Header

Hejhej,

Nu har jag inte gjort en mörkare sminkning på ett tag, så tänkte att det är dax. Som jag har skrivit i massa andra inlägg så är lila en superbra färg för oss med gröna ögon, och det är oftast den färgen jag drar mig mot. I denna look så använde jag en lila glittrig färg från min Sleek palett "Oh So Special", och jag tyckte verkligen att det blev snyggt. Jag älskar även en sharp eyeliner, för att få ögonen att verkligen stå ut.

Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen men jag har massa sminkningar att redigera, så hoppas att ni är redo. Och om du inte har tittat på min nya video på YT, så tycker jag verkligen du ska göra det. Där får du se hur jag gör bland annat min bas.

Ha en bra dag! ¨

Kram Olivia


Likes

Comments

Hejhej,

Nu kommer en till sminkning och jag hoppas att ni inte tröttnat på neutrala sminkningar än haha. Jag gjorde i denna något lite extra genom att lägga till guld på undre fransraden. Jag tycker det är ett superbra tips om du vill göra din sminkning lite annorlunda men inget alltför dramatiskt. Jag använde även mycket bronzer för att matcha upp de bruna ögonen. Jag ska även lägga upp lite alla hjärtans dag sminkningar jag gjorde dan innan, och sedan på själva dagen. Hoppas att ni kommer gilla dem.

Ha en bra dag!

Kram Olivia

Läppstift: "Brave" by M.A:C


Likes

Comments

Hejhej,

Äntligen så kommer ett till inlägg med bilder, det var verkligen ett bra tag sedan. Dessa bilder tog jag och Jasse i fredags och det var verkligen jättekul. Jag älskar att fota mode, och det hoppas jag att kunna göra mycket mer i framtiden. Under tiden tycker jag att ni ska gå in och kika på Jasses blogg (@jasminestrom), hon lägger upp massa fina bilder och superbra inlägg. Och dessutom är hon skitsnygg, jag menar kolla på bilderna bara <3

Här är en länk till hennes inlägg med dessa bilder: HÄÄÄR!!

Ha en superbra dag!

Kram Olivia


Likes

Comments

Hejhej,

Idag kommer en lite annorlunda sminkning. Jag tittade på en av mina favorit youtubers för ett par veckor sedan och såg att hon gjort en liknande sminkning, fast då med andra färger. Hon heter Jaclyn Hill, och om du inte prenumererar på henne så tycker jag du ska gå och göra det.

Jag har länge velat göra något som sticker ut mer och fick verkligen ett bra tillfälle med denna. Jag använde mig av ett glitter från Wet N Wild, och satte sedan ett par fransar på det. Grunden till sminkningen är i princip exakt det jag brukar göra varje dag. fast lite mer dramatiskt. Hoppas att ni gillar dessa mer kreativa sminkningar och vill se fler, för jag har en hel del idéer.

Ha en bra dag!

Kram Olivia


Likes

Comments

Hejhej,

Idag kommer en sminkning jag gjorde för ett litet tag sedan på min kompis Signe. Vi bestämde oss för att göra något lite annorlunda, eftersom vi har förut använt mycket färg eller mörkt läppstift. Så denna vart mer åt det neutrala hållet, och något som kommer funka på de flesta ögon. Det kanske inte är en sminkning för varje dag, men något du skulle kunna ha på dig om du ska på fest och inte vill ha det alltför dramatiskt. Jag valde att hålla ögonen matta för att bidra till den mer neutrala looken, och sedan använde jag ett läppglans med skimmer i för att verkligen få läpparna att se fylligare ut.

Liquid Lipstick: NYX Lip Lingerie, "Corset"

Ha en bra dag!

Kram Olivia


ÖGONEN:

Likes

Comments

Hejhej,

Nu har jag lagt upp lite fler videos på min youtube, så om ni är intresserade av att se lite olika saker så är det bara att kika in där. Prenumerera gärna, och kom med förslag om ni har något speciellt ni skulle vilja se.

Ha en bra dag!

Kram Olivia

---------------------------------------

Min kanal: HÄR!


Likes

Comments