​Regn kan innebära mycket, men i ett känsloläge där det för stunden känns som allt är totalt hopplöst betyder det total svärta. Själslig smärta i total svärta. 

Tror jag håller på att bli tokig snart på kaoset som råder i huset, utanför huset, inne i "stan"... Nej, det är inte ett synligt kaos, åtminstone inte för de vanliga Svensönerna som går livet igenom med skygglappar. Högkänsliga personer, som till exempel jag, har det för jäkligt när energierna är spetsiga och ensamheten är som ett tungt blött ogenomkomligt täcke. I detta läge vill jag inte ens umgås, vill bara klaga på hur jävligt livet är. När jag tänker efter är det enda viktiga i livet ens barn och och man nu har det, en älskling. 

Hur i självaste helsefyr kan ett hus vara helt svart inomhus fast det är vita väggar? Otrevligt att komma "hem" till. Om man dessutom, som jag, är hemma mest hela dagarna, så blir det så fruktansvärt jobbigt att vistas, att leva i detta... Lusten att göra saker försvinner totalt... Tycker synd om mina döttrar som behöver bo här och min hund och katt som aldrig gör annat än att vistas i detta trånga kartongboende.

Har sådan lust att bara dra iväg härifrån för att aldrig återkomma, aldrig tala om för någon vart vi drar... Har sådan lust att fixa livet, fixa allt så vi hädanefter bara kan leva och uppleva livet vi är i nu. Tänk så jädra snopet att inte "ta farväl" av somliga som vi träffar då och då, utan bara låta det komma som en överraskning den dag de eventuellt upptäcker att vi inte finns kvar här längre.

Mina älskade döttrar är värda allt gott och det enda jag kan göra är att fortsätta jobba mot att vi kommer härifrån. Hoppas att den utmattning jag drabbats av så småningom ebbar ut och jag kan börja försörja mig igen. Idealiskt vore om jag kunde ha något skrivjobb, där jag kan jobba hemifrån och slippa stressen med att skynda göra saker innan man ska iväg och så vidare.

Idag ömsom skrek jag rakt ut min frustration min sorg, ömsom grät och var förtvivlad. Självklart blev min älskade Nalle orolig, vilsen och ledsen även han... Stackare, han är värd en mycket bättre matte... Jag tycker så synd om honom, för han får inte gjort sina behov när jag blir så där ledsen. Han bara går och kollar in mig... Stackars stackars Nalle... Ändå är han den som kommer och slickar mig, tröstar mig när vi kommer in... fast jag varit odräglig innan och sagt till honom att jag har lust att släppa honom så han får vara fri, för att i nästa millisekund tänka att då blir han kanske överkörd... kanske väljer han att aldrig återvända... Usch, vad sorgligt... Nä, vi är värda ett bättre liv, alla i hela familjen. Just nu bryr jag mig inte om vad andra har för problem, för det är heller aldrig någon som egentligen bryr sig om mig eller vår familj. Aldrig någon som egentligen vill vara med oss eller åtminstone mig.

Jag skulle vilja ha ett stort härligt hus, med många rum. Ett hus där energierna är ljusa och härliga, där vi kan träffas med våra vänner och familj, där kärlek och vänskap råder. En miljö där inte stress förekommer, där vi kan vara kreativa och odla våra egna grönsaker, fixa med våra möbler och sy måla skriva sjunga dansa.... Blir faktiskt gladare av bara den tanken... Nu börjar jag till och med blir hungrig... Snart dags att åka iväg och hämta Manda. Ska kolla om jag har råd att köpa en pizza, som vi kan mumsa på.

Det är nästan som om mina tankar får energierna utomhus att bli ljusare till och med. 

Har idag beställt Salvia som vi ska rena huset och energierna med. Även två olika änglakortlekar av Doreen Virtue. En ängel hela hon <3


Får betrakta min blogg som en dagbok, som jag skriver av mig på. Det verkar fungera. Har fått rekommendationen av mina egna döttrar.

Önskar världen en dusch av kärlek och goda energier <3 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tankar

När jag äntligen lyckas logga in för att skriva har lusten för skrivandet falnat. Det dyker upp saker under dagens lopp, som får mig att reagera. Saker som jag till exempel inte kan styra över speciellt mycket. Saker som att "alla andra" tycks kunna åka iväg på små eller stora utflykter, handla det och det, fixa i trädgården eller ordna med fest. Det kan inte jag. Åker bara runt i den där karusellen av dålig ekonomi. De flesta tänker säkerligen att det är vanligt förekommande, men det är inte den slags dåliga ekonomi jag pratar om. Jag pratar om en ekonomi som varje dag får mig att fundera över hur det ska gå tills nästa laddning med pengar kommer. Familjen, som består av mina tonårsdöttrar och mig plus stor hund och svart katt, får ofta klara sig med halvaprisetvaror och saker inköpta på second hand. Det är tufft att behöva fundera på om vi har råd att köpa toalettpapper eller inte.... Sjukskriven med urusel sjukpenning, det är det som det hela handlar om, anledningen till min stress och oro...

När det är speciella ledigheter, då andra åker bort till sin stuga eller köper hem något speciellt, kanske grillar, ja då kan vi inte göra något annat än att kolla i frysen om det eventuellt ligger något gott där. Åka bort finns inte på kartan.

Detta tär på min hälsa, mycket mer än till exempel andra saker. Ekonomiska bekymmer är verkligen som denna tidens pest. Det dödar till slut. Återkommer alltid till stressen och var den börjar någonstans. Om jag berättar för någon att jag inte kan vara med på en utflykt till exempel, ja då tror personen i fråga att jag inte kan köpa något exklusivt för att vara med, men det handlar om att det måste vägas mot att vi kan köpa mjölk och bröd till huset.

Nej, jag är ärligt talat så trött på detta att jag emellanåt tror jag ska kräkas. Usch! Om det kunde lösa sig med ekonomin, om jag kan börja jobba igen, om jag blir bra från min utmattning, om om om.... Då kommer jag börja leva ordentligt.

Tack för mig!

Likes

Comments

Tankar

Hej till dig som hittat hit :)

Mitt första inlägg här får bli lite småspontant och kommer handla om energier som huserar där vi bor.

Vissa dagar önskar jag hade kunnat te sig något annorlunda. Denna dagens början är en sådan. Det var som om huset och dess energier hade fått totalt fnatt, vilket påverkar mig direkt. Inget ovanligt direkt, händer väldigt ofta.

Jag skulle gå ut med min hund på morgonen och redan i hallen kände jag att promenaden inte skulle bli avslappnad och skön denna dag. Mycket riktigt blev det en upplevelse av det negativa slaget, då mina känslor lekte berg- och dalbana och jag plötsligt blev gråtfärdig en bit in i skogen. Det var inte mina egna energier, hörde definitivt till någon annan. Nalle blev bekymrad så klart, inkännande som han är. Det var som om hela registret av energier hade grabbat tag i mig utan hejd. Ömsom gråt, ömsom ilska. Verkligen jobbigt att inte kunna styra själv.

Känsloläget höll i sig till viss del när jag kom hem från promenaden och i det läget önskade jag det funnits en annan vuxen, som kunde avlastat mina känslor något. Någon som funnits där och bara givit mig en kram av tröst och sagt att "allt blir bra igen". En kram och ord av balsam, som skulle lagt sig som plåster på ett öppet sår. Nu finns det ingen vuxen för mig, som kan ge mig kramar av tröst. Tur jag har mina tjejer som gärna delar med sig av sina famnar till sin mamma <3 Där kan jag både få och ge tillbaks kramar <3 Vill dock såklart inte belasta dem med mina bekymmer, de har nog med sitt eget.

Sådana här dagar känner jag mig inte så stark som ensam mamma till två tonårstjejer. I det här läget längtar jag efter en vuxen trygg person att dela med mig till av min oro och mina funderingar och rädslor. Vart finns du, trygga vuxna person? Känns verkligen som personen ifråga inte kan hittas i samhället där jag bor. Så vart ska jag "leta" någonstans??? Om jag tror tillräckligt seriöst, kanske personen i fråga bara finns där en dag... Hoppas jag den dagen i så fall är redo för att ta emot allt gott.

Nåväl, det känns bättre nu på kvällen vad gäller oroliga funderingar och därmed kan jag gå och lägga mig relativt lugn. Ska bara fixa med lite grejer först, bland annat låta min vovsing kissa lite.

Önskar världen en lugn natt och även att dess invånare får en trygg och härlig sömn <3


Natti natti och vi ses kanske här en annan dag <3

Likes

Comments