INSTAGRAM
Hej, jag har äntligen skaffat instagram. Jag heter @endlesschleo så ta gärna och följ mig. Där kommer ni att få uppdatering om när jag har lagt upp ett nytt inlägg. Hoppas att ni tar och följer mig. Ta även och följ min blogg på blogkeen. Ni kan även där få reda på när jag uppdaterar. Hoppas att ni gillar min blogg och ge i såna fall gärna en tummen-upp.

Det skulle vara super kul om ni kunde rekomendera mig till era kompisar, så mer kan ta vara på min blogg. Jag gör ju detta för det.


Algot
Japp i tisdags hoppade jag Algot. Det gick bättre än väntat men man fick ju en vägran😂 Vi hoppade 50-60 cm. Han vägrade på 50 cm och det var nära att jag flög av. Annars tyckte jag faktiskt att det gick super. Det värsta är att han är till salu och om han blir såld åker han i juni. Är så sjukt ledsen över det. Menar jag har ridit han i 3-4 år. Han är till salu för 15 000kr. 💔😭

Likes

Comments

Hej, jag är ny här på nouw och hoppas på att kunna bli varmt välkomnad. Jag har aldrig bloggat förut och det ska bli riktigt spännande och roligt att börja.


Kär? 

Ja som de flesta säkert har hört så är jag kär, men i vem är än sålänge hemligt. Jag tänker inte skriva mer men jag hoppas att ni läser och faschineras av min blogg!

Likes

Comments