Ibland behöver man bara ta det lugnt och ha en hemmaspadag innan man går tillbaka till jobbet efter semestern! Ansiktsmask, färga bryn, bubbelfotbad och en mysig film! Det gör underverk!

Det är otroligt viktigt att vi tar hand om oss själva, oberoende på om du jobbar heltid, studerar, är förälder eller har flera jobb. Att ta 15min en kväll i veckan skapar en balans som gör dig piggare och mindre stressad.

Nu tänker du "jag har inte 15min över en gång i veckan" men det har du. Orsaken till att folk säger att dom inte har tid är att de inte orkar. Du kan ha en liten spa tid medan du gör nåt annat om du har mycket att göra! Och om du är så trött så antar jag att du tittar på tv eller somnar i soffan som man brukar kunna göra ^.^ Gör det enkelt och lättåtkomligt för dig och packa ihop ett kit i en liten korg och ta fram den när du ska ta din "lugna stund" framför tv:n eller mobilen.

Det är svårt de första gångerna, men skapar man vanan så kommer du ha din lugna stund lika enkelt som du dricker ditt morgon kaffe. ^.~Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsMin syster och jag har i ca ett halvår haft Colour Obstacle Rush som vårt mål för att komma i form. Jag för min ryggskada, syrran efter graviditeten och kul har vi haft!

Som förberedelse/träning hittade vi ett av de roligaste träningspassen nånsin, bara några hundra meter från vart vi bor! Ett zumbapass styrt av två systrar (som vi haha) som känns som en lekstund med dans!

Nu är racet över och jag saknar det redan! Det skulle vara nåt sådant varannan månad!! Älskar när träning är en festival!! (Och inte bara träning)

Vi sprang nästan hela loppet på 5km!! Hade sprungit hela, men syrran fick halsbränna då hon nyss varit förkyld.

But let us say... WE DID IT!


Likes

Comments


Världen bästa syster som jag är -host host- så har jag gett min syster en 3 dagars resa till Paris!!! Hon fyllde ju 28, kan ju inte direkt ge henne en docka! Hahha

Vi kommer åka i juni och det ska bli så kul! Eiffeltornet, Disneyland, shopping, franska fik och mycket mer!! Kommer köpa lite saker och göra en liten packresa som jag lägger upp här! ^.^

WOOHOO vad kul det ska bli! ❤️

Likes

Comments


Nu har jag och pappa kört TRAPPAN som den kallas för. Det ta var andra gången! Denna gång tog vi också ett extra varv och joggade varje gång nedåt efter att nått toppen av högen (ej toppen av trappan som vissa kör)

Men fattar inte att jag har så dålig kondis så att jag inte kan andas när jag går upp för trappan, klarade endast sista gången att gå upp utan att stanna en enda gång.. helt sjukt vad besviken jag blir på mig själv när jag måste stanna.. men men ska va stolt att jag rör mig överhuvudtaget. Är ju INTE en träningsmänniska alls!!

Detta är resultaten från förra gången samt denna. Nu är det ju en iPhone app så allt kommer inte med men att vi som minimum körde på som bilderna visar är otroligt bra ^.^

Snart har jag ju colour obstacle rush med syrran på 5km så det är bara att arbeta upp kondisen!

Likes

Comments


Som ni kanske ser så älskar jag pastel rosa! Blå är min favorit färg men pastel rosa kommer sen! Jag har tur att denna färgnyans är det nya modet så jag kan köpa lite mer saker!! Haha i vanliga fall är saker alltid så trista och mörka, men inte denna sommar.

Har aldrig gillat det som är mode "just nu" och inne "just nu" men när de väljer mina favoriter som mode, ja då kan man inte låta bli att bli glad!


TIPS:
Fick dessa skor med 25% personalrabatt, nyckelknippan på köpet när jag köpte väskan och 25% på just don Donna väskan. Ringarna fick jag 25% på så fick runt 500kr rabatt på allt!! TOPPEN! Kuponger, medlemskap och personalrabatt är extremt bra att ha!!

Det låter lite men samlar man ihop det så här så är det extremt värt att bli medlem & ta ett kupong häfte!!

Likes

Comments


I söndags då alla var ute och firade Valborg så invigde vi officiellt sommarn med en första grillning!! Och så gott det var!!!

Om hela sommarn var av varma soliga dagar och grillat vid en pool.. då vore det livet!

Det är tur att man kan grilla själv ^.~ nu har vi ju även en pizzasten, så det ska bli otroligt intressant att pröva!!

Åh vilka känslor. ^.^ 🌸🌺

Likes

Comments


Eftersom jag jobbar helg så firade vi påsk idag fredag! Extremt god mat, trevligt sällskap med två små busfrön och en god hemmagjord choklad ägg dessert av mig!

Vart inte något påskäggsletande för busungarna då det blev snö istället för sol idag.. så synd!!! Så istället blev årets påskäggsjakt en version där vi fick godiset vid maten, av haren själv. De gulligaste påsarna som finns btw!! Syrran och jag köpte dom på Ullared när vi var där i januari. Älskar små fynd!

Hoppas ni som firar har en trevlig påsk. ^.^

Likes

Comments


Snart är det sommar och semesterdags. MEN vart ska jag åka?? Och med vem?! Tänkte kolla med en vän om hon vill åka iväg. Jag känner att jag verkligen vill bort och se nån annan miljö/kultur/shopping/mat/nöjen.

Min reslista är enorm och vissa är kontinenter då det är fler ställen där jag vill till, men här är en liten sneak peak:
• Italy
• France
• China
• Japan
• New Zealand
• Thailand
• Africa
• USA
• Germany

Vilka är era resedrömställen? ^.^

Likes

Comments


Igår gick jag och mamma på bio. Jag kände att jag behövde komma bort lite och hon ville gärna ut, så vi bestämde oss för att se KONG: Skull Island. Vi hade otroligt trevligt och vi båda älskade filmen. Det är så skönt att gå på bio och verkligen släppa ALLA tankar, oroligheter och stress man har här i livet. Och så var det såklart extra mysigt att ha lite egen tid med mamma. Jag tänkte gå in lite mer detaljerat på vad jag tyckte, så här nedan har jag skrivit en liten recension om ni är sugna på att läsa.KONG: Skull Island

- Som folk skratta och hoppa till. Stämningen hos publiken var underbar, rena drömscenariot. Att komma in i en film är en känsla, men när alla i salen kommer in i samma känsla känns det nästan som att man reser in i filmen. Man känner sig bekväm att utföra alla konstiga läten man brukar under humoristiska, äventyrliga och rysliga scener. Som att känna en samhörighet med alla främlingar som ser filmen. Endast dom bästa filmerna kan framkalla detta.

- Jag bestämde mig för att visa denna trailer för att den helt klart är bäst med låten och dess scener, men jag tycker alltid att den "officiella" trailern visar för mycket.. Så jag brukar ALDRIG se klart hela trailern om den verkar bra och jag vill se filmen. När jag såg denna första gången så var jag osäker, till en stor del för att jag va osäker på om vi ens skulle gå på bio eller inte, men efter att ha sett trailern med mamma en andra gång och hon vart intresserad av den så kände jag att den var rätt. Vi bara måste se den!! (Såg EJ hela trailern, STORT TIPS)

- Karaktärerna var egensinnade och välskapta även om vissa hade kunnat utvecklats lite till för den lilla perfektion av humorn. Men samtidigt som jag inte va hundra procent nöjd med valet av vissa skådespelare och kom att tänka på andra som skulle ha spelat vissa karaktärer bättre, så vill jag heller inte ha nån annan i rollerna efter att ha sett den. Lite motsägelsefullt ja, men ibland får man den där känsla efter att ha sett en film att även om dem skulle byta skådespelare så har man nu fått en uppfattning av karaktären genom den tidigare skådespelaren, och att införa en ny skulle bara bli förvirrande. Vet ni vad jag menar?

- Handlingen var bra med två inriktningar från två olika synsätt som ökade spänningen. Och om man inte heller gillar kärleks historien i den gamla "King Kong" så lär man dras extra till denna då de ej fokuserade på kärleksberättelser. Denna film fokuserar totalt på det äventyrliga, tidspressen och spänningen. Det kommer några överraskningar, enorma djur och kryp, samt att de bibehåller historien om infödingarna på ön. Landskapet är vackert, även om det inte är något man får särskilt stort fokus på och stormen var underbar, dock så fick den endast några sekunder i filmen, vilket jag personligen tyckte var lite synd, då den var så välgjord. Filmen var en upplevelse och jag lägger definitivt den i listan "THE movies of 2017"


"EXCEPTIONAL HUMOR" 🎬🎬🎬🎬

"THE KIND OF THRILLING & ADVENTURE MOVIES RARELY HAVE THESE DAYS" 🎟🎟🎟🎟🎟

"REALISTIC MONSTERS OF THE BEST QUALITY" 📽📽📽📽
Likes

Comments


Idag åkte de flesta på jobbet till Fratelli i Örebro för att fira en av oss. Jag personligen har aldrig varit där förut men det var verkligen jätte gott & trevligt!

(Något som var väl förtjänt efter den månad jag haft, med akuten och magsjuka m.m)

Om ni tänker åka dit men aldrig varit så kan jag tipsa om pizzetta som förrätt om man ska äta sallad eller pasta. & nutellapizzan som efterträtt. Den blir mastig med all choklad så jag tycker nästan att man behöver va 2 på den. Men den kan definitivt ätas av en. Beror lite på hur mycket sött man gillar av samma sak. ^.^

Likes

Comments