Header

Weekend vibes

Stickade tröjor, tända ljus och god mat; det är precis vad min helg kommer att bestå av. Mys helt enkelt. Tyckte att den gråa tröjan var så himla fin, tror att jag vill beställa hem den! Älskar tröjor med fina detaljer. 

Xx, C

Likes

Comments

Ett snabbt stopp i Köpenhamn i somras bjöd på denna mysiga och framförallt goda lunch på Cafe Victor. Jätte trevligt och mysigt ställe med en härlig meny. Jag åt en jättegod getostsallad och Sofia en Clubsandwich med livets pomfritt till. Tips om ni har vägarna förbi Köpenhamn, som för övrigt är en så himla mysig stad. Vill verkligen tillbaka dit snart igen.

Likes

Comments

​Book Love, Style, Life by Garance Doré // Nailpolish Particuliére by Chanel // Handbalm Aesop

​Tre favoriter som får följa med mig in i hösten. Naglacket i färgen particuliére passar perfekt nu när mörkare tider börjar närma sig och dem lite glada och starkare färgerna ställs på hyllan ett tag. Handkrämen från Aesop får alltid följa med i väskan, torra händer är ingenting man vill ha. Dessutom doftar denna väldigt trevligt. Boken har jag faktiskt läst ut, men tycker att den kan vara mysig att bläddra i ändå. Det finns mycket fina bilder och inspirerande texter om stil, mode och allt som hör till. 

Likes

Comments

My sunday inspiration and moodboard

Svart, skinn, päls och snygga boots är precis det jag vill ha på mig nu. Sjukt snyggt är det att dessutom kombinera ett plagg med känsla av attityd som exempelvis en skinnkjol, en tshirt med tryck eller ett par slitna jeans tillsammans med något så som nätta klackar, en kjol eller blus. Tycker att det blir en väldigt snygg kombo!

Har precis tagit en paus ifrån en en dag som endast bestått av marathonläsning inför ett seminarium som jag har imorgon, mindre kul! Ska snart äta en mysig söndagsmiddag och sen ska jag ta tag i det sista med läsningen för att sedan göra mys. Tända rummet fullt med ljus och läsa något annat som inte handlar om medias påverkan på vardagen och människan.

Xx, C

Likes

Comments

En mysigare fredag med min Ebba. Middag på Escalier för att sedan gå vidare till Créme för sååå god efterrätt och massa skratt. Så underbart och behövligt. Att boosta sig själv med sånt man tycker om nu när hösten börjar närma sig är det viktigaste man kan göra. Man lever så länge på små stunder som får en att må bra i hjärtat.

Xx, C

Likes

Comments

Jeans Zara // Knitted Zara // Bracelet from a market in France

Jag älskar hösten och när man kan gå klädd såhär. Skinnbyxor och stickade tröjor är en matchning som jag älskar, den är minst lika mysig som den är snygg dessutom.

Xx, C

Likes

Comments

Saknar solnedgångar, mysiga middagar och att dansa nätterna långa tills solen går upp. Mina alldeles för få dagar på Mykonos i somras tog mig med storm, thats for sure. Det är definitivt inte sista gången jag besöker den ön. Den har allt och lite till.

Likes

Comments

Puss puss puss.

Med nyklippta toppar och ett glatt humör för att jag äntligen är någorlunda på benen igen så tog jag vara på den sista sommarkvällen igår på musikaliska med Disa. Lite fest mitt i veckan tackar man inte nej till. Nu ska jag snart ta mig in till skolan för föreläsning, önskar dock att det hade varit en fashionshow jag var på väg till haha. Är såå avis på alla som får vara med och ta del av alla fina visningar denna vecka...

Xx, C

Likes

Comments