Jag kan verkligen rekommendera reflexspray. Vi sprayade vår vagn med det. När det är ljust så ser vagnen ut precis som vanligt, men när det är mörkt och det lyser på det så syns det.

Igår var vi in till Uppsala en sväng hela familjen, så mysigt! Det blev bland annat  lite shopping på Mio som hade utförsäljning av hela butiken då de flyttar.

De skyltade dock med att de hade upp till 70% rabatt men jag kunde inte se en enda vara som hade det. Allt var 30% vad jag kunde se. Tycker att det är dåligt att de får göra så, men de hade väl någon liten vara i ett hörn som det var lite mer rabatt på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag spelade vi tennis med Fredrik. Det var bra att vara tre för då kunde alltid någon passa Elvira medan de andra spelade. Kanske lite synd om Fredrik som även han fick agera barnvakt, men han var grym på det!

Jag har funderat på om jag ska gå någon tenniskurs. Kan vara bra att lära sig grunderna så kanske man kan bli lite bättre. Får nog fundera lite på det!

Likes

Comments

Det var bra att vi började med gröt. Tydligen räcker inte amningen till och lillan växer inte riktigt som hon borde. Det var inte så farligt men hon kan behöva lite ersättning och gröt utöver amningen. Så nu hoppas vi att det ska bli bättre för henne ❤

Likes

Comments

Idag fick Elvira gröt för första gången. Jag var nog lite för ivrig för att kunna vänta, haha. Elvira tyckte i alla fall att det var jättegott med gröt och det var så kul att se. Kanske får bli ett mål gröt varje dag snart ändå.

Likes

Comments

Idag blir vår älskade Elvira fyra hela månader. Tiden går snabbt och hon lär sig så mycket hela tiden. Det är så himla kul att följa henne. Vi får se om hon ska få smaka lite gröt idag eller om vi väntar lite. Jag känner mig lite kluven då jag tycker det är roligt att få ge henne riktig mat samtidigt som jag fortfarande vill helamma. Aja, får klura lite på det.

Idag är det även Rikards första fars dag. Vi är inte såna som firar så mycket så dagen blir typ som alla andra dagar. Men mycket kärlek finns det ändå ❤

Likes

Comments

Gjorde mer av vitaminbomben. Denna gång blev den mycket starkare så fick blanda ut den lite med äppeljuice. Jag älskar färgen på den också, känns fräscht.

Nu hoppas vi att detta hjälper så att vi håller oss friska!

Likes

Comments

Efter att ha sovit hela natten la vi oss i stora sängen och ammade för att sedan kunna ligga kvar och mysa. Så härligt med en glad och gosig tjej såhär på morgonen.

Nu har hon somnat om så jag ska passa på att äta frukost.

Likes

Comments

Jag älskar att vara hemma med Elvira. Förut har jag lätt blivit rastlös och alltid velat ha något att göra. Men nu förgyller hon mina dagar med lek och gos. Har henne gärna sovandes i famnen samtidigt som jag kollar på serie, det är så himla mysigt.

Hon får mig också att komma ut på promenader. Vi går en sväng nästan varje dag och det är superskönt att komma ut. Ska bara hitta några bra poddar också så blir det toppen!

Även om jag älskar att vara hemma så är jag iväg och tränar handboll två gånger i veckan. Det är rätt så skönt att komma iväg och få lite tid för sig själv också.

Likes

Comments

Elvira tog sovmorgon till klockan 9. Såklart kunde inte jag sova så länge så jag gick upp  8. Men då fick jag lugn och ro i en timme på morgonen vilket var guld värt!

Jag har haft turen att ha några bra nätter. Två hela nätter i rad och i natt vaknade hon klockan 5 och åt för att sedan sova vidare till 9. Oftast somnar hon själv i sin säng också och det är väl bara att njuta så länge det varar.

Likes

Comments

Idag hade vi frukostbesök av Elviras fina kompis Lilou och hennes härliga mamma Melanie. Lilou är nog världens gladaste bebis, varje gång man träffar henne så är hon superglad. Verkligen varje gång! ❤ Med Elvira får man kämpa för att få ett leende, men hon verkar blir gladare för varje dag ändå.

Vi slog till med en superfrukost med gröt, ägg, scones och en vitaminshot. Blev inspirerad av Mella med shoten och tänkte att det var ju en superidé såhär i förkylningstider. Och god blev den så den blir det mer av. Provade även att göra sconesdegen kvällen innan för att bara kunna ställa in dem i ugnen på morgonen och det gick ju jättebra. Så smidigt att få nybakt bröd på morgonen.

Likes

Comments