Ligger hemma i mitt rum på söder och känner mig skrämmande tom och hopplös. Att komma hem plötsligt är precis som att ingenting har hänt. Allt har fortsatt precis som vanligt utan mig, alla mina vänner har en vardag och håller på med sitt. Allt rör sig runtomkring men inte jag. Det känns som att jag står och iakttar alla göra viktiga saker men själv är jag helt oförmögen att sätta mig själv i ett sammanhang eller göra något av betydelse. I London var jag så full av inspiration och visste en massa saker jag ville göra men nu känns det plöstligt så svårt att genomföra. Jag känner mig liten. De senaste dagarna, eller ja det få dagarna som jag faktiskt hunnit vara hemma, har jag drabbats jag av ångest varje gång jag är själv. Inte alls trevligt.

Här har man alltså inte bloggat på veckor och så kommer jag med ett sånt här upplyftande inlägg men så får de va.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu åker vi hem om ungefär en vecka, glider in lite sådär snyggt till midsommar. Åker hem över sommaren eftersom jag kanske ska plugga till hösten och flytta igen då. Vill egentligen inte åka härifrån, trivs så himla bra. Hoppas ju lowkey att jag inte kommer in på linjen jag sökt så att jag kan åka tillbaka. Jaja, vi får se vad framtiden erbjuder helt enkelt.

Likes

Comments

En liten outfit som jag hade på mig igår. :)))

Likes

Comments

Behöver skor 😭😭 Mina eytys jag köpte innan jag åkte är för stora... Tänkte förresten sälja dem om någon är intresserad. Såå fina. Är liten sugen på att köpa dem här vita Stan Smith skorna, klassiska men lite annorlunda än originalet.

  • Julia B

Likes

Comments

Jeg vet ikke va som skjer da. Verkar som att jag och Viivi har blivit totalt tankspridda och kastat vår lilla bebis i soptunnan. Bloggen är vår bebis alltså. Det har varit väldigt mycket att stå i här borta, tro det eller ej. Vi har haft skolarbeten, jag har jobbat, Viivi har hunnit med en resa till Paris och så försöker vi hitta på grejer varje ledig stund. Men vi har inte slutat blogga om ni trodde det. Tjing

Likes

Comments

Moas skjorta från Toteme

Korsett från Pull and Bear

Likes

Comments

Skjorta från Zara
Kjol från Zara
Scarf från Louis Vuitton
Skor från Adidas
Väska från Mango & solglasögon från H&M

#nouwoutfit

Likes

Comments

Godmorgon!! Jag och Viivi sitter just nu i South Kensington och dricker varsin kaffe. Vårt kaffe hemma var slut och både jag och Viivi är likadana och är levande zombies utan... Snart ska vi röra oss till stan och shoppa + luncha på någon trevligt ställe. Ikväll är det skola. Puss

Likes

Comments

Ralph's, Regent Street.

Radio Rooftop Bar.

Toyroom Night Club.

Cecconi's, de har en heelt fantastisk pasta.

Likes

Comments