Nästan när jag hade gett upp och skulle skänka bort min soffa så kom det ett par och köpte den. Och jag fick det jag ville ha för den. Puhhh en stor sten lyftes från mina axlar. Så skönt!
Nu väntar jag bara på att Peter kommer ner med sina saker sen kan vi påbörja vårt liv som sambosar 💗. Ingen är lyckligare än jag

Ciao

Likes

Comments

Ska till ortopeden i morgon. Hoppas det finns ngt som han kan göra som hjälper mig.

Nattis

Likes

Comments

Får börja i morgon för denna dagen ändrades precis.
Det blir bio i kväll med Tessan. Vi ska se 50 shades darker. Ohh yes

Likes

Comments

Smärta är så olika från person till person.
Jag har levt med smärta mer eller mindre i ca 3 år nu.

I kväll är den olidlig, jag kan inte somna så ont som jag har.
Fick ta smärtstillande nu igen, alltså tillbaka till att ta det 3 ggr om dagen.

Jag vill ju så mycket. Jag vill kunna åka till gymet o springa där på bandet, dock bara 10 min men ändå, som jag gjorde innan jag fick knäskålen urled (igen) men det kan jag inte.
Jag vill kunna gå ut o ta en promenad på kvällen som jag också gjorde innan, men det kan jag inte.
Jag vill kunna gå o handla hem min egna mat, men det kan jag inte.
Jag vill kunna köra bil själv, istället för fråga mamma om hjälp.
Jag vill inte vara sjukskriven, jag vill jobba och träffa folk o kunna göra vad en annars normal 30 åring gör.

Jag är så jävla less på detta nu.
Tur jag ska till Ola Olsson i mars så han kan titta på det o höra vad jag har att säga.

Äntligen börjar pillerna värka.
Hoppas på en god natt sömn.

NattisLikes

Comments

Ja ni har kanske sett på Facebook och instagram att min knäskål gått urled igen. Så tråkigt. Det bästa är när jag frågade läkaren på akuten "Hur är detta ens möjligt? Ni hade ju opererat fast den"
Han svar var "Ja du, det var en bra fråga".
Det positiva i detta är att jag nu har fått en tid hos överläkaren på ortopeden, han som opererade mig för allra första gången.
Så nu är jag sjukskriven 100% tom 9 februari, sen får vi se hur det blir efter det.

Så inget gym nu men kör rehab hos min sjukgymnast 3 ggr i veckan (vi har fått börja om igen från noll typ) och sen har jag några övningar jag gör varje dag hemma.

Så nu ska jag lägga mig i horisontellt läge i soffan med värktabletter i kroppen o kyla på knä och o högläge (för ovanlighetens skull)

Ciao!

Likes

Comments

​Hej!

Ja jag vet att det var ett bra tag sen jag skrev men jag ha inte haft sådär jättemycket att skriva om. 

Men men, julen och nyår var helt underbar och mysig. Hade massa mys med mina älskade brorsbarn och speciellt med Wilma. Hon är ju så söt, speciellt när hon säger på juldagen "Kom nu faster så säger vi hej då till farmor och farfar så stannar du här". Så nu har jag bokat hotell i juli månad så jag o Peter ska åka upp o mysa o bada i deras pool och gå på Kolmården. Det ville Wilma sa hon. Och jag längtar!

Vecka 8 blir jag och Peter även känd som min fästman(!) sambos. Äntligen! ​Tror ingen är så lycklig som jag är. Nu ska vi äntligen påbörja vår tillsammans.

Annars rullar det väl på som vanligt. Den där piercingen jag gjorde i örat den 23 december, den som skulle motverka migrän, stress och en sak till har verkligen hjälpt mig. Jag har inte haft huvudvärk eller migrän sen dess och stressen har jag inte heller märkt av så mkt av. Tycker jag är lugnare haha, eller är det vad jag intalar mig.

Idag efter gymmet när jag stod i duschen så började jag fundera en massa och tänka på hur mitt liv varit och på alla dessa saker som jag skulle vilja ändra. Guuuuuuud vad många saker jag skulle vilja ändra på!!!!!!!!   ​Det var ju ganska hemskt vad många saker, och en del saker som jag skulle vilja ah ogjort och en massa saker jag borde gjort men som jag inte gjorde. Jag var alltid eller kanske inte alltid men många gånger underkuvad i mina förhållanden, och då menar jag inte att jag blev slagen av min pojkvän absolut inte, men jag har väl alltid varit för snäll ibland så jag har varit dum mot mig själv, Inte riktigt vågat ta för mig. Sen jag träffade Peter så känner jag att jag känner mig starkare, mer självsäker och jag har definitivt mycket mycket mycket bättre självförtroende och jag vågar tro på mig själv igen. Vågar liksom ta för mig själv. Även mina kollegor märker skillnad på mig sen the love of my life (Peter alltså) kom in i mitt liv. Dom har sagt att jag är mer glad, öppen och vågar ta för mig mer på jobbet.                        Men så då känner jag bara att varför jag inte var såhär för typ 7 år sen...? Mycket hade varit bättre. Klart att jag inte är missnöjd med mitt liv ABSOLUT INTE men det finns ju alltid det där MEN som man kunde ha gjort eller haft.

Oj, detta blev ett långt inlägg. Det var inte meningen haha.

Ska sova nu. Så trött. Sovmorgon i morgon, ända till 9.40 sen ska jag dra till gymmet vid 11.

Nattis!

Likes

Comments

Ja jag har varit otroligt dålig på att uppdatera men just nu händer det inte så jätte mycket i livet. Tränar ofta och jag kämpar som aldrig förr, äter enligt mitt kostschema o kanske lite utanför ibland om det är ngt speciellt. 
Glömde dock väga och mäta mig i fredags så det får vi allt ta tag i o göra på fredag. Var hos Matilda onsdags förra veckan. Hade omvandlat fett till muskler. Alltså hade mer muskelmassa sen sist och mindre fett så det var positivt.
Var även hos min sjukgymnast, och det gick bra. Klarade av mer än jag trodde men inte så bra så jag blev utskriven tyvärr. I morgon ska jag till Malmö och träffa en knäspecialist där och jag hoppas hoppas hoppas att han säger att han kan ge mig ett nytt knä så jag slipper detta nu...
Mer uppdatering kommer i morgon.
Nu ska jag äta lite mat efter träningen o sen ska jag ha SPA.

Ha det så bra så återkommer jag med mer info i morgon !

Likes

Comments

Att inte kunna tröna så man ens blir svettig eller trött.. klart jag är trött i magen o armarna men alltså jag är inte sådär skönt slut i kroppen och jag kände inte en enda jävla svettdroppe på min kropp. Varför? Pga av att mitt knä var helt fucked up idag. Varför? För det är tydligen såhär jag ska leva.
Skjut mig

Likes

Comments

Här är mitt knä efter träningen. Trots kompressionsbyxa så är det så svullet! Trötta mig

Likes

Comments

​Okej, jag mätte o vägde mig i fredags.. Så på en vecka hade jag minskat 4 cm på magen, 2,5 cm på rumpan och 1 cm på låret.. Men seriöst, 4 cm på magen.. 4 CM (!) Det är ju helt sjukt. Det är ganska mkt.                                                                                Jag märker att jag blivit tajtare på mina kläder bland annat. Det var lite det som var målet. Min tanke var ju inte att bli spinkig och tunn utan jag ville tajta till min kropp, och vilken skillnad alltså. Med rätt kost och 5 dagars träning i veckan så går det.

Dock  är mitt knä helt fucked up igen. Det hela började med att jag skulle plocka upp kläder som låg på golvet  går på jobb och jag satte mig på huk (som jag gjort innan) och då small det till, jag verkligen smällde. Sen kom jag inte upp. Smärtan var fruktansvärd men jag tog mig igenom dagen. Idag hade jag värktabletter med mig och hade även tagit. Smärta hade jag på jobbet men det gick ganska okej. Körde in till gymmet (känner mig hemma där), och skulle göra sista övningen av dom alla, gör alltid rehab i slutet. Skulle göra knäböj och där kom det igen, det small och så sjukt högt så jag trodde mitt ben gick av. Satte mig ner på golvet och kände den där dåliga smärtan och hur det bultade i mitt knä... Så sjukt ont hade jag och jag kan inte förklara det mer än ont, ingen kan nog förstå, varken min känsla av att bli besviken och ledsen igen men samtidigt arg för att det alltid kommer bakslag! Så nu ska jag inte träna mer ben denna veckan. Ska kompakta min sjukgymnast i morgon så hon får titta på det för jag är ganska öm där.. och svullen. Jag har bild på min telefon så får lägga upp bilden när jag skrivit klart, jag skriver från min data nämligen hihi.

Nu ska jag bädda ner mig. Gymet i morgon bitti innan jobb. Träna mage, fy fan vad jag köttar sönder den men det känns ju så sjukt skönt. 

Nattis

Likes

Comments