View tracker

Att inte kunna tröna så man ens blir svettig eller trött.. klart jag är trött i magen o armarna men alltså jag är inte sådär skönt slut i kroppen och jag kände inte en enda jävla svettdroppe på min kropp. Varför? Pga av att mitt knä var helt fucked up idag. Varför? För det är tydligen såhär jag ska leva.
Skjut mig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här är mitt knä efter träningen. Trots kompressionsbyxa så är det så svullet! Trötta mig

Likes

Comments

View tracker

​Okej, jag mätte o vägde mig i fredags.. Så på en vecka hade jag minskat 4 cm på magen, 2,5 cm på rumpan och 1 cm på låret.. Men seriöst, 4 cm på magen.. 4 CM (!) Det är ju helt sjukt. Det är ganska mkt.                                                                                Jag märker att jag blivit tajtare på mina kläder bland annat. Det var lite det som var målet. Min tanke var ju inte att bli spinkig och tunn utan jag ville tajta till min kropp, och vilken skillnad alltså. Med rätt kost och 5 dagars träning i veckan så går det.

Dock  är mitt knä helt fucked up igen. Det hela började med att jag skulle plocka upp kläder som låg på golvet  går på jobb och jag satte mig på huk (som jag gjort innan) och då small det till, jag verkligen smällde. Sen kom jag inte upp. Smärtan var fruktansvärd men jag tog mig igenom dagen. Idag hade jag värktabletter med mig och hade även tagit. Smärta hade jag på jobbet men det gick ganska okej. Körde in till gymmet (känner mig hemma där), och skulle göra sista övningen av dom alla, gör alltid rehab i slutet. Skulle göra knäböj och där kom det igen, det small och så sjukt högt så jag trodde mitt ben gick av. Satte mig ner på golvet och kände den där dåliga smärtan och hur det bultade i mitt knä... Så sjukt ont hade jag och jag kan inte förklara det mer än ont, ingen kan nog förstå, varken min känsla av att bli besviken och ledsen igen men samtidigt arg för att det alltid kommer bakslag! Så nu ska jag inte träna mer ben denna veckan. Ska kompakta min sjukgymnast i morgon så hon får titta på det för jag är ganska öm där.. och svullen. Jag har bild på min telefon så får lägga upp bilden när jag skrivit klart, jag skriver från min data nämligen hihi.

Nu ska jag bädda ner mig. Gymet i morgon bitti innan jobb. Träna mage, fy fan vad jag köttar sönder den men det känns ju så sjukt skönt. 

Nattis

Likes

Comments

​Ja, då började jag med mitt kostschema i lördags. I lördags och söndags var jag inte på gymet men var ute och gick. I dag vägde jag mig mest för jag var sp nyfiken på hur det går. Vågen visade 70.9 kg, alltså 1.6 kg mindre än i fredag morse. Mitt mål  bar ju att komma under 70 kg och landa helst på 65 kg. Men eftersom jag tränar 5-6 ggr i veckan så skulle jag inte stirra mig blind på vågen eftersom jag bygget muskler också. Så på fredag ska jag mäta och väga mig, mest för skojs skull. Ska hålla mig till att göra det på fredagar. Alltid  ha samma rutin. Gå upp och på toa sen väga och mäta! Så spännande. Jag verkligen ÄLSKAR att träna nu. Nu är det bara 20 timmar tills jag är där igen.. weeiii!!!!!

Nattis gott folk!

Likes

Comments

Gör bara vad jag ska sen inget mer. Nu får det vara nog!

Likes

Comments

Ja då var det måndag igen. Dock var denna måndagen lite annorlunda än dom andra. Var ju i Varberg i helgen och hade det så mysigt, Började jobba 11.40 i dag så bestämde mig igår typ 20 minuter innan vi skulle köra till tåget att jag skulle stanna en natt till o åka hem i dag, så de gjorde jag. Så en natt extra fick vi tillsammans iaf.

Jobbade till 18.30 sen var det mot gymet. 1 timme senare var jag helt slut o svettig. MOT MAXI skrek min mage så bara iväg att handla hem mat. Nu sitter jag här i soffan o ska skutta in i duschen för att sen kunna ta en liten macka och ett glas med min filmjölk. Sen ska jag också hålla kväll.

I morgon är det rehab, fick lite sovmorgon så ska vara där kl 10 i stället för 8.30 hihi. Sen bli det städning och putsa fönster och sen upp med julstjärnorna. Älskar att julpynta. Så nästa vecka ska belysningen upp där ute och tomtarna, sen tar jag in julgranen lagom till Lucia.

Nu ska jag skutta in i duschen, luktar inte så gott haha.

CIAO!

Likes

Comments

Känns sådär bra i hela kroppen efter ett träningspass. Nästa fredag börjar även en utmaning som jag är så sugen på att ta mig an. Mot nya mål, eller ska jag säga mått och vikt haha

Puss på er alla glada !

Likes

Comments

Jag är komplett. Mamma o pappa är hemma nu och jag vet att dom mår bra och är säkra.
Kallt ute men denna tröjan är ju så varm så man klarar dig ganska bra med den. Mamma o pappa köpte den till mig. Visst är den söt?!

Nattis

Likes

Comments

Ja det gör det verkligen. Orkar egentligen inte prata om det då jag är ledsen över det men det får väl ta sin tid.

Ciao!

Likes

Comments

Febern är nere på 37.7. Lte höjd morgontemp då jag brukar ligga på 37.4. Men jag har iaf inte ont i ryggen längre, men jag är väldigt trött och maten får jag behålla. Så det går iaf åt rätt håll.

Så nu när jag känner mig lite bättre ska jag faktiskt använda min data lite idag.. Yes det ska hon. Får se hu länge jag orkar hålla mig vaken, Tror inte det blir så länge dock. Är redan lite trött så ska nog stänga ner och vila lite till.

Ciao

Likes

Comments