Contains affiliate links

hey alle, i dag har jeg været i københavn med hele familien. Min bror, mor og far, det var mega hyggeligt og en rigtig god tur. Vi spiste på Café Viktor, som er et så lækkert sted. Men altså altså man kan ikke tage til københavn, uden at tage sin dankort op af pungen. I dag fik jeg købt nogle ting som har været på min liste i rigtig lang tid. Jeg fik bl.a. købt dette love stories sæt som jeg selv har sat sammen. Farverne passer super godt sammen. Så fik jeg også købt denne skønne Line&Jo ring som jeg har ønsket mig i såååå lang tid, og i dag blev det altså dagen, hvor den kom med hjem. Så fik jeg også anskaffet mig denne lækre strik fra ZARA til kun 250kr. super billigt for en lækker strik.


I morgen skal jeg med min bedste venind Emma ind på tradono-marked som er et mega lækkert loppemarked. Jeg overvejer at ligge et opslag ud hvis jeg får købt noget.

Kyskys CherrySpree

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

December måned nærmer sig langsomt. Alle begynder at spørge om juleønsker for i år. Jeg kan selv godt lide at være i god tid med ønsker, da folk altid spørger når man mindst venter det. I mage butikker begynder mid season - sale snart og derfor også en god idé at købe gaver tideligt. Jeg er selv allerede begyndt så småt med at lave min liste, den er allerede meget lang. Jeg har i dag sammensat dette outfit som består af mange af mine ønsker for i år. Mange vil mene at det er tideligt med ønsker men når vi nærmer sig December vil jeg ligge et opslag ud, med forslag til ønsker ud fra de forskellige prisklasser. Dette er blot inspi hvis i også er tideligt ude med ønsker.

KysKys CherrySpree

Likes

Comments

Contains affiliate links

I dag har jeg fundet dette skønne sæt. Det består af denne smukke kjole fra Stine Goya som jeg er helt vild med. Jeg har sat den sammen med disse Adidas velcro sneakers, fordi de demper outfittet så det ikke er alt for fint. Tasken som er fra Kooreloo, har disse nude-tonet farver som spiller rigtig godt sammen med kjolen. De smukke jane kønig chunky hoops, passer godt til da de er guld som tasken, og det lille mærke på skoene. Tanden som er fra StineA passer fordi den også er guld samtidig med at den har denne nude-lyserøde farve. håber i kunne få noget inspiration fra dette outfit.

KysKys CherrySpree

Likes

Comments

Contains affiliate links


hey alle

I dag har jeg lavet dette supper afslappet outfit her til weekenden. Samtidig med at det er afslappet er det også super fash, farverne er skønne og spiller rigtig godt sammen. Bukserne som faktisk er et par natbukser er fra "ARKET" som er denne nye butik. Det er manden der står bag H&M der har lavet den. Jeg var i københavn i går og var inde og prøve dem, og eg syntes bestemt at man kan bruge dem som bukser. Jeg syntes helt sikkert at i skal tjekke denne nye butik ud, da de har super lækkert tøj. Til jeg lidt dyre prisklasse. Jeg håber i nyd dagens outfit!!

kys kys CherrySpree

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vinter nærmer sig og derfor skal vi begynde at finde de varme og lækre sager frem. Jeg oplever hver vinter, at jeg tager mine items frem fra sidste år, og tænker: kedeligt, kedeligt og atter kedeligt. Jeg har set det før, og jeg har gået i det før. Derfor skal vi skrabe sammen, og få købt nogle nye ting. Jeg er selv i fuld gang og her er nogle af disse ting jeg helt klart skal have anskaffet mig. Bikerjakken fra ZARA har jeg lige anskaffet mig, og jeg må sige at jeg er helt død Den er så flot og så lækker, inden i er der det blødeste faux fur som varmer mig rigtig godt. Samtidig har jeg kigget på denne frakkke.......også fra ZARA som klart bliver min vinterjakke nr. 2. De to stribede strikke er fra Ganni og jeg må sige at det nok et det item jeg helst kunne tænke mig denne vinter. Der er links til hvor i kan finde alle disse lækre items.

Håber ikke kunne få lidt inspi til nogle nye lækre items.

kys kys CherrySpree

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hjemmet er der vi tilbringer det meste af vores tid, derfor skal det også være et sted som skal være huggeligt og være en eget. Om man så bor med hele sin familie, sin kæreste eller alene. I dag har jeg fundet nogle ting som jeg mener kan pifte et værelse op. Jeg valgte en lampe som bare udstrålede hygge og et billede fra desenio som viser min personlighed. På desenioes hjemmeside er der flere billeder og jeg ville mene at alle kan finde deres helt eget billede på den hjemmeside. Nogle hyggeligepuder er SÅ vigtigt, fordi vi jo netop bruger så meget tid i sengen. Jeg har også valgt nogle dufteting som også bare giver hygge. jeg håber i kunne lide dagens indlæg og at i kunne få noget inspi.

kys kys CherrySpree


Likes

Comments

I dag skal jeg tale om dette skønne mærke som kaldes limi copenhagen. jeg er solgt og har selv to af deres net i farven cherry og i farven navy, jeg bruger dem hele tiden og det er også derfor at vi skal tale om dette mærke i dag. hvis jeg havde penge nok havde jeg købt alle deres net og tasker, men fordi jeg har to net er tasken røget højt op på listen. jeg kunne så godt tænke mig en af deres tasker men hvilken farve? det er så svært men tjek deres insta og hjemmeside ud.

kys kys CherrySpree

Likes

Comments

Contains affiliate links
OUTFIT NR. 1

1. outfit er sååå fedt og hvis jeg havde pengene havde jeg købt hvert item. disse items er inspiration fra mit eget skab både sko, ring og bluse eger jeg og går med det konstant. derfor håber jeg at i måske kan få inspiration fra disse items. der er link til hvor de er fra. blusen er dog udsolgt over alt med jeg har købt min over tradono og jeg har også spottet den på trendsales. ;))

OUTFIT NR. 2

Det er nok det outfit der har mest denim i sig, det er jo kun MEGA fedt. Disse items ligger meget forskelligt prismæssigt....meeen når man så køber noget som ligger i en lidt højere prisklasse, bliver man jo altid glad for det og det holder længe... hvilket jo bare et bonus. så tjek disse fede items uuuddddd.

OUTFIT NR. 3

Det her outfit udskiller denim, men ikke på den blå måde. denne denim selekjole fra asos udskiller nemlig dette forsøg på en koral/orange lækker farve. Det der er fedt er at man kan lege med denim og det gør vi helt sikkert i dette outfit.

OUTFIT NR. 4

JEG ER SOOOLGT dette outfit er nok mit ynglings, selvom det er mega svært at vælge. selvom dette ikke er det mest denim outfit er det stadig SÅ lækkeeeeeerrrtttt. det udskiller stadig et pift af sommeren selvom den er forbi. jeg håber i nyd dagens indlæg husk at følge med og tjekke de andre indlæg ud.

Likes

Comments

Vi kender allesammen følelsen af at man bare mangler penge.... hvordan kan jeg tjene penge? Ja det ville vi alle gerne have svar på, især hvis man er omkring 13-14 år gammel. Fordi ja at gå med aviser er et job, men gider man at bruge lørdag morgen på det....NEJ mit råd er at gå ned i butikker (som ikke er kæder) fordi kæder typisk har regler derfor svære at få job. Men prøv små butikker eller rengøring.

I dag har jeg fundet nogle ting som jeg BESTEMT mangler penge til at købe, hvis jeg altså ikke skal bruge hele min konto. Jeg håber i kan få inspi fra disse hammer fede items... fortsæt god uge☢️☢️

Likes

Comments