Header

Hejhej,

Denna sminkning får mig verkligen att se ut som en vampyr haha. Jag brukar ju egentligen säga att man inte ska blanda mörka läppar och mörka ögon, men denna fick bli ett undantag. Jag gjorde en ganska basic ögonsminkning men satte dit en diamant under ögat, vilket har börjat bli något jag gör superofta. Både i de sminkningar jag inte fotar och bara har hemma, och de när jag ska göra saker och oftast fotar.

(SPOILER) Och kan vi inte bara snacka om att sista avsnittet av Vampire Diaries har gått nu, och jag och min syster satt allvaligt och grät HELA avsnittet. Trodde faktiskt att jag skulle dö lite när jag insåg att Stefan dog, min man liksom...nää då vart det bara fööör mycket för mig asså. Men tyckte avsnittet var bra i sin helhet, och jag är supernöjd med avslutet på allting (förutom att min man dog asså hahah). Det är ändå sjukt att min favorit serie som jag sett sedan jag var liten är slut, och jag vet inte riktigt hur någon annan serie ska toppa detta. Men några förslag jag har på serier (som jag tittar på just nu) är: Scandal, Grimm, The Magicians, 2 Broke Girls och The 100.

Hoppas ni har en bra dag!

Kram Olivia


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejhej

Här kommer en ny sminkning och denna ligger mer på den neutrala skalan. Jag tycker att det blir supersnyggt att matcha ögonen med håret, kanske låter super random men på mig så passar det bara bäst. Förut när jag hade lila hår så brukade jag även ha lila ögonskugga ofta, och för er som är väldigt blonda är kalla och silverfärgade toner ett tips.

Hoppas ni gillar sminkningen och ha en bra dag!

Kram Olivia


Likes

Comments

Hejhej,

Idag kommer en sminkning jag gjorde på Alva och Frida i fredags till deras 19 års fest. Det är som vanligt alltid jättekul att sminka dem, och resultatet tyckte de blev superbra. Jag körde lite olika stilar på dem, och jag börjar med Alvas. Hon ville ha en väldigt naturlig hud och mörkare ögon. Jag gjorde då ett ganska basic smokey eye, och matchade det med ett rosa läppglans. Jag fokuserade även mycket på att få huden att se återfuktad ut, och inte torr som hennes hudtyp naturligt är.

Och när det kom till Frida så hade jag lite mer täckning på huden och jobbade även mycket med att försöka få huden att se så återfuktad som möjligt. Det kan vara ganska svårt när man använder mycket puder produkter, så det jag brukar göra är att använda en återfuktande spray. Det gör att alla puder smälter ihop och finishen blir väldigt naturlig. Sedan så använder jag även highligter för att förstärka effekten, och highlightern jag använde här är från Tecnic. Till ögonen så körde jag på en naturlig skugga och även en rosa skimmer färg.

Ha en bra dag!

Kram Olivia


Likes

Comments

Hejhej,

Här kommer en liten annorlunda sminkning igen. Jag blev väldigt inspirerad av våren och alla festivaler som snart startar. Jag brukar varje år göra lite festival sminkningar och jag tänker att i år blir det såklart det med. Denna går i bruna och gröna toner, och kolla in detta snygga liquid lipstick från Ofra. SÅ HIMLA FINT!

Hoppas ni gillar sminkningen och ha en superbra dag!

Kram Olivia


Likes

Comments

Hejhej,

Idag kommer en till sminkning och denna går mer i den kalla tonen. Min näst senaste sminkning är mer varm och guld inspirerad, medans denna är mer kall och silver inspirerad. Och i denna så körde jag även på gloooow, och mitt tips för att skapa detta är: när du tror du tagit tillräckligt, ta på mer. Jag skulle säga att det här är min signatur sminkning, att tona från ljust till mörkt. Och brunt är ju alltid en bra färg, och ett väldigt säkert kort. Hoppas att ni gillar sminkningen och ha en superbra dag!

Kram Olivia


Likes

Comments