Varit upptaget nu under något år. Blivit mamma till en underbar son, döpte honom till Anton Ludvic Roos och han är en underbar liten sprallig pojk. Som påminner mycket och mig själv men också min dåvarande kille. Kommer skriva mer om oss med tiden, fler bilder och uppdatera oftare!

Likes

Comments

Är så nervös nu, inte långt kvar!!!!

- Vecka 30 -
Nu börjar det bli viktigt att tänka på hållningen. Barnets tyngd kan kännas som den försvårar balansen och frestar på ryggen. Många kvinnor känner sig andfådda oftare, eftersom det helt enkelt är jobbigare att förflytta sig. Dina lungor måste ta upp ca 20 % mer syre och stöta ut mer koldioxid med varje andetag, eftersom du också andas för ditt barn. Känner du oro inför förlossningen bör du ta upp det på MVC.

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Det var ett tag sedan jag bloggade, men det är p.g.a jag haft mycket för mig och mina humörsväningingar varit inte det roligaste och mera. Men mår toppen nu och är i vecka 16 redan!

Bloggar mera senare, men kom för att uppdatera er om hur det går det bebisen <3

Likes

Comments

Hejsan!

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag, mycket jobb & stress! Ursh..

Men iaf e mycket glad, gravid och är snart inte singel längre! e nämeligen på g med mitt ex igen. Inte han som är far till barnet, han som är min första kärlek! Sedan så är det första advent nu, göttans!

Inte så mycket händer idag utan, det är bara chilla!  

Börja julpyssla, med pepperkaka & annat! Kanske killen kommer på besök!

Bebisen är like stor som en böna, eller 16-22 mm.


Likes

Comments

Hej!

Hoppas ni alla mår toppen, själv mår jag underbart! Än så länge e det inte alls farligt att vara gravid, lite nojig då och då, känna spy känslan imellan åt! skadar inte. Känner mig så lycklig på något sett, tanken på att jag har en liten mm stor bebis i magen, haha retsamt! Vill att hon eller han skall börja växa stort nu!! haha, bebisen skall växa 0,5 mm under denna veckan, slutet av veckan kommer bebisen vara som en brödsmula.

E ledig idag, så det menas att jag kunde ligga kvar i sängen. Men har sysslor idag, skall städa hemmet idag, sedan så blir det promenad & sist skall jag låna några bebis böcker på biblioteket. Mera vad som händer under dagen, får jag uppdatera till er senare, Hörs!

Hoppas ni alla får en toppen tisdag! :)

Puss!

Likes

Comments

Hej!

Måste verkligen berätta för er, efter att jag hade kommit hem ifrån staden i eftermiddags så mådde jag skit och kunde inte stanna inomhus för det stank den stanken som det gjorde i morse och ville bara kräkas nästan! Ursh fy! Så tog jag iaf cykeln och cyklade in till stan, ville ta en fika! Vem träffar jag inte där då, mitt underbara ex Henric. Jag lysste verkligen upp som en sol, sedan var allt kräkas och det där borta med vinden. Mådde skit bra och kände mig redan piggare!

Han och jag tog en fika, sedan promenerade vi tillsammans i Kungsbacka parken och jag förklarade för honom vad som hänt sedan vi var tillsammans. Han blev inte rädd alls av att jag var gravid, hehe, trodde han skulle tro jag var en av alla andra fjortisar som bara skaffar barn för att få barn! Hehe

Sitter hemma nu framför nätet, surfar lite runt och kollar på bebis sängar! Hittat många fynd. Chattar med Henric, skall träffa honom nu på onsdag ju! Längtar verkligen, skall äta middag och sedan hem till mig och ha filmkväll! Mysmys.

Puss

Likes

Comments

Hej!

Äntligen slutat dagiset och köpt extra tillskottet på apoteket! är på väg hem, gissa vem som ringde. Mitt ex-pojvän Henric är tillbaka till Sverige, han vill träffa mig någondag! Han har saknat det som var mellan oss, kanske vill försöka igen om jag ville så! Hade gärnat vilja försökt igen, hoppas på det bästa! Skall se honom nu på torsdagen efter psykologen. Han har varit hemma i Sverige i några månader och söker efter arbete och lägenhet. Bor hos sina släktingar i Onsala så länge.

Har mått illa lite då och då idag, men inga större saker har än så länge skett, inga olyckor än! Haha, men skall dra och käka lunch och mer med tider och sådant men ses snart så!

Puss
 

Likes

Comments