Något som verkligen skrämmer mig är hur besatta vi är av sociala medier och våra mobiler att man inte ens kan lägga dem åt sidan när man kör bil. Jag pendlar till västerås ungeför 4 dagar i veckan. Alltså minst 8 resor på motorväg i veckan och jag hinner se. se er som sitter med näsan i mobilen och bilen full av ungar. Er som kör om i en jäkligt hög hastighet med näsan i mobilen.

På en motorväg så kör man vanligtvis i 110, många mycket fortare. En sekund bort från vägen och man har rullat ungefär 60 meter. Har ni ens en ANING om hur jäkla långt bilen rullar medan ni absolut måste kolla om någon uppdaterat instagram de senaste 2 minutrarna? Hur mycket information missar man inte när man rullar 60 meter.

Och inte hinner man kolla instagram på 1 sekund? Nej ni hinner rulla upp till över 100 meter utan att se vad som sker runt omkring er. Är ni så desperata och rädda att missa något att ni måste utsätta er själva och framförallt andra för den stora fara ni faktiskt gör? Skulle ni sätta er fulla bakom ratten? Nej förmodligen inte, men ni är lika farliga.

Skärp till er och ta litet vuxet jävla ansvar, för era barn i baksätet ser vad ni gör och de kommer göra detsamma! Om ni lär dem hur farligt det är och inte själva gör det så kommer inte de heller leka med livet.

För att överleva en krock i 110 km/h, då ska du ha riktigt änglavakt. Jag har själv gluttat i mobilen när jag kört men jag har insett vilken livsfara man utsätter sig och andra för och slutat med det. Mitt liv är viktigare än facebook, andras liv är mycket viktigare än facebook.

Likes

Comments

Idag började jag dagen nere på gymmet. vaknade tidigt så passade på att åka ner när det inte är så mycket folk. Det är så himla mycket skönare att träna när man är lite för sig själv. Det var jag och en äldre herre som samsades i lokalen.

Sen hem och duscha innan pappa hämtade upp för frukost med farfar på Drott.

Sen hem och slänga sig på soffan och kolla film. Det blev två väldigt bra filmer idag! Började med The age of Adaline som var riktigt bra faktiskt, jag kan rekommendera den! Sen slog jag på The impossible, har länge tänkt se den men det har inte blivit av. Hemsk film men också den riktigt bra.

Orkar inte skriva så mycket om filmerna utan kolla in dem på imdb eller nått :)

Sov gott

Likes

Comments

Det här är något som jag har gått och tänkt på. Kampen för att alla ska vara nöjda och acceptera sina kroppar oavsett hur man ser ut och ja, vi vet hur det fungerar det allra flesta av oss. Men av egen erfarenhet så känns det som att man ska bara acceptera om man är kurvig eller om man vill gå upp i vikt.

Jag hamnade i en disskusion på instagram för inte så länge sedan och det är tydligen inte okej om man vill gå NER i vikt. Då föll man bara för samhällets krav och vise versa. Ska man tvingas acceptera sin kropp för att stå emot samhällets krav på smalhet? Jag har gått upp mycket i vikt och jag vantrivs så vansinnigt mycket i min kropp just nu och jag kämpar med att gå ner de kilon som jag har gått upp. Men det är visst fel.

Man ska alltså acceptera sin kropp sålänge man är större än det "normala", men om man är smal eller vill gå ner i vikt så kan man inte vara nöjd? Det är lite så jag har uppfattat det, det finns bara en sida av myntet? Bara för att jag vill gå ner i vikt så vill jag inte det för MIN skull utan det är samhället som kräver att jag ska gå ner i vikt.

Jag håller med till 100% om att ALLA har rätt att se ut precis som de vill även vi som vill gå ner i vikt för vårat eget måendes skull. Inte för samhällets skull.

Likes

Comments

Har märkt att bilderna jag lägger upp via appen inte alls blir något bra. Får försöka klura ut hur jag ska lösa det problemet.

Har precis kommit hem från mitt tuffaste pass hittills på gymmet. Jovana fick mig att inse att jag kan ju prova på intervaller även fast jag var tjurig och vägrade när hon var med så gav jag det en chans idag och tjoffs så hade 10 minuter gått. Räcker alldeles lagom med tanke på att jag har mina benhinnor som krånglar. Kronisk benhinneinflammation är inget att leka med. Alldeles snart ska jag ta en dusch och sen försöka komma på någon vettig middag.

Likes

Comments

Körde på lite hårdare idag, eftersom jag inte satt min fot på ett gym på mer än ett år och inte varit så överdrivet aktiv över huvud taget så mjukstartar jag. Men fasen vad jag har saknat känslan som infinner sig efteråt både mentalt och psykiskt.

Precis skuttat ur duschen och snart dags att äta lunch och lägga på lite ansikte innan jag möter upp Jovana och vi beger oss mot huvudstaden. Lite trist med vädret men sällskapet är ju topp så vi klagar inte.

Likes

Comments

Vaknade för en stund sedan och har fått i mig frukost och spelat lite spel på mobilen.
Måste ta och göra mig klar för att åka ner på stan och gå till tandläkaren och efter det till gymmet.

Ska passa på att pussa extra på  Danneman eftersom han har varit magis stackarn. Nu smittfri och då får man pussas och kramas igen.

Likes

Comments

Gud, jag har ingen tid att uppdatera så mycket som jag vill uppdatera, har varit full rulle i skolan. Sitter ute i bilarna hela dagen med våra elever och jag har sagt det innan men jäklar vad roligt det är och vad lycklig man blir när man ser sina elever lyckas och gå vidare till nästa moment.

Imorgon går jag bara halvdag i skolan så efter det bär det iväg till Erikslund för att fixa lite saker och sen är hela min helg uppbokad. På lördag ska jag iväg till Stockholm med Jovana och träffa Matilda, som jag saknat att umgås med de två tjejerna. Det är så sjukt länge sedan vi gjorde det. Så det blir middag och några drinkar :)

Söndag då ska vi fira min fina svärmor som fyller år och sen är det en ny vecka igen. Full rulle kanelbulle

Likes

Comments

Idag hade jag med mig en av mina lärare på min lektion, var så himla nervös men jag fick superbra kritik som jag ska tänka på och även ett jättestort plus då min lärare sa att hon ser en lärare i mig redan efter min andra lektion. Blev grymt stolt och det är så himla roligt att se elever göra framsteg på de som man själv kört med dem, igår var det svårt med koppling och blinkers och idag satte han det klockrent flera gånger. Känns så kul att få godkänna sin elev på en övning. 

Hade prov idag också, vi får se hur det går med det. 

Var och tränade för första gången på cirka 1 år idag, började lite lugnt och försiktigt så jag inte chockar kroppen min. Vilar imorgon och kör ett lugnt och fint pass på fredag igen :) 

Likes

Comments