View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Två bilder från när jag och Märta sprang runt lite på stan idag. Fick med mig en hooooodie samt en concealer, skojigt. Annars är denna helg en väldigt lugn sådan, har nämligen finals nästa vecka och måste även bli klar med en jobbrapport. Jajamensan.

<3 Hoppas ni har en trevlig helg <3

Likes

Comments

View tracker

Kvällen började hos Christopher utan Christopher (classic) där vi gjorde drinkar sen var vi ute i en massa timmar och slutade upp på en märklig efterfest.

Bästa var när jag och Disa var påväg hem, och jag som ej ätit middag fick min mozzarella, pesto o kyckling calzone från Seven. Blev fullföljd.

Likes

Comments

Frukost av mig och Disa: Smoothiebowl på mango, hallon och avokado toppad med 70-11 frön. Färskpressad juice på äpple och apelsin, fruktsallad och te. Goals sambos! O FREDAG!

Nu ska jag tjäna lite pengar ;-) och sen möta upp mina tjäjur å dricka vin, zippa lite drinkar osv osv. Puss

Likes

Comments

noun : vi·sion : \ˈvi-zhən\

"Something seen in a dream, trance; especially : a supernatural appearance that conveys a revelation. A thought, concept, or object formed by the imagination."

Likes

Comments

Häej. Lunchen på jobbet idag var så sjukt nice, högrevsgryta med potatismos. Vi får beställa från restaurangen, är så glad!! Nu ska jag byta om till träningskläder och möta upp Disa.

Likes

Comments

Märta och jag sa att vi skulle klippa oss i Paris och daaamn right we did haha. Igår efter skolan sprang vi alltså in på en frisörsalong precis in till och bad om att få klippa oss direkt. Vi kommunicerade på franska och jag blev som alltid misstagen för att vara ryss, hmm.

Kalaset slutade iallafall med att Märta hade ca 20 cm kortare hår och jag hade tydligen fått någon form av lugg? Trevligt. Är alltid väldigt spontan när det kommer till att göra hårförändringar och med tanke på det borde jag nog vara mer tacksam än vad jag är för att mitt hår växer som ogräs haha..

Likes

Comments

Två sysslor jag har ägnat mig åt, hänga med Disa och äta mat från Foodora. Ska bo hos Disa när vi renoverar hemma. Vänta!? Jag taggar det så mkt!! Disas egna lägenhet, vi två, laga skitgod mat och ha en endaste lång sleepover: goals.

Update: Har fått jobb på Urban Deli Nytorget, så mycket närmare för mig till jobbet från och med nu. Typ första jobbet som faktiskt ligger på Söder, så nice. Dock jobbar jag lite dubbelt nu ett tag, på fredag kommer jag ha jobbat 10 dagar i sträck! Yeesus, snacka om skönt med helg.

Likes

Comments

Essentiella tips om ni känner er vintertrötta eller rent av mår skit denna period i livet: Helt ärligt, det var någon dag för ett tag sen när jag ba 'NAAEJ det här funkar inte! Jag måste ändra min livsstil och maxa livet'. Blir gladare och piggare och sådär ni vet.

Då hittade jag en sjukt bra lista på enkla saker man kan göra för att i allmänhet må bättre. Man ska liksom börja från början, här får ni lite tips jag brukar tänka på när jag känner för att boosta mitt välmående:

1. Göra nånting snällt. Om man är på dåligt humör blir det lätt en negativ spiral. När man både tänker och agerar negativt blir ofta resultatet inget annat än skit. Ett jättebra sätt att bryta cirkeln är att ge någon en komplimang eller hjälp någon. Ger man god energi får man också god energi tillbaka.

2. Spendera pengar på upplevelser och utveckling. Att köpa saker som har en mening. Köp en kamera om du gillar att fota, börja en kurs du alltid velat gå, köp ett gymkort fastän det är dyrt. I slutändan är det så mycket mer värt att lägga pengar på något som inspirerar och hjälper dig att utvecklas.

3. SOV! Seriöst, det är så klassiskt oss ungdomar att ba 'jag mår dåligt' så varken äter man bra, sover om nätterna, dricker typ ett halvt glas vatten om dagen, krökar sönder och tränar inte. Det håller ej. Gå och lägg dig en och samma tid varje dag, iallafall varje vardag resten av veckan. Om man faktiskt får sina 8 timmars sömn känns ofta saker mer hanterbara.

4. Rör på dig. Ärligt, dagar när man bara ligger i sin säng, är trött och känner att livet suger och aldrig vill gå upp och göra något igen, är det bästa man kan göra att ta en promenad. Även fast precis det är det absolut sista man vill så lovar jag att bara av att gå ut i tio minuter kommer få dig att bli mycket piggare. Och TRÄNA. Seriöst mirakelkuren mot både depp och trötthet.

5. Drick fan skitmycket vatten. Hela tiden. När du vaknar, innan du går och lägger dig och så fort du kommer på det. Det är bra av 12000 anledningar. Har jag hört xD.

Jaharrå de va det. Vill att alla ska må bra! Var snälla mot er själva!

Likes

Comments