Idag har det varit en helt underbar dag. Sol och underbart väder. Vilade faktiskt ute på balkongen nu i 40 minuter. Somnade gott. Dock börjar det blåsa upp, deg skulle komma in lite regn i natt men sen i morgon skulle det bli lika fint som idag,

Jag och pappa tog ett dopp i poolen. Det var ganska skönt, sen blev det cava och honungsmelon på balkongen innan duschen. Nu ska jag gå in o klä på mig o sminka mig förkvällen. Ska möta upp min faster och hennes man kl 19.00 sen får vi se vart kvällen bär oss :)

Ciao!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja igår hände det
När vi kommit fram på hotellet i Göteborg o champagnen hade kommit upp på rummet tog han fram asken, gick ner på ett knä, öppnade asken och sa : "Vill du gifta dig med mig"
Självklart sa jag ju ja!!!
Är så lycklig. Detta känns verkligen rätt på alla sätt och vis.

Konserten var super bra också. Mycket bättre live faktiskt!

Sitter på centralen i Göteborg och väntar på att mitt tåg ska komma så jag kan åka till Kastrup sen har jag typ 3 1/2 timme innan planet går. Då hinner jag käka något o ta det lugnt. Sen blir det en vecka i solenstolen vid poolen eller stranden, ska bli så skönt att få lite färg på denna bleka kroppen.

Ha det så bra alla vänner !!!

Likes

Comments

Ända sen jag köpte den där väskan på Öland med Audrey Hepburn på har jag velat se Breakfast at Tiffanys. Nu ser jag den äntligen. Den kvinnan är så otroligt vacker. Avis är jag. Synd att hon avled så tidigt som hon gjorde. Japp jag har gjort ett arbete om henne.
Nu ska jag fortsätta o titta sen kommer mannen min hem.

Likes

Comments

Vill träna men måste lyssna på min kropp för en gångs skull. Tyvärr är jag känd för att inte göra det o bara köra på.

Så nu nu ska jag vila lite till.

Likes

Comments

Ja vilken dag.
Klockan ringde kl 04.20 gick upp 04.30. Inventeringen började kl 06.00. Höll på o blev klar lagom till kl 13 när jag slutade. Körde raka vägen mot gymet. Sååå skönt att träna även om man var sjukt trött, men det blev iaf 50 minuter.
Sen blev allt förändrat. I istället för att vara ledig i morgon o jobba onsdag blev det tvärtom. Passar perfekt för mig för då blir det 12 dagar ledigt i stället. Så omboka allt jag skulle gjort i morgon till onsdag i stället.
Efter mitt lilla spa jag hade efter gymet blev det städning här hemma. Den jag skulle göra på onsdag men gjorde den idag så blir bara dammsuga på onsdag. Så nu är städning klar, tömt diskmaskinen o resväskan ligger där o är redo att bli packad i o nutrilett shaken i magen så kommer snart somna i soffan känner jag.

Over and out !

Likes

Comments

Känner mig taggad !!!!
Träningen gick super. Ska kanske ta värktablett varje gång innan träningen hihi

Blir en tidig läggdags så det blir gymet kl 8 i morgon :)

Likes

Comments

Efter denna dagen har jag bara 3 dagar att jobba sen semester!!!
weeeiihoooo

Likes

Comments

Ja jag trodde inte det men jag kunde visst bli besviken. Och det är liksom sånt som låg o irriterade mig men sen i förrgår sa jag till mig själv att bara släppa det. Så jag gjorde det och det känns ganska skönt. 

Idag är det jobb som gäller 12.40-18. Sen är det dejt med Tessan. Ska bli så mysigt.

I morgon är det slappkväll för hela slanten.
Blir nog en film och mys för mig själv. 

Dags att göra sig iordning för jobb!

Ciao

Likes

Comments

Mitt kalas i bilder hihi

Dags att dra iväg till rehab... kallt ute. Hösten har kommit men om 3 veckor åker jag till Spanien och där är det sol :)

Likes

Comments

Eftersom jag alltid blir irriterad o lite arg när jag tänker på det eller pratar om det är det nog dags för en förändring..  men jag har liksom tappat det lite. Blev för mkt träning och för lite sökande. I morgon är det att söka igen som gäller.
Finns bara en som kan förändra och att jag mår bra igen och hittat den där glöden, och den personen är jag själv. 

Nattis

Likes

Comments