Hej! Förlåt att jag inte bloggat bra idag heller - min vrickade fot från igår blir bara värre och värre. Haltat fram hela dagen och nu senare på kvällen lyckades jag ramla halvt i trappan och vricka den ännu mer. Kul. Den gör så fruktansvärt ont, så just nu sitter jag på golvet med ryggen mot de varma elementet. Varmt och mysigt.

Chilli har väl sovit för det mesta idag, och kommer förmodligen vara uppe hela natten. Imorgon är de skola på morgonen. Snön ligger kvar och fortfarande is överallt. Jag hoppas verkligen jag inte ramlar. ♡

Godnatt ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken dag det har varit! Jag vet att jag inte bloggat speciellt mycket, men jag la iallafall upp en "photobomb" med Chilli när vi gjorde det sista på min bästa väns "Breakup Survival Kit!" Det är äntligen klart ♡ Och jag hoppas verkligen hon kommer gilla den!

Bilden är från imorse, snön låg kvar från igår och det var is överallt. Det har förmodligen regnat inatt och sen frusit på.. Lyckligtvis så ramlade jag inte, men det var nära på flera gånger. Bussen var sen och bilköerna långa, då det inte gick att köra fort med så mycket is överallt. Men jag kom fram tillslut!

Jag hade ett prov idag, vilket gick bra. Det var inget speciellt stort prov, men ändå. Och efter provet tog jag mig in i stan för att handla resterna till Min väns breakup kit samt lite annat. Nämligen en sak som jag ska ha till nyårslöfte. Vi får se om jag gör ett inlägg om de, men just nu har jag så fruktansvärt ont (bland annat därför jag inte bloggat idag.)

Med all denna is och snö överallt + min otur, så var de klart att jag skulle skada mig på ett eller annat sätt. Mamma skickade mig nämligen att handla när jag var påväg hel från stan, och jag lyckades vricka foten samt böja ryggen i en dålig vinkel när jag ramla fram där bland isen.

Ryggen mår fint, men foten har bara blivit sämre ju längre dagen gått! Men jag hoppas en natts vila ska vara allt som behövs! Jag är ledig imorgon, så ska bli skönt att kunna vila upp sig.

Just nu snöar det utomhus, det är kallt och jag ligger nedbäddad under flera filtar och täcken. Chilli ligger varmt i sin koja med elementet varmt intill sig. Jag ville bara uppdatera lite om hur min dag varit. Godnatt ♡

Likes

Comments

Haha! Egentligen inte så hemligt, men vad som är i, är det iallafall. Har precis lagt i allt jag kunnat i min bästa väns Survival Kit! :3 Det som jag haft hemma dvs ;) Men då min bästa vän var EXTRA tydlig med att hon läser allt på denna blogg så måste jag hindra mig själv från att spoila allt för henne xD Haha! :3 Imorgon ska jag nog se till att införskaffa mig allt som behövs! 

Ta en sväng förbi inne i stan efter provet jag har imorgon på morgonen :3 Och sen se till att försegla lådan så att jag INTE KAN spoila vad som finns i - förens hon öppnar den. xD Haha! Den ligger på en säker plats ovanför Chilli för tillfället! ♡ De blev desstuom ändrat så hon kommer på torsdag, istället för tisdag... Men! Ska bli kul att träffa henne när vi väl ses! ;3 ♡♡♡

Eftersom jag har prov imorgon, så har jag bara pluggat för det mesta idag, som ni kan förstå - Så jag har inte gjort speciellt mycket. Och som ni kan se på bilden så sover Chilli. Hon har sovit rätt länge faktiskt, men katter ska ju sova 2/3 av sitt liv så det är normalt! Jag hoppas ni har en bra kväll!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag väcktes vi av smattrande på rutan! Det snöar! Jag vet inte hur väl de syns på bilden men det vräker verkligen ned snö som lägger sig på marken! Jag älskar verkligen snö! Chilli är dock mer tveksam, och tycker inte om att få snö på tassarna och kan gå runt i snön och för vartannat steg vifta bort snön hon fått på tassarna. Rätt gulligt faktiskt! Vad tycker ni om snö?

Likes

Comments

Jag håller på med ett brakeup-survival kit till min bästa vän och tänkte uppdatera er lite hur de går!

Jag har precis blivit klar med att slå in lådan i jul presentpappret! Med tanke på att det är Jul så tyckte jag de passade - rätt tråkigt att bara ge henne en skokartong när hon kommer ;3 Jag har redan 3 saker (hemligt) som jag kan lägga i, men imorgon eller på måndag - vi får se om jag får något annat planerat - så tänkte jag lägga i resten! ♡

Jag hoppas verkligen de kan muntra upp henne lite ;3 ♡ Och självklart, lite fler bilder!

Likes

Comments

God eftermiddag! En av mina bästa vänner (som ska komma hit på Tisdag ;3) har gjort slut med sin pojkvän, hon verkligen helt förstörd :(. Hatar att se henne så ledsen. Såå... Jag och Chilli ska göra ett "Breakup Survival-kit" till henne! ;3 Jag hittade en gammal adidas-låda som jag tänkte ha som själva lådan.

Visseligen så läser hon min blogg, så kan ju inte direkt visa vad som ska vara i och förstöra the surprise! Men kan ju alltid visa lite work in progress! :3  

Men först! Lite bilder på Chilli som inspektera att lådan var godkänd!

Likes

Comments

Hej! Nu är jag äntligen hemma! Har precis stått ut med 4 timmars nationella prov, med en timmes lunch. Jag är rätt slut, men tiden har gått så snabbt och känslan av att ha de avklarat är så skönt! ♡

Jag har haft många Nationella prov och även vanliga prov, men aldrig varig med om så mycket fusk! Jag satt längst bak i klassrummet (för jag ogillar ögon i nacken) så jag hade bra uppsyn över alla. Och alla satt med minst 1 bänk emellan varandra. Men de hindrade ju inte folk från att sträcka sig en meter för att kolla på varandras prov, viska till varandra. Folk på raden framför mig (Precis framför mig fanns det  en dörr så det var ett större mellanrum där) lutade sig över till min bänkrad. Och läraren märkte ingenting! Jag vet inte exakt vad dem viskade om, men det var verkligen ett störmoment!

Detta hände under första delen, under andra hade lärare en större uppsyn - och spärrade verkligen blickar ialla. Så vet inte om han fick reda på de, men det hoppas jag. Har man inte tränat tillräckligt så får man stå sitt kast! Sen under andra delen, efter lunch (Åt pannkakor föresten ♡) så var det en typiskt tjej (hon som lutade sig till min bänkrad)  som inte förstod att "Stänga av mobilen"  betydde STÄNG AV mobilen - utan bara satte den på vibrera av någon konstig anledning, istället för ljudlöst.

Så vems mobil tror ni vibrera sådär 4-5 gånger under provet? Suck. Irriterande...... Hon fick ta upp den hela tiden för att trycka rödlur på samtalet - hindra de personer från att sluta ringa hennes telefon? Nej.

Så hur gick det för mig? För att vara ärlig kunde jag pluggat mer, första delen kändes inte som den gick så jättebra. Andra delen gick däremot gick betydligt bättre! Och nu är jag äntligen hemma! Skönt med helg! ♡

Likes

Comments

Godmorgon! NP idag, och jag är så uppstressad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Så kände att jag behövde stressa ned lite, framförallt eftersom jag just föll ned för trappan - så måste sätta mig ned och lugna ner mig, så jag inte bryter något innan. Chilli förstår inte vad som händer men ser till att hålla mig över uppsyn! Så lägger upp lite Chilli-bilder här på morgonkvisten! Katten är aldrig fel!

Likes

Comments