​Jag känner mig så ensam. Men när jag egentligen inte borde ha rätten att känna mig ensam. Eftersom jag alltid stänger folk ute ju sämre jag mår och aldrig vågar vara helt öppen och ärlig om vad jag tänker. 

Jag är ju egentligen inte ensam, jag har en familj och vänner (inte många men det får jag skylla mig själv för). Men ändå är det någonting i mig som gör att jag alltid känner mig så himmla ensam. Ibalnd när jag är med en kompis och har jättekul och trevligt kan det komma som en våg och jag bara känner mig som en mest ensamaste personen i världen.

Värst är det på kvällen, när jag försöker sova. Då kommer alltid alla dålig tankar och jag konstaterar alltid att jag är HELT ensam (fast det nu inte stämmer helt). För en sak som gör att jag känner mig ensam är nog att jag aldrig vågar prata öppet med någon om vad jag tänker och ibland tillochmed tycker. Istället har jag man kan säga en "låsas  kompis", som man hade när man var liten. Fast skillnanden är nu att jag bara föreställer den i mitt huvud och det är för den som jag berättar om alla min "problem" (ibland är det problem och ibland bara för att "prata" avsig). 

Jag gör det alldeles för ofta och även fast jag nästan hellre väljer att prata med den om hur jag mår, så gör det också att jag väljer att inte prata med någon annan, och jag får ju inte precis några bra råd pch tips. Eftersom allting är bara i mitt huvud.

Det kanske kan nu låta som att jag är lite psykistsjuk, men s är inte fallet. Utan jag är bara en person som är väldigt osäker på mig själv och då ibalnd kan ta lite för stort avstånd från människor (även mina vänner) och därför inte har någon som jag riktigt kan prata ut mig hos, och det är nog det som gör att jag känner mig så ensam ibland. Vill bara hitta den där som jag kan känna mig helt trygg med och gör att jag aldrig behöver känna mig ensam igen. (Vill bara snabbt tillägga att min familj inte hjälper mot att jag känner mig ensam och att jag aldrig skulle vilja prata öppna upp mig hos dom)

Ensamheten i mig brukar göra så ont och värka som en jobbigt huvudvärk, fast istället i hela kroppen och det försvinner inte av att ta en alvedon och när den är som värst i vissa perioder så vill jag bara gråta, vilket jag också burkar göra. Men inte av smärta som en huvudvärk ger utan mer av en smärta som omfamnar hela mig och bara sitter i mitt huvud. Så är det att känna sig ensam, man känner en slags smärat men det går inte riktigt att sätta ord på den. 

Just nu sitter jag i min säng mitt i natten och kände att jag måste få ordning lite snabbt på min tankar och skriver därför det hära och därför är det lite så rörigt. Vet knappt själv vad jag tänker ibland och ändå svårare är det när det handlar om sådant som inte går att sätta ord på.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

...varför säger man att ett ljus har brunnit upp, när det i själva verket har brunnit upp? Ett ljus blir bara mindre och mindre ju längre tid den är tänd och då borde det ju heta brunnit ner. Men man säger bara att något har brunnit ner om det gäller till exempel ett hus eller något sånt. Lågan på ett ljus är ju uppåt (brinner uppåt?) men själva ljuset brinner neråt. Kanske går det att googla, vad vet jag. Men det är också kul att bara få ha såna här funderingar ibland utan att googla svaret. Man får liksom tänka ut svaret själv, om du nu skulle finns..

Jag tror att det heter att det ljus brinner upp för att det som en gång var hårt stearin har blivit mjukt och sen "försvunnit" (det har egentligen inte försvunnit, men ni fattar vad jag menar) upp i luften, och att det är en väldigt gammal fras. Men att det heter att ett hus hat brunnit ner för att huset är ju fortfarande kvar, bara att det blivit till aska och då har det blivit mindre än innan. Därför säger man brunnit ner, för askan ligger "slät" på marken. 

Haha sånt här strunt tänkande kan jag bara få i huvudet och tänkt jätte mycket på det i en stund. För att sen glömma bort att jag ens har tänkt på något sånt. Känns nu lite kul att skriva ner det för att då kan jag kolla tillbaka och skratta åt mig själv att jag tänkt på varför det heter att ett ljus brunnit upp.

Likes

Comments

Hej!

Tänkte nu (försöka?) börja blogg. Kommer blogg om lite allt möjligt; vad jag tänker på, gör också vidare. I stort sett alla har någon gång haft en/ flera bloggar (i alla falla om du varit i fjortisstadiet och tänkte att du skulle bli as känd, rik och cool av att blogga, såklart blev fallet inte så..) men den här gången hade jag bara tänkt blogg ifall jag vi skriva av mig om något. Ibland har jag så himla mycket i tankar och vill kunna skriva ner dom någonstans. Att skriva för hand blir alldeles för jobbigt tycker jag och tänker därför skriva här istället. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och skriver det här istället för att plugga och det kommer väl att vara så de flesta gångerna. Vill inte plugga och tänker ut något som jag vill skriva istället, hah. Men det gör inget för det här är min blogg och här bestämmer jag 😉

Likes

Comments