Hey bloggen!

Først og fremmest undskyld, for at jeg ikke har været på i så land tid. Jeg havde valgt at arkivere alle mine indlæg på et tidspunkt, og da jeg så uploadede dem igen, stod der ikke den oprindelige dato, men den dato jeg postede dem igen, nemlig d. 4 juli. Derfor er der et par ting der ikke giver mening, men håber det går.

Well i hvert fald skal dette indlæg handle om en ting jeg har set frem til, og har skrevet om før, nemlig min tur til USA.

Jeg var i USA i 3 uger i sommerferien, sammen med min far, stedmor og papsøster. I de første 2 uger var vi i Seattle, hvor vi kørte langs vestkysten. I ca 5 dage var vi sammen med min fars venner, og deres 2 børn, som er fra South Carolina.

Vi boede 1-2 dage hvert sted, og så kørte vi videre til et nyt sted. Vi boede også hos 2 af mine fars venner, det var også hyggeligt. I Seattle var vi bla. ude i en safari park (hvor jeg blev spyttet på af en chimpanse, fedt), og vi badede og det var mest bare naturen vi oplevede dér.

I den sidste uge skulle vi flyve 5 timer, og så var det New York!

Vi var i New York i en uge, og vi boede vi på Hotel Times Square, på Manhattan. Hotellet var ikke så spændene, det var beskidt og bare ikke ret fedt. Men det var fint nok, vi boede jo lige i midten.

Vi mødtes med min fars ene veninde og hendes datter, Clara, og hans anden ven og hans datter, Barbara, og var sammen med dem.

Vi kørte bla. rundt i en hop on - hop off bus, og så forskellige ting.

Vi var selfølgelig også ude og shoppe. Vi tog til et kæmpe outlet, hvor jeg fik købt mig en rigtig fed Zadig & Voltaire taske, og så endda til halv pris!

Vi tog også ud på en sejltur, hvor vi kom ud og se The Statue Of Liberty (frihedsgudinden), og Ellie's island.

Ellers gik vi egentlig bare rundt og så byen, og jeg havde lavet en aftale med min far, som gik ud på at hvis jeg ikke brugte min mobil i den uge vi var i New York, så ville jeg få 100 dollar, hvilket svarer til ca 750kr. Og det gjorde jeg så, men det var svært haha.

Vi lavede egentlig ikke så meget andet.

Da vi skulle hjem skulle vi flyve ca 9 timer til Bruxelles hvor vi skulle mellemlande, og derefter 1,5 time til København.

Da jeg kom hjem havde vi kun 4 dage tilbage af ferien, og dem brugte jeg på mine venner, selvom jeg havde sygt jetlag.

Såå, det var egentlig min tur til USA, helt klart min bedste ferie til dato, en helt uforglemmelig tur!

Jeg håber i har haft den lækreste ferie, og er blevet lækker brune!

Vi ses <3

xx C

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg synes ikke rigtigt at i kender mig så godt, som jeg gerne vil have jer til :/ - SÅ derfor bliver dagens indlæg nogle facts om mig, så i kan få en fornemmelse af hvordan jeg er som person.


1 - Mange tror ikke på at jeg hedder Chilli, men jo, haha, mit rigtige navn er Chilli.

2 - Jeg har 2 ældre brødre, på 19 og 21.

3 - Jeg har altid boet i Albertslund.

4 - Jeg er 169 cm høj..

5 - Jeg vil beskrive mig selv som en meget åben, glad og frisk person.

6 - Jeg er nok mest en drengepige, da jeg virkelig hader pigefnider.

7 - Jeg kan godt lide at bruge penge, og gør det nok også lidt for meget..

8 - Jeg er altid frisk på at prøve nye ting!

9 - Jeg er ikke en dømmende person, og klinger derfor meget bedre med folk der ikke får fordomme for hurtigt.

10 Jeg har en hund og en kat. Min hun hedder Eddie, og er en Shih Tzu. Min kat hedder Fedemis, og er en norsk skovkat.

11 - Mange siger jeg har en syg humor, haha.

12 - Jeg har engang været "instagrammer", hvor jeg selv syntes jeg var meget instafame. Jeg har dog nu lavet en ny profil, men det er stadig sjovt at tænke på.

13 - Mine hænder/fingre er bygget forkert, så jeg kan ikke lave de her håndtegn; 🤙🏻, 🤘🏻.

14 - Jeg har været gymnast i ret lang tid, men måtte desværre stoppe da jeg fik skade.

15 - Jeg har sindssygt meget selvironi.

16 - 3 ting jeg hader; lakrids, thrasher og når folk kommer for sent.

17 - Jeg har aldrig mødt en person som har fødselsdag samme dag som mig, d. 4 April.

18 - Jeg elsker Ed Sheeran omg.

19 - Jeg er skilsmissebarn.

20 - Jeg hader gyserfilm.


xx C

Likes

Comments

Hey bloggen.

Jeg tænkte at jeg lige ville vise jer et outfit jeg virkelig elsker. Jeg håber i kan bruge det <3

Jakke: Dressforsucces
Bluse: Calvin Klein
Bukser: Envii
Sko: Vans
Tørklæde: lala Berlin
Solbriller: Rayban
Taske: Marc Jacobs

xx C

Likes

Comments

Hey bloggen!

I går, tirsdag den 4 April blev jeg 15 år!
Det mindfucker mig lidt, for jeg synes at 15 og 16 lyder "stort", haha. Men i hvert fald, så var det en super hyggelig dag, og jeg kunne ikke ønske mig den bedre.

Det startede egentlig med at jeg blev vækket kl 06.45, for at spise morgenmad. Jeg tog i skole, og det var bare normal kedelig skoledag. Efter skole tog mine 2 veninder og jeg ind til København, hvor vi først gik lidt rundt, og derefter endte på Gorms. Det var super hyggeligt, og den kan klart anbefales. Så fortsatte vi med at gå rundt og shoppe lidt, og ca ved 19-tiden tog vi hjem.

Da vi kom hjem var der kage og spil for hele min familie + mine 2 veninder. Det var virkelig hyggeligt.

Nu sidder jeg her, kl. 23.01 i min seng, og tænker over hvor hurtigt dagen er gået. Det er sindssygt, men så er det godt jeg har nydt den!

xx C

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey bloggen.

Måske skal nogle af jer, som mig, konfirmeres her til foråret. Jeg skal konfirmeres her den 20. Maj, og jeg tænkte at jeg ville komme med et par af mine ønsker, og ellers bare hvad der kunne være en god idé at ønske sig, for jeg ved hvor svært det kan være at finde ønsker.

Så jeg har valgt at lave 2 afsnit, som er af prisklasser. Jeg ved ikke helt hvad det ligger mellem, men der bliver et med lidt billigere ting, og et med lidt dyrere ting. Og dette bliver med de lidt billigere ting.

Jeg håber i kan bruge det!

xx C

Jeg ved ikke hvorfor der er den streg midt i billedet, sorry :(Daniel Wellington - link / Royal Copenhagen - link / Kähler vaser - link / Morphe - link / Beautiful world halskæde - link / Ghd glattejern - link / Georg jensen øreringe - link / Calvin Klein bikini - link / Kenzo cover - link / Birkenstock sandaler - link / Puma creepers - link / Jane kønig skjoldring - link / Daisy parfume - link / Instax polaroid kamera - link / Shade and light palette - link

Likes

Comments

Hey bloggen.

I dag har jeg haft en rigtig hyggelig dag, så jeg tænkte at jeg lige ville dele den med jer.

Kl 13, lørdag morgen, tog jeg i Rødovre centret med mine to veninder, Vera og Vera. Vi gik bare rundt i nogle timer, og shoppede lidt. Vi så oven i købet Rasmus Brohave, haha.
Nå, men omkring kl 16 tog vi hjem, hvor vi lavede lasagne. Vi var alene hjemme hele aftenen, så det var super hyggeligt.

Derefter gik vi i fakta og købte slik, for vi skulle se MGP :)
Vi hyggede egentlig bare, dansede just Dance, og så var vi sammen med nogle venner.

Vi sluttede af med at se en god film på Netflix, og det er rigtig længe siden jeg her haft sådan en hyggelig dag.

Jeg håber at i alle har haft en super weekend!
xx C

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg har længe gerne ville prøve noget nyt med mit udseende, bare for at prøve. Så nu har jeg simpelthen valgt at farve mit hår!

Jeg har valgt at farve mit hår mørkt, men ikke alt for mørkt. I kan se på billederne hvordan mit hår så ud før, og nu. Vær opmærksom på at mit hår stadig er vådt på billederne af mit nuværende hår.

Før havde jeg sådan lidt forskellige nuancer af lys, og jeg nu har valgt at gøre det mørkere, fordi jeg blev træt af det andet.

Jeg havde aldrig prøvet at farve mit hår før, så jeg var ret nervøs for hvordan det ville blive. Jeg blev meget overrasket da jeg så det. Men positivt. Jeg er nu rigtig glad for det!

Hvis du overvejer at farve dit hår, men ikke ved om du skal eller ej, så synes jeg bare du skal gøre det, haha. Man kan godt blive lidt nervøs for andres meninger osv, men fuck det. Du kan evt bruge skyllefarve, så går det nemlig ud igen efter noget tid.
Håber i kan bruge det!

xx C

Likes

Comments

Hey bloggen.

Det er første forårsdag i dag, hehe.

Jeg synes personligt selv at vejret er super dårligt i Danmark for tiden, og jeg er ved at være godt træt af vinter!

Så nu hvor det er mega koldt, og man ikke kan være ude, så er det super hyggeligt at sidde med en kop varm kakao og se en god serie. Så i dag har jeg samlet mine 5 absolut yndlings serier, i en helt tilfældig rækkefølge.


1. Gossip Girl

Gossip girl handler om en gruppe unge i New York. Det er tøseserien over alle tøseserier! Der er sindsygt meget drama, både mellem venner, kærester og familie. Hovedpersonen hedder Serena Van Der Woodsen, der er delvist kærester med middelklasse eleven Dan Humprey. Hendes bedste veninde, Blair Waldorf, er "The Queen" og bliver derfor kaldt "Queen B". - Gossip Girl er egentligt bare en meget normal tøseserie, og kan godt virke meget om det almindelige liv.

- Gossip Girl består af 6 sæsoner, hvor ca. hvert afsnit er på 40 min.

2. The OA

The OA er en lidt mere en intens serie. Den handler om en pige, der kommer hjem efter at have været forsvundet i 7 år. Hun bliver indlagt på et hospital med mærkelige ar på ryggen, men hun hverken kan eller vil afsløre hvor hun har været.

- Det her er den aller bedste serie jeg i mit liv har set, kan klart anbefales. Dog er den kun på 1 sæson, men hvert afsnit er på omkring 1 time. Den går under kategorien "Voksne"

3. The 100

The 100 er en serie der foregår 97 år efter en atom atomkatastrofe ramte jorden . Den handler om 100 unge hjemløse der bliver sendt fra en døende rumstation, til jorden, for at afprøve og jorden er et sted man kan bo.

- The 100 består af 2 sæsoner, og går også under kategorien "Voksne".

4. Pretty little liars

Jeg er sikker på at i alle kender til Pretty little Liars, da det er en fantastisk serie! Den er dog også lidt svær at forklare, og man skal se helt fra starten for at kunne følge med. Men den handler egentlig bare om 5 veninder. En dag forsvinder den ene så, og de 4 piger begynder at få beskeder fra en der kalder sig selv for "A". Og så går hele serien egentlig bare med at finde Alison, som forsvinder, og at finde ud af hvem denne "A" er. Der er også en masse High School problemer med i denne serie, så den er super spændende.

- PLL består af 7 sæsoner i alt.

5. The Carrie diaries

The Carrie diaries er en dramaserie, som egentlig bare handler om Carrie's liv, og hvor hun går fra at være barn til voksen. Carrie møder også denne fyr, Sebastian som hun synes er rigtig sød. Hun får en praktikplads i hendes fars advokatfirma, men møder så modeeksperten Larissa, som er hel vild med hendes værk. Hun ved ikke om hun skal fortsætte i advokatfirmaet, eller følge hendes drøm i modeverdenen

- The Carrie diaries er på 2 sæsoner.


Jeg håber super meget at i kunne bruge dette til noget, og i kan selvfølgelig finde alle disse 5 serier på Netflix.


xx C

Likes

Comments

Hey bloggen

Efter at jeg lavede mit første indlæg her for et par dage siden, har jeg tænkt lidt over hvad mit sådan første rigtige" indlæg skulle være om. Og så slog det klik for mig!

Selvfølgelig skal jeg skrive lidt om hvad i kommer til at se på, og hvad i har at glæde jer til det næste stykke tid. Og det her er selvfølgelig ting jeg glæder mig helt vildt til!


Så det er hvad dagens indlæg bliver om i dag. - De ting jeg glæder mig til i 2017! ( og som jeg glæder mig til at dele med jer )

_______________________________________________________________________________________


1. . Det første jeg glæder mig til, er min 15 års fødselsdag. Jeg fylder 15 d. 4 april, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg synes personligt selv at 15 lyder stort i forhold til 14. Jeg ved ikke om det bare er mig, haha.


2. Den anden ting er én af de ting jeg glæder mig ALLERMEST til. Det er nemlig min konfirmation - ihh hvor jeg glæder mig! Jeg skal konfirmeres d. 20 maj, og det er jo lige om lidt. Man ser jo altid meget frem til denne dag, og jeg kan, som mange andre, virkelig ikke vente!


3. Sommerferien er nok det jeg glæder mig allermest til! - Vi har været i Spanien de sidste par år, men det her har jeg virkelig glædet mig til, for i år skal vi til USA.-

- Vi er tit ude og rejse, og jeg tror jeg har været i omkring 20 lande, i don't know. Men det her bliver noget helt specielt, jeg glæder mig SÅ meget!

Vi skal først 2 uger til Seattle, hvor vi skal lidt rundt omkring, og derefter skal vi bo en hel uge på et lækkert hotel midt i New York, så det er 3 uger i alt!- åh hvor jeg glæder mig til at gå rundt mellem gaderne og bare nyde det.


xx CLikes

Comments

Posted i: Mit liv

Hey bloggen.

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal starte det her, haha - men jeg har nu valgt at starte en blog.

Jeg er ny her indenfor bloggerverdenen, så jeg håber at i vil tage godt imod mig <3


Jeg hedder Chilli, jeg er 14 år og bor i Storkøbenhavn. Mere præcist, Albertslund. Jeg går på en almindelig folkeskole i 8. klasse, og jeg går egentlig bare og venter på at komme ud. Efter 9. klasse skal jeg på OE. (Odsherred efterskole) som jeg glæder mig helt vildt til!

(ja, mit rigtige navn er Chilli, haha )

I min fritid kan jeg rigtig godt lide at være sammen med mine venner og veninder. Derudover går jeg til dans, og elsker at træne i fitness .
Jeg kan rigtig godt lide at fotografere, og redigere billeder. Jeg vil sige at jeg er en meget åben og udadvendt person, og jeg elsker at møde nye mennesker!

Jeg er også helt vild med god tøjstil, og jeg elsker at style et item med et andet. Det gør mig helt glad, hihi. Derudover elsker jeg at rejse og udforske verden. - hvilket i også kommer til at se lidt til...

Udover det er jeg bare en normal teenagepige, med lidt for meget fritid.

Hvorfor starte en blog?

Altså, jeg har længe gerne ville have et sted hvor jeg kunne dele mit liv og mine tanker med nogen, uden at der blev for meget pres i det. Så jeg har gået længe og tænkt over youtube og blogging. - Og her jeg så, på en blogger platform!


Hvad i kan forvente af min blog?

Jeg vil gerne have at min blog er et sted som i finder underholdende og interessant at kigge på. Både på udseendet og indholdet. Jeg vil gerne give jer en masse inspiration, og tage jer med på alle mine oplevelser. Jeg vil fx tage jer med til København, en hyggelig bytur, vise jer mine favorit items, eller hvis jeg får nogle nye lækre ting som jeg kan vise jer, hvem ved? - I don't know, bare hæng på, så må vi se hvad der sker!


xx C

.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments