Kender i det når man føler at folk hele tiden vil lære en hvordan kan og skal være?

Det kender jeg her for tiden, det er ikke fordi jeg vil føle mig som offer for noget fordi det er ikke så alvorligt som det lyder.

Men det mere for at give jer lidt indblik i hvordan man evt. tackler det fordi det kan være svært, altså jeg har det med at blive pigefornærmet hvilket jeg bestemt heller ikke bryder mig om fordi joker selv med nogle af mine venner så burde i princippet lade vær, men for mig er det noget psykisk og det er måske lidt svært men efter flere års erfaring i det vil jeg komme med en konklusion af hvad jeg har lært og som jeg synes andre også ville kunne nyde godt af.

1. Tænk før du taler: Det skal man gøre fra begge sider af, men hvis du starter så skal du måske prøve at tænke over hvad du vil sige så du finder ud af om der er grundlag for det. Det er noget som jeg selv stadig arbejder med, men nogle er jo kvik-learners.

2. Sig fra når du føler det bliver for meget.

3. Altid stå ved dig selv fordi det viser styrke

Det kan godt være at det virker lidt overfladisk og tænke sådan og det er det nok også, men er udfører dette i virkeligheden kan være svært fordi personer reagere forskelligt ud fra hvem de og det skal man også respektere og arbejde med. Men husk nu at følge janteloven fordi der er ingen der gider at forstå dig hvis du hele tiden tror at du er noget, selvfølgelig er man noget men man skal ikke tro at man er bedre end alle andre, det er noget jeg har arbejdet med i lang tid efterhånden, jeg ved ikke hvor det kommer fra men tror hvis man har får lidt selvtillid og man så lige pludselig for en hel masse så kan det slå gnister så be Aware, Be Strong and Be Confident

Lobe you <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hvis du har oplevet at folk engang imellem er specielle på forskellige faconer, nogle har måske en tendens til at være selviske, mens andre interessere sig for nogle lidt anderledes ting eller deres adfærd generel er anderledes. Så husk på dette motto:

Nobody's perfect - ingen er perfekte.

Nogle laver fejl i deres liv og stedet for at dømme og træffe dumme forhastede beslutninger, så skulle man måske hellere tænke over og stille sig selv det spørgsmål.

Hvorfor gør denne person dette er der en grund og er jeg selv sådan en som begår fejl tit uden folk ligger for meget i det?

Et svar kunne være ja, fordi alle laver fejl og alle kæmper med det hver eneste dag, det handler bare om at kunne se sig selv i øjne og hvis man ikke kan det så må man prøve igen. Dette hænger også sammen med Be Strong Be confident, som hører inden under det at kunne se sig selv i øjnene.

Jeg vil være 100% ærlig at sige at jeg selv har været helt nede i kulkælderen hvor jeg slet ikke følte jeg havde noget at leve for, det lyder måske lidt dramatisk men vi kender vel alle sammen den situation omkring digital mobning og fysisk mobning på grund af nogle mennesker som netop ikke kunne tænke på mottoet:

Nobody's Perfect

Jeg var en af de heldige som havde en god familie ved min side til at få boostede mig op, et endnu vigtigere boost i mit liv var til dels at jeg troede på mig selv og vidste hvem jeg var og hvad jeg kunne, men også at mit sociale liv begyndte at fungere i gymnasiet, hvor jeg havde og stadig har opbakning fra.

Jeg har nogle sider af mig selv der skal arbejdes på og det er nok noget jeg kommer til at dele med jer som det skrider frem, det handler om at kunne skelne mellem mig og andre. Ment på den måde at jeg skal lærer at tænke på andre mennesker på en anden måde end før, fordi jeg tænker på mennesker eksternt fra mit liv men ikke internt i mit liv, fordi folk var ligeglad med om jeg var selvisk eller ej, fordi de selv ikke tænkte på mig, jeg har selv skullet skabe min viden selv skabe min hverdag, selv skabe mit liv generelt uden nogle udefra. Det bliver hårdt det her men jeg vil gøre mit ypperste for at det sker på den rigtige måde men hey:

Nobody's Perfect

Der er nogle mennesker som kan irritere mig og det er dem som ikke lytter på hvad andre siger og dømmer dem ude fra starten f.eks. så er der mange der synes at Wozniacki er dårlig, halvdelen af dem der siger har ikke fulgt hende, prøv nu at se og lyt og tænk på at ingen er perfekte hele tiden.

Egentlig burde jeg også tænke det om regeringen som jeg har været lidt hård overfor men har til gengæld fulgt med og ved hvad de foretager sig, men stadig er ingen perfekte.

Husk på det allesammen

More to come....

Bedste Hilsner Christopher, love you <3 <3

Likes

Comments

Sommerferie er noget af det bedste for mange mennesker og selvfølgelig også for mig. Men jeg har nogle issues med det alligevel.

Sommerferie i Danmark er ikke just det sjoveste derfor er jeg da glad for at jeg skal en uge væk herfra når turen går til Rom i det varme og skønne Italien. Jeg skal både opleve byen men også være udenfor byen og hvis alt går efter planen skal jeg bestige en 1300 meter høj vulkan som ligger i et fantstisk område kaldet Napoli-bugten hvor man kan se ned til byen Napoli fra toppen af vulkanen, det bliver en spændende oplevelse. På vores hotel i Rom er der både swimmingpool og tennisanlæg så der nok at få tiden til at gå med.

Inden jeg skal til Rom skal jeg dog ikke rigtig noget og er lidt bange for at komme til at kede mig lidt når mange af mine venner tager på ferie, men har ikke tænkt mig at sidde på min flade jeg vil selvfølgelig tage kontakt de venner der er hjemme og hører om de har nogle planer, jeg vil evt også træne lidt tennis og fitness evt med vennerne, så mon ikke at jeg kan få tiden til at gå med noget. Overvejer faktisk også lidt at invitere nogle flere venner med til noget tennisarrangement men det kommer an på om interessen er der.

Til jer læsere vil jeg bare sige at hvis i kender nogle i ferien som er hjemme samtidig med jer så skader det ikke at tage kontakt og hører om de har lyst til noget, fordi ved i hvad det man giver får man selv igen, eller det håber jeg da fordi det ville være rart tarveligt ellers. Så bare spørg selvfølgelig ikke hver dag men bare sådan engang imellem man kan også spørger sådan her:

Hey (persons navn) Jeg ville lige hører om du har tid i løbet af ugen/en af de næste dage til at være sammen i et part timer for lige at catche op med hinanden.

Man behøves selvfølgelig ikke gøre det så formelt, men hvis man måske er lidt usikker så er det en god måde. Jeg kan dog ikke sige at i altid vil få et ja, fordi det er forskelligt fra person til person.

Men jeg kan sige jer en ting og det er at dialog er vejen frem fordi hvis jeg bare lod vær med skrive så vidste folk ikke at jeg var interesseret i at være sammen med dem.

Dog har jeg også selv venner der nok er lidt dårlige til at skrive til mig, men så vælger jeg selv at skrive til dem også får man tit en samtale op og kører.

jeg kan selvfølgelig godt blive lidt irriteret over at jeg tit skal tage initiativ, men jeg er vandt til det så det gør ikke noget, men siden jeg er startet på gymnasiet er jeg ligesom blevet voksen nok til ikke, at ligge mærke til det og det er måske en fejl, men har bare ikke lyst til at tænke negativt, vil hellere se positivt på tingene. Be Strong Be Confident

Love fra Chrisserdrengen, ses til min næste indlæg.

Skriv en kommentar hvis i vil spørger om noget.


Likes

Comments

Hey alle sammen idag vil jeg snakke om de to ting i overskriften.

Vi starter med Tennis delen da den er lidt kortere.

Analyse af grand slam turnering french open som foregår på grus i Paris Roland Garrors anlægget.

Caroline Wozniacki nåede overraskende videre til kvartfinalen som hun kun har gjort en gang før og det er 7 år siden. Men overraskende tabte hun kvartfinalen, hvilket er ærgerligt fordi hendes lodtrækning havde åbnet sig og vejen til hendes første grand slam titel var overkommelig, hun tabte til letten Jelena Ostapenko som ligger 47 i verden, men pladseringen snyder hun er virkelig en god spiller, men Caroline spillede ikke selv særlig godt så det var en kombination af begge ting.Som de fleste af jer nok ved så har der været flere terrorangreb i Storbritannien de seneste, specielt et af angrebene gjorde mig følelsesladet og det var den til Ariana Grandes koncert i Manchester. Føj siger jeg bare at man vil gå efter unge mennesker som gerne vil have en oplevelse. Vi bliver simpelthen nød til at gøre noget og jeg mener ikke at vi skal lukke grænserne fordi så udviser vi frygt og det er det terroristerne gerne vil have så igen vi skal stå stærkt i samlet flok og finde på løsninger, selvfølgelig går det ikke væk fra den ene dag til den anden men vi skal være bedre til at opspore terroristerne selvom det arbejde efterretningstjenesterne gør er helt fantastisk og de afværger også mange angreb Stor ros til dem.

Jeg vil lige slutte af med at sige at Ariana har gjort et fantastisk stykke arbejde med at besøge såret og arrangere mindekoncert det er så flot.

Fortsat god dag :)

Likes

Comments

Læseferie er noget man har fået til at forberede sig på de kommende eksamener, jeg mener selv det en god ide at læse op til en eksamen, dog kan jeg godt synes at det er noget af det mest kedelig når det man skal læse op til er Matematik, der er ikke rigtig noget galt med faget eller den lærer jeg har, det er bare ikke min kop te og derfor skal man bruge ekstra energi på at få motivation til at lave det.

Kender i det når man får dårlig samvittighed over ikke at få læst? Hvis i gør så er det helt normalt, ifølge min overbevisning så er hårdt arbejde vejen frem, det går ikke at sidde på sin flade og bare forvente at alt kommer til en.

Men hvorfor er jeg så ikke motiveret til det hårde arbejde? Det simple svar er at hvis man ikke er motiveret er det kun en selv man skal bebrejde fordi man kan hvad man vil og egentlig er det lidt mærkeligt det her fordi sidder faktisk og skælder mig selv ud, men det gør jeg gerne fordi så lærer jeg selv noget og så kan i skønne læsere også tænke over de ting.

Nogle mennesker arbejder sindsygt hårdt på et fag mens et andet er mere afslappende og så kan man ende med at få højere i det afslappende og hvorfor kan det være? Der handler generelt om interesse og basal viden fordi hvis man nu tager mig, så har jeg let ved Samfundsfag og fik en god karakter i det men det var ikke fordi jeg følte mig udfordret og sådan er der nogle mennesker der har det og det er simpelthen, fordi man enten allerede er blevet udfordret og dermed har lært det og fået en basal viden eller det kan have noget med interesse at gøre hvor du også får en basal viden.

Så generelt kan man sige at for at få motivationen må du simpelthen komme igang fordi måske finder du ud af du godt kan finde ud af det og det giver mere motivation fordi der findes ikke noget mere motiverende end når man kan finde ud af tingene.

Inden jeg slipper jer for denne gang så vil jeg lige fortælle hvad jeg skal op i her i slutningen af 1.G.

Matematik B Årsprøve den 8/6-2017

Studieområde prøve den 15/6-2017

Derefter har jeg ferie wuhu, til alle jer der ude held og lykke med eksamenerne og håber i har gjort det godt i dem i har været til.

Be Strong, Be Confident out there <3

Likes

Comments

Hey alle i dejlige læsere, det chrisserdrengen her som gerne vil fortælle om en ny ting jeg har lavet som indebærer noget af det jeg kan lide nemlig fly.

Jeg har simpelthen lavet min egen hjemmeside hvor jeg skriver nyheder fra flybranchen, hvor jeg skriver om nye ruter og vækst i Københavns Lufthavn, men jeg skriver også om forskellige flyselskaber som har relevans for københavns lufthavn, da vil være mange artikler som indeholder flyselskaber som Norwegian, Ryanair og SAS, som er selskaber som har stor aktivitet i Københavns Lufthavn.

Der vil senere komme et link til hjemmesiden som lige skal færdigarbejdes mit nuværende hjemmeside navn vises her: flightnews.simplesite.com. Min hjemmeside vil senere bare komme til at hedde Flightnews.dk

Jeg håber det noget som i dejlige læsere vil være med til at hjælpe mig med ved at kigge lidt på, da jeg er rigtig stolt af den her hjemmeside som jeg føler jeg sætter min lid til at få op og kører.

Jeg ved godt det nok ikke er nogle emner som i nødvendigvis er interesseret i men følte jeg havde lyst til at dele det her med jer da det jo er meningen med en blok at skulle dele ting i ens liv med andre.

Så gå ind og kig på det og i kan skrive en kommentar både her men også inde på hjemmesiden om hvad i synes om det

Vi ses skønne mennesker <3

LINK til min hjemmeside om flynyheder: flightnews.simplesite.com

Likes

Comments

Idag har jeg lyst til at skrive lidt om hvordan jeg føler og det kan godt lyde rodet, men tro mig det er mere rodet inde mit hovede.

Jeg skriver lige nogle ord som bedst beskriver tankerne og følelserne.

Paranoid, følelsen af at blive glemt, føler om der er noget galt med mig, savner en ven som 100% er der for mig, følelsen at blive forrådt og udnyttede, spørgsmålet om jeg er en god ven for dem jeg vil være det overfor?

Jeg har en stor paranoid side af mig som er kommet efter jeg er blevet bagtalt rigtig meget gennem min skolegang, så stadig den dag idag kan jeg hurtig føle at folk snakker dårligt om mig og det pisse irriterende fordi ved jeg har en masse venner som elsker mig for den jeg er og så tænker man om der er noget galt med en siden man hele tiden for de negative tanker.

Altså for at sige det ligeud så er ungdomslivet for mig lort, fordi jeg tænker anderledes end mange andre.

Men mit bedste råd til jer skønne mennsker er at i ikke skal spilde jeres liv, i skal vise jeres venner at i betyder noget for jer og ikke tænke negativt og i stedet for tænke at hvis de taler om mig er det positivt det de siger, man skal ikke tænke over det alt for meget, man kan ende med at blive psykisk nedbrudt af det, hvilket på en måde er sket for mig.

Så lev livet ik tænk for meget på fortiden, lev i nuet og byg din fremtid :) ses

Likes

Comments

Jeg kan rigtig godt lide det her quote af den simple årsag at det er et rigtig godt forsøg på at finde ud af hvem er egentlig en rigtig ven for dig, alle lever efter hver deres værdier og kæmper en hård kamp og nogle er så stærke mentalt at de kan overkommende det uden indflydelse fra andre, men i sidste ende er det vigtigste at man har gode mennesker rundt om en til at støtte sig til.

Quotet fortæller hvordan man finder ud af hvem der er ens rigtige venner, nu vil jeg fortælle om hvad jeg synes er en rigtig ven.

1. Venner hjælper hinanden 2. De erkender overfor hinanden hvis de er gået over stregen 3. Loyalitet overfor hinanden 4. Man skal kunne give plads til følelser 5. Man skal kunne snakke om det meste 6. Man skal være forstående overfor hinandens svagheder 7. Man kunne diskutere og bliver sure på hinanden og derefter blive venner igen 8. Humoren og kemien skal være der fordi ellers bliver det akavet 9. Man skal være engageret i at være venner

Det er for mig et rigtig godt venskab, så kan der også være en masse andet som spiller ind men dem kan jeg ikke lige komme på. Hvis man opfylder de ting jeg har skrevet så kan jeg godt fortælle dig at du har et venskab, fordi det kræver alligevel lidt at skulle kunne håndtere alle de 8 punkter.

For mit vedkommende er falskhed noget af det jeg ikke kan klarer fordi det med at lade som om man er venner eller få en til at tro man er venner det er bare vildt slangeagtigt og derfor kan jeg ikke klarer det, fordi det er synd for personen det går ud over.

Hvis nogle af jer læsere har oplevet det så vil jeg bare sige til jer at man ikke skal give op og at man skal komme videre fordi hvis personen der har gjort det mod dig har været sådan, så er han eller hun ikke det værd.

Mine elskede læsere kan i have en super god tirsdag og ses vi snart igen hey :)

Likes

Comments

Elsker sol det er det bedste jeg ved især når det ikke er alt for varmt, fordi så kan man rigtig nyde den og det gjorde jeg også idag med i flere timer mens jeg trænede tennis, det var så dejligt at få noget motion.

Senere på dagen var jeg sammen med nogle venner i et par timer, hvor vi købte slush ice og bagte muffins det var lækkert.

Lige nu sidder jeg og ser eurovision song contest som er en tradition i vores familie, jeg synes det er hyggeligt og at sidde at se verdens største musik konkurrence som bliver set af folk fra Amerika og Kina, det samler det europæiske folk og der er også fine budskaber i festlighederne f.eks. Celebrate diversity som er årets tema. Håber selvfølgelig danmark vinder hvor vi efter 3 års fravær endelig er i finalen med Anja Nissen som ifølge mange har stor chance for at få en top placering, så det er spændende. Kom så Danmark 🇩🇰

Vil slutte dette indlæg ved at fortælle at jeg skal promovere min tennis klub til noget der hedder stor legedag i Brøndby Strand imorgen fra Klokken 12-16 så hvis i er i nærheden så kig forbi det er hyggeligt og nemt at finde bare gå fra stationen og ned til kulturhuset brønden og så drej til venstre så kan du se en masse folk

God Dag til jer derude

Likes

Comments

Det er chrisserdrengen her som var til fest igår på Niels Brock det internationale gym, det var super hyggeligt var der sammen med dem jeg holder af og fik også nogle øller indenbors selvom det smager ulækkert.

Det mest akavet: På vej over til skolen på nørreport har jeg og nogle af mine veninder været i netto og pludselig kommer en flok drenge over og spørger de må få et billede af mig fordi åbenbart har set mig på youtube (jeg har en youtube kanal, smider et link ind længere nede) og det var mega akavet fordi de råbte som om det var Justin Bieber de så haha

Det bedste: Det var helt klart stemningen og det at man er på skolen uden at man skal have undervisning

Det knap så gode: Det var nok at der ikke var så meget plads til at danse på dansegulvet så man endte med at få det ret varmt og dårligt.

Det var alt for idag håber i alle har en skøn fredag derude i det mega gode vejr og tillykke til dem der skal konfirmeres idag

https://www.youtube.com/channel/UCASYlYVnPNX-9jZye1ESwfA link til youtube kanalen

Likes

Comments