Lilla Mys är beräknad till den 8 okt, dagen efter min födelsedag (!) Men jag hoppas hon kommer lite senare, jag har en rad projekt som jag skulle behöva hinna med innan dess. Min förkylning har ju inte direkt skyndat på processen...men inatt kunde jag andas utan nässpray (Yey!!)✌🏻 Rummet på bilden är det sk "balkongrummet" och det ska vi ha som en kreativ studio eller arbetsrum. Jag har bestämt mig för att det ska tapetseras innan bebis kommer. Nu är det bara målning av tak samt tapetsering kvar så vi är en bra bit på väg!

Förra veckan kom mamsen med trattkantareller. Hon slängde ihop varma mackor med stuvning, persilja, smör och gratinerade med lagrad ost. Jodå, det blev supergott! Har torkat resten av trattisarna.

Lilleman tog sig en tupplur på kökssoffan. Inga problem med stress där inte...!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu börjar barnrummet ta form och det tar så mycket längre tid än jag trott...puh! Inte lätt när man har en mage i v 39 och dessutom är förkyld. Jag har letat tyger hela sommaren och nu äntligen hittade jag ett på Stoff & Stil som inte var för dyrt 139,95 kr/m (till 3,5 m i takhöjd går det åt en del tyg!) och som gav exakt den känslan jag är ute efter; bohemt, feminint men inte för bebisgulligt. Går att köpa här https://www.stoffochstil.se/metervara/vaevd-bomullsmix/bom/pol-lila-faerger-blomma/faageltryck

Hoppas Lilla Mys tycker om det <3. Lilleman (katten) gillar att inspektera barnrummet men får oftast inte vara där, så nu passar han på! Lampan hittade jag på Eriskhjälpen för 200 kr, mattan från Ellos och tapeter från Byggmax. Bjuder på en provisorisk möblering,men det ändrar sig förmodligen några gånger till innan jag är nöjd. Idag ska jag, i mån av ork fortsätta preppa för tapetsering av vårt sk balkongrum. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Gör en nystart på bloggandet då jag inte lyckats att bli vän med Wordpress. Jag har haft min blogg där i 3 år och vet knappt hur man skapar ett inlägg. Kanske säger mer om mig än om portalen(!). Men nu kör vi Nouw och än så länge är jag mycket nöjd med enkelheten och utformingen. Jag har precis blivit mammaledig och köpt hus, därför kommer jag att blogga en hel del om inredning och liv med man och barn. Jag älskar färg och lite flärd när det kommer till inredning, en äkta bohem som inte alltid orkar fixa till scenen innan jag fotar. Ni får ta det som det är och hoppas att man ändå kan sprida lite inspiration. Tack för ordet, Mys Rebecca

Likes

Comments