Godmorgon!

Jag sitter nu på bussen efter en rätt förvirrande morgon. Först valde jag att ta en lite kortare sovmorgon och då i tron om att jag hade väldigt bråttom så skyndade jag mitt att göra mig iordning och åt en lätt frukost och på vägen till bussen gick jag förbi och kollade till katterna och såg till att de hade mat. Dock visade det sig ju att jag hade oerhört gott om tid till bussen och även fast jag tog den längre vägen så var jag där långt innan den skulle gå. Mindre kul.

Idag är det onsdag vilket betyder endast estetiska ämnen för mig, dock är det inget roligt vi håller på med just nu. Ska bara göra klart den pågående uppgiften och sen prata om vårt besök på Moderna Museet förra veckan. För de som inte vet så är modernismen en av de konstepoker jag avskyr med ett brinnande hat men det behöver jag inte riktigt gå in på, jag kan bara säga att jag alltså inte ser fram emot dagens lektion.

Hoppas ni alla har en bra dag!

En liten Stig för att jag är så nöjd med att iaf en katt inte hade så stora problem med flytten

Likes

Comments

Hej allesammans!

Idag har ingen av oss gjort något särskilt då Maja är sjuk och Alice hade inte någon lust att tänka på sin framtid, så då tänkte vi att vi lika väl kunde starta en blogg. Det kommer dyka upp lite fina bilder, lite som händer i livet och mat, och mycket katter.

Hoppas ni kommer tycka om det här och att ni är intresserade!

Hej då!

Likes

Comments