Header

Imorgon börjar studentveckan och det är fortfarande helt sjukt, kan inte fatta att det är dags. Går inte ut gymnasiet arbetslös heller ; )
Imorgon ska klassen ut på "hemlig resa", så jag vet inte vad vi ska göra haha. Tisdag bal, torsdag studentlekar och fredag, jaaaaaa!
Men studentlekarna vill jag inte ens vara med på, vi har inget flak eftersom killen drog sig ur, hade inte velat åka flak heller då jag bara vill hem till min mottagning och sen på kvällen ska vi ut allihopa vilket jag egentligen inte vill, men jag kommer ångra det sen så jag åker in till Avesta i alla fall. Så kul är jag och jag vet själv vilken glädjedödare jag är, men jag är inte bekväm bland mycket folk. Det enda jag kan ha gjort på en dag är att åka till ICA och handla med mamma, i bilen hem håller jag på att somna för jag blir helt slut, jag känner helt enkelt inte för att vara med en massa människor. Nu är jag inte en sån som går runt ute och ser tjurig ut hahaha men jag blir otroligt trött. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mukbang's är något som är väldigt populärt i Sydkorea, jag har ingen aning om varför, men själv är jag lite fast i det också.
Mukbang betyder "Eating Broadcast" och det är helt enkelt som en livechat där personen i fråga sitter framför webcameran och äter otroligt mycket mat. Folk joinar dessa chatrum och ser på när någon äter, rätt så roligt faktiskt! Haha, jag är ju intresserad utav Sydkorea och väldigt mycket deras mat, kanske därför jag tycker det är roligt.

Min favoritgrupp BTS lägger ofta upp videosar på youtube och deras äldsta medlem Jin har börjat lägga upp mini-mukbangs. Han är otroligt fin så jag sitter lätt och stirrar på honom när han äter!

Likes

Comments

Dagen efter jag fick studiebidraget gjorde jag av med det då vi åkte till kupolen hahaha. Var meningen att jag skulle köpa lite sommarkläder men hittade inte ett skit? Så jag beställer kläder senare, mycket roligare att ha kläder som inte hela Sverige har sett när de går i affärerna här, astråkigt. Men fick i alla fall med mig lite skrot hem. Hello Kitty och Tom&Jerry våtservetter 80st i ett paket för 10kr st att tvätta bort sminket med funkar precis lika bra som ett paket med 20st i för 50kr!

Är helt tokig i krimskrams och billiga grejer. Vi gick in i plushuset igår, Åhlens har 50% rea på allting då butiken stänger och HM hade asmycket rea de också då de ska flytta in i Åhlens lokaler! Köpte då brushes för 20kr och lite annat billigt smink. Deras enorma rea håller nog i sig ett tag då Åhlens inte flyttar ut förän om någon vecka, så det hinner nog till och med bli mer. Billigt är bra! Jag är en sån som hellre köper mycket och billigt än bra och dyrare, vilket kanske inte alltid är så bra men när det gäller tingeltangel som det här är jag inte kräsen alls.

Alla grejer är utspridda men det här kunde jag i alla fall samla ihop!

Fyllde även på med lite smycken! Köpte ju även ganska mycket när vi var i Stockholm så nu har jag hahaha.

Likes

Comments

Rätt så konstigt faktiskt. Har inga lektioner längre då vi är klara med allt och vi tar inte studenten förän den 12e juni. Skönt ändå, då hinner jag till gymmet på förmiddagen och sen göra saker som jag annars inte orkat med pga skolan. Det drygaste måste ha varit att ränna runt överallt. Bor 4mil ifrån Avesta, på en dag kunde jag åka 6 bussar beroende på om jag var i danssalen eller på skolan och dom bussarna går fanimig inte smidigt alltså. Kunde liksom köra förbi garpenbergsbussen i samma rondell och sen vänta i 2h på nästa. Danssalen och skolan ligger inte precis nära varandra så efter en 3h danslektion var det inte så kul att släpa på en tung väska till skolan heller. Så de dagar man släpat sig iväg till skolan och lektioner var inställda var man lagomt glad. (nu är det mycket gnäll hahaha) Bättre blev det när både jag och Jennifer tog körkort!

Vi började i Avesta då de stängde danslinjen i Hedemora, men efter någon vecka i Avesta så öppnade de linjen igen men då hade vi redan fästs oss så mycket i Avesta så vi ville inte byta. Vi dansade i Hedemoras danssal i 9an och Avestas är tusen gånger bättre. Vi hade jätte fina 3or och 2or och vi var så peppade över att en dag också vara 3or och få dansa med våra 2or och 1or. Så stänger de linjen i Avesta istället. Även fast det är lite coolt att kunna kalla sig själv för Avestas sista dansare så är det också otroligt tråkigt. Det var för få sökande tydligen men kom igen, i 1an var det bara jag och Jennifer, sen kom Sophia så vi är liksom 3. Vi pratade med några stycken och det var tydligen över 5st tjejer som ville söka dans. : ) less. Men inte mitt problem öht för jag tar studenteeeen!


Likes

Comments

Fy satan va skönt och kul det var i Stockholm! Bo på hotell, hotellfrukost, shoppa, kolla på balett och en rundtur på operan! Väldigt roligt att åka dit bara vi dansare då vi annars åker med hela klassen men nu var det jag, Jennifer, Sophia och vår lärare Ingrid + vår gamla balettlärare Kjersti som mötte upp oss där!

Likes

Comments

Kom hem typ halv 10 igår så det blev inte att gå in på kingen. Vi käkade pizza på american sen satt vi på O'learys. Goda alkoholfria drinkar då jag körde, men det var trevligt fast jag åkte hem så tidigt. Men det blir väl fler gånger! Lite synd att vi i klassen blivit "kompisar" nu på senare tiden, så dags nu och börja umgås när vi tar studenten om en månad liksom. Men bättre sent än aldrig!

Åt lunch hos gammel mormor och morfar idag, sen följde jag med Bella och matade Reidars katter. När vi kom hem vid halv 3 så var pappa hemma, som skulle komma hem vid 6? Han har vart hos farfar i Finland då han inte mår så bra, men det kommer bli bättre så småning om. Så vi satt i köket och pratade, farfars kusin var där också, verkar som en riktig rolig gubbe det! Fick se en video på honom, han har ett sånt flin så man ser att han är full i fan hahaha. Tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra dock, men förhoppningsvis flyttar dom hit när han har blivit bra igen. Vi får se!

Ikväll blir det tacos, är helt nere då jag klappat både hundar och katter idag och jag är allergisk. Så mitt fina jobbschema med uppgifter höll bara i en dag lmao men whatever, gör det sen- 

Likes

Comments

Om jag följer min fina planering jag har gjort så behöver jag inte göra mer idag! Har skrivit klart två konsthistorieuppgifter om dans, behövar bara plugga in det då vi har prov på onsdag. Sen ska jag bara se till att göra det jag ska i helgen och inte såsa och skjuta upp saker så är jag klar med allt! Ska dock på mösspåtagning imorgon kväll och måste hinna med och städa bilen men det ska gå. Måste kunna klämma in lite modern family också men det fixar sig hahaha. Nästa helg kommer jag inte kunna jobba någonting då vi dansare åket till stockholm! Hotell, dans, shopping, mat mhm u__u

Gav ut lite CVn för någon månad sen, idag skickade jag in till ett ställe min faster jobbar där dom faktiskt söker folk så vi får hoppas på det! Ett väldigt bra ställe där jag skulle kunna hjälpa till mycket, så jag hoppas de ringer tillbaka!


Likes

Comments

​God morgon/middag! Har vaknat sent som vanligt, måste snart laga mat tills mamma kommer hem sen måste jag fortsätta med alla uppgifter ;n; Här har ni i alla fall Big Bang - Bae Bae, deras mest skummaste låt och mv hahaha. 

Likes

Comments