När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du tycker om henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjooo!

Sitter på jobb och e sååå jeevla trøtt, har sovit ca 6 h på 3 dygn, Jobbat dubbelt och kænner mig så jevla sliten! Man kænner sig typ bakis hela tiden. Skumt.

Idag har jag varit på "date" heh. Han e la trevlig men kænns bara før præktig på nått sætt och før jevla gentleman, en kyss efter 2a dejten e væl inte før slampigt? hmm men men.. man vill jhu kænna om det finns nån spark liksom. men tar det næsta gång eller nått.

 

Ska ner till Skåne i helgen och træffa mina underbara tøøøser! Awww Har saknat dem så! Æntligen får jag se hur Carro bor och lever i svea me! Ska bli kul! =)

Nu børjar den dær jeevla pratbubblan blinka igen!

Så hej hej!

Likes

Comments

Hej hopp!

hmm har precis læst igenom mina blogg inlægg på diverse olika sajter jag varit medlem på och insåg att nu e det dags igen! =)

Dags att skriva av sig sina kænslor och babbla skit infør totala fræmlingar.

Sitter på jobb och har precis kommit underfund med hur himla lycklig jag ær!

Jag ær singel och mår så himla bra av att bara tænka på mig sjælv før en gång skull. Har kommit på hur olycklig jag var med honom. Så det kænns bra att det ær øver! =)

Nu vet jag.. vad jag førtjænar, endast den finaste av grabbar! Ge och ta LIKA mycket.. det e jeevligt viktigt hær i livet.. inte bara nær det kommer till førhållanden utan allt egentligen.. mm så e det.

hmm. SHIT va jag låter djup! Haha! =) Men førhållanden e faktiskt det sista jag vill just nu.. Jag vill bara vara med mig sjælv. Må bra och træffa massa nya mænniskor utan att behøva tænka på vad en annan mænniksa tycker.

Var ute i Lørdags.. hmm och fredags faktiskt. Helt sjælv..eller tja jag stack till jobbet så jag "kænner" jhu alla dær men någon riktig vapendragare hade man jhu inte med sig som det var tænkt.. men jag hade bara så jevla kul! =)

 

Nu blinkar mitt meddelande pratbubbla så jag e jhu sååå himla nyfiken av mig så jag bara MÅSTE læsa det emd en gång så tack oc hej leverpastej!

Klem!

 

Likes

Comments

jahaaja da sitter man har igen framfor datorn och knapprar... Hade hejdafest i Lordas var kul men jag bidde en liten anning for full och de hela slutade att jg spydde i buskarna heheh och var i sang typ vid 1.. fnys jaja alla roliga manniskor stack sa tidigt eller sa kom dem inte alls sa det gjorde inte sa jatte mycket att jag dackade ifran allt.. pa mandag drar jag! Wiii ska bli kul och campa i Aussie! en hel vecka i talt hehe kanske man inte ser fram emot sa himla mycket men det kommer bli mys, det vet jag =) fick precis mina camera batterier! wii har vantat pa dem i en manad nu sa jag borjade bli lite orlig for de sma..hehe =) hmm Ollie ligger brevid mej och spinner och trampar omkring i somnen for fullt hehe han e sot! Kanns lite sorligt att aka ifran allt har pa the sunshine coast men jag vet att vi kommer traffas igen hemma i svea eller nar jag kommer tillbaka hit. Sparar massa pappren med mitt och daves namn pa som vi kan ha nar vi kommmer tillbka om bevis, kanns lite knas men battre forbered an inte alls.. jupp =) hmm shit dessa 2,5 aren har fan varit de basta i mitt liv! De har varit helt underbara och jag har verkligen utvecklas som person, och jag kanner mej sjalv battre an nagonsin. Kanns bra =) Och alla aventur man har haft har nere och alla underbara manniskor man lart kanna. men samtidigt har man saknat ihjal sej efter familjen och vannerna dar hemma! Men snart kommer jag hem nu! Wiii och da jevlar ska tjemaffian aterforenas som de gamla goda dagarna! tihih kram pa eder alla! // Storstrumpan

Likes

Comments

Wiiii nu e det en manad kvar till the semester of my life! Forst roadtrip till Adelaide och halsa pa Daves far och hans tva sma systrar! =) Sen.... =D Peru-Bolivia-Chile-Argentina-Brasilien-Costa Rica- Barcelona- Sen hem till lilla Kungalv! =D Kommer sakna alla underbara vanner man har har nere dock! Carro, Lina, Micka, Anna, Patrick, Erika, Sandra och Jimmy! 3 Aww kommer sakna er som satan i gatan! Men vi ses pa Gotland 08! ;) Nope nu ska jag dra och kopa batteri till min ficklampa! Puss pa tan!

Likes

Comments

tänkte testa på den här lilla daggisen...hmm Kom precis hem från min pojk.. Han körde mej hem på sin lunch rast, vi lyssnade på hilltop hoods och han gjorde sina hip hop moves i bilen som vanligt.. tihi söööt ! Idag ska jag nog fixa och dona med mitt cv så det e klart till imon för dåå jevlar ska jag söka jobb..=) fan va bajinödig jag blev nu då.. ha det gött hej hejdå klick

Likes

Comments