Header

​Hejhej, 

Idag kommer den första halloween looken och jag är sååååååå taggad!! Detta var den första gången jag gjorde ett skelett på mig själv, så mobba inte om det ser lite konstigt ut hahah. Till skelettet använde jag lite "body paint" och helt vanligt smink. 

Jag började att täcka ansiktet med en ljus färg, ett bra alternativ är att använda vitt också. Sedan började jag att måla ut de svarta cirklarna runt ögonen, och fyllde sedan i dem. Efter det satte jag allt med svart ögonskugga och la en svart kajal på vattenlinjen. Sedan försökte jag göra skuggorna runt ögonen och använde då svart matt ögonskugga. När jag var klar med det var det dax för mun-partiet. Då började jag med tänderna och ritade små svarta sträck i mellan där tänderna skulle vara. Sedan tog jag svart body paint och fyllde i utrymmet mellan de svarta sträcken, och skuggade med lite grå ögonskugga för att skapa djup. Efter detta målade jag snabbt till näsan. Sista steget vid munnen var att rita de svarta området på kinderna. Där ritade jag först ut linjerna med svart, och fyllde i. Jag försökte även skugga ut det ju närmre munnen jag kom, för att det skulle se mer realistiskt ut. Jag avslutade sen med ett svart läppstift, inte för att det skulle se mer realistiskt ut, utan för att de va snyggt haha. Med ögonen så byggde jag upp som glittriga tårar under ögonen, med hjälp av ögonskuggor och glitter. Allra sist satte jag på ett par fransar och sedan va jag klar. 

Det viktigaste jag lärde mig var att jobba mycket med skuggningen, och lägg också till ljusa partier för en mer realistiskt feeling. Hoppas att ni vart lite inspirerade till halloween. 

Ha en bra dag! 

Kram Olivia


Likes

Comments

Hejhej,

Idag kommer ett långt inlägg igen. Denna look var lite speciell eftersom jag använde mig av ett löst glitter, som hade en väldigt fin lila färg. Jag mixade även in ett vitt löst glitter från Glam Of Sweden. Till ögonskuggan så använde jag mig av en röd/brun färg från Morphie Brushes och även en mörk kall brun färg från samma märke. Till huden så körde jag på samma Loréal True Match som alltid, men nu är det slut och jag är jätteledsen. Så i framtiden kommer ni få se en ny foundation, kanske så att jag gör en first impression om ni skulle tycka det verkar kul. På läpparna hade jag mitt MAC läppstift som heter Stone, och läppglanset är från Cien. Tänkte faktiskt göra ett inlägg om de läppglansen också, eftersom det är billiga och superbra. En stor förändring är ju brynen, och även där tänkte jag göra ett inlägg om dem. Och då visa lite olika tekniker för att få dem i den "stil" du vill.

Ha en superbra dag!

Kram Olivia

Lashes: Depend "Alayah"


Och lite bilder med blixt...

Likes

Comments

Hejhej,

Idag är det en ny look uppe på bloggen och denna är igen lite speciell. Jag har min privata modell Signe här haha, och jag sminkade henne för en liten "date-night" med Isak.. Och hon sa att jag fick göra vad jag ville, så jag körde såklart på smokey eyeys,. Speciellt med blåa ögon så blir detta så bra, och jag satte dit lite rosa/rött i inre ögonvrån för att verkligen förstärka ögonfärgen. Signe vart supernöjd och sminket såg extremt bra ut. Jag blev lite halv osäker sådär 50% in i det, men höll mig till planen, och då blev resultatet 100%. Smink är verkligen så pedagogiskt för mig, och jag kan sitta i timmar. Hoppas ni gillar looken lika mycket om jag.

Ha en bra dag!

Kram Olivia

Läppstift: Nyx lip lingerie, "Corsette" / Läppglans: Cien Lipgloss, "Ice"


Likes

Comments

​Hejhej, 

Idag kommer en lite annorlunda look...en helt grå. Jag använde lite bruna färger men de var kalla, så det räknas faktiskt haha. Men som sagt, denna är inspirerad av färgen grå och allt är i princip grått. Jag använde inga lösfransar idag häller, så ni verkligen skulle se färgen. Till denna look behöver du inget speciellt förutom massa gråa skuggor, läppstift och countour produkter. Så därför skriver jag inte vad jag använt, ta det du har hemma så kommer det funka super. Jag tyckte också att detta fick mina gröna ögon att pop:a vilket jag faktiskt var överraskad av, men det är en bra sak att lägga på minnet. 

Hoppas ni gillar looken & ha en bra dag!

Kram Olivia 


Bloopers :)

Likes

Comments