Header
CHEYENNE MINA VESTERDAL

Hey guys og velkommen tilbage. Jeg ville egentlig bare lave en lille update, fordi det er ved at være lang tid siden, jeg har blogget udover i dag. Som i nok kan gætte på overskriften, har jeg fået pandehår, og jeg er også superglad for det. Jeg trængte til noget nyt, og så skete det bare på 2 min. Jeg var virkelig spændt over det, da det skete, og jeg fik også en fornemmelse af at jeg fortrudte det, og at jeg havde ødelagt mit liv, men det er snart en uge siden og jeg elsker det. Jeg tror faktisk bare jeg skulle vænne mig til at have det, da det virkelig ændrer noget ved en - det gjorde det i hvert fald ved mig. Jeg føler virkelig også bare det gør noget ved ens ansigt (duh, er det ikke meningen?) og kan virkelig få et outfit til at se moderne og cool ud. Anyways, har jeg ligget syg de sidste par dage, men er ved at være på toppen igen. Der kommer i hvert fald nogle sprøde og virkelig fede ting, op på bloggen snart. Her nedenunder jeg har postet billeder af mit pandehår, hvis nogle af jer kunne tænke jer at se det ;)

Vi ses i mit næste indlæg

knus, mig

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey guys, velkommen tilbage. I dag vil jeg egentlig bare poste endnu et #ootd indlæg, fordi jeg fik taget nogle fede billeder her i søndags. Dette outfit er mere inspireret af de trends, som er her nu i foråret 2017. Jeg fandt denne fantastiske vintage oversized denim jakke i en genbrug, og jeg tror det er en af mine bedste genbrugsfund til dags dato. Jeg elsker genbrug fordi der finder man ting som ingen andre har, og det er netop det der er så fedt. Halvdelen af mange mine smykker og sko er faktisk genbrugsfund, og nogle gange er det bare ekstra fedt hvis de er rå. Men et andet item, som jeg absolut er helt forelsket i, er min nye h&m hoodie - den er fra drengeafdelingen, men jeg synes bare deres hættetrøjer er en del federe end pigernes, så den skulle jeg selvfølgelig have fat i. Den er basic og grå, hvilket jeg elsker. Hoodies er en kæmpe trend lige pt, og jeg synes bare det er så fedt at folk har begyndt at style hættetrøjer, så de ser fede ud, og ikke kedelige ud. Hoodies kan styles med alt, og derfor elsker jeg dem. Men som altid skriver jeg selvfølgelig hvor tøjet er fra. Håber vi ses næste gang,

knus, mig.

Sko: vans // Hoodie: H&M // Nederdel: Gina Tricot // Taske: Stella Mccartney // solbriller: DKNY

Likes

Comments

Hey bloggen, lang tid siden. Det er ved at være et par dage siden sidste indlæg, men der har været lidt tekniske problemer med bloggen og internettet. Men ser vi bort fra det, har jeg fået min elskede iPhone 6s plusser tilbage, som bogstaveligt talt er min baby + så kan jeg også tage mange flere billeder, hvilket jeg er så glad for, da jeg elsker mobilens kamera. Har ikke haft blogget i en hel uge, fordi vi har været ude og kigge på uddannelser på forskellige gymnasier og erhvervsskoler. Og så har jeg så været træt hele ugen, men ja. Men indlægget i dag kommer enlig bare til at være et #ootd fordi jeg elsker dette outfit. Noget jeg også elsker er mit nye Lala berlin tørklæde, fra en af Leylas lidt ældre kollektioner. Jeg har købt det på trendsales, til en fornuftig pris, og jeg er så vild med det - netop fordi det stadig er lala berlin, men anderledes mønster og farve, og så kan det i hvert fald også pimpe et outfit op. Nederdelen på billedet, er faktisk et item, jeg har ejet hele sommeren, men som jeg aldrig har gået med sådan rigtig, hvilket er så nederen. Nederdelen er den populære og efterspurgte neo noir nederdel, som er et dansk mærke - og hold kæft jeg også elsker dette mærke! Nederdelen er så feminin, men stadig enkel og cool. Den kan købes lige her, hvis det lyster: https://message.dk/da-dk/neo-noir-carin-nederdel?id=2999001164980 (det er i hvert fald en nederdel i kommer til at se meget mere til, når det bliver lidt varmere! Men ellers kan i have en fantastisk skøn søndag, det har jeg i hvert fald.
Knus, mig.

Nederdel: // Neo noir Jakke: // ZARA sweater: // KENZO PARIS Tørklæde: // Lala berlin Taske // Chanel

Likes

Comments

Hey alle sammen og velkommen tilbage! Jeg har længe gerne ville lave et indlæg om en hjemmeside, jeg er vild med, men jeg undrede mig så meget over hvilken side jeg skulle vælge. Jeg kom så frem til, at jeg skulle vælge www.Bestseller.com - Jeg elsker deres hjemmeside. Den er super simpel og minimalistisk og nem at være inde på, så man ikke bliver forvirret over tingene og leveringstiden er også en del hurtig, fordi jeg hader nemlig selv når man skal vente ret lang tid på sit tøj. Jeg er typen der hader at gå for mange timer ude i byen, eller centret og få stress, fordi det får jeg nemlig hurtigt, så jeg lever bogstaveligt talt af onlineshopping. Derfor har jeg lige kommet med et par items, som jeg er helt vilde med. Jeg ville være så overlykkelig hvis jeg ejede de her items, netop fordi de er så trendy og fantastisk flotte. Jeg er især forelsket i den gule bluse, fordi den kan pimpe ethvert outfit op. Den er måske ret grænseoverskridende at have på, hvis man ikke er vant til at gå i farver, men jeg synes i hvert fald bare at man skal springe ud i det hvis man tør. Håber i vil synes om indlægget, og alt tøjet vil være linket nedenunder!

Knus, mig.

Likes

Comments

Hej alle sammen. Det er ved at være noget tid, siden jeg sidst lavede et indlæg. Men nogle ting skulle lige falde på plads igen hehe. Det her indlæg kommer enlig bare til at handle om min 2-ugers tur til Marokko. Jeg tror ærligt at det her, har været de bedste 2 uger af mit liv, netop fordi jeg kunne få lov til at få trækket vejret lidt, og få slappet af. Jeg rejste til Marokko den 5 februar 2017, kl 17:20 ved Københavns lufthavn i Kastrup. Jeg kunne også huske hvor seriøst bange jeg var for at flyve, så jeg gik helt i panik. Men så slemt var det nok heller ikke, faktisk var det en meget fin men dog meget lang tur. Vi ankom så til Mohamed V airport som ligger i Casablanca. Vi fik så lidt og spise, da mig og min mor begge var sultne på grund af den dårlige mad i flyet. Køreturen hjem var også ret langtrukken, den varede 3 timer, så vi var ret smadret, og ville enlig bare hjem og sove. Men da vi så endelig kom hjem til vores lejlighed i Rabat, som er hovedstaden i landet, slappede vi bare af og så film. Efter det blev det en vane for mig at altid skulle gøre mig klar om aftenen, fordi vi altid skulle ud og kigge på ting og shoppe, tage på cafe osv. Det var en skide god ferie, og jeg glæder mig så meget til næste gang! Men udover det, har jeg lige fundet et par stemningsbilleder fra ferien:)

Knus, mig

Havde lige brug for en lille forandring, så vi tog lige hen til frisøren i Fez hvor jeg fik lavet lyse striber i håret

Billedet er fra Casablanca, imens vi boede hos min fætter, et par dage inden festen

Her sad vi på den lækreste Cafe i byen Fez i Marokko. Her var der så varmt, at vi blev nød til at hoppe i poolen efter. Der var cirka 35 grader, så jeg klagede i hvert fald ikke.

Sidste dag inden vi skulle hjem til Danmark, skulle vi lige ud i byen en sidste gang. Her var vi så på cafe "La rive"

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heej. Jeg har lige fundet et par fede tasker, som jeg godt kunne tænke mig at eje. Taskerne kan styles med alt, og ser pisse godt ud. Prisen er heller ikke særlig dyr, så det er et kæmpe plus. Taskerne er linket nedenunder :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det her ville jeg seriøst elske at have på. Det er lige min stil, og alt spiller så godt sammen. Jeg er især vild med bukserne fordi de skaber en vild fed kontrast til resten af outfittet.

/BUKSER: TOPSHOP /JAKKE: VERO MODA /BLUSE:ZARA /SKO: VANS SLIP ONS BLACK /TASKE: CHANEL

Likes

Comments