Den här helgen har min bästa vän Ella varit på besök hos mig i Lund. Vi har varit med varandra varje sekund sen hon kom i fredags, bokstavligen sovit på varandra i min säng i mitt korridorsrum haha. Det är bara trevligt förstås. Vi har varit ute och klubbat, ätit hamburgare på Tugg, kollat på Björn Borg-filmen på bio och idag varit i Malmö. Bara hängt helt enkelt. Loffleeey.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad tycker ni, basker ja eller nej? Blev kär i den här som jag testade på H&M men vet inte om jag skulle kunna bära upp den och använda den så mycket. Tycker förövrigt att H&M har fått in så mycket fint på senaste. Om jag ändå hade andra pengar än studiebidrag att lägga på kläder...

Likes

Comments

Mina största "guilty pleasure" just nu: skrolla genom bilder från Fashion Week i Paris. Älskar speciellt det Virgil Abloh gjorde för Off-White. Han som mer eller mindre är kung av streetwear gjorde lite utav en tribut till Prinsessan Diana, vilket resulterade i en otroligt trevlig vibe tycker jag va.

Bilder via Love Magazine

Likes

Comments

Såg att Ganni släppt en exklusiv kollektion hos My Theresa. Tycker på nåt sätt att det blir extra kul att handla såna här små, specialkollektioner, det blir mer speciellt. Älskar de röda sneakersarna så mycket!! Tycker allt var fint och att det är roligt att de har samma färgtema genom hela så att allt går att matcha med varandra.

Likes

Comments

Kan det vara så att CHICSPETITE smygbloggar igen? Ja, det kan nog vara så kanske.

Likes

Comments

En vanlig dag i skolan med föreläsning och nu sitter vi på Joe och käkar Spicy Tunacado, mmm. "Pluggar", ni förstår. Det är så himla svårt att anpassa sig till det nya pluggtempot och mängden litteratur man har i varje kurs. Det kräver en jäkla disciplin kan jag säga.

Likes

Comments

Plugga på biblioteket, köpa en halloumirulle för 35 kr. Fick tre paket hemlevererade på samma dag, rena rama julafton kändes det som. Ni ska få se! På kvällen möttes vi ett gäng och tittade på skräckfilmen IT på bio. Det stördaste jag sett någonsin tror jag 10/10 i läskighet, biovolymen kan vara en bidragande faktor till det höga betyget.

Likes

Comments

Bli aldrig beroende av någon annans bild av er. Fokusera på dig själv och på vart du är påväg. Alla ni tjejer som läser detta; ni inspirerar mig varje dag!! GÖR ER GREJ!

Likes

Comments