View tracker

Lite information om vem som ni kan fråga för till fälig på min andra blog den som ni frågar är min oc

och han ar ingen namn så ni kan skriva för slag för vad han kan heta.

Om ni går till mina länkar så har jag min engelska blog där och var min Ask box är på min engelska blog är "Well hello there (^U^)" så nu vet ni hur ni kan fråga mig

Likes

Comments

Jag kan säga att jag har endel saker att ta hand om och kommer att bara säga att jag kommer kanske sätta upp en serie och det kommer kanske andra serie med, men jag lovar inget... så ni får hoppas på det bästa 

Likes

Comments

View tracker

Idag så var min klass lämnade upp nåra arbeten som vi gjorde som var att animera, men jag satte upp nåra av dom på min engelska blogg som ni kan gå till en av mina länkar så kan ni se dom.

Vår klass var och planterade blomlökar som hela skolan gjorde det var trevlig och stötte på en från natur och biologi linjen och han var trevlig och äldre än vad jag är, men jag kommer nog prata mer med honom och imorgon så kommer jag ha något program med material det ska bli intressant

Likes

Comments


Jag har varit så dålig att jag kunna knapp duscha! jag det var ganska alvarlig, men är bättre.

Det var dålig still på dom som var förkylda och komma till scoutlägret, men sånt är livet och imorgon så ska jag och min moster måla tillsammas och det ska bli rolig.

Jag och min familj ska fara till Frankrike och det ska bli jätte rolig och ska börja skolan typ slutet av den här månaden och wow tiden går fort när man blir äldre.   

Likes

Comments

Jag var på ett manusläget som var på Gotland och jag har massor med bilder, men det är lite för många och måste titta genom dom innan jag lägger upp dom och vill åt minstonde att min stora syster ska vara hemma då så att vi kan titta genom dom.

Mot slutet på juli så ska jag på ett scoutläger och sen i augusti så ska jag till Frankriket då ska det bli det skoj!

Och jag måste träna upp mig igen på att rita på datorn när man inte har rita så länge så blir man lite ringrostig på det (-_-) men har funderat och titta på ett pogram som heter sai som värkar bättre än gimp så fundera på det om jag ska instalera den eller inte.

Ska nog kanse göra det när jag har skaffat mig en egen dator.       

Likes

Comments