt!

Sitter alltså just nu på biblioteket och jobbar med en hemtenta som ska in i början av nästa månad, har som mål att bli klar innan så jag kan åka till Norrköping och bara vara lite ledig i slutet av månaden.
Ska sitta här till klockan slår 14 och dem låser, resten av dagen ska jag ägna mig åt en lång promenad och lite plock hemma. Leta reda på en bra film och bara mysa i sängen med nytvättade sängkläder. Idag har jag bestämt mig för att vara glad!

Likes

Comments

Både måndagen och tisdagen spenderades förmiddagen i skolan, vi snackade igenom ett gruppuppgift och igår presenterade vi vad vi kommit fram till. Har känt mig ganska osäker på vad vi jobbar med just nu, men efter att ha läst i litteraturen känns de lite bättre och jag hoppas att jag under nästa gruppredovisning ska kunna kliva fram lite mera än sist.

Idag är det onsdag och jag har suttit med litteraturen sedan 09 i morse, har slängt in en maskin tvätt och snart ska den hängas. Lunch ska fixas och sedan tänkte jag nog ta en promenad igen, lyssna på podd och bearbeta det jag läst i böckerna idag av den anledningen att något ska fastna i huvudet. Ikväll spelar D match, så den ska följas via mobilen samtidigt som jag befinner mig i Skövde på Pinchos med två vänner. Såg på menyn att Pinchos i Skövde har någon sushi liknade liten rätt, så den ser jag mycket framemot! Har lagt mig tillgänglig för jobb imorgon samt fredag, så kanske hamnar jag ute på jobb annars så kommer jag spendera dagarna med att läsa i mina nya litteraturböcker som ska dyka upp under dagen.

Ha en fin dag!Likes

Comments

1. Jag avskyr disktrasor! Så pass mycket att jag inte äger en enda, dom får mig att rysa.
2. Banan, vispgrädde och mjölk är 3 saker jag aldrig igen skulle äta/dricka om det inte vore så att jag var tvungen att välja mellan livet eller någon av dessa tre ting. Detta är alltså också saker jag avskyr, bara tanken och lukten ger mig spykänslor.
3. Jag har en grov fobi för kräka. Spelar ingen roll om det är tecknat, ett djur, en bebis eller vart de än kommer från.
ÄNDA gångerna jag har kunna varit i närheten av kräka är om jag har varit riktigt berusad och hjälpt någon av mina vänner. Detta har skett 2 gånger och jag är SÅ stolt över de gångerna, men som sagt jag har varit berusad.
Jag har SÅÅÅ många historier om gånger jag sovit i bilen, eller gråtit när någon kräkts. Jag oroar mig dagligen över att någon i min närhet eller jag själv ska åka på att spy. Borde nog söka hjälp, har dock läst att när man söker hjälp för detta så får man gå igenom så himla äckliga grejer!
Likes

Comments

När jag hade kollat klart min föreläsning i morse begav jag mig ut på en promenad, eller så var tanken i alla fall, hann bara upp för backen och in i parken (där mitt gamla jobb ligger). Stannade till och lägligt nog var det ju fredagsfika så det blev jag inbjuden på, stannade i ca 60minuter innan jag tänkte fortsätta promenaden, men klockan hade tickat iväg och jag skulle iväg o kika på vardagsrumsbord, det blev inget köp. Åkte till oxen för att köpa fika o begav mig ut till Moa för lite "kryapådigfika" & sällskap. Sedan har jag bara varit hemma, sovit en sväng, lagat mat, pratat i telefon o bara varit.

Likes

Comments

Solen lyser idag också och då går det ju inte att vakna på andra humör än ett på ett toppen humör!
Sitter förtillfället med frukosten samtidigt som jag lyssnar igenom en föreläsning och värdegrundsuppdraget osv.
Och det känns skönt att det va denna delkurs som kom nu, för detta tycker jag är intressant!

Hemtentan är inskickad och idag ska jag ta en promenad och senare köpa ett nytt vardagsrumsbord samtidigt som jag ska sälja det bordet jag redan har. Annars händer det inte mycket mer idag, imorgon står det lagfest på schemat!


Likes

Comments

Känner ni någon eller kanske lider du själv utav en höstdepression?
Jag känner folk som säger sig bli tröttare och slöare under hösten, kanske lite deprimerad. Jag har dock tur på hösten, jag känner absolut ingen depression alls.
Dock har jag i flera år haft det tufft under våren, har aldrig reflekterat speciellt mycket över det, fören tills ett par år sedan då min mamma sa till mig att jag ofta har en down-period under våren. Tidigare hade jag liksom inte tänkt alls på det, visst att jag har märkt att jag varit ledsen osv. Men som sagt aldrig lagt någon mer tanke på det. Men sedan den dagen har jag verkligen märkt skillnad på mig från årstid till årstid. Varför jag får denna dipp under våren vet jag egentligen inte? Det skulle kunna handla om att Ds hockeysäsong tar slut och jag inte riktigt har koll på vad som kommer ske kommande säsong eller så skulle det kunna handla om att man under våren ska planera sommarens aktiviteter och man inser kanske att det inte kommer bli precis som man egentligen vill ha det pga. pengar, fel semesterperiod eller att man ska jobba hela sommaren. Det som dock är positivt med att jag får min dipp under våren är att våren är kort, så även om jag blir väldigt nere just där och då så vet jag att det snart går över.
Vad tycker jag om hösten då?
Jag skulle nog nästan våga säga att jag älskar hösten!
Förutom att det är mysigt med tjocka tröjor, tända ljus och varma drycker i stora koppar så är hösten för mig en nystart. Många säger att "den 1 januari börjar jag...".
Men jag har hösten som startpunkt och utan att jag har vetat det tidigare så har det nog varit så väldigt länge.
På hösten börjar bland annat skolorna, tv-serierna, perioden efter semestern osv. För mig är hösten en nystart och just därför tror jag att hösten är en sån favorit årstid hos mig och jag tror det är just av den anledningen jag inte lider utav höstdepression och det är jag väldigt tacksam för!

Likes

Comments

Nu har vi levt på olika håll i landet i lite mer än 2 månader och många frågar hur det funkar.
Det funkar bra! Jag talar enbart från mitt håll, men jag vet att D håller med mig i mycket av de jag säger.
Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar honom, för det gör jag varje dag. Men sedan jag började plugga så har jag faktiskt tyckt det har varit skönt att bo ensam, särskilt när jag jobbade samtidigt också. Då kunde jag sitta hela kvällarna och bara plugga utan att behöva prata eller tänka på någon annan. Nu när jag har slutat jobba och enbart pluggar så sitter jag på dagarna och pluggar, vilket funkar super! Fördelen med detta är ju också att jag kan åka till D precis när jag vill, det enda jag har inplanerat på veckorna är att jag är i skolan på tisdagar, annars är jag helt fri.
Mina vänner har varit fantastiska, dom vet att jag gråter varje gång jag och D åker ifrån varandra, dom smsar, ringer och hör av sig för att fråga hur jag mår. Vi äter, myser och festar ihop. Dom är somsagt fantastiska!
Och det absolut bästa med att ha ett distansförhållande är ju att man får sakna, hur underbart är det inte när man saknat och längtat i flera dagar eller veckor och äntligen får träffas? Det är inte mycket som slår den känslan! Sen önskar vi ju båda två att vi egentligen kunde bo ihop, men denna höst fungerade det inte och detta blev den absolut bästa lösningen för oss två. Denna gång var jag i Norrköping i 5 dagar och nästa gång vi ses kanske bara är över en helg, men vi löser det!
Avståndet mellan oss är ingenting egentligen, skulle det vara att man behöver varandra för att det hänt något så är man hos varandra på 180 minuter! Nu är D iväg och spelar match, jag hejar från soffan och ser redan framemot när han ringer efteråt för att berätta hur matchen gick, distans var det bästa som kunde hända oss just nu!

Likes

Comments

Klockan är 05.49 & jag har precis kokat två ägg.
Idag jobbar jag min sista arbetsdag på den anställningen jag har, ska endast studera och där jobba som vikarie emellanåt. Det ska bli skönt att lägga fokus på plugg, kunna sitta 8 timmar på dagen istället för hela kvällen, samtidigt trivs jag sås himla bra där jag jobbar, men är nästan helt säker på att jag kommer vikariera där en hel del ändå!

Igår bakade jag paj till mina kollegor, så idag ska vi fika innan jag sätter mig i bilen och åker till Norrköping! 19 dagar sedan vi sågs sist & jag vet två personer som längtar efter varandra! Det här med distansförhållande är rätt fint, men mer om det i ett annat inlägg!

Likes

Comments