DDet här med blogg har jag ju helt och hållet glömt bort! Har fullt upp med att plugga inför prov, en katt som är sjuk och mitt i allt ska en försöka hinna med sig själv lite granna också!

På torsdag är det kunskapsprov på den ljuvliga lila boken, trafikförfattningar! Jag känner mig inte ett dugg safe inför det här provet men det får bli vad det blir. Jag pluggar på och mer än så kan jag inte göra men just nu har jag en liten paus bestående av nachos med salsa och ost som jag värmt i micron och ett avsnitt av bondi rescue.

Likes

Comments

​Är i en period där jag inte vet vart jag ska vända mig, hur jag ska göra, vad jag ska göra. Allt är ett kaos i huvudet, kan väl närmast beskriva det som en autobahn i hjärnan, massa tankar som rör sig i en jävla fart utan att komma i mål. Ingen tanke tänks klart utan landar nånstans i röran av alla andra bilar, det är svårt att behålla fokus. 

Alla otänkta tankar leder till ångest, nästan alla bilar som kör på min motorväg är svarta. Det är dåliga tankar och det GÅR INTE att tänka annat, det är helt omöjligt. Det är rörigt och det här är en sån helt osammanhängande text men måste få ur mig sånt som är väldigt osammanhängande. 


Lite kaos, som det brukar vara 

Likes

Comments

​En sån himla härlig dag idag. 

Har pluggat och stått i hela dagen, storhandlat, rensat i kylen och frysen och sen satt igång med bakande av pepparkakor och lussekatter. Lussekatterna står näst på tur att skapas, jag väntar bara på att degen ska jäsa färdigt.
Jag fick se en syn idag som jag aldrig trodde att jag skulle se, Danne sitter vid köksbordet i full färd med att ta sig an pepparkaksdegen och sjunger Gläns över sjö och strand för full hals. Det var en fin syn. 

Annars har helgen spenderats med skolböcker, prezi, Danne och hans familj, bjöds på god middag och spelkväll igår. Det urartade som det så ofta kan göra haha. 

Snart är degen klar och jag ska sätta igång och knåda satan. Har på världens bästa podd i bakgrunden och skrattar så jag får ont i käkarna, Bror vi är inte ens släkt. Klart den bästa podden : ) 

Likes

Comments

​Sitter vid köksbordet och pluggar så det står härliga till, nästan ryker om fingrarna på mig. Nästa vecka blir ingen nådig vecka och jag sätts nog på prov nu så att säga haha. Ska börja med stora redovisningar och har två prov. Sitter och pluggar miljö nu och läser massa anteckningar, egentligen vad sjukt mycket vi förstår våran jord. 

Jag har blivit mycket mer medveten när jag är ute och kör än vad jag var innan, man kan påverka mycket bara genom att köra sparsamt, spara på miljön och sparar på bränsleförbrukningen. Det är en win win situatiom, det är faktiskt intressant och jag hoppas att det kommer att gå bra för mig på provet :) 
En bra film att se är : An Inconvenient Truth:


Sitter samtidigt och lyssnar på Gloria Ray Karlmarks sommarprat, igen, det är så himla bra och hon bär på en sådan otrolig historia. Ett sommarprat som man kan lyssna på om och om igen.

Likes

Comments

Som den juljunkie jag är så har den här dagen varit helt fullbokad! Fick in lite tid för plugg men annars har jag varit igång med julbestyr hela dagen. Började med julskinkesmörgås som jag delade med den ena katten, på advent får man skämma bort
Sen iväg till kyrkan och Adventsgudstjänst. Hem och skriva ihop en handlingslista och till affären. Hem och baka pepparkakor, plugga lite och sen laga mat och förbereda för middag.
Mina föräldrar och svärföräldrar kom över på middagen,

Och hur nice är det inte att det snöar på första advent? Sen fick vi ju en storm på köpet men ändå, fick ju snö!

Nu ska jag sätta mig och plugga lite mera : )

Likes

Comments

Fredag idag, det är väl ändå rätt bra dagar kan jag tycka?
Har hunnit med massor idag, först var jag till optikern och hämtade ut mina glasögon och efter det så blev det thaibuffé med bästaste Ellen. For vidare till skolan i västerås och lärde mig köra ännu mera sparsamt., väldigt sparsamt faktiskt.

Mamma hämtade upp mig i skolan och vi åkte bort till Erikslund och jag fick lite bra inhandlat. Bland annat en present till adventskalendern, och påbörjat lite julklappar.

Påbörjat städning här hemma, lillhallen är helt klarstädad och finare än den varit på flera månader. Storhallen är typ klar och imorgon ska jag böka upp allt adventspynt från källaren och på söndag blir det pynt och pepparkaksbak :)


Likes

Comments

Vad är grejen med att uppdatera sin facebook och förespråka anti-näthat osv. när man själv sitter och näthatar? Vet människor inte om att de kan dyka upp i rutan uppe till höger där det står blablabla har kommenterat blablablas videoklipp och dumförklarar den stackars personen.
Hur går tankeverksamheten hos sådana människor? De kastar fan sten i glashus!

Sen kan jag inte förstå de som redan pyntar inför jul. VARFÖR?! Vänta en jäkla vecka till, det dör ni inte av. Jag älskar julen men det är 1a advent som gäller, då får man pynta, då får man lyssna på julmusik och baka lussebullar. Det räcker väl med att affärerna fyller upp med julpynt veckan efter midsommar? Varför denna hets? Julen kommer ändå.


Likes

Comments

Det finns så mycket som jag vill skriva ner men jag vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska skriva. Det är många tankar som rör sig i mitt huvud, för mycket tankar i ett förlitet huvud. För mycket känslor som svävar runt i kroppen, det finns inget mellanting. Allt är svart eller vitt, 100% eller 0%

Antingen hur glad och lycklig som helst, så fruktansvärt arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen eller så ledsen att det känns som jag förlorat allt. Alla de tre känslorna kan jag känna flera gånger om dagen, det tar nästan all min energi att hålla igen och hålla fasaden uppe. Jag vill inte att folk ska prata och tro massa saker, jag förstår ju hur det kan verka utåt. En osäker brud som söker uppmärksamhet, spelar över, jag förstår att det kan se ut så. Men det är inte så det är, det är en kapplöpning av känslor. Alla vill komma först i mål, ett mål som inte finns.


Likes

Comments

Vilken dag att vakna upp till?! Kände redan i sängen innan gardinerna var uppe att det var en toppendag idag. Om en stund ska jag göra mig i ordning för att åka på kalas i Solna, det ska bli himla trevligt. Just nu sitter jag i morgonrocken och kollar ikapp hela förra säsongen av Greys Anatomy, eller om det är förrförra, jag har missat massor iallafall.

Igår firade vi fredag hemma i soffan med ost och kex, vi glömde vinet. HUR KUNDE VI GLÖMMA VINET?!. Vi kollade på insidan ut också, vilken fantastiskt härlig film ändå.

----

Det blev en stressig dag igår, fick lov att åka till skolan trots hemstudier för jag hade inget att hemstudera i. Det hade jag så smidigt glömt i skåpet, i skolan, i västerås. Så det blir till att plugga mer ikväll istället. Dessutom ska ett arbete skrivas och uppslagsövningar göras. Ack så mycket att göra, ack så lite tid.

Likes

Comments

Nu har jag kommit till skott och sparkat igång en ny blogg. Den förra jag hade tog jag bort av den enkla anledningen att det förflutna är det förflutna, nutid är nutid.

Min kväll gick åt till att försöka bli nöjd här, egentligen hade jag tänkte plugga men när man är sugen på helg, får sluta tidigare och disträ så kan det hända att en glömmer böckerna i skolan som jag behövde ha idag. Så planerna fick planeras om.

Jag har väl inte bestämt mig än för hur mycket jag ska outa mig, kanske allt, kanske lite, kanske inget. Jag kanske bara ljuger mig igenom hela allt ihopa.

Men eftersom det är min blogg så kommer det handla om mig, mina katter och kanske min sambo om han vill vara med på några hörn. Det här med bilder är inte alltid min grej, så förväntar ni er det så blir det besviket.


Likes

Comments