Första dagen på jobbet idag efter 6 månaders sjukskrivning. De va lugnt, träffade inte på någon ungdom och det kändes ganska skönt. Jag jobbade 4 h och kom hem till mamma och somnade direkt på soffan 1h och 20 minuter.  Trött i huvudet, men känns skönt att ja har hela dagen och kvällen på mig att varva ner och få rå i huvudet,


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har panik och ångesten är framme. Min läkare har bara sjukskrivit mig 50% så från och med 1/11 ska ja börja jobba 50 % . Jag  med flera tycker det är konstigt att hon kastar in mig på jobb 50 % på en gång.  Borde börja på 25 o känna av och ta de lugnt.

Jag känner oron i kroppen, har svårt att somna och sover dåligt igen. Jag vill inte hamna i träsket igen. Jobbet är en del av min sjukskrivning en del jag borde ta tag i. Men jag är rädd och det spelar ingen roll att det är lugnt på jobbet det är att jag känner mig osäker och rädd.  Det är inte okej att ha en sån arbetsplats där jag inte känner mig trygg. Jag ska inte behöva gå runt och vara rädd.  Det här tär på mig. tankarna snurrar..
Likes

Comments

det syns överallt metoo. Jag är en av dem, jag tror dem flesta någon gång hört en kommentar eller liknade. Men den nya taggen ihave??  Jag blir riktigt upprörd när jag läser vad dem skriver. Som om dem ska få en medalj för dem skriver om hur dem beter dig eller betet sig mot en tjej/kvinna.  Jag blir ledsen speciellt när vi försöker göra det synligt att folk ska förstå att det är många som blivit sexuellt trakasserade eller sexuella övergrepp om hur vi kämpat och inte får hjälp eller att vi inte blir trodda. osv. 
​Personligen tycker jag att dem kan skrota den där haschtagen ihave.. Jag blir äcklad och ledsen när jag läser hur dem bett sig. Fyfan säger jag bara.


#metoo


Likes

Comments

​Idag fick jag testa och bli hypnotiserad, det var väldigt spännande,roligt och en konstig känsla.  Fick komma till en plats där jag kände mig trygg och säker och efter det skulle jag berätta vem som fanns brevis mig. Varför är den personen hos mig? Det är en person jag tänker på mycket som jag egentligen vill släppa men har svårt att göra det. Vad hade jag för känslor i kroppen när personen var där och vart i kroppen var känslan, 

Efter det skulle jag ut i naturen och platsen jag kom till då var kanalen mellan pissviken och simstadium det va höst träden va gula,röd och orangea. Där skulle jag hitta mitt självsäkra jag. Att jag duger som den jag är och jag är bra.

I slutet skulle jag välja en färg som ska symbolisera att jag mår bra den första färgen som kom va orange. Så jag ska börja måla me orange och hitta den perfekta orangea färgen som kommer få mig att må bra ​. 

Tyckte den här metoden var bra spännande.Hoppas på att fortsätta med den :)


Likes

Comments

Som sagt det går framåt. Jag känner mig piggare och gladare för varje dag som går. Jag har fått en samtalskontakt på psykiatrin i Västerås som jag kommer börja gå hos en gång i veckan. Det blir en terapi, kommer att prata om händelserna jag fått gått igenom under senaste åren och livets samt testa på hypnos sen var det en grej till jag inte minns namnet på.


Söker nya jobb för fulla muggar runt om i hela Sverige och hoppas att jag får något nytt.
Likes

Comments

Hur mår​ jag? Jag mår bra. Jag är glad och kunna säga det.. men just nu mår jag bra. Jag är glad och känner att vissa delar av mig är tillbaka som de var förr.  Fick höra här om dagen att du ser mycket piggare ut nu och är mer social.  Kul och höra. 

Får hoppas at det fortsätter och jag få må bra ett tag nu utan nå skit. 


Likes

Comments

Längesedan jag skrev något. Just nu rullar allt på bra faktiskt. Jag känner mig glad och pigg men man är alltid rädd att dippen ska komma igen. Men ska leva i nuet och just nu mår jag bra.

Har fått en läxa av min psykolog att läsa boken Hemligheten av Egil Linge och Jan Josefsson.Hon tror att jag behöver någon att dela min vardag med, hitta någon att stötta mig mot och vara trygg med.

"Hemligheten är en bok för singlar som tröttnat på att vänta och som vill veta vad de kan göra för att hjälpa framtida kärleksrelationer på traven. Men också för den som redan hittat en partner och som vill veta mer om vad som händer i oss när vi försöker gå från förälskelse och vidare in i en varaktig kärleksrelation."

Jag har tagit igenom mer en halvboken och tycker verkligen den är bra och känner igen mig i situationerna och det förklarar en hel del varför dem senaste relationerna inte gått som man själv velat. Visst sen får man tro vad man vill. Men just för mig stämmer det in ganska bra.'Likes

Comments

Mycket som snurrar i huvudet. Snart har jag vart sjukskriven i 180 dagar och är rädd at jag kommer bli utförsäkrad från försäkringskassan. jag funderar vad ska jag göra? . Jag är inte kapabel till att gå tillbaka till mitt jobb jag har idag då jag är inte mår bra i psyket och kan inte ta hand om andra som mår dåligt när jag själv mår dåligt. På torsdag ska jag på möte om omplacering och varsel. Efter det mötet kommer jag nog förmodligen bli lite klokare. 


Vad vill jag jobb med?
Vill jag plugga?


Likes

Comments

sitter hemma och funderar på när jag senaste vad super glad,allt va på topp och inga bekymmer.

Jag satt och kollade igenom min senaste Instagram, 2012 va mitt bästa år och då fanns nog inga bekymmer. Allt va frid och fröjd. Jag va ute på min livs resa med två helt underbara människor,jag kom hem började jobba på mellansvensk igen, Summerburst, vinst i drakbåtsfestivalen, varat kär, flyttade till USA i en vecka haha och va på SHM De va ett jävligt bra år. Det var absolut mitt bästa år med tanke allt jag gjorde och hände. Efter 2012 rasa allt, problemen växte, dåligt förhållande fram och tillbaka, elaka kommentarer osv och jag hade inget jobb arbetslös. de tog på krafterna. Jag började bli mer osäker på mig själv och började fundera vad kommer hända.. kommer mitt förhållande hålla och kommer jag någonsin få ett jobb? Det var väl egentligen här allt började.

Mellan 2012-2015 levde jag med ett knackigt förhållande där det tog slut var och varannan månad . Istället för att ligga hem efter jobbet skulle jag ut och springa eller gymma. Men i själva verket var jag helt slut. då fick man till kommentar du kör ju bara bil hur kan du vara trött?. Du har den perfekta kroppen för att gå ner i vikt med..Jag blev mer och mer osäker på mig själv jag tappade min självkänsla och mådde allmänt piss. Början av sommaren 2015 tog förhållande slut på riktigt och vi gick åt ett varsin håll. Den sommaren var jag med en Mathilda nästan varje helg och drack alkohol. Jag dränkte min sorger och problem i alkoholen .. Hösten 2015 tog mig med öppna armar.. November började min ångest komma. Jag jobbade då på Bring Citymail och skulle köra min favorit runda och jag kände att min kropp inte va okej. Jag fick panik varje väg jag åkte på fick ångest för varje brevlåda jag skulle åka och lämna brev i. Ja förstod ingenting vad händer? Hade aldrig känt en sån konstig känsla förut. Jag ringde min läkare och vart då sjukskriven helt från jobbet till januari. Jag kände att jag mådde bra igen.

2016 började jag mitt nya jobb med ensamkommande flyktingar. Tänkte oj vilken roligt jobb. vi gjorde roliga saker och allt. Till slut började jag jobba fast på Pegasus. Där några i personalen började kommentera hur jag såg ut. Gud vad snygg du är idag, oj vilken snygg rumpa du fick i dem där jeansen, skulle du träna lite till så skulle du se helt fantastiskt ut. Vissa slog även på min rumpa. Även framför ungdomarna kunde man få höra såna kommentarer. På plats skrattade jag bara bort de men egentligen tyckte jag att de kändes obehagligt. Varför ska dem kommentera min kropp? Vissa kommentaren tog hårdare än andra då jag hade fortfarande i bakhuvdet vad mitt ex hade sagt om träning.

Ja jag vet att jag kanske inte är i min bästa form men jag skiter i vad folk har för åsikter om min kropp..

Jag har mycket i mitt bagage som jag har och jobba med. Imorgon ska jag ta upp allt det här med min psykolog.


Bilder från 2012 


Likes

Comments

På fredag ska jag äntligen få träffa en psykolog och få börja prata om mina problem. Jag är nervös och jag hoppas att jag kommer klicka med psykologen.

Min nya medicin gör att jag  snittar 12 h per natt med sömn, känner mig utvilad och pigg av dem.  Dock drömmer jag otroligt mycket o nätterna och pratar i sömnen. Det som är mest jobbigt med drömmarna är att dem känns så verkliga. Jag drömmer mycket om personerna i min närhet samt människor jag inte ungås med men vet vilka det är. känns jobbigt när man går på dagen och funderar om det var i drömmen jag sa så eller i verkligheten..


Likes

Comments