Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 175 readers

Likes

Comments

  • 423 readers

Likes

Comments

Känns som om jag aldrig kommer kunna sova ikapp...

  • 479 readers

Likes

Comments

  • 528 readers

Likes

Comments

När masken jag använt, även den fått stora hål, precis som min själ, är det ganska givet att det är dags att tillåta mig själv att förstå att jag verkligen är trasig. Förstörd. Ihålig.
Jag kommer krascha, frågan är bara när.. och hur.

Nu tror ni säkert att allt är skit, att allt är ofixbart och att jag inte trivs i mitt liv. Men så fel ni kan ha. Igen.
Även om man har ett snudd på "perfekt" liv så kan stress förstöra så mycket! Och med hjärtproblem på det... ja, då är allt som en tickande bomb.

Jag vill inte egentligen erkänna för mig själv hur trasig jag är. Jag är så rädd för att just krascha när det är så mycket som står på spel. Jag borde ta en paus. En LÅNG paus, jag vet det. Men jag bryr mig för mycket om alla andra, så jag sätter mig sist. Igen.

Vet inte vad jag vill ha sagt, vet inte vad jag vill att ni ska förstå. Antar ingenting.

  • 654 readers

Likes

Comments

Fjällvandring i Blåsjön. Och svamp plockning i Jorm. Mina hemtrakter. Mitt paradis. Min medicin mot trasig själ. En bit i taget.. Sakta.. Försiktigt..

Bit för bit... ❤️

  • 933 readers

Likes

Comments

Väljer att skriva ut det här. Så sanningen står HÄR. Vet att vissa utav er sjuka människor där ute har en tendens att tänja på sanningen nå så sju jävla mycket så det är helt taget ur det blå. Men de lär ni ju iofs göra ändå. So fuck you all.

Men stort mys tack till er andra som varit så go redan❤️

Well....
När man tror allt är frid och fröjd, man tror sig bara att allt är lite annorlundare än första gången...
Ibland blir det inte alls som man tänkt sig och nu kommer inte Wilde bli storasyster i februari. Vi kommer inte bli 2 barns föräldrar i februari. Vi kommer inte bli 5st i våran familj.
För tyvärr orkade inte lilla knodden med utan fortsatte sova vidare föralltid redan i vecka 7... Så i 7 veckor trodde vi allt var frid och fröjd och att vi skulle bli 2 barns föräldrar i februari, att Wilde skulle bli storasyster, att vi skulle bli 5st i våran familj... Men nu tog livet en helt annan vändning och allt känns så jävla overkligt.. Man tror ju inte det ska hända.. Man vill ju verkligen inte ens tänka på att det kan hända.. Men nu har det hänt och det slog en så J.Ä.V.L.A hårt.

Nu blir det en bloggpaus och så får vi se om jag kommer tillbaka eller inte.

  • 2468 readers

Likes

Comments

Japp, det är det mellan bilderna ☺️
Kärleken är lika stor nu som då! ❤️

  • 1718 readers

Likes

Comments

Alltså! Älskar detta med graviditeter 🤗
Så roligt. Ena dagen ser jag ut 👉🏼 och nästa dag 👈🏼 Magen är stenhård på båda bilderna men antar att.. Ibland finns det mer plats åt andra håll än bara framåt? 😂 eller så går ja upp 3kg ena dagen och går ner 5kg andra 😉 #itsfunnybeingpregnant

  • 1771 readers

Likes

Comments

Bebisen sparkar mer och mer för varje dag, jag känner mig fortfarande inte gravid för fem öre och magen syns ibland och ibland "inte"👌🏼 ingen viktökning och ja.. Allt är väl som förr (innan jag blev grav typ).
Idag är det fredag, vi båda är ledig och vi ska mysa till det ordentligt! 🌮🍭🍹💎💎❤️

  • 1778 readers

Likes

Comments