Sommerferie er noget af det bedste for mange mennesker og selvfølgelig også for mig. Men jeg har nogle issues med det alligevel.

Sommerferie i Danmark er ikke just det sjoveste derfor er jeg da glad for at jeg skal en uge væk herfra når turen går til Rom i det varme og skønne Italien. Jeg skal både opleve byen men også være udenfor byen og hvis alt går efter planen skal jeg bestige en 1300 meter høj vulkan som ligger i et fantstisk område kaldet Napoli-bugten hvor man kan se ned til byen Napoli fra toppen af vulkanen, det bliver en spændende oplevelse. På vores hotel i Rom er der både swimmingpool og tennisanlæg så der nok at få tiden til at gå med.

Inden jeg skal til Rom skal jeg dog ikke rigtig noget og er lidt bange for at komme til at kede mig lidt når mange af mine venner tager på ferie, men har ikke tænkt mig at sidde på min flade jeg vil selvfølgelig tage kontakt de venner der er hjemme og hører om de har nogle planer, jeg vil evt også træne lidt tennis og fitness evt med vennerne, så mon ikke at jeg kan få tiden til at gå med noget. Overvejer faktisk også lidt at invitere nogle flere venner med til noget tennisarrangement men det kommer an på om interessen er der.

Til jer læsere vil jeg bare sige at hvis i kender nogle i ferien som er hjemme samtidig med jer så skader det ikke at tage kontakt og hører om de har lyst til noget, fordi ved i hvad det man giver får man selv igen, eller det håber jeg da fordi det ville være rart tarveligt ellers. Så bare spørg selvfølgelig ikke hver dag men bare sådan engang imellem man kan også spørger sådan her:

Hey (persons navn) Jeg ville lige hører om du har tid i løbet af ugen/en af de næste dage til at være sammen i et part timer for lige at catche op med hinanden.

Man behøves selvfølgelig ikke gøre det så formelt, men hvis man måske er lidt usikker så er det en god måde. Jeg kan dog ikke sige at i altid vil få et ja, fordi det er forskelligt fra person til person.

Men jeg kan sige jer en ting og det er at dialog er vejen frem fordi hvis jeg bare lod vær med skrive så vidste folk ikke at jeg var interesseret i at være sammen med dem.

Dog har jeg også selv venner der nok er lidt dårlige til at skrive til mig, men så vælger jeg selv at skrive til dem også får man tit en samtale op og kører.

jeg kan selvfølgelig godt blive lidt irriteret over at jeg tit skal tage initiativ, men jeg er vandt til det så det gør ikke noget, men siden jeg er startet på gymnasiet er jeg ligesom blevet voksen nok til ikke, at ligge mærke til det og det er måske en fejl, men har bare ikke lyst til at tænke negativt, vil hellere se positivt på tingene. Be Strong Be Confident

Love fra Chrisserdrengen, ses til min næste indlæg.

Skriv en kommentar hvis i vil spørger om noget.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey alle sammen idag vil jeg snakke om de to ting i overskriften.

Vi starter med Tennis delen da den er lidt kortere.

Analyse af grand slam turnering french open som foregår på grus i Paris Roland Garrors anlægget.

Caroline Wozniacki nåede overraskende videre til kvartfinalen som hun kun har gjort en gang før og det er 7 år siden. Men overraskende tabte hun kvartfinalen, hvilket er ærgerligt fordi hendes lodtrækning havde åbnet sig og vejen til hendes første grand slam titel var overkommelig, hun tabte til letten Jelena Ostapenko som ligger 47 i verden, men pladseringen snyder hun er virkelig en god spiller, men Caroline spillede ikke selv særlig godt så det var en kombination af begge ting.Som de fleste af jer nok ved så har der været flere terrorangreb i Storbritannien de seneste, specielt et af angrebene gjorde mig følelsesladet og det var den til Ariana Grandes koncert i Manchester. Føj siger jeg bare at man vil gå efter unge mennesker som gerne vil have en oplevelse. Vi bliver simpelthen nød til at gøre noget og jeg mener ikke at vi skal lukke grænserne fordi så udviser vi frygt og det er det terroristerne gerne vil have så igen vi skal stå stærkt i samlet flok og finde på løsninger, selvfølgelig går det ikke væk fra den ene dag til den anden men vi skal være bedre til at opspore terroristerne selvom det arbejde efterretningstjenesterne gør er helt fantastisk og de afværger også mange angreb Stor ros til dem.

Jeg vil lige slutte af med at sige at Ariana har gjort et fantastisk stykke arbejde med at besøge såret og arrangere mindekoncert det er så flot.

Fortsat god dag :)

Likes

Comments

Læseferie er noget man har fået til at forberede sig på de kommende eksamener, jeg mener selv det en god ide at læse op til en eksamen, dog kan jeg godt synes at det er noget af det mest kedelig når det man skal læse op til er Matematik, der er ikke rigtig noget galt med faget eller den lærer jeg har, det er bare ikke min kop te og derfor skal man bruge ekstra energi på at få motivation til at lave det.

Kender i det når man får dårlig samvittighed over ikke at få læst? Hvis i gør så er det helt normalt, ifølge min overbevisning så er hårdt arbejde vejen frem, det går ikke at sidde på sin flade og bare forvente at alt kommer til en.

Men hvorfor er jeg så ikke motiveret til det hårde arbejde? Det simple svar er at hvis man ikke er motiveret er det kun en selv man skal bebrejde fordi man kan hvad man vil og egentlig er det lidt mærkeligt det her fordi sidder faktisk og skælder mig selv ud, men det gør jeg gerne fordi så lærer jeg selv noget og så kan i skønne læsere også tænke over de ting.

Nogle mennesker arbejder sindsygt hårdt på et fag mens et andet er mere afslappende og så kan man ende med at få højere i det afslappende og hvorfor kan det være? Der handler generelt om interesse og basal viden fordi hvis man nu tager mig, så har jeg let ved Samfundsfag og fik en god karakter i det men det var ikke fordi jeg følte mig udfordret og sådan er der nogle mennesker der har det og det er simpelthen, fordi man enten allerede er blevet udfordret og dermed har lært det og fået en basal viden eller det kan have noget med interesse at gøre hvor du også får en basal viden.

Så generelt kan man sige at for at få motivationen må du simpelthen komme igang fordi måske finder du ud af du godt kan finde ud af det og det giver mere motivation fordi der findes ikke noget mere motiverende end når man kan finde ud af tingene.

Inden jeg slipper jer for denne gang så vil jeg lige fortælle hvad jeg skal op i her i slutningen af 1.G.

Matematik B Årsprøve den 8/6-2017

Studieområde prøve den 15/6-2017

Derefter har jeg ferie wuhu, til alle jer der ude held og lykke med eksamenerne og håber i har gjort det godt i dem i har været til.

Be Strong, Be Confident out there <3

Likes

Comments

Hey alle i dejlige læsere, det chrisserdrengen her som gerne vil fortælle om en ny ting jeg har lavet som indebærer noget af det jeg kan lide nemlig fly.

Jeg har simpelthen lavet min egen hjemmeside hvor jeg skriver nyheder fra flybranchen, hvor jeg skriver om nye ruter og vækst i Københavns Lufthavn, men jeg skriver også om forskellige flyselskaber som har relevans for københavns lufthavn, da vil være mange artikler som indeholder flyselskaber som Norwegian, Ryanair og SAS, som er selskaber som har stor aktivitet i Københavns Lufthavn.

Der vil senere komme et link til hjemmesiden som lige skal færdigarbejdes mit nuværende hjemmeside navn vises her: flightnews.simplesite.com. Min hjemmeside vil senere bare komme til at hedde Flightnews.dk

Jeg håber det noget som i dejlige læsere vil være med til at hjælpe mig med ved at kigge lidt på, da jeg er rigtig stolt af den her hjemmeside som jeg føler jeg sætter min lid til at få op og kører.

Jeg ved godt det nok ikke er nogle emner som i nødvendigvis er interesseret i men følte jeg havde lyst til at dele det her med jer da det jo er meningen med en blok at skulle dele ting i ens liv med andre.

Så gå ind og kig på det og i kan skrive en kommentar både her men også inde på hjemmesiden om hvad i synes om det

Vi ses skønne mennesker <3

LINK til min hjemmeside om flynyheder: flightnews.simplesite.com

Likes

Comments

Idag har jeg lyst til at skrive lidt om hvordan jeg føler og det kan godt lyde rodet, men tro mig det er mere rodet inde mit hovede.

Jeg skriver lige nogle ord som bedst beskriver tankerne og følelserne.

Paranoid, følelsen af at blive glemt, føler om der er noget galt med mig, savner en ven som 100% er der for mig, følelsen at blive forrådt og udnyttede, spørgsmålet om jeg er en god ven for dem jeg vil være det overfor?

Jeg har en stor paranoid side af mig som er kommet efter jeg er blevet bagtalt rigtig meget gennem min skolegang, så stadig den dag idag kan jeg hurtig føle at folk snakker dårligt om mig og det pisse irriterende fordi ved jeg har en masse venner som elsker mig for den jeg er og så tænker man om der er noget galt med en siden man hele tiden for de negative tanker.

Altså for at sige det ligeud så er ungdomslivet for mig lort, fordi jeg tænker anderledes end mange andre.

Men mit bedste råd til jer skønne mennsker er at i ikke skal spilde jeres liv, i skal vise jeres venner at i betyder noget for jer og ikke tænke negativt og i stedet for tænke at hvis de taler om mig er det positivt det de siger, man skal ikke tænke over det alt for meget, man kan ende med at blive psykisk nedbrudt af det, hvilket på en måde er sket for mig.

Så lev livet ik tænk for meget på fortiden, lev i nuet og byg din fremtid :) ses

Likes

Comments

Jeg kan rigtig godt lide det her quote af den simple årsag at det er et rigtig godt forsøg på at finde ud af hvem er egentlig en rigtig ven for dig, alle lever efter hver deres værdier og kæmper en hård kamp og nogle er så stærke mentalt at de kan overkommende det uden indflydelse fra andre, men i sidste ende er det vigtigste at man har gode mennesker rundt om en til at støtte sig til.

Quotet fortæller hvordan man finder ud af hvem der er ens rigtige venner, nu vil jeg fortælle om hvad jeg synes er en rigtig ven.

1. Venner hjælper hinanden 2. De erkender overfor hinanden hvis de er gået over stregen 3. Loyalitet overfor hinanden 4. Man skal kunne give plads til følelser 5. Man skal kunne snakke om det meste 6. Man skal være forstående overfor hinandens svagheder 7. Man kunne diskutere og bliver sure på hinanden og derefter blive venner igen 8. Humoren og kemien skal være der fordi ellers bliver det akavet 9. Man skal være engageret i at være venner

Det er for mig et rigtig godt venskab, så kan der også være en masse andet som spiller ind men dem kan jeg ikke lige komme på. Hvis man opfylder de ting jeg har skrevet så kan jeg godt fortælle dig at du har et venskab, fordi det kræver alligevel lidt at skulle kunne håndtere alle de 8 punkter.

For mit vedkommende er falskhed noget af det jeg ikke kan klarer fordi det med at lade som om man er venner eller få en til at tro man er venner det er bare vildt slangeagtigt og derfor kan jeg ikke klarer det, fordi det er synd for personen det går ud over.

Hvis nogle af jer læsere har oplevet det så vil jeg bare sige til jer at man ikke skal give op og at man skal komme videre fordi hvis personen der har gjort det mod dig har været sådan, så er han eller hun ikke det værd.

Mine elskede læsere kan i have en super god tirsdag og ses vi snart igen hey :)

Likes

Comments

Elsker sol det er det bedste jeg ved især når det ikke er alt for varmt, fordi så kan man rigtig nyde den og det gjorde jeg også idag med i flere timer mens jeg trænede tennis, det var så dejligt at få noget motion.

Senere på dagen var jeg sammen med nogle venner i et par timer, hvor vi købte slush ice og bagte muffins det var lækkert.

Lige nu sidder jeg og ser eurovision song contest som er en tradition i vores familie, jeg synes det er hyggeligt og at sidde at se verdens største musik konkurrence som bliver set af folk fra Amerika og Kina, det samler det europæiske folk og der er også fine budskaber i festlighederne f.eks. Celebrate diversity som er årets tema. Håber selvfølgelig danmark vinder hvor vi efter 3 års fravær endelig er i finalen med Anja Nissen som ifølge mange har stor chance for at få en top placering, så det er spændende. Kom så Danmark 🇩🇰

Vil slutte dette indlæg ved at fortælle at jeg skal promovere min tennis klub til noget der hedder stor legedag i Brøndby Strand imorgen fra Klokken 12-16 så hvis i er i nærheden så kig forbi det er hyggeligt og nemt at finde bare gå fra stationen og ned til kulturhuset brønden og så drej til venstre så kan du se en masse folk

God Dag til jer derude

Likes

Comments

Det er chrisserdrengen her som var til fest igår på Niels Brock det internationale gym, det var super hyggeligt var der sammen med dem jeg holder af og fik også nogle øller indenbors selvom det smager ulækkert.

Det mest akavet: På vej over til skolen på nørreport har jeg og nogle af mine veninder været i netto og pludselig kommer en flok drenge over og spørger de må få et billede af mig fordi åbenbart har set mig på youtube (jeg har en youtube kanal, smider et link ind længere nede) og det var mega akavet fordi de råbte som om det var Justin Bieber de så haha

Det bedste: Det var helt klart stemningen og det at man er på skolen uden at man skal have undervisning

Det knap så gode: Det var nok at der ikke var så meget plads til at danse på dansegulvet så man endte med at få det ret varmt og dårligt.

Det var alt for idag håber i alle har en skøn fredag derude i det mega gode vejr og tillykke til dem der skal konfirmeres idag

https://www.youtube.com/channel/UCASYlYVnPNX-9jZye1ESwfA link til youtube kanalen

Likes

Comments

Det spanske ordsprog er et meget følsomt et af slagsen det kan også betyde en verden uden en fremtid og et udtryk som er pålagt folk som lever i slumområder. Det er noget jeg har haft om i spansk her for nyligt, det fik mig til at tænke at selvom vi i danmark har et langt bedre liv, så kan man som enkelt individ godt føle lidt at man er fanget i det samme udtryk dog ikke omkring fremtid, mere omkring det med at dagene kan være ens på nogle punkter.

Nogle mennesker står op og gør de samme ting om og om igen og man kan jo sagtens som læser tænke at det slet ikke kan sammenlignes og det nok også rigtigt, men tænker også højt her.

Hvad er fremtid egentlig for noget er det job, familie, succes og penge. Eller er det bare en betegnelse for hvordan samfundet udvikler sig omkring en. Hvis man får 02 i snit har man så en fremtid, selvfølgelig har man det, men man skal nok ikke forvente at blive jurist men der er massere af muligheder for at få job som ikke stiller så høje krav.

De mennesker som udtrykket er tiltænkt, føler ikke de har en fremtid og ja det ser meget sort ud for nogle af dem, men når man er kommet helt ned i bunden så er der kun en vej og det er opad og det er min pointe med at selvom man føler man lever i en verden uden en fremtid, så skal man altid kæmpe for det gode, på den måde kan man opnå stort set hvad som helst

BE STRONG, BE CONFIDENT

p.s hvis jeg har stødt nogle så er det ikke min hensigt, skriver hvad jeg tænker og alle har hver deres synspunkt.

God tirsdag :)

Likes

Comments

Det er sku rigtigt jeg er tilbage efter lidt tid væk fra bloggen da jeg ikke rigtig har været i humør til at skrive.

Men der er sket meget siden sidst.

Jeg er blevet morbror for anden gang, til en lille pige. Det var sådan det positive.

Det lidt negative er at jeg har været lidt trist på det seneste og har ikke rigtig kunne finde ro i sjælen til at kunne skrive så meget, jeg vil bare sige at jeg er tilbage og klar til skrive noget mere, men man kender godt det med at hvad skal man skrive og hvad er godt og hvad er skidt. Som en pige fra min klasse sagde idag "bare skriv om din dag og hvordan du har det". Det synes jeg er et godt råd til alle dem der skal opstarte deres blogs, at bare skriv hvad du føler om det er postivt eller negativt og husk altid...

BE STRONG, BE CONFIDENT.

Man skal huske at forblive stærk og selvsikker i medgang og modgang


Som de fleste af os ved så har der lige været præsidentvalg i Frankrig og det har meget betydning for mig da jeg har nogle personlige relationer til Frankrig og derfor er det meget vigtigt da det også danner ramme om det fremtidige EU, jeg ved godt det er kedeligt men ville lige kort snakke om det, da det jo fylder meget. Og for lige at skære det ud i pap så synes jeg det var den rigtige der vandt, folk har jo hver deres mening og det er vigtigt at huske, der er nogle mennesker som mener jeg ikke kan se andres meninger og holdninger end mine og hvis det er tilfældet så kender de mig dårligt. Debat er lig med demokrati osv...

Vi skal også lige vende sportens verden, altså nu er jeg jo ikke den store sportsperson dog går jeg jo til tennis og ser det også i tv, men udover det er det kun noget jeg snakker om og ikke nødvendigvis ser.

Jeg er startet udendørssæson på grus til min træning og det går rigtig godt føler mig allerede tilpas på banen, så er det bare at bygge på der skal også lidt mere styrketræning til men det kommer.

Så er det sidste emne nemlig musik, alles yndlingssange er jo lige øjeblikket despacito, så er der sådan en som mig som faktisk ikke har hørt den og det er jo lidt en dummernikker af mig. Men sådan er det jo, men er begyndt på at hører mere rap for tiden især kendrick lamar med hans nye album.

Så er der selvfølgelig the queen Selena, som snart udkommer med noget nyt forhåbentlig. Har faktisk endelig taget mig sammen til at købe en plakat med hende til 99kr på allposters.dk

Håber det var ventetiden værd jeg overvejer nemlig at gøre det på den her måde fra nu men muligvis ikke med de helt samme emner hver gang

TAK... BE STRONG, BE CONFIDENT :) ses snart

Likes

Comments