Hello pufffs! Här är ett tips på ansiktsmask, har hört att den ska vara väldigt bra och det är en som man drar av när den torkat ingen sådan jobbig som blir helt kletig när man sköljer av. Har bara provat den två gånger så inte sett så mycket resultat, men den får 2 av 5 toasters!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haft en sån mysig helg! Träffat mina bästisar, myst med Mami och fixat håret. Det började med att jag träffade Nora och vi gick bara runt och runt i stan och snackade en massa!! Jag och Gabbi (min rummis) åt på Vapiano, bästa pastan ;) Sedan har jag gått runt på Skansen med mami! Jag träffade Hedda och vi gick också mest runt och snacka, sedan fixade jag mitt hår (ni får se bilder på det sen;) Igår träffade jag Olga (twin till Nora) och vi lagade såå god sallad och bara myste! Älskar att mina två bästisar är tvillingar! Nu sitter jag och Gabbi i bussen, back too school<3

Likes

Comments

tja tja bloggen! Chloé is back, sorry för bloggtorka har varit fett busy as always y know

Likes

Comments

Senaste veckan pluggade jag nästan bara till ett stort historia prov..
Bilderna är från förra helgen när vi åkte skridskor, såå mysigt!!

Me & besttiiiee!! <33

Likes

Comments

Nu ligger jag i min säng och är sjuk.. Har kollat Friends hela dagen och bara mysigt. Det är såå segt att vara sjuk men samtidigt skönt för då behöver man inte göra någonting;) Bara ta det lugnt hela dagen.

Imorgon åker jag till Åmål för att fira min farmor, så måste hinna friska till mig tills dess! Annars händer det inte så mycket. Nu ska jag hoppa in i duschen, så vi hörs!!

Bilder på Sophie & Lina när vi var ute och åkte långskidor med klassen. SO FUN!!

Likes

Comments

Såå god avocado macka som jag åt i Båstad:)) Åt den nästan varje dag på lovet kändes det som.

Likes

Comments

Godmorgon!! Någonting jag verkligen har saknat det här lovet är snööö. Och det stör mig ennu mer att det säkert kommer komma snö mycket senare, och att det kommer vara kallt och blåsigt när det egentligen ska vara varmt..

Jag är så sugen på att åka upp till alperna och åka skidor, dricka varm choklad och mysa framför en brasa.


Likes

Comments

Redan 2017!! Jag tycker tiden bara går fortare och fortare, men också så skönt med ett nytt år. Det nya året invigdes hos Ellen och det var jätte trevligt!


Likes

Comments