Okokok hörni, vilken helg va. Sophia och Klara varit på besök från Stockholm, och vi har gjort allt från att äta sushi på Miss Kô, spana på konst av Van Gogh, Monet och Manet på Musée d'Orsay till att dansa sönderrr på Titty. Jättekuel.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag och Ella var hemma och kollade på film igår, så skönt att vakna fresh idag. Vi har varit på stan, fikat med Måns och Sigrid vårt all time favourite couple och sen shoppat lite och tittat på halloweengrejer. Det är så vidrigt väder att det nästan blir mysigt. 

Likes

Comments

Precis hittat eran 10/10 blogg, keep it up gurlz! Men jag undrar hur ni redigerar era biler? Typ vilken kamera/app/filter ni använder xx

Känns som att vi har svarat på den här frågan 12o ggr men här får ni ännu ett inlägg på ämnet. Använder mest min Iphonekamera, men när vi tar outfitbilder eller när jag är extra ambitiös och orkar tar jag med min systemkamera. Eller rättare sagt Sigrids kamera. Den är från Canon, ganska gammal och lite otymplig, men väldigt bra! Hon är så snäll som låter mig låna den. Äkta bloggen-manager.

De appar jag använder är Snapseed (TUNG redigeringsapp som Disa visade mig nyligen), VSCO cam för filter och ibland Picsart när man vill vara extra pillig.

Generellt drar jag ofta upp ljusstyrkan, tar mer kontrast, lite skärpa, gör färgerna kallare och drar ner mättnaden.

Mina favoritfilter i VSCO cam är A5/Analog, A6/Analog, HB1/Hypebeast och HB2/ Hypebeast. Tror att de är nedladdade filter. Finns hur mycket som helst och varierar ofta mellan olika.

Och nu, kan vi bara ta ett moment för hur nice bilder kan bli när man redigerat dem? Det är så coolt hur stor skillnad lite redigering kan göra.

Likes

Comments

Emma, Jossan, Sigrid och jag på caffis igår. Classic att jag o Emma fick ögonkontakt o börjar skratta, bra tjejer <3.

Igår efter jobbet åkte jag till Sigrid (classic) där vi fixade vi oss och åt middag tillsammans en litet gäng. Sen gled vi till Brillo och sen till Caféet. Det var så länge sen jag var där men allt är verkligen precis som förut haha.

Det var verkligen en så rolig kväll. Det känns som att det hade kunnat vara en sommarkväll bara för att vi gjorde såna typiska sommargrejer. Typ stannade till stängning och åkte på efterfest åt fanders. Sånt jag och mina kompisar ganska ofta är lite för bekväma för att göra. Är dock glad att vi gjorde det, skrattade så mycket att jag höll på att dö, säkert för att jag var så fruktansvärt trött. Men glad! O det är ju det viktiga.

Segare idag dock när jag borde göra en massa saker men verkligen behöver ett nap.

Likes

Comments

Hur mår man egentligen

Likes

Comments

​Från min tumblaaaaaaah.

  • Viivi H

Likes

Comments

Skor - Isabel Marant, Byxor - Zara, Jacka - Zara, Väska - Zadig

Whataaaaap bloggisen. Märta var gullig och tog lite outfitbilder innan vi gick till skolan. Jag står och kramar om min gigantiska Starbucks kaffekopp, likt den typical white girl jag är. Nää skoja. Sjukt nog är det faktiskt ett av mina bästa köp här i Paris, den följer med mig nästan överallt.

Annars? Sitter för tillfället och kollar New Girl och äter tidig middag. Snart ska vi nämligen upp till Rue de Rivoli för att testa pilates, wihiii. Alltså vår vardag här är så chill och mysig. Pluggar lite franska, lagar god mat och shoppar/går på museum/turistar i världens bästa stad. Alla borde faktiskt ta ett sabbatsår någon gång.

Likes

Comments

Nytta för dagen, har sovit 10 timmar och promenerat till ett café och försökt plugga till högskoleprovet, där jag insåg att jag glömt all matte. Och åter insåg hur fruktansvärt mycket jag hatar matte. Om det här någonsin ska gå vägen är det dags för mig att köpa en mattebok och plugga. Vilken vidrig insikt. Så vidrig att jag funderar på att gå hem, gömma mig under täcket och sträckkolla på nån serie och aldrig gå upp igen.

Likes

Comments

​Jacka - Disas

Skor - Isabel Marant 

Väska - Zadig

Jeans - Bershka

Tröja - Ralph Lauren

Likes

Comments