Vid den här tidpunkten lär de flesta veta vad jag kommer ta upp. Känner bara generellt att jag behöver få ventilera mig lite om det här. Det är inget som egentligen vidrör mig personligen och jag brukar aldrig kommentera på negativa ämnen då jag inte vill lägga mig i eller ge min tid till sånt men den här gången känner jag att jag behöver få ventilera. Då jag inte finner den här situationen okej och jag tror inte någon annan som vet om det här finner det okej heller.

Det här handlar om en YouTuber vid namn Logan Paul som släppte en video kring nyår. Den videon har startat en hel del uppmärksamhet som har nått bland annat Breaking Bad skådespelaren Aaron Paul och Game Of Thrones skådespelerskan Sophie Turner. Deras respons hade med andra ord inget filter och hade väldigt hårda ord i sig och dom är inte de enda, folk från Twith och självfallet Youtube börjar även ge respons. Jag fick först reda på det här genom min sambo som visa mig original klippet som nu i efterhand blivit ner taget utav Logan själv. Sen idag såg jag att en YouTuber jag följer vid namn Kavos hade laddat upp 2 videos som följer upp om den här situationen med Logan Paul och då bestämde jag mig för att kolla. Det var personligen chockerande, jag hade som sagt sett en liten snutt av original videon men fick se mycket mer efter jag sett de två videorna som Kavos släppte. Vad Logan i grund och botten gjort är att visa upp ett lik som de hittat i den japanska skogen vid namn Suicide Forest. Som det ser ut ska mannen nyligen ha hängt sig och de hittade honom. Det sjuka är inte bara att han lägger upp och visar upp liket utan att han också använder honom i sin thumbnail. Det som är ännu sjukare är att YouTube inte tog ner videon utan Logan själv tog ner den efter att fått så mycket negativ respons. YouTube satte även hans video som en top trending video... Jag kan inte egentligen beskriva med ord hur sjukt det faktiskt är. Logan Paul har kommit ut med en video som handlar om att han vill säga förlåt och han vet att det han gjorde var fel. Okej alla kan göra misstag men det där är inget man lägger upp i första hand. Hans ursäkt bleknar lite i mina ögon då hans videoredaktör släppte en ursäkt där det står klart och tydligt att han och Logan satt och diskutera i flera timmar om vad och hur det skulle göra med videon. Och som ni vet valde de att inte bara släppa videon med liket men att också använda den döda individen i thumbnailen.

Jag tänker personligen inte gräva mer i den här pågående situation bara ge min 100% ärliga respons. Jag tycker att det är så respektlöst att ens ta med en filmkamera och filma när de mycket väl vet att det kan finnas döda kroppar där. Logan visste att det kunde ske, han sa själv i videon att han hört talas om den skogen och som om det inte var nog borde väl namnet ändå gett en hint eller två. Att han sen väljer att filma kroppen för att sedan han och hans gäng ska stå och ge leenden till varandra och skatta lite besvärligt äcklar mig. Det irriterar mig till en obeskrivlig nivå att Logan utnyttjar en död människas kropp för visningar och uppmärksamhet och att YouTube inte tar ner klippet fast det är tydligt mot Youtubes regler. Vad är det för special behandling. Folk som försvarar Logan tänk lite. tänk om den döda individen hade varit en av eran familj eller släkt, kanske eran vän. Hur hade det då känts att någon filmat hen för att sedan lägga upp klippet på YouTube för visningar.

Han kan inte ha alla hästar i stallet om han väljer att göra det här i första hand. Att det finns unga barn som ser upp till honom är skrämmande, att de faktiskt försvarar honom i detta är oroväckande. Logan sa att det var meningen att det skulle varit ett skämt... vem skämtar om självmord?!

Jag kan sitta hur länge som helst och bara ge min åsikt men det ska jag inte. Kortfattat äcklar Logan Paul mig, hans video är det mest respektlösa jag sett och jag vet att jag inte är ensam att dela min åsikt om kära Logan Paul.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Välkommen 2018!

Hur var ert nyår? Mitt var bara fint. Jag spenderade nyåret hos Gustavs mamma med honom. Där bjöds det på fyra rätters, två förrätter och en varmrätt sedan efterrätt. Maten var otrolig och så var sällskapet. Det var en riktigt trevlig kväll.

Hur har ni inlett nya året? Jag och Gustav inledde det nya året med att kolla på breaking bad. En serie som Gustav redan sett men insisterade på att jag skulle ge en chans, då jag aldrig sett serien. Nu efter några avsnitt är jag besatt. Serien har verkligen fångat mitt intresse. Det handlar kortfattat om en man som får lungcancer och börjar deala droger. Serien låter inte så bra med den förklaringen men det är den. Vill bara inte ge några spoilers om ni väljer att se på serien er själva. Men ja jag har inte så mycket att dela med mig av just ni så ni får sköta om er tills nästa inlägg, kram på er.

Likes

Comments

Den här dagen har inte vart något vidare.

Dagen börjar med att jag kommer försent till min bokade tid och när jag väl kommer fram till nagelsalongen jag trott jag bokat tid på är det fel salong. Jag får lov att avboka för att det inte fanns någon tid kvar som jag kunde ta. Gustav upptäckte att någon förmodligen backat in i hans nya bil, då hjulhuset vid förar sidan är helt intryckt med lack skador. Så starten på dagen kunde inte blivit värre.

Jag lyckades få en tid hos Green Nails Studio på kupolen istället, så kl.16:15 fick jag mina naglar fixade och hann med de sista ärendena inför nyår. oturligt nog fanns det inte så mycket att göra åt min sambos bil.

Efter jag fått mina naglar fixade vela jag och Gustav bara hem men eftersom kylskåpet var rätt tomt va det bara att åka till mataffären och handla. Hem kom vi efter många om och men, Gustav på började maten och jag städningen. Så nu ligger vi här i soffan mätta och belåtna i en städat hem.

Vilken dag. Hoppas på att morgon dagen blir bättre, det är ju sista dagen på året. Men tills dess får ni ha det så bra så syns vi i nästa inlägg. Kram på er.

Likes

Comments

Det är kanske lite sent men godmorgon på er!

Hoppas det är bra med er, med mig är det bra. Jag har nyss vaknat till liv och sitter i soffan med lite morgon te. Dagens planer är att få naglarna fixade kl.14:00 och sedan gå några ärenden på kupolen. En rätt schysst dag med andra ord och om det blir tid över ska jag bjuda Gustav på fika.

Igår var jag och Gustav som sagt hos hans mamma och åt, vilket var otroligt trevligt. Vi hade tagit med deras julklappar som de äntligen skulle få öppna. Men innan de gjorde det så till min förvåning tog de fram en julklapp till mig med. Otroligt tacksam och glad blev jag och i julklappen låg en parfym. Viva La Juicy. Juicy Couture. Jag har aldrig ägt en men jag vet det var "the shit" når jag gick i högstadiet. Nästan varje tjej jag kände hade en sån parfym och jag tror att det är en sån där parfym som aldrig kommer knuffas ut ur poppis hyllan. Det är en fräsch doft med en lyxig design. Jag tycker om doften och kommer lätt bära den.

Likes

Comments

Tomteland, shit vad mycket nostalgi.

Som ni ser blev det ett par bilder. Det var en dag full med skratt och leenden. Ska jag vara helt ärlig trodde jag Tomteland var mer för familjer, äldre och turister men oj hade jag fel. Jag och Gustav skrattade nästan hela vistelsen där förutom när vi hade mat i mun. Tomteland är ett ställe jag tycker alla ska besöka minst en gång i sitt liv och har jag och Gustav gjort det två. Vi skrev i tomtens bok, kollade på renar och tog en sväng och såg på teatern.

Men nu är vi hemma hos Gustavs mamma och ska äta tacos, det ska bli trevligt. Dagen har varit över mina förväntningar och jag hoppas vi kan göra något liknade snart igen, kanske ett annat äventyrsland?

Likes

Comments

Imorgon åker jag om min sambo hem, hem till Borlänge.

Jag känner ändå en vis längtan. Det har varit trevligt att vara hos min familj men nu börjar jag få hem längtan. Men innan jag och Gustav åker hemåt ska vi och hans mamma, hennes sambo och Gustavs bror och tjej besöka Tomteland. Det ska bli så trevligt. Sist jag besökte tomteland var när jag var ett litet barn. Jag minns inte mycket men det jag kommer ihåg ligger mig varmt om hjärtat. så jag ser fram emot att bara gå runt där med trevligt sällskap och få lite nostalgi av barndomen.

Innan nyår hoppas jag på att kunna klämma in ett gympass eller två. Inget gör min dag som ett svettigt hårt pass på gymmet. Det är bara något som händer när jag sätter i hörlurarna och trycker på play knappen för att sedan springa på löpbandet eller göra mina övningar med vikter. Jag fylls med energi och motivation. Träningsvärken som kommer efteråt har jag dock en riktig hat kärlek till. Det känns skönt att få den men så jobbigt att ha den, förstår ni vad jag menar? Jag har ett så stort intresse för träning och hälsa överlag så jag överväger faktiskt att försöka utbilda mig till något inom det efter jag gått ut gymnasiet. Men vi får helt enkelt se.

Tills nästa gång kram på er.
Likes

Comments

Hallå!

Hur står det till med er? Med mig är det bra, jag sitter och funderar hur mina naglar ska se ut till nyår. Jag har en bokad tid den 30 december. Dagen innan nyår och tills dess skulle jag gärna vela hitta en fin design att köra på. Som ni ser nedan har jag laddat upp några inspirations bilder på vad som faller mig i smaken. Jag vet verkligen inte vad jag vill ha för design men det lär lösa sig. Jag tror jag föredrar naglarna på bilden längst upp till vänster. De är varken för mycket eller för lite men vi får se. Jag har faktiskt till lördagen att bestämma mig.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg, Chiswe.

Det är inte första gången jag har försökt mig på att blogga och troligen inte den sista heller. Men det är bara något med att kunna skriva av sig som jag fallit tycke för. Det känns bara så skönt att kunna lätta på hjärtat lite då och då. Så nu är jag här igen.

Jag är iallafall en dalkulla på 18år som går sitt sista år på drottningblanka gymnasiet i Falun. Mina intressen är fotografi, konst, musik, gym, och spel i alla dess former. Jag har tidigare bott i Falun men nu nyligen flyttat till Borlänge och blivit sambo med min pojkvän. Gustav. Det är väl den lilla introduktionen om mig.

Det har nyligen varit jul och min har varit bra. Gustav kom och överraska mig på julafton. Tydligen hade han tagit ledigt bara för att få umgås med mig, hur gulligt är inte de?. I julklapp av honom fick jag en Snugg rug, en valentino by mario väska och en zornring. Han vet att jag önskat mig en zornring så länge och så gav han mig en i julklapp och han visste att jag behövde en ny väska för min puccini inte hållit så bra. Han är verkligen en jultomte med magi, men den bästa julklappen var att han kom och umgicks med mig på julafton. Finaste jag kunnat få var hans tid och det gav han mig. Men nu är det dags att städa bort julgran och julpynt och börja förbereda sig för nyår då vi ska välkomna 2018. Jag ser fram emot det nya kommande året gör du? 


Likes

Comments