Är helt i extas av all bra musik som har släppts på sistone. Med tanke på att det var ett tag sedan jag tipsade om låtar så tänkte jag att jag bjussar på några från min spellista som ni hittar här.

Likes

Comments

Tog det lugnt igår och snackade strunt med tjejerna hos mig. Är sjukt hur sällan jag faktiskt bara är hemma o tar det lugnt en fredag eller lördag. Känns helt ärligt ovant och lite konstigt. Men också skönt. Speciellt dagen efter att vakna upp pigg och fräsch.

Mötte upp pappa vid 10 och har nu suttit på Kaferang vid Nytorget i två timmar. Har käkat en grym avo-macka o en acai bowl och är nu inne på min andra havrecappuccino. Strax ska jag kila till jobbet som passande nog ligger precis över gatan.

  • Julia B

Likes

Comments

Finns så mycket roligt att göra med smink egentligen. Man borde tamefan experimentera meraaa. Ska ha nåt helt spårat snart, blir kul.

Likes

Comments

Wow, vilken upplevelse det var att äta på ART igår. Konceptet är att man beställer in smårätter från deras meny som erbjuder rätter från hela världen. Skulle verkligen rekommendera deras pommes med parmesan och tryffeldipp. Ni hör ju bara hur gott det låter va? Och drinkmässigt måste ni smaka deras Asian Appletinis! Sinnessjukt goda och syrliga.

Allt kändes genomtänkt vilket resulterade i att hela stället hade en sjukt skön vibe. Maten var grym, musiken var bra, personalen jätteskön och inredningen bestod av en perfekt kombination av klassiskt och massa färgstark modern konst. Det kändes verkligen som att man var utomlands typ, så himla kul att sånna här ställen blir allt mer populära i Stockholm. Det här blir lätt en ny favvo.

Likes

Comments

Önskar typ mer än allt att den här jackan var min just nu. Så jävla nice. Dessvärre är den Sigrids. Tur att jag kan sno den iallafall. Från Monki.

Ikväll ska jag ut, det ska gudarna veta. Och så ska jag fira att jag ska flytta till London.

Likes

Comments

En dag: Mötte upp Jossan och Crippa, drack en kaffe och på favorithänget Egoiste, hälsade på Olof på hans jobb vilket är ett supernice kontor/sneakersaffär. Sen gick jag på ett möte som mest troligt kommer att förändra min tillvaro drastiskt. Efter det har jag jobbat tills stängning. En lång jävla dag med andra ord. Nu ska jag sova. Nattis.

Likes

Comments

Ni måste bara men OKEJ Viivi, vi förstår att du har ett par svarta sammetsboots nu. Men jag diggar ju dem så mycket bara.

Likes

Comments

Stockholm / 21 Februari 2017 / Jossan och jag

... och idag är det snöstorm. :-)

Likes

Comments

Fin tröja jag testade på Zara häromdagen.

Likes

Comments

Jobbade idag mellan 06:30 och 15. Här är en bild på världens mysigaste frukostbuffé vi äter varje morgonpass.

Efter jobbet mötte jag upp Viivi, Jossan och Emma i stan en stund. Vi strosade omkring och snackade på sötpotatispommes från Vigråda. Jag och Jossan har en konstig kärlek för det stället <3.

Just sitter jag och kollar lite grejer inför en eventuell flytt. Vill berätta för er om alla planer, vill bara spika det först. Det ger mig i varje fall hopp och fkn livsglädje att ha något att planera och längta efter.

Puss mina fina, sov gott.

Likes

Comments